Pijpen zonder gebit

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb het al eens mee mogen maken: Gepijpt worden door een DVP met een leeftijd van ~40 jaar. Ongelooflijk lekker was dat.
Weet alleen niet meer welke DVP dat was, wel dat het in Duitsland was.
Tall
 
Lang geleden reed ik terug uit Zeeland en had zin in een blowjob. Er zijn weinig dames actief in die regio maar ik vond een dame in de buurt van Ooltgensplaat en waagde er een mailtje aan. Keurige reactie met een oké foto ontvangen van een dame van rond de 40.

Bij aankomst had ik al nattigheid moeten voelen en niet in de juiste zin van het woord. Een simpele woning waar we naar boven gingen naar een logeerkamer die speciaal ingericht was voor deze praktijk. Een totaal ritueel van opfrissen, zij omkleden, zeggen hoe lekker ze me zou gaan verwennen (dit kan heel lekkker zijn als de context klopt maar hier werkte het averechts) tot ze uiteindelijk tussen mijn benen kroop.

Toen kwam het: ze begon zonder me echt gepijpt te hebben heel smerig te rochelen en zei "wacht, dit gaat niet". In 1 beweging trok ze haar complete gebit uit, keek me tandeloos aan in de duistere kamer en legde het gebit pal naast mijn hoofd 😱

Deze moodkiller was de druppel, ik ben opgestaan, snel aangekleed en naar beneden gegaan. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat ze tegen me zei omdat ze onverstaanbaar was zonder gebit.

Eenmaal thuis maar een vriendinnetje gebeld en deze ervaring snel vergeten.
 
Ik opteer voor een toevoeging aan de mogelijkheden op Kinky en redlights: 'pijpen zonder gebit'!
PZG?
Misschien moeten we het toevoegen aan de lijst van afkortingen?
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan