Bluevision Maasmechelen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Zwangerlover94

Wandelaar
41
12/06/23
20
Toch benieuwd naar wat er te beleven valt in de Bluevision Maasmechelen wel eens binnen geweest om wat te kopen maar als ik hier lees maak ik er uit op dat je er sex kan hebben??? Klopt dit of zit ik ernaast? Graag uitleg aan deze newbie 🤣
 
@twan .vanwaar ben je ? Bleuvision maasmechelen ga je ons zeker niet meer tegen komen .niet alleen vanwege de oude mannen daar .ma ook vanwege de cinema in zen geheel heel ouderwets .zetels heel doorgezeten. Ook de films die ze in alle cabines afspelen ouderwets.en ga zomaar door .geen aanrader voor koppeltjes daar
 
Toch benieuwd naar wat er te beleven valt in de Bluevision Maasmechelen wel eens binnen geweest om wat te kopen maar als ik hier lees maak ik er uit op dat je er sex kan hebben??? Klopt dit of zit ik ernaast? Graag uitleg aan deze newbie 🤣
Hey, je kan zeker ook lekkere seks hebben daar. Je kan bij de kassa een cinema ticket kopen en dan rechts van de kassa is een deur (voor de trap) en dan kom jij binnen in een gang en dan met allemaal cinema hokjes als je verder doorloopt heb je gloryholes en gezamelijle boots. Moest je verder vragen hebben? Stuur gerust een berichtje
 
Vanmiddag voor het eerst daar geweest. Altijd een fantasie geweest, maar kom van een koude kermis thuis. Aanbod en kwaliteit van films viel tegen. Enkel mannen getroffen, waarvan er één niet van ophouden wist en bleef aandringen ondanks meermaals begrenzen. Wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar. Wel weer een ervaring rijker.
 
Op zich vind ik BV een toffe cinema. Geen zaal waar je met 4 naast mekaar zit, maar wel een labyrinth van hokjes met gloryholes en grote kamers met zetel. Een beetje ouderwets en de films zijn inderdaad niet altijd top, maar het heeft zo iets vunzig geil waar ik wel van hou.

Ik heb er al geregeld koppels getroffen en soms komen er ook mannen met hun slet die dan elke man die binnen is moet bevredigen. CD's komen er vooral op woensdag.
Ik geniet ervan om daar naakt rond te lopen, dat gebeurt er nog wel veel te weinig door andere 😋
 
Wij zijn er paar keer geweest. Alles daar is aa de oudere kant zowel het volk de mannen ,als de films ,als de zetels die er staan helemaal doorgemeten dringend aan vervang toe .eigenlijk geen aanrader om als koppel naar bleuvision maasmechelen tegaan .alvast onze mening dan .
 
Ik ken de meeste sexbioscopen in NL wel. Morgenmiddag (maandag 20-11) ga ik voor het eerst naar deze cinema. Ik ben erg benieuwd. Na afloop zal ik hier iets plaatsen over mijn bevindingen. Ik heb daar overigens afgesproken met travoslet Stefanie.
 
Ik ken de meeste sexbioscopen in NL wel. Morgenmiddag (maandag 20-11) ga ik voor het eerst naar deze cinema. Ik ben erg benieuwd. Na afloop zal ik hier iets plaatsen over mijn bevindingen. Ik heb daar overigens afgesproken met travoslet Stefanie.
Veel plezier! Ik vind het er in elk geval altijd geil, vooral omdat de indeling anders is dan alle andere cinema's.
 
Ik ben laatst in deze cinema geweest. De winkel is enorm groot, het lijkt wel een bouwmarkt. Uitgebreid assortiment, maar ik kwam voor de cinema. De toegang naar de cinema is naast de kassa.
Stel jezelf een soort donkere grote sporthal voor waar met houten schotten heel veel hokjes in zijn gemaakt. Het is een soort labyrint met een lange gang. Ik denk wel 20 hokjes. In ieder hok draait een andere film op een scherm. Het geluid van kreunende vrouwen (van de films, niet live helaas) klinkt dus door de hele hal heen. Klinkt wel geil maar het geheel is ook hol. Echte inrichting ontbreekt. De hokken vind ik klein. Je kunt er (vind ik) niet echt rustig zitten.

Wel staan er op het einde van een gang een 2-tal banken waar je kunt zitten en naar een film kunt kijken. Daar vind ik het 't geilst en daar ben ik ook gepijpt door een travestiet (Stefanie) met wie ik had afgesproken. Er zijn hokken met gloryholes (daar zijn we ook nog even geweest) en ook is er een ruimte die iets groter is en waar ook nog een 2-zits bank staat. Er is veel cruiseverkeer van geile mannen die steeds even naar een film kijken en dan weer doorlopen of met elkaar bezig gaan.

Ik vind het jammer dat je niet een filmzaaltje hebt met een paar banken waar je naast elkaar kunt zitten. Wel een geile sfeer maar ik denk niet dat er er heel vaak zal komen, of het moet zijn voor een lekkere dame of travo die daar wil afspreken.

2016-09-19.jpg
In Schelle schijnt ook een filiaal te zitten die ongeveer dezelfde opzet heeft. Daar ga ik ook nog kijken.

Hier een foto van die gloryholes daar. Ziet er wel netjes uit. Ik was bezig met Stefanie toen een kerel zijn hand erdoor stak. Later pijpte Stefanie zijn lul door de gloryhole.
2016-09-19.jpg
 
Laatst bewerkt:
Dit is niet hun forum hoor. Het is wel een sympathiek initiatief van iemand die graag een forum/gastenboek opzet. Ik ben er al even lid van maar het is nog niet druk bezocht. Wie weet wordt het nog wat...
Ok, daar heb je gelijk in.
Dit is een forum dat inderdaad gemaakt is door 1 van de bezoekers van het kik-kanaal over BV, omdat hun officiële forum helemaal niet meer gebruikt werd.
 
Newbie hier, ik wil wel eens een ervaring opdoen in de bleuvision. Wanneer is hier nog eens iets te doen? Of waar wordt dit aangekondigd.
Altijd een aparte vraag. Wanneer is er iets te doen. Meestal in alle bioscopen overdag van opening tot een uurtje of 3-4. Daarna wee van 19 tot sluit.

Maar als het op maandag druk is wil nog niet zeggend dat dat de week erop ook is. Ik bedoel niemand gaat op vaste tijden elke week naar dezelfde tent toch?

En ben je bi heb je altijd prijs. Altijd wel iemand die je van je zaad wil afhelpen. Maar ben je geen bi, verwacht dan geen dames in de rij.
 
Terug
Bovenaan Onderaan