Recensie Mia/Iris/Engel, Gent/Heusden-Zolder/Aalst 2,67 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Moris

Newbie
12
29/06/22
12
4
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Zondag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/iris-pretty.html
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Helaas. Al prettige ervaringen gehad op de bekende locatie, maar deze dame is een oplichter. Doet absoluut niet wat ze in haar advertentie als mogelijkheden vermeldt, ook al bevestigde ze het nog eens in een sms. Absoluut te mijden.
 
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
1,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Overig
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/profiel/engel-4
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
He jongens ik heb een reviewtje over een jong meisje dat ik nog niet eerder ben tegen gekomen op het forum.
Nu ben ik nog maar juist lid dus ik kan hierin verkeerd zijn.

Het gaat hier over Angel of engel, hangt ervan af welk profiel je bekijkt.

Ten eerste ik denk niet dat ze hetzelfde meisje is van de foto's maar ik was zeker niet teleurgesteld als ik haar zag. Ze is iets voller en misschien iets ouder als 19, wat ze zelf toch beweerde juist te zijn maar wie kan dat tegenwoordig nog echt juist inschatten bij zulke jonge dames.

Eerst wil ik wel een beetje informatie over mezelf geven omdat de review geen 5 sterren is maar ik toch niet echt weet of dit meisje misschien beter verdiend. Ik weet het ik klink hier misschien een beetje als een simp maar ik wil toch eerst eens de reviews van andere afwachten alvorens ik
hierover mijn mening vastleg.

Ikzelf ben niet meteen de meest sexy man dat in Limburg rondloop en toch bijna 20 jaar ouder als dit meisje als we haar geloven over haar leeftijd dus ik begrijp wel als ze wat terughoudend is.
Ook heb ik nog niet veel ervaring met dvp waardoor ik ook een beetje nerveus ben als ik 1 ontmoet.
Ik heb overgewicht waar ik volop aan het werken ben maar dat betekend niet dat ik geen behoeftes heb en na 5 maand single zonder enige vrouwelijke affectie begon het toch wat te wringen.
Ik weet dat ik jullie totaal niet interesseer maar wou dit gewoon even laten weten omdat dit meisje een eerlijke kans verdiend. Al goed dat dit allemaal anoniem kan. 😀

Dus hiet het stuk dat jullie meer zal interesseren.
Na 3 meisjes te proberen en altijd teleurgesteld te zijn (voor ik dit forum had gevonden) kwam ik dus Angel tegen op redlights. Ik was direct verkocht door de foto's.
Dus ik contacteerde haar via WhatsApp en kreeg onmiddellijk een automatisch bericht terug met de mogelijkheden, prijzen en adres. Ze ontvangt dus in het rendez-vous hotel in heusden-zolder.
Dit was rond de middag en boekte een afspraak om 19h. Dit ging allemaal vlot. Om 17.38 vroeg ik of de afspraak nog steeds doorging om 19h en kreeg positieve bevestiging om dan om 17.52 een bericht te krijgen of het een kwartiertje later kon. Dit leek me niet direct een probleem dus ik bevestigde met ok.

Ik arriveerde aan het rendez-vous hotel om 19.10 en vroeg haar de code voor de slagboom en kreeg die na minuutje wachten samen met de kamer nummer.
Ik ging naar de kamer en klopte op de deur. Na een minuutje wachten kwam ze "eindelijk" de deur opendoen. (Als je een beetje nerveus bent kan een minuut lang duren)

De deur gaat open en ik zie daar een beeldschone verschijning de deur opendoen. Ze is denk ik niet het meisje van de advertentie maar ze hoeft er naar mening zeker niet voor onder te doen. Ze is een beetje voller maar zeker niet dik en ik heb liever iets vollere meisje.
Ik stel mezelf voor en zij is verrast omdat ik een flesje champagne bij had, in de hoop haar wat losser te krijgen.

Na een glaasje in te schenken voor haar en mij zegt ze om mijn kleren uit te doen en op het bed plaats te nemen.
Zij komt naast me zitten met haar sexy topje en minirokje nog aan en we beginnen lekker te tongzoenen.
Ondertussen begint ze zich zelf uit te kleden zodat ik haar lekkere teppeltjes kan verwennen die trouwens op een naturel prachtige c-cup staan.
Na een tijdje duwt ze me plat en begint me zacht en een beetje kort te pijpen zonder condoom om vervolgens een condoom te pakken en me even zo iets krachtiger verder te pijpen.
Dan komt ze op me zitten en begint me te neuken.
Nu ben ik iemand die meer een gfe nodig heb om hem stijf te houden dus ze heeft het moeten afwerken met wat pijpen en vooral de hand maar ze was de eerste die me ooit met de hand heeft klaar gekregen dus ik was echt verrast hiervan.
Daarna heeft ze me nog wat gemasseerd en heb ik nog geprobeerd om met haar te spelen maar verder dan wat tongkussen en strelen is het niet meer gegaan.
10 minuutjes van het einde vroeg ze me nog of ik nog meer tijd wilde maar ik wist dat er niet veel meer zou gebeuren dus heb ik niet bijbetaald waarna ik na nog een korte massage werd gevraagd om te gaan douchen.
Ik heb haar toen gevraagd of het goed was als ik volgende keer terug kwam bij haar. Ze antwoorde met tuurlijk ik vind je heel leuk. Ja ik weet het dat zeggen ze allemaal.

Ahja ondertussen heeft ze jammer genoeg ook nog wel op haar telefoon gezeten en in spraakberichten aan het communiceren geweest met een vriendin "collega" in het Portugees want ze is geen Spaanse maar Braziliaanse.
Ik versta totaal geen Portugees maat hoorde wel het woord champagne vallen en nadat ze me vroeg of ik rookte werd ook door gebriefd dat ik dat niet doe. Ik weet het niet zeker maar ik heb zo het gevoel dat ik op een scorelijst terecht ben gekomen.

Al bij al vond ik het toch een aangename ervaring ook al ben ik niet volledig aan men trekken gekomen. Ik denk dat ik nog wel eens terug ga gaan om te zien of het een tweede keer misschien iets meer zou kunnen zijn gewoon omdat ze echt wel 1 van de leukste meiden is om te zien die ik op redlight ben tegen gekomen.
Ik ga wel proberen meer een gfe te krijgen dan.

Zo dit was men eerste review hier en zal het volgende keer iets beknopter en meer to the point houden.

Ik ben wel benieuwd naar andere reviews van meer ervaren leden.

Ohja tip voor wie zo zot was om dit helemaal door te lezen, ze drinkt liever chardonnay dan champagne.
 
Laatst bewerkt:
ja heel mooi meisje op de foto maar dus niet echt aanwezig helaas. Ik zoek altijd met image search maar kon haar niet vinden zowel met google, bing en yandex. Maar search voor images is slechter geworden sinds die EU zich overal mee bemoeit. In het verleden (nog voor die scamdemic) als je de image niet vond met die search engines dan was de kans groot dat de fotos echt waren. Tegenwoordig niet meer.

Ik kan mij in ieder geval weer de moeite besparen om er heen te rijden.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/mia-pretty-2.html
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Langsgeweest in Aalst deze keer. Op de foto's mega knap maar in realiteit toch iets minder…
Uitkleden en direct Massage van ca 2-3 min, pijpen met condoom 2 min, dan kwam ze even op mij zitten om na 2 min terug pijpen en wat te teasen.
Nadien afgewerkt op 5 min in doggy met zicht op haar wel heel sexy kont!
Nadien schoten er nog 10 min over maar die gingen naar haar gsm…

Geen herhalingsgevaar.
Kust niet echt met tong en doet geen pzc,… Als ze een bericht stuurt, staat het er wel in, maar snap dan niet waarom (behalve om te lokken)…
Ze heeft wel mooie borsten en een lekker sportief lichaam!
Ze spreekt een beetje Engels maar met haar op…
Er zitten er daar op dat adres wel meerdere zuid-Europese meiden… de vorige waar ik haar naam van kwijt ben, was veel beter imo.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan