Blog van Joke

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Sorry Joke,

Ik heb niet alles gelezen van je Blog gelezen en misschien staat alles wel al beschreven. Ik zat weer eens te peinzen wat ik allemaal al had meegemaakt. Wanneer het gestart is om ook betaalde intimiteit te hebben. Ik denk dat ik met jou en een andere vrouw mijn eerste tio heb gehad. Is wel lang geleden ondanks dat wij maar net de 30 zijn gepasseerd :) (toen gestopt met tellen van de jaren). Was met een wat gezette vrouw in een woning boven of nabij het Noorzeekanaal. Een hoekhuis jaren 50-60 ?. Ik onervaren maar volgens mijn gevoel was dat voor jou ook de eerste keer. Kan dat kloppen ? Moment wat bij mij echt is blijven hangen. Was een mooie en bijzondere ervaring. Ook omdat het voor iedereen iets nieuws was.

Maar misschien vergis ik mij.
 
Volgens mij staat dat al ergens op 1 vd 44 pagina's

🤔
Joke schreef al eens:
Ze heeft het wel een keer gedaan met ons hoor. Ze wilde het een keer meemaken. En kwam erachter dat 1 op 1 voor haar financieel beter was. Dus meteen einde gangbang carriere
😁
Die "presentatrice" ziet goed uit, is zij ook actief in dit wereldje ?
 
Ik denk dat ik met jou en een andere vrouw mijn eerste tio heb gehad. Is wel lang geleden ondanks dat wij maar net de 30 zijn gepasseerd :) (toen gestopt met tellen van de jaren). Was met een wat gezette vrouw in een woning boven of nabij het Noorzeekanaal. Een hoekhuis jaren 50-60 ?. Ik onervaren maar volgens mijn gevoel was dat voor jou ook de eerste keer. Kan dat kloppen ? Moment wat bij mij echt is blijven hangen. Was een mooie en bijzondere ervaring. Ook omdat het voor iedereen iets nieuws was.

Maar misschien vergis ik mij.

Misschien was het de 1e keer met haar, dat kan. Ik vermoed dat we het dan over Merel hebben. Maar mijn 'loopbaan' begon al voor die tijd, dus had al wat ervaring 😉 Maar niet met trio's.

Dat huis wat je beschrijft, dat klopt iig wel. Jammer dat we elkaar nooit meer hebben teruggezien 🙁
 
Nadat we die hadden uitgeprobeerd ben ik op mijn rug gaan liggen, even een beetje sturen en de n**kmachine kon aan. Zico had dat nog nooit in het echt gezien en vind live aanschouwen toch echt veel leuker dan een filmpie.
Zo is dat en ook hoe ik erover denk met die webcammeiden.
Als er eentje is die het in levende lijve wil doen en niet louter voor de poen, maar ook omdat het opwindend is voor haarzelf, dan wordt het interessant.
 
Misschien was het de 1e keer met haar, dat kan. Ik vermoed dat we het dan over Merel hebben. Maar mijn 'loopbaan' begon al voor die tijd, dus had al wat ervaring 😉 Maar niet met trio's.

Dat huis wat je beschrijft, dat klopt iig wel. Jammer dat we elkaar nooit meer hebben teruggezien 🙁
zeker jammer, tijd is voorbij gevlogen. Voor mij was het echt een mooie ervaring. Kan mij nog zo voor de geest halen. Dus je hebt gelijk ik ga proberen om binnenkort een afspraak met je te maken.
 
Toch raar als je je bedenkt dat iedereen lyrisch is over mijn mondelinge kunsten, maar geen zin heeft om dat even openbaar te melden. Dat is serieus jammer.
Toch even de video bekeken hoor, damn wat een geile boel daar en je liet je aardig verwennen (dp) en je zo te zien genieten hmmmmm. Dat gefrunnik aan de pruik hebben ze goed buiten beeld gehouden. Kriebel kriebel kriebel ….
 
Laatst bewerkt:
Ze heeft iig wel een berg reviews op kinky als je dat vergelijkt met die ene van mij. Toch raar als je je bedenkt dat iedereen lyrisch is over mijn mondelinge kunsten, maar geen zin heeft om dat even openbaar te melden. Dat is serieus jammer.

Ik denk dat het temaken heeft met die privacy wet.

Mag niet in detail lees ik .

Hier ook al n app groep in de lucht voor als het straks klaar zou zijn met GR ??
 
Denk niet dat ik in die app groep zal verschijnen. Forum oké, maar appen neuh
Hoef ook nog helemaal niet. Is pas een onderzoek van AP he, geen conclusie. Eerst maar rustig afwachten en dan zien we verder. En er zullen best een paar verbeterpuntjes worden gevonden zoals bij ieder onderzoek, maar daar hoef je nu nog niet echt nerveus van te worden 🤷‍♂️
 
Ik denk dat het temaken heeft met die privacy wet.

Mag niet in detail lees ik .

Hier ook al n app groep in de lucht voor als het straks klaar zou zijn met GR ??
Als GR einde oefening is of zou worden, is het een kleine moeite om iets vergelijkbaars op poten te zetten. Dan maak je er een kat en muisspel van.
Hier zijn het dan nog goede intenties, maar mensen met slechte bedoelingen hanteren dezelfde methode.
 
Dat was leuk!

Vandaag om 1430u kwam @ZicoMario87 langs. Hij had een paar verzoeken, dus alles klaargelegd daarvoor. De 3 penisvibrators en de n**kmachine wilde hij vandaag eens uitproberen. Dus gaan we dat doen he!

Dus op de kamer gekomen valt daar ook meteen je oog op 😋

Na een gezellige babbel met een colaatje, beetje begonnen op de bank met zoenen en een BJj. Zico gleed zowat vd bank 😁, dus op naar het bed ( 1 stap ).

Zico gaat op bed liggen en ik ga verder met waar ik gebleven was, na ongeveer 10/15 minuten pak ik het eerste speeltje erbij.. we zijn erachter gekomen dat je daar eigenlijk prima mee kan aftrekken! Oké die hebben we uitgeprobeerd. Dus weer verder met de BJ. Toen was het zover dat we even een wip wilde maken ( ja echt! ). En toen hij het bijna niet meer hield ging hij voor de spiegel staan terwijl zijn hand en mijn tong z'n werk deed. En hop.. daar zat de sperm in mijn mond, wang, op hem, mijn neus, op de grond en op allebei mijn voeten 🤣
Dat werd dus ff grondig poetsen 😂

Hij ging zich even afspoelen en kon ik ff alles nalopen wat nog niet weggepoetst was. Vond nog iets op het kleed!

Na het afspoelen was hij weer terug. Even weer een babbeltje en wat drinken en kwam de 2e ronde.
Ik weer op mijn knietjes en lekker 😋😋. Daar kwam speeltje nr 2, de octopus. Die sloeg beter aan dan nummer 1.. dus na een tijdje gingen we nummer 3 uitproberen. Die werd iets minder gewaardeerd, terwijl anderen die weer wel leuk vinden.. gelukkig is niet iedereen hetzelfde! 😉

Nadat we die hadden uitgeprobeerd ben ik op mijn rug gaan liggen, even een beetje sturen en de n**kmachine kon aan. Zico had dat nog nooit in het echt gezien en vind live aanschouwen toch echt veel leuker dan een filmpie. Ondertussen dat hij de snelheid bepaalde zat zijn pik alweer in mijn mond.

Maar goed... de klok begon inmiddels luider te tikken, dus gingen we er een eind aan breien. Hij wilde dat ik ff op hem ging paaldansen en daarna op mijn billen klaarkomen. Dus daar kwamen de doekjes weer...

Toen was onze date voorbij en na aankleden etc heb ik hem de deur uit laten gaan met een koud blikje cola in zijn rugtas.

Daarna ben ik alles gaan schoonmaken, opruimen, douchen en aankleden.

Was heel gezellig schattie!! Till next time 😉



⛔️ Vrijdag is wel een dag dat ik een uitzondering maak. Dus eigenlijk alleen voor bekenden. Bekenden zijn personen die ik al vaker heb gezien 🙂
Eigenlijk een beetje de omgekeerde wereld , een dame die de review schrijft over de wandelaar. Maar waarschijnlijk de meest waarheidsgetrouwe die je kan bedenken. En dat Joke d´r van genoten heeft kan Je zo tussen en op de lijnen lezen. Mooi gedaan Joke. Heb ondertussen die GB film ook eens bekeken. Hello zeg, wat een geile bedoening en zo kon ik je toch ook eens wat visueler bewonderen. Het ging er ook heel gemoedelijk aan toe vond ik. Geen haantjes gedrag, misschien vanwege de camera´s. Ook mooi om te zien dat de presentatrice zich gemoedelijk bij de deelnemers gaat nestelen. Heb ervan genoten.
 
en ik ga verder met waar ik gebleven was, na ongeveer 10/15 minuten pak ik het eerste speeltje erbij.. we zijn erachter gekomen dat je daar eigenlijk prima mee kan aftrekken! Oké die hebben we uitgeprobeerd. Dus weer verder met de BJ. Toen was het zover dat we even een wip wilde maken ( ja echt! ). En toen hij het bijna niet meer hield ging hij voor de spiegel staan terwijl zijn hand en mijn tong z'n werk deed. En hop.. daar zat de sperm in mijn mond, wang, op hem, mijn neus, op de grond en op allebei mijn voeten 🤣

Dat werd dus ff grondig poetsen 😂
mooi geschreven. Dus jij hebt ook wat geleerd van speeltje nr 1 😜

wat een feest zoals je het beschrijft allemaal. En idd een betere waarheidsgetrouwe review kun je niet vinden. het is goede marketing, je hebt mijn aandacht en hoe je in de video bent weergegeven hmmmmmmm.
 
Ik zie de review met Zico niet als marketing. Vond het gewoon leuk met hem en dat mag iedereen best weten. Heb het waarheidsgetrouw geschreven en er is niets gebeurd zonder toestemming vd ander.
Zico is iemand die respect heeft voor wat ik aanbied en zal nooit over mijn grenzen gaan, wat je helaas v sommige anderen niet kan zeggen.

Want er zijn er altijd bij die, ondanks een waslijst v incl mogelijkheden, toch ff proberen of ze iets kunnen flikken wat niet op die waslijst staat. Dat soort lui hoeven mij niet te bellen, heb je niets aan.
 
Laatst bewerkt:
Ik zie de review met Zico niet als marketing. Vond het gewoon leuk met hem en dat mag iedereen best weten. Heb het waarheidsgetrouw geschreven en er is niets gebeurd zonder toestemming vd ander.
Zico is iemand die respect heeft voor wat ik aanbied en zal nooit over mijn grenzen gaan, wat je helaas v anderen niet kan zeggen.

Want er zijn er altijd bij die, ondanks een waslijst v incl mogelijkheden, toch ff proberen of ze iets kunnen flikken wat niet op die waslijst staat. Dat soort lui hoeven mij niet te bellen, heb je niets aan.
Dat snap ik, ik bedoel het ook positief hoor, zoals je al zegt, je vond het leuk met hem en deelt de ervaring graag. Altijd jammer als er doelbewust misbruik van de mogelijkheden wordt gemaakt.
je eerlijkheid en je plezier zijn een belangrijk uitgangspunt.
 
je eerlijkheid en je plezier zijn een belangrijk uitgangspunt.

Bij mij wel ja, als mijn plezier wegvalt stop ik met sekswerk.

Mijn plezier in gangbangs bijv is weggevallen en zag het enkel nog als mijn plicht om anderen een lol te doen ( en geld te verdienen ), gelukkig had ik genoeg tijd tijdens de lockdowns om te beslissen dat dat niet mijn prioriteit meer had.. dus gangbangs waren einde verhaal.
Resultaat: van alle meiden van toen hoor je niets meer. En van alle deelnemers misschien een handjevol die je af en toe eens ziet langskomen voor een 1 op 1. Dus mijn conclusie is.. Joke heeft voor hun afgedaan en is het niet meer waard om aandacht aan te besteden. Lullig, maar waar. Dat is je dank na al die jaren 🤷‍♀️
@joke: Goed dat je het aan hebt gepast, want je andere klanten die ook respect tonen voor je grenzen, wil je niet tegen je in het harnas jagen.

Het is maar hoe je het leest, maar door de aanpassing is het wat duidelijker. We willen niet op gevoelige teentjes gaan staan 😉
 
Bij mij wel ja, als mijn plezier wegvalt stop ik met sekswerk.

Mijn plezier in gangbangs bijv is weggevallen en zag het enkel nog als mijn plicht om anderen een lol te doen ( en geld te verdienen ), gelukkig had ik genoeg tijd tijdens de lockdowns om te beslissen dat dat niet mijn prioriteit meer had.. dus gangbangs waren einde verhaal.
Resultaat: van alle meiden van toen hoor je niets meer. En van alle deelnemers misschien een handjevol die je af en toe eens ziet langskomen voor een 1 op 1. Dus mijn conclusie is.. Joke heeft voor hun afgedaan en is het niet meer waard om aandacht aan te besteden. Lullig, maar waar. Dat is je dank na al die jaren 🤷‍♀️

Nou Joke, ik ben dan nog nooit bij je geweest of heb je gangbangs bezocht (sorry, mijn fout ... 😉😘), maar dat zou voor mij, en ongetwijfeld voor velen meer, niet zo zijn.
Als je ergens een leuke ervaring hebt dan blijft je dat bij.
En ook na jaren denk ik nog geregeld terug aan meiden waar ik ooit bij ben geweest en leuke dingen mee beleefd heb. Maar dat hoeft niet per sé te betekenen dat ik contact met ze onderhoud, alhoewel ik hun wel het allerbeste wens.
Soms heeft iedereen het veel te druk met andere dingen die dan elke keer weer voorrang krijgen in de praktijk, maar niet per sé in gedachten.
 
Ik doel daarmee het meeste op alle dames die in mijn team zaten. Daar hoor je nooit meer iets van. Persoonlijk reis ik de wereld over als je goed bevriend bent met iemand, maar anderen hebben dat er niet voor over. En dat is een waardeloos gevoel.
Zo ben ik een keer afgereisd naar België voor een klein uurtje ziekenbezoek in een ziekenhuis, want dat doe je als je vrienden bent. Schijnbaar was dat dus niet het geval...

Uit het oog is uit het hart. Dus ik hou voortaan afstand en ga met niemand meer samenwerken.
 
Ik doel daarmee het meeste op alle dames die in mijn team zaten. Daar hoor je nooit meer iets van. Persoonlijk reis ik de wereld over als je goed bevriend bent met iemand, maar anderen hebben dat er niet voor over. En dat is een waardeloos gevoel.
Zo ben ik een keer afgereisd naar België voor een klein uurtje ziekenbezoek in een ziekenhuis, want dat doe je als je vrienden bent. Schijnbaar was dat dus niet het geval...

Uit het oog is uit het hart. Dus ik hou voortaan afstand en ga met niemand meer samenwerken.
Het is altijd zeer pijnlijk om dit soort dingen mee te maken. Je hebt in elk geval de eer aan jezelf gehouden en kan met een zuiver hart terug kijken op dit soort situaties en dat is alles wat telt.
❤️
Fijne nieuwe week voor jou lieverd!
 
Girlsreview in het nieuws..

Op het ogenblik staat deze site in het nieuws en dat is natuurlijk niet positief.

Dit forum bestaat uit 2 delen, namelijk recensies over sekswerkers op diverse plekken en in allerlei settingen, en allerlei andere onderwerpen.

Er zijn sekswerkers die reviews over zichzelf prima vinden ( zoals moi ) en er zijn er die dat niet prima vinden.
Degene die het niet prima vinden hebben daar vast hele goede redenen voor zichzelf voor, tenslotte lezen instanties ook vrolijk mee en komen zo weer die dames op het spoor die misschien al eens bezocht zijn en dikke waarschuwingen hebben gehad.
Dan heb je ook de sekswerkers die geen reviews willen, omdat daar handelingen in kunnen staan die ze bij anderen niet doen ( kan verwarrend zijn ).
En dan heb je nog de sekswerkers die er met de pet naar gooien, voor alles bijvragen, nep foto's gebruiken, oplichten etc..

En daar is deze site nou voor, de heren kunnen zo elkaar de pareltjes aanprijzen, wat een sekswerker klandizie kan opleveren, en de rotte appels doorgeven, wat je klandizie kost.

Kijk.. als zelf vrouw zijnde zou het wel wat vrouwvriendelijker mogen, maar he.. het blijven mannen en die houden nou 1x van sterke verhalen en opscheppen 😁 Dus neem het gewoon met een korreltje zout en dan valt het eigenlijk wel mee.

Privacy schending wil ik het niet noemen, want 98% van alle sekswerkers gebruikt een valse naam, er staan geen prive adressen online en lichamelijke versierselen mogen niet eens herkenbaar beschreven worden. Dus weet echt niet waar men problemen mee heeft.

Hopelijk waait het allemaal over, want zal mijn blog en al die leuke mensjes op dit forum zeker gaan missen als ze offline zou moeten.

Dus doe maar niet!!
 
Girlsreview in het nieuws..

Op het ogenblik staat deze site in het nieuws en dat is natuurlijk niet positief.

Dit forum bestaat uit 2 delen, namelijk recensies over sekswerkers op diverse plekken en in allerlei settingen, en allerlei andere onderwerpen.

Er zijn sekswerkers die reviews over zichzelf prima vinden ( zoals moi ) en er zijn er die dat niet prima vinden.
Degene die het niet prima vinden hebben daar vast hele goede redenen voor zichzelf voor, tenslotte lezen instanties ook vrolijk mee en komen zo weer die dames op het spoor die misschien al eens bezocht zijn en dikke waarschuwingen hebben gehad.
Dan heb je ook de sekswerkers die geen reviews willen, omdat daar handelingen in kunnen staan die ze bij anderen niet doen ( kan verwarrend zijn ).
En dan heb je nog de sekswerkers die er met de pet naar gooien, voor alles bijvragen, nep foto's gebruiken, oplichten etc..

En daar is deze site nou voor, de heren kunnen zo elkaar de pareltjes aanprijzen, wat een sekswerker klandizie kan opleveren, en de rotte appels doorgeven, wat je klandizie kost.

Kijk.. als zelf vrouw zijnde zou het wel wat vrouwvriendelijker mogen, maar he.. het blijven mannen en die houden nou 1x van sterke verhalen en opscheppen 😁 Dus neem het gewoon met een korreltje zout en dan valt het eigenlijk wel mee.

Privacy schending wil ik het niet noemen, want 98% van alle sekswerkers gebruikt een valse naam, er staan geen prive adressen online en lichamelijke versierselen mogen niet eens herkenbaar beschreven worden. Dus weet echt niet waar men problemen mee heeft.

Hopelijk waait het allemaal over, want zal mijn blog en al die leuke mensjes op dit forum zeker gaan missen als ze offline zou moeten.

Dus doe maar niet!!

De dames die er met de pet naar gooien qua service gooien toch hun eigen ramen in .

Daar gaat je 1x heen en nooit meer .

Maar misschien is dat hun bedoeling juist .

Misschien houden ze de aantallen wel bij in n logboek. Sommige kerels doen dat namelijk ook.



🐾🐾🐾🐾🐾
 
Je wilt toch proberen om iemand terug te laten komen?
Althans, dat is mijn streven dan. Wat natuurlijk bij heel veel niet lukt, want dat zijn vaak de eendagsvliegjes. Als je dat nou eens van te voren zou weten, dan doe je wel je best.. maar niet mega je best. Je ziet ze tenslotte nooit meer terug 🤷‍♀️
Kan best zijn dat die dames net zo denken en daarom geen moeite willen doen? Met het verschil dan dat ze helemaal niet hun best doen...
 
Terug
Bovenaan Onderaan