Recensie Lavinea (Roe), Den Haag, Doubletstraat 28 k3 TMM (Te Mijden Meid) 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik kan me nog heel goed herinneren dat deze dame erg slecht pijpt. Je kon ze zelfs tellen. 5 haaltjes en klaar was ze, en dan nog niet eens 5 goede halen.

Daarna was het missionaries waarbij ze haar hand voor haar poes deed dus je was letterlijk haar hand aan het neuken en al na 10 seconden begint ze herhaaldelijk en geirriteerd te roepen dat je moet klaarkomen.

Zo slecht, ik kan de oude recensie er niet meer eens over vinden. Mijn hele avond was naar de maan.
 
Dank voor de heads-up! Mijn eerste reactie was heb je een recensie....toen klikte ik op de url naar hookers.

Toch vreemd dat zo een DVP nog klanten heeft, de Doub (in tegenstelling tot de wallen) heeft duidelijk minder toeristen dunkt mij..
De dame is al meerdere keren besproken in Den Haag Alg, echter heeft nog niemand een echte recensie over haar geschreven. Wellicht dat dit nog ga komen.
 
Ik heb ook een zeer slechte ervaring met deze dame houd niet van penetratie en zorgt ervoor dat je er nog voor de helft niet in komt. Beloftes voor de deur kan je op je buik schrijven en het is een ijskonijn als eenmaal de centjes zijn betaald. Heel jammer want ziet er lekker uit, maar daar kan ik niet op klaarkomen. Dit is een klassiek voorbeeld van een TMM.
 
eens bij de Roemeense lavinea geweest

Bij de deur dacht ik Prima dame,

Maar eenmaal in de kamer veranderde haar gezicht in iemand die er totaal geen zin in had En ging ze op automatisch piloot, ze trok vliegensvlug de cd open
En zat te wachten om het bij me om te doen, terwijl ik nog niet eens was uitgekleed. dus van voorspel was al geen enkel spraken van.

Ik had 50 euro voor 15 minuten betaalt,
Wat al te veel is voor doublet maar goed, Na 1 minuut pijpen met cd, stopte ze

Op dat moment wist ik al 100% dat ik de verkeerde had bezocht, ondanks dat wilde ik toch verder. toen neuken met cd tijdens
het neuken ging het handje er voor, want ze was bang dat de cd er afging, ik zei tegen haar dat het niet nodig was, en dat ik zou opletten. dat de cd op de juiste plek zou blijven. Ze negeerde me, daarna maar snel door geneukt tot ik klaarkwam en snel weggegaan. Dame is geen 50 euro waard en ook geen 40 euro (wat de normale prijs is) dus blijf aub weg bij haar

//Mod edit: GEEN prive info delen, avg niet gelezen ?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Na 1 minuut pijpen met cd, stopte ze
1 minuut? Dan heb je geluk, ik had slechts 5 haaltjes van haar gehad.

Handje ervoor deed ze ook en zodanig dat ik het zo goed mezelf had kunnen trekken. Mijn lul kwam niet eens in haar poes terecht, zo erg.

Maar wees gerust, voor een slechte dame, zal je straks weer een enorme topper ontmoeten en deze al snel vergeten.
 
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.80 m - 1.90 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Dinsdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Ben er vandaag ingetrapt hoor jongens.. normaal altijd wel wat vragen stellen aan de deur, maar had niet veel tijd dus ik dacht we gaan ervoor.

Helaas alles klopte zoals beschreven, handje ertussen houden, doggy was niet mogelijk enz enz. Ben gauw weer weggegaan, die fooi mag ze houden 🖕🏻
 
Dat waardeloze wijf belazert al jaren wandelbroeders in de Doub.
Een schande voor de straat en een belediging voor de goede dames.
Ik heb weleens bedacht om een A4-tje met "TMM" boven haar raam/deur te plakken als ze bezig is.
Dan komt er niemand meer binnen en ze snapt niet waarom. :LOL:

Anyway, ze was een tijdje weg volgens mij.
Dankzij de review worden hopelijk meer wandelbroeders gewaarschuwd.
 
het is zo jammer dat er geen fotos van haar zijn mag ook niet helaas op het forum anders zouden we andere broeders kunnen waarschuwen voor haar ze is best lange dame leuk gezichtje blond haar ze verbergd ook een litteken bij haar buik service is inderdaad barre slecht zelfs al voor corona had ik haar 1 keer bezocht nooit meer
 
In Antwerpen wel es gezien bij een slechte meid dat klanten gewaarschuwd werden om binnen te gaan door mede wandelaars.
Dat was best effectief.
Meerdere keren meegemaakt. Eerste keer werd echter direct door de dame de politie gebeld en werd als overlastgevend gezien. Want dame werd verstoord in haar bedrijfsvoering, aldus de politie.

Tweede keer was er een oudere man die blijkbaar zo geil was dat hij alle waarschuwingen van omstanders negeerde, en dacht een goede vis aan de haak te hebben geslagen. Hij negeerde alle signalen die omstanders 'm gaven en jawel, hij stond na 5 minuten platzak weer buiten. Eigen schuld...

Zelf een keer een onoplettende man gewaarschuwd voor een trans, terwijl ze zich voordeed als een echte vrouw. Man was me heel dankbaar, maar ook toen is de politie gebeld door deze trans. Overigens is de politie niet op komen dagen, dus kan bluf geweest zijn.
 
Vanavond deze oplichtster ook gezien, ze stond naast Tatiana. Ik heb in ieder geval twee wandelaars kunnen behoeden voor een deceptie. Een van de twee ging gelijk naar de recensies van deze dame kijken, later kwam ik hem nogmaals tegen, en toen bedankte hij me. Ik heb toch het gevoel, dat ik vandaag een goede daad hebt verricht. :)
 
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Helaas dit topic veel te laat tegengekomen.

Vanavond deze dame bezocht op 26A (K2 of K3). Blond, onder de tattoos, opgespoten lippen, beetje pornoachtig type, Roemeens.

Wat een afwerkster was dat! Mocht absoluut niets aanraken. Pijpen was niet meer dan het topje ruw tussen haar lippen doorhalen met twee vingers akelig strak om de schacht heen.

Met minimale moeite van haar, en door mezelf haast in meditatieve staat te brengen kon ik toch nog een stijve krijgen.

Vervolgens dacht ik haar lekker doggy te nemen, maar nee! Ik zou te groot geschapen zijn en doggy zou hierdoor te veel pijn doen volgens mevrouw.
Hierop verslapte mijn puddingbuks en heb ik de eer maar aan mezelf gehouden.
 
ze is met haar lengte wel een opvallende verschijning in de straat, ik heb haar pas geleden ook gezien. Viel mij op, dat ze weinig aanloop hebt
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan