WHEM Rongfah - Maassluis

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Pas weer geweest maar ze moet echt iets doen aan de telefoon.
Ze neemt op en zet hem op luidspreker gebeurde twee keer.
Eerste keer wilde de potentiële klant weten wat een ontspanningsmassage inhield en de tweede wilde wel komen maar was te kort op mijn afspraak maar nam geen genoegen met nee en bleef nog wat zeuren.

Verder is de massage prettig en zoals eerder geschreven een vriendelijke dame.
 
Toevallig vandaag een afspraak gehad met Rongfah.
Afspraak maken ging makkelijk via Whatsapp.

Anyway, eenmaal aangekomen werd ik ontvangen in een prima appartement.
Rongfah zei zelf dat ze 48 is. Of dat waar is, geen idee? Maar ik hou wel van oudere dames dus voor mij geen probleem. Ze zag er top uit imo.

Toen mogen plaats nemen op een fijn bed waar zij vervolgens mij stevig begon te masseren. Ik hou er van als een dame echt hard masseert dus dat beviel goed.

Tijdens het masseren glijd ze hier en daar gezellig over je lichaam en hierbij kan je leuk met haar kletsen ( ze spreekt Nederlands )

Tegen het einde heeft ze me fijn naar een hoogtepunt getrokken.

Voor 70 euro kan je je hier eigenlijk geen buil aan vallen. Zeker voor herhaling vatbaar.
 
Heb er op dat moment niet naar gevraagd. Ben zeker van plan nog wel eens terug te gaan want de massage was erg fijn. Wie weet dan, maar eigenlijk hoeft het niet per se.
 
Ondertussen nog iemand bij deze dame geweest? Noemt zich tegenwoordig Saengthong Sukchareun op MP en lijkt of ze tegenwoordig alleen nog maar massage doet. Wil er binnenkort weer eens heen
 
Eens met Piet Precies. Ze geeft al jaren prima massage met b2b voor een schappelijke prijs. Ze is intussen zeker 60+, is voor een Thaise wat vol, spreekt goed NL, doet het wat rustig aan, wat bolle toet ook intussen en wisselt ook nogal eens van looks en kapsel...
Het bed was laatst zo warm dat mijn billen bijna verbrandden.. 🙏
 
Het meeste is al gezegd, dus daar heb ik geen aanvullingen op.
Alleen het topic Marktplaats in een tijdje geleden opgeheven omdat hier geen advertenties zijn toegestaan met een erotisch karakter, ondanks dat het volop wordt aangeboden (alleen niet openlijk). Lijkt me dus eerder dat dit topic ook gesloten dient te worden aangezien het om een MP advertentie gaat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan