Wat vergeet je nooit meer

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik was net 22, en de dame was zo'n 10 jaar ouder, en zij zag mij als haar toyboy, ze had een Oldsmobile, geld wou ze na de eerste ontmoeting niet meer hebben, wel dat ik vaak bij haar was. Samen met haar, en een "kennis" van haar in zijn Mercedes naar de film, "een vlucht regenwulpen", waarin Jeroen Krabbe de onvergetelijke woorden, "ik dacht dat ik dood ging" sprak.
 
Klinkt enigszins als een bullshit verhaal. Ik heb een Playstation 3 met GTA. Ingelogd op een server waar ik twee Nederlands sprekende dames trof. Snel aan mijn vriendenlijstje toegevoegd. Een van de dames toegevoegd op Whatsapp waarbij ik zonder te vragen spannende foto's ontving. Tevens werd ik uitgenodigd voor een drankje bij haar thuis, was een ritje van ongeveer 50 minuten.

Daar aangekomen direct staan zoenen, heel de nacht liggen neuken. Dildo in d'r kont tijdens doggy. Niks was te gek. Een wilde en mooie avond. Na het ontbijtje terug naar huis gereden. Vervolgens verwijdert ze mij van whatsapp en haar GTA profiel. Het laatste berichtje was "een lange afstandsrelatie werkt niet voor mij".
 
Bij een vast trio in een privéhuis was 1 van de 2 ziek. Heel lang. Wel blijven trio-en met een ander. Op een gegeven moment trio weer hersteld. Ik zit lekker aan haar Dominicaanse tepels te sabbelen. Hee.... wat is dat... Jij was niet ziek. Jij was zwanger!!! Heerlijk zo vers uit de tap. 🤣🥛🥛🥛Natuurlijk ook laten spuiten die witte melk op haar donker getinte lichaam. Geil om te zien en om te drinken😜🤩
 
Thuisontvangst heeft me altijd minder aangesproken. Af en toe gedaan, maar nadat de laatste keer de ontvangst op een matrasje op de grond was, vond ik het wel genoeg zo. Bovendien bleek de prijs, die echt niet hoog was, ook nog bedoeld voor nzc. Ik kon haar nog net tegen houden. Normaal doe je me altijd wel een groot plezier met beffen, maar hoe het daar eruit zag ging me de zin over. Ontzettend rood. Van het scheren of was ze compleet suf geneukt met die goedkope prijs voor bare? Ze deed niet zelf open. Lopende band werk??? Droeg alleen een badjas.

Daarvoor had ik eens in mijn woonplaats rond geneusd en vond ik een dvp die op dezelfde straat bleek te wonen (ik woonde nog bij mijn ouders) . Maar ja met een straat met 500 huisnummers, zal het toch niet hè. Zonder het huisnummer direct prijs te geven wat aanwijzingen gevraagd en gekregen aan de hand van kenmerken op straat. Oei, ze kwam steeds dichterbij. Nou het was niet mijn buurvrouw maar een aantal huizenblokken verderop. Ik had geen idee wie. Aan de hand van de foto's kon het niet mijn collega zijn die daar ongeveer woonde. Als ik de raam opendeed kon ik het straatkenmerk (en dus de woning in de buurt) zien. Het was wel mazzel dat dat gedeelte ook vanuit een zijstraat benaderbaar was. Dus toch maar gedaan en vanuit de andere kant met een omweg er naartoe gegaan. Ze woonde overigens naast mijn collega maar ik wist de werkdagen van die collega en die was dus niet thuis en tussen de woningen stond altijd een camper.. Maar het werd een fiasco. De foto's van de dvp waren van opmerkelijk betere tijden. En toen ik haar zo in haar blootje zag liggen was het waarschijnlijk dat ze het deed om haar verslaving te bekostigen. Maar ik zat zo onder de spanning dat ik heel snel klaar kwam. Maar die afspraak ben ik nooit vergeten.

Overigens ook wel positieve thuiservaringen gehad. Sowieso in een andere sector bij 2 meesteressen met een thuisstudio maar in de naast gelegen wijk ontving een Afrikaanse masseuse die je zonder bijbetalen ook meteen safe kon neuken. Wel opvallend dat het leek alsof er altijd nog iemand in huis was, maar ik heb nooit iemand gezien. Helaas kon ik dat adresje schrappen na de ontdekking van een hennepplantage. Maar gelukkig wel een aantal keren kunnen genieten van een prachtige Afrikaanse tint en geile daden.
 
Via een contact van Club Doma belandde ik bij een Duitse BDSM party bij mensen thuis. Ik vond het een beetje saai totdat de eigenaresse me aanspoorde om nog even te blijven. Ze ging samen met haar man een act opvoeren waarbij zij naakt in een hangstoel plaatsnam. Aan haar schaamlippen werden kettinkjes bevestigd, waarna haar man haar heel voorzichtig heen en weer begon te schommelen. Ik merkte dat het stel er intens van genoot. Ze straalde van de complimenten na afloop.
Het gebeuren is al heel wat jaren geleden, maar nog steeds overal waar ik kom en ergens een hangstoel zie, stel ik me voor dat die door die mensen in de zelfde setting word gebruikt....
 
Bij Massagewereld een aquamassage genomen. Genieten.
Alleen was de afvoer verstopt en liep de ruimte langzaam vol. Mijn kleren lagen deels op de grond en dan kun je met natte sokken, onderbroek en broekspijpen naar huis. Dat is minder.
En thuis dan moeten vertellen dat je in een regenbui geraakt bent, terwijl het 30°C en stralend zonneschijn was. 😳🤯🤣
 
In het begin van mijn wandelcarrière heb ik wel wat dames thuis bezocht. Eentje had wel een heel bijzondere locatie. Het was eigenlijk mijn type niet met een kort jongensachtig kapsel. Maar recensies waren zo lovend dat ik toch maar ben gegaan en bovendien kon ik er op de fiets naartoe en bleek dus dat naast de brandweerkazerne nog wel andere brandjes werden geblust. En hoewel mijn type niet, wist ze van wanten. Dat waren prima afspraken, spetterende sex, tenminste... als je binnen kon komen. Ze had nog wel eens de neiging om een uur voor de afspraak af te zeggen met een smsje. En uit de reacties op internet begreep ik dat er ook klanten waren die uren onderweg waren. Op zich was ze dat wel waard met wat ze bood. alleen die onbetrouwbaarheid. Voor mij maakte het dan niet zoveel uit. Ik fietste dan wel door naar een privéhuis. Het bleek dat ze dan vaak boekingen had voor een hele dag en dan ging ze die losse afspraken afzeggen. Op een geven moment had ik zelfs meer afgezegde afspraken dan die wat door waren gegaan. Toen was bij mij de limiet bereikt en ben ik daar nooit meer naartoe gegaan.
 
Mijn toppers zijn verspreid over een 25 jaar lange wandel carrière.

Uit mijn beginperiode Bulgaarse Albena in Alkmaar achter de ramen. Een lekker stevige jonge meid waar ik een klik mee had en alles mocht. Zelfs een keertje zonder bijbetaling een tweede ronde gedaan. Toen ik verliefd werd ben ik gestopt haar te bezoeken… ook Bulgaarse Elena uit die tijd was een niet te versmaden snoepje. Stond bekend als een babbelkont en had hele verhalen terwijl ze paard zat te rijden 🤣

Later bij Salon 261, jaartje of 7 geleden Nederlandse Patricia, zoals zij zelf zei, oogde onschuldig maar een beest tussen de lakens. Helaas stopte zij vrij snel en nooit meer gezien.

De top 3 gecompleteerd door een dame die ik ook in Salon 261 heb leren kennen en een keer of 7 heb bezocht: Sanne. Zij heeft het professionele vermogen om zich 1-2 uur als je stoute vriendinnetje voor te doen en je de hemel te laten beleven. Zij werkt nu in Utrecht.
 
Precies dat, je kunt zoveel meer met/bij een dame als je ze met respect behandelt… Ze weet trouwens ook zelf haar waarde, sinds haar verhuizing naar Utrecht is tarief flink omhoog gegaan 😉

Gaat vast over deze dame.....
 
Mijn beste ervaring was met Diana een donkere schoonheid uit Ghana die op het oudekerkplein zat op dat hoekje waar drie ramen waren. Dat hoekje was bij dat straatje waar dat PIC zit of zat. Dit was 2003 in de zomer. En ze werkte in de avonduren. Geweldige dame deed niet moeilijk en erg aardig. Die hele zomer zowat elke week geweest daarna ging ze op vakantie naar haar land maar nooit meer teruggezien. Had ook geen 06 ofzo. Heel jammer. Tijdje nergens geweest toen want daar kon niemand aan tippen.
 
In de reeks 'aller allerbeste ervaring met een DVP' mag de Nederlands-Braziliaanse dame 'Monica' die ongeveer 4 jaar geleden bij Maison Monty in Rijswijk werkte, niet ontbreken. Ze was nog een jong meisje. Ik vermoed dat zij ook een rolletje speelde in een filmpje over Maison Monty rond die tijd waarin ze onherkenbaar in beeld was gebracht en in de camera vertelde: 'ik doe net alsof de klant mijn vriend is' en 'pijpen is mijn specialiteit'. Een verkorte versie van mijn dates met haar: in de (jungle) kamer zei ze tegen me: 'ik kan heel goed pijpen. Zal ik je zonder condoom pijpen?' Ze was nog best jong, 18? 19? Bloedmooi, zwart krullend haar. Heerlijk lijf. Op mijn tweede date met haar (in kamer 2) hebben we heerlijk gesext en is ze naderhand in mijn armen in slaap gevallen. Blijkbaar was ze heel moe en heb ik haar even lekker laten rusten, terwijl ze op mijn borst en in mijn armen lag. Ze schrok wakker, want dit had zij niet in haar planning. Helaas is ze weggegaan bij MM zonder dat ik de gelegenheid had om afscheid van haar te nemen, of haar telefoonnummer te vragen. Volgens mij heeft ze zelfs een keer meegedaan met een van de gangbangs die Maison Monty organiseerde. Kon er helaas niet bij zijn om haar te ontmoeten. De foto's die van haar gemaakt zijn, werden later gebruikt voor andere donkere meisjes. Kijkend naar de foto's op de site en dus in de veronderstelling dat 'mijn' Monica weer terug aan het werk was bij MM, had ik direct een afspraak gemaakt. Bleek dat het een heel ander meisje was. Onderstreept dus nog maar een keer dat de website van MM van geen kanten klopt. Een Antilliaanse beauty werd daar ook doodleuk als Hindoestaanse dame aangekondigd. Klopt van geen kanten. Deze Antilliaanse beauty werkte later weer bij Leiden Privé, maar wacht, dat is misschien voor een andere keer (of niet, want ik doe een willekeurige greep uit al die mooie DVP's door de jaren heen)
Ik bezocht onlangs ene Monica bij DS girls. Ik schreef een recensie waarop anderen zeiden dat ze voorheen bij MM had gewerkt. Dezelfde?
 
Het klopt dat de Monica bij DS eerder bij MM heeft gewerkt, maar in mijn bericht dat je aanhaalt in je post hierboven , heb ik het over weer een heel andere Monica. Dat is inmiddels alweer zo'n 5 jaar geleden. Lastig al die 'common names'
 
In een privéhuis op de kamer aan beland met een voor mij nieuwe dvp. Ze maakt het spannend en zegt "Ik heb een verrassing voor je". Mijn geduld werd op de proef gesteld. Langzaam beetje bij beetje uitkleden hield ze de spanning er ook nog eens in. De verrassing zat tussen haar dijen. Wat werd ik verrast en verwend met een clit zo groot als een.... vingertop. 😜 In levende lijve (en hier zat genoeg leven in, ze zei dan ook dat ze nooit wat hoefde te verzwijgen over haar geilheid, haar clit verraadde het al) heb ik het nooit groter gezien. Alleen in de porno.
Als befliefhebber werd dat mijn vaste dvp in dat privéhuis. Helaas wisselde ze naar de escortbranche in een andere regio.
 
Mijn allerbeste ervaringen met een dvp heb ik momenteel met een 34 jarige NL dame die begin januari voor het eerst een advertentie online heeft gezet. Een ad zonder foto, weinig info en mailen voor contact. Uit verveling heb ik haar gemaild gewoon een leuke spontane mail.

Na een paar dagen antwoord met een 06. Direct geappt, even heen en weer geappt en foto's uitgewisseld. Whaatt echt? ZO leuk die meid.. goed verzorgd, slank, leuk koppie gwn een type voor mij!

Heel leuk contact via WA echter ze was ZO extreem voorzichtig om een afspraak te maken dat bij mij thuis of hotel nog geen optie waren voor haar. Uiteindelijk een kennismakingsdate in de auto afgesproken. Onderweg naar haar toe belde ze dat toch liever eerst buiten wilde wandelen oid.. hmm oké we zien het wel. Overigens 50 euro afgesproken hiervoor.

Na een tijdje lopen in een bos aangekomen was ze zo op d'r gemak dat we begonnen te zoenen op een bankje, als een gek pijpte ze me en vroeg me haar even goed te nemen.
Na deze date nog een keer een vluggertje buiten gehad en afgelopen zaterdag naar een privé spa geweest met haar.. OMG wat daar is gebeurd!! nog nooit zulke intense sex gehad met een vrouw! Tot mijn grote geluk en geheel onverwacht wilde ze ook heel graag anaal genomen worden.. squirten lukte dr op dat moment niet.

Na spa date nog 1.5 uur in de auto zitten kletsen en flirten en 100 euro afgerekend 😍

Morgenavond en nacht komt ze naar mijn huis.. dat wilde ze graag en lijkt haar leuk.

Ik geloof nog steeds niet dat dit echt geen droom is...
 
Mijn allerbeste ervaringen met een dvp heb ik momenteel met een 34 jarige NL dame die begin januari voor het eerst een advertentie online heeft gezet. Een ad zonder foto, weinig info en mailen voor contact. Uit verveling heb ik haar gemaild gewoon een leuke spontane mail.

Na een paar dagen antwoord met een 06. Direct geappt, even heen en weer geappt en foto's uitgewisseld. Whaatt echt? ZO leuk die meid.. goed verzorgd, slank, leuk koppie gwn een type voor mij!

Heel leuk contact via WA echter ze was ZO extreem voorzichtig om een afspraak te maken dat bij mij thuis of hotel nog geen optie waren voor haar. Uiteindelijk een kennismakingsdate in de auto afgesproken. Onderweg naar haar toe belde ze dat toch liever eerst buiten wilde wandelen oid.. hmm oké we zien het wel. Overigens 50 euro afgesproken hiervoor.

Na een tijdje lopen in een bos aangekomen was ze zo op d'r gemak dat we begonnen te zoenen op een bankje, als een gek pijpte ze me en vroeg me haar even goed te nemen.
Na deze date nog een keer een vluggertje buiten gehad en afgelopen zaterdag naar een privé spa geweest met haar.. OMG wat daar is gebeurd!! nog nooit zulke intense sex gehad met een vrouw! Tot mijn grote geluk en geheel onverwacht wilde ze ook heel graag anaal genomen worden.. squirten lukte dr op dat moment niet.

Na spa date nog 1.5 uur in de auto zitten kletsen en flirten en 100 euro afgerekend 😍

Morgenavond en nacht komt ze naar mijn huis.. dat wilde ze graag en lijkt haar leuk.

Ik geloof nog steeds niet dat dit echt geen droom is...
Echt mooi dit. Ja dit soort dingen kun je soms meemaken. Heel bijzonder.
 
Mijn allerbeste ervaringen met een dvp heb ik momenteel met een 34 jarige NL dame die begin januari voor het eerst een advertentie online heeft gezet. Een ad zonder foto, weinig info en mailen voor contact. Uit verveling heb ik haar gemaild gewoon een leuke spontane mail.

Na een paar dagen antwoord met een 06. Direct geappt, even heen en weer geappt en foto's uitgewisseld. Whaatt echt? ZO leuk die meid.. goed verzorgd, slank, leuk koppie gwn een type voor mij!

Heel leuk contact via WA echter ze was ZO extreem voorzichtig om een afspraak te maken dat bij mij thuis of hotel nog geen optie waren voor haar. Uiteindelijk een kennismakingsdate in de auto afgesproken. Onderweg naar haar toe belde ze dat toch liever eerst buiten wilde wandelen oid.. hmm oké we zien het wel. Overigens 50 euro afgesproken hiervoor.

Na een tijdje lopen in een bos aangekomen was ze zo op d'r gemak dat we begonnen te zoenen op een bankje, als een gek pijpte ze me en vroeg me haar even goed te nemen.
Na deze date nog een keer een vluggertje buiten gehad en afgelopen zaterdag naar een privé spa geweest met haar.. OMG wat daar is gebeurd!! nog nooit zulke intense sex gehad met een vrouw! Tot mijn grote geluk en geheel onverwacht wilde ze ook heel graag anaal genomen worden.. squirten lukte dr op dat moment niet.

Na spa date nog 1.5 uur in de auto zitten kletsen en flirten en 100 euro afgerekend 😍

Morgenavond en nacht komt ze naar mijn huis.. dat wilde ze graag en lijkt haar leuk.

Ik geloof nog steeds niet dat dit echt geen droom is...
Ik zou bijna willen vragen om de advertentie, maar doe maar niet. Na jouw verhaal zou ze het druk kunnen krijgen. :)
 
Ben ik de krant aan het lezen zie ik ineens een foto van het SMpaleis waar ik kwam. Andreas kruis op straat, andere attributen ook. Inval. Pand lag in een woonwijk en vergunningen waren niet in orde.
Ik was in elk geval blij dat ik niet tijdens de inval daar was voor een sessie.
Lezen wij de krant, zien we jou aan het Andreaskruis vastgebonden op straat staan...... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
Terug
Bovenaan Onderaan