Advies op voorval met dame

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
10
04/08/22
12
1
Hallo iedereen,

Graag zou ik even wat willen ventileren en ook een mening krijgen over een voorval gisteren.

Sinds kort kan ik terug, wat ik als mijn favoriete dvp zou omschrijven, bezoeken.
Op vlak van seksuele aantrekking heeft ze alles wat ik zoek in een dvp en het duurde niet lang om te denken dat ik verliefd was (ik was eenzaam en nieuw voor het wandelen in die tijd).

Het duurde niet lang alvorens we nummers uitwisselden en ik alleen nog maar haar bezocht.
Tijdens mijn derde bezoek verliep de communicatie nogal wrang en kon ze zich er, in het gesprek ná de seks, niet van weerhouden haar mening te roepen in plaats van te zeggen.
Ook bleef ze aanhalen meer geld te moeten brengen om op aan haar te spenderen.
Iets waar ik weinig positief op kon reageren, al zeker niet omdat haar tarieven plots de hoogte in vlogen.

Een aantal weken na dat voorval passeerde ik haar in de winkel, net toen ik geld afhaalde om haar te bezoeken.
In plaats van haar vlak af te vragen of ze aan het werk was, stuurde ik haar een bericht, waarop ze nooit antwoordde.
En sindsdien begon ze me heel actief te mijden aan haar raam.

Dit heeft enkele maanden geduurd, tot ik haar eens willekeurig passeerde op straat, met haar 'vriendje', die me onderzoekend aankeek.
Geen idee of dit samenhangt of niet, maar niet zo lang erna (enkele weken terug) nam ze me terug als klant.

En meteen na de seks begint ze heel sterk te suggereren naar het feit dat ze niemand heeft: geen vriend; geen vrienden. Gewoon eenzaam.

Gisteren ging ik dan voor de tweede maal langsgeweest, en meteen doet ze moeilijk en afstandelijk.
De seks, begon goed, zoals altijd, tot het punt dat ik voor de tweede keer even de condoom vastpak (om erecties te blijven bewaren) en ze nogal fars mijn hand wegslaat met het bericht: don't touch.
Toen ze op mij zat, kijk ze me met vrij veel haat aan.
Toen ik klaarkwam, zei ze doodleuk, op een kille manier dat ze me ging doden.
Waarop ik antwoordde dat ze dan maar moet lachen.
Opnieuw kon ze haar colere niet verbergen.
Het gesprek in kwestie heb ik een andere wending gegeven, en we hebben afgesproken elkaar opnieuw te kunnen zien in een drietal weken waarop ze relatief kalm met haar typische versiertrucs reageerde.
Maar het is pas sinds ik thuiskwam dat ik mezelf begon af te vragen hoe normaal je zo'n dingen nog kan noemen?

In die zestal keer dat ik er ben geweest heeft ze meerdere keren zulke emoties gelost; aggressie vertoont; gelogen over haar prijzen en blijven pushen om toch meer uit te geven; en gisteren dan haar boosheid geuit onder zo'n uitspraak.

En ik?

Ik kan moeilijk mijn enthousiasme kan verbergen; ben niet de vlotste in omgang en communicatie; stelde aanvankelijk misschien te veel vragen; en laat me misschien ook wat te veel leiden door m'n emoties.

Van de vele dvp's die ik al heb bezocht, is zij één van de weinige die ik vast wil zien; en moest ik echt één iemand moeten nemen, louter seksueel en lichamelijk, dan is zij het.

Ik zou haar graag nog kunnen bezoeken, als klant, zonder al dat gezever eromheen; zonder al die uitspattingen.

Ik besef dat ik dit wat overdenk en niet volledig attent was in de communicatie, maar om hier zo'n reacties op te krijgen, begint wrang aan te voelen.
En ik vraag me af of het de moeite zou lonen om hierover te communiceren?

Mijn vraag aan jullie is: hoe zouden jullie handelen in dit voorval?
Haken jullie hier volledig op af?
Wat is je algemene mening?

Alvast bedankt!
 
Laatst bewerkt:
Met alle begrip, maar wat trekt je dan nog aan in haar? Het is blijkbaar een moeilijk mens als ik het zo lees. Er zijn toch genoeg andere dames waar je waarschijnlijk veel beter zou bejegend worden. Je bent er 6 keer geweest, schrijf je. Dat stelt niks voor. Een echte band kan je pas na veel meer bezoekjes krijgen, en liefst als je mekaar ook buiten de sekswereld opzoekt. Dus mijn advies: ander en beter (lees: vriendelijker en liever). En wie weet heb je binnenkort een andere en een lieve vaste dame, die je niet meer kwijt wil.
 
Dit is zo'n gevalletje: naïeve klant wordt te persoonlijk met een dvp en dvp maakt er gretig misbruik van. Afstand houden, zakelijk blijven en zoveel mogelijk afwisselen zijn mijn persoonlijke wandelregels. Ik heb het al in een ander topic gezegd en herhaal het hier dan maar nogmaals: jaloerse, claimende en dat geldt óók voor agressieve, boze, geldbeluste, controlerende, manipulatieve, obsessieve, instabiele en psychophatische dvp's... TOEDELEDOKIE!!!! 👋👋👋👋👋
 
Dit is sowieso geen gezonde situatie. Ondanks dat ze je fysiek aantrekt en de sex soms goed is zou ik haar niet meer bezoeken. Ook na een paar maanden weer. Ik kan me aansluiten bij de vorige schrijvers. Gewoon niet meer teruggaan en verder zoeken. Je gaat zeker leukere vrouwen dan haar vinden. Ik lees manipulatief en verbaal agressief gedrag van haar en een soort van bedreiging. Doe je zelf een groot plezier en ga hier niet mee verder.
 
Vrouwen zijn anders dan mannen. Meer geleid door hormonen, weinig ratio, veel stemmingswisselingen. Dan heb ik het niet eens over de borderline dames. En in het bijzonder dvp's zijn leugenaren en manipulatief, misschien hoort dat ook een beetje bij the job. En sowieso hebben deze dames een stukje ethiek weggegooid door deze job te doen en bij de meeste speelt leugens een groot deel in hun leven, dus ze zijn het al gewend.

Mijn vaste dame heb ik ook betrapt ook meerdere leugens, ook leugens waarvan ik niet kan weten waarom ze die heeft gezegd. Beste wat je kunt doen is niet persoonlijk worden, weinig communicatie houden buiten de date om en niet verliefd worden, lekker genieten van de seks. Dan blijven niet alleen je ballen leeg, maar ook je hoofd. Ik lees dat je haar 6x hebt bezocht, maar dat is niet eens zoveel. Mijn vaste dame heb ik inmiddels 50 a 100 keer bezocht denk ik.

Overigens zegt mijn gevoel mij dat je niet volledig eerlijk bent in je verhaal en niet alles vertelt. Liegen, vermijden etc. is 1 ding, maar ik denk niet dat een dame snel zomaar zal zeggen dat ze je gaat doden (zonder dat het overduidelijk grappig bedoeld is).
 
naïeve klant wordt te persoonlijk met een dvp en dvp maakt er gretig misbruik van.
Zelfs dat 'te persoonlijk' vind ik hier niet eens een echt feit. Topic opener schrijft dat hij bij die dame een zestal keer geweest is. Na zes wipjes met een dvp vind ik dat het zo goed als onmogelijk is om al over 'persoonlijk' te gaan spreken. Als ik elke dame die ik zes keer neukte een persoonlijke vriendin ga noemen, dan heb ik een veel grotere harem dan de rijkste arabier :ROFLMAO:
Als ik met klanten van dvp's spreek of op fora berichten lees, valt het mij dikwijls op hoe snel en lichtzinnig de woorden vriendschap en relatie gebruikt worden. Ik denk dat sommigen niet echt goed weten wat die woorden betekenen.
 
Zelfs dat 'te persoonlijk' vind ik hier niet eens een echt feit. Topic opener schrijft dat hij bij die dame een zestal keer geweest is. Na zes wipjes met een dvp vind ik dat het zo goed als onmogelijk is om al over 'persoonlijk' te gaan spreken. Als ik elke dame die ik zes keer neukte een persoonlijke vriendin ga noemen, dan heb ik een veel grotere harem dan de rijkste arabier :ROFLMAO:
Als ik met klanten van dvp's spreek of op fora berichten lees, valt het mij dikwijls op hoe snel en lichtzinnig de woorden vriendschap en relatie gebruikt worden. Ik denk dat sommigen niet echt goed weten wat die woorden betekenen.
Klopt, ik zag ook een topic over mannen die verliefd zijn geworden op de dames, moest er om schateren eerlijk gezegd. Sommige mannen denken al dat ze een relatie hebben als een dame naar ze lacht. Heel, heel bijzondere figuren heb je er tussen.
 
Als ik met klanten van dvp's spreek of op fora berichten lees, valt het mij dikwijls op hoe snel en lichtzinnig de woorden vriendschap en relatie gebruikt worden. Ik denk dat sommigen niet echt goed weten wat die woorden betekenen.
je kan mijns inziens wel al heel rap een "klik" hebben met iemand. Je weet toch heel snel bij een eerste ontmoeting met een persoon indien het zogezegd klikt en jullie het goed met elkaar gaan kunnen vinden.
Maar dit is inderdaad nog een groot verschil met vriendschap. Vriendschap moet groeien en het zaadje van vriendschap zal zeker al bij een eerste ontmoeting geplant zijn maar een echte, diepe vriendschap heeft tijd en investering nodig.

Ik ben er wel van overtuigd dat er een vriendschap kan ontstaan tussen klant en dvp, maar dit zal zeker eerder uitzondering dan regel zijn. Een groot deel van de klanten zit er niet op te wachten en wil zoveel mogelijk privé en/of gevoelens vermijden bij een dvp en vice versa.

Maar het zal inderdaad ook zo zijn dat je een groep eenzame mannen hebt die een vorm van affectie en erkenning vinden bij dvps die ze nergens anders krijgen en daardoor heel snel een andere interpretatie hebben van de 'relatie' die ze hebben als klant bij een bepaalde dvp en er vlug heel veel meer inzien dan er werkelijk is.
Je zal ook wel dames hebben die daar in meespelen maar ik denk eerlijk gezegd dat de meeste dames dit soort zaken eerder liever zouden vermijden.

Ik haat het om te veralgemenen en om terug te lezen dat dvps leugenaars en manipulatief zijn. Het is niet omdat je als klant zoiets meegemaakt hebt dat je dit zomaar op een hele groep kan plakken.
Zoals al meerdere keren gezegd en geschreven : de ene dvp is de andere niet. Elke dvp is een mens en ieder mens is verschillend.

Persoonlijk heb ik meestal maar positieve ervaringen met dvps en heb ik wel vertrouwen in de dvps die ik bezoek.
 
Je kan niet heel snel een klik hebben met iemand. Vooral als eigenbelang in het spel is gekomen vind ik het nogal naief om zo te denken. Feit is dat een groot deel van de wandelaren eenzame vogels zijn en niet alleen voor de seks naar de dvp gaan, dus ze zullen alles al als een bevestiging/klik zien. En feit is dat dvp's een motief hebben om een wandelaar goed te laten voelen; namelijk terug laten komen en daarnaast een stukje reclame wellicht. Natuurlijk gaat ze doen alsof er een klik is en ze je heel leuk vond. Betaal de volgende keer maar een instaptarief of vraag om extra handelingen/minuten en laten we even kijken wat er van die "klik" over blijft. Het is puur business.

Jij mag het veralgemeniseren haten. Feit is wel dat er zoiets bestaat als statistiek en generaliseren daarin ook een plaats heeft.
 
Mijn advies nooit meer naar toe gaan, heel snel vergeten er zijn genoeg dames te vinden die ook heel leuk zijn en niet deze psychische gestoorde stront over je heen gooien.
Communicatie open houden met dit type mens heeft geen enkele nut.
 
je kan mijns inziens wel al heel rap een "klik" hebben met iemand. Je weet toch heel snel bij een eerste ontmoeting met een persoon indien het zogezegd klikt en jullie het goed met elkaar gaan kunnen vinden.
Maar dit is inderdaad nog een groot verschil met vriendschap. Vriendschap moet groeien en het zaadje van vriendschap zal zeker al bij een eerste ontmoeting geplant zijn maar een echte, diepe vriendschap heeft tijd en investering nodig.

Ik ben er wel van overtuigd dat er een vriendschap kan ontstaan tussen klant en dvp, maar dit zal zeker eerder uitzondering dan regel zijn. Een groot deel van de klanten zit er niet op te wachten en wil zoveel mogelijk privé en/of gevoelens vermijden bij een dvp en vice versa.

Maar het zal inderdaad ook zo zijn dat je een groep eenzame mannen hebt die een vorm van affectie en erkenning vinden bij dvps die ze nergens anders krijgen en daardoor heel snel een andere interpretatie hebben van de 'relatie' die ze hebben als klant bij een bepaalde dvp en er vlug heel veel meer inzien dan er werkelijk is.
Je zal ook wel dames hebben die daar in meespelen maar ik denk eerlijk gezegd dat de meeste dames dit soort zaken eerder liever zouden vermijden.

Ik haat het om te veralgemenen en om terug te lezen dat dvps leugenaars en manipulatief zijn. Het is niet omdat je als klant zoiets meegemaakt hebt dat je dit zomaar op een hele groep kan plakken.
Zoals al meerdere keren gezegd en geschreven : de ene dvp is de andere niet. Elke dvp is een mens en ieder mens is verschillend.

Persoonlijk heb ik meestal maar positieve ervaringen met dvps en heb ik wel vertrouwen in de dvps die ik bezoek.
Bernardus, jouw uitleg klopt helemaal hoor, maar ook die klik wordt nogal dikwijls overdreven door de klanten. Het betekent meestal niet meer dan dat de dame zodanig aangenaam acteert dat de klant het goed kan vinden met haar. Voor haar telt het respect en het algemene gedrag van de klant, en natuurlijk op de eerste plaats de centjes.
Veralgemenen is nooit ok, en de dvp's allemaal leugenaars en manipulatief noemen is zeker fout. Veruit de meeste dvp's hebben wel een vriend of een man die bijzonder voor hen is, maar ik wou gewoon opmerken dat er volgens mij nogal veel wandelaars rondlopen die wat bedwelmd zijn door het feit dat zij dat meisje mochten neuken (hadden ze ook voor betaald toch...) en dat die zo lief deed tegen hen, en die dan meteen gaan denken dat zij het Groot Lot in de liefde gewonnen hebben. Het blijft een job voor de dvp.
 
Je kan niet heel snel een klik hebben met iemand. Vooral als eigenbelang in het spel is gekomen vind ik het nogal naief om zo te denken. Feit is dat een groot deel van de wandelaren eenzame vogels zijn en niet alleen voor de seks naar de dvp gaan, dus ze zullen alles al als een bevestiging/klik zien. En feit is dat dvp's een motief hebben om een wandelaar goed te laten voelen; namelijk terug laten komen en daarnaast een stukje reclame wellicht. Natuurlijk gaat ze doen alsof er een klik is en ze je heel leuk vond. Betaal de volgende keer maar een instaptarief of vraag om extra handelingen/minuten en laten we even kijken wat er van die "klik" over blijft. Het is puur business.

Jij mag het veralgemeniseren haten. Feit is wel dat er zoiets bestaat als statistiek en generaliseren daarin ook een plaats heeft.
'In slechts 100 milliseconden ontwikkelt ons brein een indruk over iemand en we hebben het vaker goed dan verkeerd. Na vijf minuten observatie kunnen we met 70 procent zekerheid voorspellen hoe iemand in grote lijnen in elkaar zit. Aardig, betrouwbaar, intelligent? Conservatief of niet? Dat is een skill die de evolutie ons heeft meegegeven. In de oertijd was het letterlijk van levensbelang om anderen goed in te schatten,' aldus psycholoog Marcelino Lopez.
Heel snel voelen we dus aan of er een 'klik' is. Die eerste klik is puur gebaseerd op herkenning. Hoe meer je op elkaar lijkt, hoe aardiger je elkaar vindt. Daarin speelt alles mee: je kijk op het leven, je manier van denken, je achtergrond, zelfs je uiterlijk en je manier van praten en bewegen. Hoe groter de herkenning is, hoe gemakkelijker en probleemlozer je met elkaar samenwerkt, vrienden wordt of een relatie begin
'

het is gewoonweg al meermaals bewezen dat er wel degelijk zoiets is als een klik en die bij de eerste ontmoeting al plaatsvind. Het is ook gewoonweg of je iemand aangenaam vind en graag in het gezelschap bent van die persoon. Wil daarom niet zeggen dat er liefde/vriendschap is op dat moment maar gewoon dat je denkt van : ik vind het leuk om bij die persoon te zijn.
Je voelt toch direct aan of je iemand graag hebt of niet.

En het is niet omdat dvp en klant het fijn hebben met elkaar en elkaar respecteren dat een dvp daarom opeens minder geld zou moeten gaan vragen. Stel dat een vriend van jou garagist is verwacht je dan ook dat je minder moet betalen bij hem indien je met je wagen naar hem toe gaat? Neen toch?
 
Bernardus, je verwart het goede gevoel dat je inderdaad al direct bij een dvp kan hebben, met hetgeen hier met een 'klik' bedoeld werd.
De klik waarover veel mensen schrijven neigt bijna altijd meer naar de richting van een soort wederzijdse aantrekkingskracht. Een meer persoonlijke link. En die heb je echt niet "zomaar" bij een dvp bezoek. Een dvp acteert, doet een job en is absoluut niet op zoek naar een hele klantenkring die "persoonlijk" met haar wil worden. Als de klanten maar tevreden zijn, terugkomen, en genoeg besteden is alles ok voor haar.
De starter van dit draadje stelde het precies zo voor alsof hij na ocharme een zestal bezoekjes al 'vast zat' aan die dvp. Dat is onzin, fantasie. Hj kan beter bij een andere gaan en daar de 'klik' gaan zoeken zonder met zijn voeten te laten spelen door een raar mens.
 
'In slechts 100 milliseconden ontwikkelt ons brein een indruk over iemand en we hebben het vaker goed dan verkeerd. Na vijf minuten observatie kunnen we met 70 procent zekerheid voorspellen hoe iemand in grote lijnen in elkaar zit. Aardig, betrouwbaar, intelligent? Conservatief of niet? Dat is een skill die de evolutie ons heeft meegegeven. In de oertijd was het letterlijk van levensbelang om anderen goed in te schatten,' aldus psycholoog Marcelino Lopez.
Heel snel voelen we dus aan of er een 'klik' is. Die eerste klik is puur gebaseerd op herkenning. Hoe meer je op elkaar lijkt, hoe aardiger je elkaar vindt. Daarin speelt alles mee: je kijk op het leven, je manier van denken, je achtergrond, zelfs je uiterlijk en je manier van praten en bewegen. Hoe groter de herkenning is, hoe gemakkelijker en probleemlozer je met elkaar samenwerkt, vrienden wordt of een relatie begin
'

het is gewoonweg al meermaals bewezen dat er wel degelijk zoiets is als een klik en die bij de eerste ontmoeting al plaatsvind. Het is ook gewoonweg of je iemand aangenaam vind en graag in het gezelschap bent van die persoon. Wil daarom niet zeggen dat er liefde/vriendschap is op dat moment maar gewoon dat je denkt van : ik vind het leuk om bij die persoon te zijn.
Je voelt toch direct aan of je iemand graag hebt of niet.

En het is niet omdat dvp en klant het fijn hebben met elkaar en elkaar respecteren dat een dvp daarom opeens minder geld zou moeten gaan vragen. Stel dat een vriend van jou garagist is verwacht je dan ook dat je minder moet betalen bij hem indien je met je wagen naar hem toe gaat? Neen toch?

Er zal niet veel over blijven van die 70 procent wanneer er eigen belang is, dat is mijn punt juist. Een dame zal in die kamer niet hetzelfde zijn als wanneer jij haar in de kroeg aanspreekt. Dan zie je de ware haar en niet in de kamer nadat je wat briefjes hebt neergelegd. Kijk maar eens naar recensietopics van populaire dames. Ieder wandelaar vindt haar geweldig, denkt dat hij een klik heeft etc.
Wel knap dat sommige dames zo'n perfecte universele persoonlijkheid kan hebben dat tientallen mannen van verschillende afkomst, leeftijd, karakter allen een klik hebben met haar.
Ze kunnen gewoon goed theater spelen, verstaan hun vak en zijn een goede dvp. Dat is het en meer niet. Het is niet zo dat ze een geweldige persoonlijkheid heeft en met al die wandelaren een klik.

En ja, als ik een dienst nodig heb of kan verlenen aan een vriend vraag ik daar geen geld voor of een klein vergoedinkje t.o.v. andere klanten. Dat is heel normaal. Volgens mij hebben sommige mannen hier geen idee wat vriendschap en liefde is begin ik steeds meer te denken. Ook niet gek dat ze het dan bij de dvp gaan zoeken.
 
Als er serieuze interesse is van haar kant dan merk je dat wel. Volgens mij heeft de topicstarter geen interesse buiten de seks, maar mocht je dat wel hebben dan vraag je haar op een normale date. Ik ben zelf ook aan het daten met een DVP en zij wil mij niet meer op haar werkadres zien. Zolang zij nog graag je geld aanneemt dan is het een GFE en geen GF.
 
Ik heb enkele reacties door genomen maar ik mis een punt de heer in kwestie zelf!

Hij voelt zich al bezwaard omdat de communicatie al niet attent genoeg zou zijn. Hij zit hier zichzelf goed te praten dat de dame zo doet.

Ik denk dat hij meer verliefd is dan dat hij wil toegeven.

Verder deze dame links laten liggen!!
Hoe leuk je het ook hebt gehad
 
Hallo iedereen,

Graag zou ik even wat willen ventileren en ook een mening krijgen over een voorval gisteren.

Sinds kort kan ik terug, wat ik als mijn favoriete dvp zou omschrijven, bezoeken.
Op vlak van seksuele aantrekking heeft ze alles wat ik zoek in een dvp en het duurde niet lang om te denken dat ik verliefd was (ik was eenzaam en nieuw voor het wandelen in die tijd).

Het duurde niet lang alvorens we nummers uitwisselden en ik alleen nog maar haar bezocht.
Tijdens mijn derde bezoek verliep de communicatie nogal wrang en kon ze zich er, in het gesprek ná de seks, niet van weerhouden haar mening te roepen in plaats van te zeggen.
Ook bleef ze aanhalen meer geld te moeten brengen om op aan haar te spenderen.
Iets waar ik weinig positief op kon reageren, al zeker niet omdat haar tarieven plots de hoogte in vlogen.

Een aantal weken na dat voorval passeerde ik haar in de winkel, net toen ik geld afhaalde om haar te bezoeken.
In plaats van haar vlak af te vragen of ze aan het werk was, stuurde ik haar een bericht, waarop ze nooit antwoordde.
En sindsdien begon ze me heel actief te mijden aan haar raam.

Dit heeft enkele maanden geduurd, tot ik haar eens willekeurig passeerde op straat, met haar 'vriendje', die me onderzoekend aankeek.
Geen idee of dit samenhangt of niet, maar niet zo lang erna (enkele weken terug) nam ze me terug als klant.

En meteen na de seks begint ze heel sterk te suggereren naar het feit dat ze niemand heeft: geen vriend; geen vrienden. Gewoon eenzaam.

Gisteren ging ik dan voor de tweede maal langsgeweest, en meteen doet ze moeilijk en afstandelijk.
De seks, begon goed, zoals altijd, tot het punt dat ik voor de tweede keer even de condoom vastpak (om erecties te blijven bewaren) en ze nogal fars mijn hand wegslaat met het bericht: don't touch.
Toen ze op mij zat, kijk ze me met vrij veel haat aan.
Toen ik klaarkwam, zei ze doodleuk, op een kille manier dat ze me ging doden.
Waarop ik antwoordde dat ze dan maar moet lachen.
Opnieuw kon ze haar colere niet verbergen.
Het gesprek in kwestie heb ik een andere wending gegeven, en we hebben afgesproken elkaar opnieuw te kunnen zien in een drietal weken waarop ze relatief kalm met haar typische versiertrucs reageerde.
Maar het is pas sinds ik thuiskwam dat ik mezelf begon af te vragen hoe normaal je zo'n dingen nog kan noemen?

