Recensie Elodie, Elite Girls Agency 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Rubbereend

Wandelaar
35
10/10/22
10
6
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Highclass companion
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
220
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Vandaag deze dame geboekt. Afspraak maken ging vlot met het bureau. Elodie was vroeger dan verwacht, maar kreeg netjes een berichtje of het oké was dat ze naar binnen mocht komen.

Bij binnenkomst zag ik een vrolijke, vlotte, bij wijlen zelfs ad rem grappige dame. Het is inderdaad de dame op de foto's, maar de foto's zijn "opgeleukt". Al moet ik zeggen dat ze nog altijd een gezichtje heeft om verliefd op te worden (althans naar mijn smaak). Het lichaam daarentegen is niet zo strak als de foto's aangeven.

Na de vrolijke, vlotte kennismaking haalt ze een tube massagegel boven. Als massageliefhebber is dit voor mij een goed voorteken. Het blijkt echter gewoon voor haar kut te zijn. De massage met droge handen duurde 2m30s en ik mocht me omdraaien. 1min wat gewrijf over de ballen en schacht. Daarna begint ze een condoom uit te pakken om te pijpen. Wat ik vreemd vond omdat zowel pzc als cim als anaal in de prijs inbegrepen. Waarom dan toch nog proberen om te pijpen met? Ik moet wel toegeven dat ze hier niet moeilijk over deed toen ik de opmerking maakte. Maar dan kreeg ze een bericht van David. Waarna de date zo'n 3min werd stilgezet.

Goed dan, pijpen zonder, 2 min waarna het inderdaad wat goed begint te worden, stopt ze alsnog om er een condoom om te doen om het af te werken. Omdat ik het op dit al meer dan beu, beslis ik om mijn focus te leggen om zo snel mogelijk de condoom vol te blaffen. Zelf neemt ze de credit hiervan omdat haar pijpkunsten zo goed zijn. Maar ik wil gewoon zo snel mogelijk weg. En zij ook. Date van een uur op 20 minuten afgewerkt. Herhalingsgevaar: 0
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
37.390
Berichten
723.739
Leden
33.363
Nieuwste lid
Damevanplezier
Terug
Bovenaan Onderaan