In die zestal keer dat ik er ben geweest heeft ze meerdere keren zulke emoties gelost; aggressie vertoont; gelogen over haar prijzen en blijven pushen om toch meer uit te geven; en gisteren dan haar boosheid geuit onder zo'n uitspraak.

En ik?

Ik kan moeilijk mijn enthousiasme kan verbergen; ben niet de vlotste in omgang en communicatie; stelde aanvankelijk misschien te veel vragen; en laat me misschien ook wat te veel leiden door m'n emoties.

Van de vele dvp's die ik al heb bezocht, is zij één van de weinige die ik vast wil zien; en moest ik echt één iemand moeten nemen, louter seksueel en lichamelijk, dan is zij het.

Ik zou haar graag nog kunnen bezoeken, als klant, zonder al dat gezever eromheen; zonder al die uitspattingen.

Ik besef dat ik dit wat overdenk en niet volledig attent was in de communicatie, maar om hier zo'n reacties op te krijgen, begint wrang aan te voelen.
En ik vraag me af of het de moeite zou lonen om hierover te communiceren?

Mijn vraag aan jullie is: hoe zouden jullie handelen in dit voorval?
Haken jullie hier volledig op af?
Wat is je algemene mening?

Alvast bedankt!
Heb je nou niet als je dit zelf terug leest hoe raar dit overkomt op andere mensen. Ik denk dat je wat meer van je zelf moet gaan houden. Je word op een gigantische manier gebruikt, of heb je dat niet door?
 
Ik heb enkele reacties door genomen maar ik mis een punt de heer in kwestie zelf!

Hij voelt zich al bezwaard omdat de communicatie al niet attent genoeg zou zijn. Hij zit hier zichzelf goed te praten dat de dame zo doet.

Ik denk dat hij meer verliefd is dan dat hij wil toegeven.

Verder deze dame links laten liggen!!
Hoe leuk je het ook hebt gehad
Ja dit viel me ook op.

De eventuele communicatieve fouten van de topic starter vallen in het niet bij de schandalige communicatie van de dvp.
 
Bernardus, je verwart het goede gevoel dat je inderdaad al direct bij een dvp kan hebben, met hetgeen hier met een 'klik' bedoeld werd.
De klik waarover veel mensen schrijven neigt bijna altijd meer naar de richting van een soort wederzijdse aantrekkingskracht. Een meer persoonlijke link. En die heb je echt niet "zomaar" bij een dvp bezoek. Een dvp acteert, doet een job en is absoluut niet op zoek naar een hele klantenkring die "persoonlijk" met haar wil worden. Als de klanten maar tevreden zijn, terugkomen, en genoeg besteden is alles ok voor haar.
De starter van dit draadje stelde het precies zo voor alsof hij na ocharme een zestal bezoekjes al 'vast zat' aan die dvp. Dat is onzin, fantasie. Hj kan beter bij een andere gaan en daar de 'klik' gaan zoeken zonder met zijn voeten te laten spelen door een raar mens.
ik denk dat ik toch goed heb verwoord in mijn post dat voor mij een klik niet wil zeggen dat er van instant vriendschap/liefde/...sprake is maar dat het gewoon betekent dat je het goed met elkaar kan vinden, dat je elkaar gewoon aangenaam vind. Dit is toch zo met ieder mens die je ontmoet, dat je direct voelt van die persoon ligt mij of die ligt mij niet.
Dat de starter van dit topic zo snel mogelijk moet wegblijven van de dvp die hij vermeld kunnen we snel eens zijn. Dit is niets anders dan een toxische relatie die enkel en alleen maar voor ellende zal zorgen voor topicstarter.

En je kan gerust een goede band hebben tussen klant en dvp waarbij er een klik is aan beide kanten en waar beide kanten evenveel voldoening halen uit deze band. En het is niet omdat er geld mee gemoeid is dat dit daarom niet minder oprecht kan zijn. Dvp en klant kunnen het beide goed met elkaar vinden en samen genieten van de seks en leuke, interessante gesprekken hebben en elkaar vertrouwen en dit zonder dat er sprake moet zijn van verliefdheid of een relatie.
En natuurlijk is dit niet de norm en is dit in de meeste gevallen niet zo maar het bestaat wel en het is altijd jammer als er zoiets te sprake komt dit direkt neergesabeld wordt en met de vinger gewezen wordt van : dvps zijn niet te vertrouwen, manipulatief en leugenaars.

maar bon, in het geval van onze topicstarter is het inderdaad beter dat hij zo snel mogelijk wegloopt en niet meer omkijkt...
 
  • Leuk
Waarderingen: gm_b
Er zal niet veel over blijven van die 70 procent wanneer er eigen belang is, dat is mijn punt juist. Een dame zal in die kamer niet hetzelfde zijn als wanneer jij haar in de kroeg aanspreekt. Dan zie je de ware haar en niet in de kamer nadat je wat briefjes hebt neergelegd. Kijk maar eens naar recensietopics van populaire dames. Ieder wandelaar vindt haar geweldig, denkt dat hij een klik heeft etc.
Wel knap dat sommige dames zo'n perfecte universele persoonlijkheid kan hebben dat tientallen mannen van verschillende afkomst, leeftijd, karakter allen een klik hebben met haar.
Ze kunnen gewoon goed theater spelen, verstaan hun vak en zijn een goede dvp. Dat is het en meer niet. Het is niet zo dat ze een geweldige persoonlijkheid heeft en met al die wandelaren een klik.

Ik denk dat jij "klik" veel meer invulling geeft dan @Bernardus bedoelt (en bv, ook ik als betekenis hanteer.)
Sommige mensen zijn gewoon vrij makkelijke "allemansvrienden" en kunnen oprecht een leuke tijd hebben met een breed scala aan typen mensen . Leuke tijd, niet speciaal "boezemvriend waar je door het vuur voor gaat".

Ben je gastheer in horeca, of verkoper/relatiemanager of zo'n soort beroep - degenen die succesvol zijn in zo'n beroep zijn ook mensen die snel en makkelijk overweg kunnen met een behoorlijke varieteit aan klanten .
Ook die mensen moeten misschien soms "de knop omgooien" en op de automaat "aardig doen", maar als ze op hun plek zitten is dat niet continu het geval . Het wil niet zeggen dat ze al hun klanten matsen en korting geven, maar gewoon dat ze plezier hebben - en uitstralen - in het contact , en niet alleen maar met precies een enkele best buddy.

Niet zo gek dat sommige DVPs ook zo'n type zijn - en dan op veel klanten een goede indruk maken . M.i. is het prima als die klanten (en waarschijnlijk ook de DVP, zonder te liegen) daarvoor "goede klik" als term gebruikt.

De variatie hoeft ook weer niet extreem te zijn - het soort aanbod en advertentie geven een voorselectie van klanten.
Natuurlijk ook bij reguliere contactberoepen - de high-end headhunter en tweedehands autoverkoper doen beiden "sales" , maar de stijl van klanten waar ze goed mee klikken zal wel verschillen.


En ja, als ik een dienst nodig heb of kan verlenen aan een vriend vraag ik daar geen geld voor of een klein vergoedinkje t.o.v. andere klanten. Dat is heel normaal. Volgens mij hebben sommige mannen hier geen idee wat vriendschap en liefde is begin ik steeds meer te denken. Ook niet gek dat ze het dan bij de dvp gaan zoeken.

Blijkbaar vul je het begrip "goede klik" in op het niveau "goede vriend die je ruime voordelen geeft en bij wie je het genant vindt om een zakelijk tarief te rekenen" . Met die definitie kun je inderdaad zeggen dat dat weinig voorkomt tussen DVP en klant .
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan