Veel klachten over site met info over sekswerkers, waakhond start onderzoek

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik hoop dat deze site ook niet wordt opgedoekt zoals hooker.nl. Dit is voor mij de enige plek waar ik mijn ei kwijt kan over mijn wandel-hobby.

Seks is geen brood kopen. Ook betaalde sex is dat niet. Ik vind dat je dat niet kan vergelijken. Er is nog nooit een bakker gestalkt, omdat hij geen knipwit verkoopt. Ook komen erbij sex gevoelens vrij, terwijl je een brood op de automatische piloot koopt.

Ik heb veel respect voor sexwerkers. Ik vind dat wij ze daarom ook zo behandeld dienen te worden.

Als ik de site van ongevraagd advies mag voorzien. Vraag aan de dames op deze site wat zij aan deze site zouden veranderen, zodat hun werk veilig blijft of wordt.

Deze site is niet dé reden waarom sexwerk onveilig kan zijn, maar als de site meewerkt om het veiliger te maken, is dat winst.

@JokePrive , @Miss Tiffany of @Lilyxx zijn allemaal slimme vrouwen. Ik heb ze nog nooit ontmoet, maar hier op het forum zeggen ze wel vaker intelligente dingen. Dus doe er je voordeel mee.
 
Uiteraard zullen ze hier onderzoek gedaan hebben.
Ligt zo klaar als wat.
Maar bij een wandelaar of dvp praten/contact opnemen die actief op forum is, zullen ze zeker niet horen.
Dat is altijd het straatje van wat steeds is aan één kant horen en scheren.
Idd nu kunnen een smaakmakend artiekel schrijven. Over 1 kant van het verhaal er worden hier soms minder mooie dingen geschreven maar anderen verdedigen de dvp´s ook. Dat mag ook eens gezegt worden.

Met een review site wint iedereen geef je een goede service ga je er meer klanten krijgen door goede reviews. Het is vooral een bedreiging voor de dvp´s die een slechte service geven klanten het zak zetten. Waar ze vroeger gewoon van naam veranderde en locatie en gewoon verder deden. Kan het nu minder ik ben al 2x gered geweest dat ik met een "nieuwe" dvp wou afspreken. Post een link van heeft er iemand ervaring met haar. 15 min later op gepast ze is al meerlaals van naam en locatie veranderd. Of dat je ergens terecht komt waar je liever weg blijft. Motels,huizen etc waar er niet al te zuivere types rond lopen etc. Die kant praat nos niet over
 
De AP schermt met de AVG, en daar staat in artikel 9:

1. Verwerking van persoonsgegevens .... met betrekking tot iemands seksueel gedrag of seksuele gerichtheid zijn verboden .

De AP past dit artikel nu 1-op-1 toe op sekswerk, terwijl dit artikel daar waarschijnlijk nooit voor bedoeld was en daar ook nooit rekening mee heeft gehouden.

Dat je als verzekeringsmaatschappij niet mag vast leggen dat je klant homoseksueel is en/of graag bij een strenge meesteres in de sling hangt is volkomen te begrijpen, maar bij sekswerk is "seksueel gedrag" nu net de kern van het werk. Net als dat het bij een timmerman belangrijk is om te weten of deze ook een muurtje kan tegelen is bij een sekswerker van belang of deze je zonder condoom wil pijpen.

Het AP vliegt hier wat mij betreft wel uit de bocht door dit artikel zo letterlijk op sekswerk toe te passen zonder rekening te houden met het speciale karakter van sekswerk.

Er worden bij het AVG-artikel de nodige uitzonderingen genoemd, maar omdat het artikel nooit geschreven is met sekswerk in het achterhoofd kun je dat dus op verschillende manier interpreteren.

Het artikel zegt dat het niet van toepassing is wanneer:

de verwerking heeft betrekking op persoonsgegevens die kennelijk door de betrokkene openbaar zijn gemaakt;

Het lijkt me dus in ieder geval geen probleem om recensies te plaatsen over handelingen waar de dame zelf mee adverteert, wordt alleen schimmiger wanneer ze dus handelingen uitvoert die ze niet explicitiet in haar advertentie vermeld.

Maar je zou dit ook breder kunnen trekken en zeggen dat het feit dat ze openbaart dat ze sekswerker is een 'persoonsgegeven' is die per definitie recht geeft om de daaruit vooruitkomende handelingen te beschrijven, immers valt het werk van een sekwerker niet zonder die handelingen te beschrijven.

Denk dat uiteindelijk een rechter zal moeten oordelen of en hoe artikel 9 van de AVG van toepassing is op sekswerk, de manier waarop de AP het nu uitlegt lijkt me in ieder geval niet waterdicht.
 
Ik heb meer meegemaakt dat DVP's geen recensies willen of laten merken dat zij dat niet prettig vinden. Wat ze met jou doet doet ze niet altijd met anderen. Ook een positieve recensie kan vervelende consequenties hebben. Als je schrijft dat ik heerlijk met haar kon vrijen, knuffelen etc. dan doet ze dat misschien met jou omdat ze je een aardige jongen vind of vaste klant bent. Dan verwachten anderen dat ze dat ook kunnen doen. Als de DVP die ander niet aantrekkelijk vind kunnen ze zich beledigd voelen en vervelend of zelf agressief worden. Illegale thuiswerksters vrezen dat er informatie over hun woonplaats e.d. geschreven wordt. De opsporingsdiensten lezen mee. Natuurlijk kunnen de DVP's ook reageren op een recensie. Ik vind het jammer dat zo weinig DVP's schrijven op dit forum. Dan weet je beter waar de dames mee te maken hebben en wat ze wel en niet willen. Veel klanten beseffen niet goed dat er na jou nog meerdere komen. Ook is de recensent anoniem, maar de DVP niet want we weten haar werknaam en werkadres, dat kan consequenties hebben. Verder wordt een recentie na een klacht wel verwijderd maar hij staat er wel een tijdje. Als je recensies van een bepaalde dame volgt worden ze wel gelezen.
Maar er is nu eenmaal internet dus sites zoals deze zullen komen en gaan. Heel goed dat deze site bestaat want dan kom ik niet voor verrassingen te staan. En als je klachten hebt over een recensie site dan klaag je op dit forum en ga je niet direct naar de media. Dat is Trial by Media. Als je buurman overlast geeft ga je toch dat niet gelijk in een krant zetten?. En klagers zijn bij de media altijd in het voordeel. Veel verhalen over seksueel misbruik in seminaries en zo, maar veel minder verhalen van mensen die vertelden dat ze daar een fantastische tijd hadden.

Tip voor de moderatoren: bij Hookers.nl werden sommige termen automatisch geblokkeerd. Schreef je ze is niet dom, dan werd dat niet geplaatst. Schreef je best slim wel.
 
Kijk ik kan geen namen noemen, maar geloof mij maar Klachtenbalie voor sekswerkers, Ugly Mugs, Stichting Proud, hun zijn er echt voor de DVP, en vertegenwoordigen die meiden. Het is niet zo dat ze denken van goh en nu gaan we die recensie site even slopen. Meldingen worden binnen geboekt. Zodra er veel meldingen over iets binnenkomen over bepaald onderwerp dan vindt er een onderzoek plaats, gekoppeld aan een vergadering. Het team heeft heel veel kennis en invloed. Hun weten wat nodig is voor de branche als helpende hand en vertegenwoordiging. Kijk maar als voorbeeld met de demonstraties in Amsterdam over de Wallen. (oud) DVP meiden de kern dat zijn de fixers.. die beschikken over een gigantisch netwerk in binnen en buitenland. Hebben een directe lijn met de media, en zelfs politieke contacten. Terwijl het eigenlijk meiden voor meiden is de groepen, maar ook mannelijke sekswerkers zitten erin.

Nou is er wat hun niet bevalt dan hebben ze zelf de expertise in huis naar de aard van het probleem. Er zit zoveel power en slagkracht achter. In dit geval zal er een jurist brief of brieven hebben gestuurd voor wederhoor. En jazeker ze weten wie, wat, waar ze het naartoe moeten sturen. Ze weten alles.. en dan wachten ze op wederhoor. Komt die er niet een tweede brief. Wanneer reactie uitblijft of niet voldoende.. tsja dan gaat het over een andere boeg. Worden misstanden niet of niet voldoende aangepakt, dan trekken ze je ook nog voor de rechter. Genoeg voorbeelden uit het verleden. Bepaalde (oud) DVP meiden kennen ook rijke individuen die e.e.a. willen sponsoren als een stevige zaak gevoerd moet worden en het duurder uitvalt. Dus denk niet dat ze buiten hun eigen huishoudboekje de pegels er niet voor hebben. En dat maakt ze een geducht tegenstander. Maar willen die meiden dat? Neen ze willen liefst dat problemen worden aangekaart en opgelost.

Inhoudelijk als ik wil weten wat er speelt dan is het even rondbellen. Maar zo eerste indrukken begrijp ik hier dat het over recenseren gaat? Daar kan ik uit persoonlijke ervaringen wel op antwoorden. Door de jaren heen al aardig wat ongein voorbij zien en horen komen, maar in de praktijk ook door meiden erop gewezen die hier een melding van maken. En hier gebeurd het ook op Girlsreview dat meiden in recensies onheus worden bejegend, tot aan dat ze worden afgebrand en kapot gerecenseerd. Ik noem ook Hookers, ik heb het forum daar ook van begin tot het einde meegemaakt. En ook daar ging er heel wat over de schutting. Ik heb met Bram Jobse een menig discussie gehad. Hier is het van verschoond.. maar daar was taalgebruik in recensies gewoon. Dames werden aangeduid als: B*tch, sn*lleke, en alle varianten wat op h*er mogelijk is. Andere varianten waren wip-kip, naaidoos, z'*adcontainer enz.. Je zag alle maffe benamingen voorbij komen om de dame te benoemen.. en dan vrolijk de naam noemen van de dame en welke club etc.. dat gaat gewoon te ver.

Maar wat doen mannen nog meer?

- Mannen doen ook dingen benoemen in recensies wat dames niet aanbieden. Hierdoor wordt er een verkeerde indruk gewekt naar andere wandelaars. Bijvoorbeeld: Anaal, cim, slikken.

- Mannen schrijven ook slechte recensies wanneer een dame een bepaalde dienst niet geeft of wilt geven tijdens de date. Bijvoorbeeld zoenen omdat het gebit van de man of adem ranzig is. Pijpen zonder omdat de hygiëne het van onderen niet toe laat. Of bepaalde dingen verlangen tijdens de date wat voor een dame niet uitvoerbaar is omdat ze het niet aanbiedt. Of de man moet corrigeren tijdens de date. Ik ken een dame die wilde niet deepthroat doen, en dat leverde haar een negatieve recensie op. Puur omdat ze een handeling niet aanbood en ook niet wilde doen.

- Wat je ook ziet is dat wandelaars telefoonnummers en adressen delen naar elkaar toe wanneer ze een DVP bezocht hebben. Via kanalen word hierover gecommuniceerd. Resultaat is dat dames lastig worden gevallen telefonisch of via de app en er zelfs prompt types op het werkadres verschijnen waar de dame helemaal geen date mee heeft.. -spontaan aanwaaien noemen we dat- en de dame in de stress zit omdat ze op dat moment wel een echte date heeft staan met een andere klant. Dan zit je opeens met twee kerels. Die spontaan langskomt wordt weggestuurd. Nou komt ook gezeik van, schelden, bedreigingen, en tsja ook negatieve recensies in de zin dat alles negatief is aan de dame.

- Wat je ook ziet gebeuren is dat mannen door DVP dames worden ingezet om negatieve recensies over collega DVP dames te schrijven. Terwijl die mannen deze dames zelf nooit werkelijk bezocht hebben. Puur technisch gezien is dit om de concurrentie uit te schakelen. Wanneer een dame populair is en in dezelfde regio, stad, thuisontvangst doet of in een club werkt kan dit de dame schaden. Zo DVP dame die concurrentie uitschakelt gooit het op een akkoordje met een wandelaar.. door bij zijn volgende bezoek korting te geven op de date. Een wandelaar interesseert het weinig die voert het uit.. schrijft negatief over de concullega en pakt zo korting op zijn volgende date.

En zo kan ik nog wel een hele sloot voorbeelden geven waar het met recenseren fout gaat. Een DVP wordt niet voor de dienst/date beoordeelt, maar ook persoonlijk. Goed voorbeeld is dat ook precieze kenmerken als tatoeages, piercings, enz.. worden gedeeld dit in combinatie hoe de dame eruit ziet.. als het echt tatoeages zijn die kenmerkend zijn voor de dame... tsja dan ga je al...
Als je dan mannen hebt die dit kunnen linken aan een familielid, vriendin, kennis, buurvrouw, etc.. dan is het spel op de wagen. Toch wel meiden die hiermee in de problemen zijn gekomen. Als jij bijvoorbeeld een of andere grote kat of hond op je rug als tatoeage hebt met specifieke kenmerken van de dame.. dan is ze zo gevonden voor bekenden.

Dit zijn enkel dingen over recenseren maar misstanden moeten ook breder worden getrokken zoals bejegeningen, vrouw onvriendelijkheid, etc..

Admin en consorten moeten om de tafel met hun. Jullie weten net als ik ook wie de poppetjes zijn in de organisaties en hoever ze kunnen gaan. Laat het niet escaleren, de strijd is ongelijk, ga je niet winnen. Velen die op het forum wel hun best doen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Idd nu kunnen een smaakmakend artiekel schrijven. Over 1 kant van het verhaal er worden hier soms minder mooie dingen geschreven maar anderen verdedigen de dvp´s ook. Dat mag ook eens gezegt worden.

Met een review site wint iedereen geef je een goede service ga je er meer klanten krijgen door goede reviews.
Helaas is een goede service geven geen garantie voor "niet lastig gevallen" worden. (Voorbeeld: Belle)
En juist daar gaat het artikel vd NOS over.
Het gaat over de schaduwzijde voor de sekswerker.
Niet een slechte review waar een sekswerker boos over is.
Maar de gevaren waarmee wij dagelijks dealen. (Merel die aankaart: Jij wil geen pottenkijkers en wij willen niet vermoord worden
.)
Lastig gevallen worden gaat het om. Ook als we helemaal niet aan het werk zijn..
Of mensen die alles in kaart brengen en je willen 'exposen'.

En dan stoppen sommige sekswerkers ja. Juist degene met de goede inzet en service, die worden het meest lastig gevallen..
 
Helaas is een goede service geven geen garantie voor "niet lastig gevallen" worden. (Voorbeeld: Belle)
En juist daar gaat het artikel vd NOS over.
Het gaat over de schaduwzijde voor de sekswerker.
Niet een slechte review waar een sekswerker boos over is.
Maar de gevaren waarmee wij dagelijks dealen. (Merel die aankaart: Jij wil geen pottenkijkers en wij willen niet vermoord worden
.)
Lastig gevallen worden gaat het om. Ook als we helemaal niet aan het werk zijn..
Of mensen die alles in kaart brengen en je willen 'exposen'.

En dan stoppen sommige sekswerkers ja. Juist degene met de goede inzet en service, die worden het meest lastig gevallen..
Maar gaat het bijvoorbeeld opdoeken van een website als gr daar uberhaupt iets aan veranderen? Ik heb daar sterk mijn twijfels over.

Helaas zijn er genoeg engnekken op deze aardbol. En prostitutie is de enige manier dat die aan hen trekken komen. Het is een vak waar dames onwijs veel geld kunnen verdienen, maar dat brengt ook risico's met zich mee.
 
- Mannen doen ook dingen benoemen in recensies wat dames niet aanbieden. Hierdoor wordt er een verkeerde indruk gewekt naar andere wandelaars. Bijvoorbeeld: Anaal, cim, slikken.
Ik zelf beschrijf geen diensten waar DVP niet mee adverteert, maar er zijn ook zat voorbeelden waar iemand een recensie schijft over bepaalde diensten die destijds wel aangeboden werden maar die een DVP nu niet meer aanbiedt. Dat kun je niet allemaal gaan bijhouden. Uiteindelijk maak je als klant en dvp een afspraak met elkaar, en helaas zitten er een hoop droeftoeters tussen.
 
Ik zelf beschrijf geen diensten waar DVP niet mee adverteert, maar er zijn ook zat voorbeelden waar iemand een recensie schijft over bepaalde diensten die destijds wel aangeboden werden maar die een DVP nu niet meer aanbiedt. Dat kun je niet allemaal gaan bijhouden. Uiteindelijk maak je als klant en dvp een afspraak met elkaar, en helaas zitten er een hoop droeftoeters tussen.
Ook tussen de DVP's zitten heel wat 'wispelturige' individuen.
Eerst deden ze dit-en-dat allemaal wel... en dan weer niet...

Niks fout mee natuurlijk... Maar dat wil niet zeggen dat je dan het hele verleden (van bijv. een forumsite) moet gaan 'herschrijven'
 
Goed voorbeeld is dat ook precieze kenmerken als tatoeages, piercings, enz.. worden gedeeld dit in combinatie hoe de dame eruit ziet.. als het echt tatoeages zijn die kenmerkend zijn voor de dame... tsja dan ga je al...
Als je dan mannen hebt die dit kunnen linken aan een familielid, vriendin, kennis, buurvrouw, etc.. dan is het spel op de wagen. Toch wel meiden die hiermee in de problemen zijn gekomen. Als jij bijvoorbeeld een of andere grote kat of hond op je rug als tatoeage hebt met specifieke kenmerken van de dame.. dan is ze zo gevonden voor bekenden.
Tot de persoon herleidbare kenmerken beschrijven is op dit forum verboden. Als het toch gebeurt, dan is dat de verantwoordelijkheid van de reviewer en wordt het weggehaald door de mods.
 
Ik heb ze ook hier gezien, oud medewerkers van een escort service die een sekswerker volledig afbranden (i.e ze stonk, deedt afgesproken diensten niet) puur als wraak omdat ze gestopt was voor hun escortbureau (Belgie) en men niet verkroppen kon dat ze als zelfstandige verder ging.

Een negatief bericht is zo gezet - en het kan maanden erop staan voordat iemand wat opvalt. Het is gewoon echt lastig te controleren of er uberhaubt ook een daadwerkelijke afspraak geweest is. Ook hier lopen jongens rond die voor hun eigen dames c.q klantjes recensies schrijven. WHEM bijv.

Het loopt allemaal heel breeduit, en 100% dichtheid of controle is gewoon lastig. De AVG en sekswerk - het is alsof je een universeel regelement op een business of branche wilt toepassen daar waar het eigenlijk niet voor bedoeld is. De AVG is in mijn optiek 1 grote telleurstelling en brengt intussen meer kwaad dan goed.

En ja - ook forum leden met een "aanzien" hebben dames soms onder druk gezet; doe je dat niet tijdens onze date? Dan schrijf ik erover. Dat soort shit op Hookers toendertijd. Alle lof voor het managen van een forum zoals deze.
 
De AP schermt met de AVG, en daar staat in artikel 9:

1. Verwerking van persoonsgegevens .... met betrekking tot iemands seksueel gedrag of seksuele gerichtheid zijn verboden .
Als je dat zo letterlijk gaat nemen, dan moeten ze ook de advertentie site zoals Kinky en Sexjobs aanpakken. Daar staat het vol met iemand zijn seksueel gedrag!!!
 
Laatst bewerkt:
Maar gaat het bijvoorbeeld opdoeken van een website als gr daar uberhaupt iets aan veranderen? Ik heb daar sterk mijn twijfels over.

Helaas zijn er genoeg engnekken op deze aardbol. En prostitutie is de enige manier dat die aan hen trekken komen. Het is een vak waar dames onwijs veel geld kunnen verdienen, maar dat brengt ook risico's met zich mee.
Opdoeken niet, maar meer betaalde accounts, zodat mods niet alles vrijwillig hoeven te doen lijkt mij wel fair.

De mods zijn goede gasten daar twijfel ik geen seconde aan. Maar dit us voor hen toch niet bij te houden? En dan nog gratis en voor niks?

Ik vind dat zij betaald moeten worden, dan is het ook aantrekkelijk voor anderen om ook mod te worden.
En 2 (voormalig)dvps als mod zou ook niet verkeerd zijn.

Is maar een idee
 
Ik heb ze ook hier gezien, oud medewerkers van een escort service die een sekswerker volledig afbranden (i.e ze stonk, deedt afgesproken diensten niet) puur als wraak omdat ze gestopt was voor hun escortbureau (Belgie) en men niet verkroppen kon dat ze als zelfstandige verder ging.

Een negatief bericht is zo gezet - en het kan maanden erop staan voordat iemand wat opvalt. Het is gewoon echt lastig te controleren of er uberhaubt ook een daadwerkelijke afspraak geweest is. Ook hier lopen jongens rond die voor hun eigen dames c.q klantjes recensies schrijven. WHEM bijv.

Het loopt allemaal heel breeduit, en 100% dichtheid of controle is gewoon lastig. De AVG en sekswerk - het is alsof je een universeel regelement op een business of branche wilt toepassen daar waar het eigenlijk niet voor bedoeld is. De AVG is in mijn optiek 1 grote telleurstelling en brengt intussen meer kwaad dan goed.

En ja - ook forum leden met een "aanzien" hebben dames soms onder druk gezet; doe je dat niet tijdens onze date? Dan schrijf ik erover. Dat soort shit op Hookers toendertijd. Alle lof voor het managen van een forum zoals deze.
Tsja... is een beetje zoals in andere brances: zo ongeveer 20% van je klanten... veroorzaken 80% van je overlast.
 
Dat is toch geen oplossing? Dan geef je de klagers wat ze willen en kunnen Nederlandse en Belgische misdragingen niet meer aangepakt worden.

Stel je voor dat Van der Valk gaat klagen over Tripadvisor en we vervolgens maar besluiten dat we geen Van der Valk meer gaan reviewen.
Zijn niet alleen Nederlandse en Belgische die geklaagd hebben. Is een meldpunt voor en daar komen ook andere nationaliteiten. Het is ook niet zo dat het alleen maar girlsreview leden zijn die er een zooitje van maken. Alleen hier wordt over ze geschreven al dan niet waar.
Het is een lastig iets. Je moet het zo zien: als jij op je werk een ongeluk veroorzaakt komt de arbeidsinspectie en dan krijgt het bedrijf een boete. En zo moet je dat hier ook zien. Stel iemand post het adres van een sexwerker hier en dat wordt te laat opgemerkt wat uiteraard kan dan heb je een probleem want de wet heeft daar geen boodschap aan. Eerlijk? Nee maar zo gaan de gang van zaken. Lig je eenmaal onder dat vergrootglas dan wordt het vervelend. Ik lees hier van alles over woke NOS ed. Mijn vraag is dan welk lid kan er zeggen dat ze in hun leven er ronduit voor uitkomen dat ze lid van girlsreview zijn? Tot een rechtszaak komt het nooit want wie gaat er namens hier in de rechtbank zitten?
 
Het zijn vooral Nederlandse dames die een advertentie op kinky of sexjobs plaatsen en dan bang worden dat de reviews die wij hier schrijven hen in problemen kunnen brengen. Misschien een idee om nederlandse en Belgische dames niet meer te beoordelen op deze forum want dat zijn de boosdoeners die niet tegen kritiek kunnen.
Of beter nog: deze zwartwerksters gewoon niet meer bezoeken.
 
Helaas is een goede service geven geen garantie voor "niet lastig gevallen" worden. (Voorbeeld: Belle)
En juist daar gaat het artikel vd NOS over.
Het gaat over de schaduwzijde voor de sekswerker.
Niet een slechte review waar een sekswerker boos over is.
Maar de gevaren waarmee wij dagelijks dealen. (Merel die aankaart: Jij wil geen pottenkijkers en wij willen niet vermoord worden
.)
Lastig gevallen worden gaat het om. Ook als we helemaal niet aan het werk zijn..
Of mensen die alles in kaart brengen en je willen 'exposen'.

En dan stoppen sommige sekswerkers ja. Juist degene met de goede inzet en service, die worden het meest lastig gevallen..
En wat heeft het met deze site te maken dat soms dames bedreigd worden? Al zou deze forum niet bestaan denk je dat stalkers dan zullen ophouden met stalken natuurlijk niet. De stalkers weten waar je woont dus als ze je willen stalken kunnen ze dat altijd wel doen, omdat jullie ze zelf het adres hebben gegeven heeft dus niets met deze forum te maken.

Het is wel heel makkelijk om deze forum de schuld te geven. Wij wandelaars worden zelf soms ook agressief behandeld door de dvp's en hun pooiers en zelfs bedreigd en verrot gescholden hebben wij dan geen recht om hier ons verhaal te delen? Door deze site kunnen wandelaars juist met een veilig gevoel wandelen omdat ze van tevoren recensies kunnen lezen of de dame betrouwbaar is. Als dat straks niet meer kan wordt het wandelen voor ons mannen minder aantrekkelijk omdat we dan niet weten met welke dvp we te maken hebben. We moeten als wandelaars juist blij zijn dat zulke forums als GR bestaan want ons veiligheid is ook heel belangrijk!
 
Tja, een gesloten forum is ook moeilijk, daarmee bedoel ik dat je effectief lid moet zijn om te kunnen lezen.
Zit ook op andere forums, daar is bij sommige de regel dat iemand je moet aanbrengen en bij wijze van spreken instaan voor je gedrag, maar dat is hier al onmogelijk natuurlijk.
 
Wij wandelaars worden zelf soms ook agressief behandeld door de dvp's en hun pooiers en zelfs bedreigd en verrot gescholden
Je spreekt hier niet namens mij.

Nooit meegemaakt dat ik agressief werd bejegend door dame of haar beschermer, nooit een lelijk woord gehoord van een dvp. Niet afgeperst, niks.

Wanneer iemand als wandelaar op zoek is naar het afvalputje en voor een bodemprijs op een wanhoopsplek gaat rotzooien, dan zoekt die dat gevaar zelf op.
 
En wat heeft het met deze site te maken dat soms dames bedreigd worden? Al zou deze forum niet bestaan denk je dat stalkers dan zullen ophouden met stalken natuurlijk niet. De stalkers weten waar je woont dus als ze je willen stalken kunnen ze dat altijd wel doen, omdat jullie ze zelf het adres hebben gegeven heeft dus niets met deze forum te maken.

Het is wel heel makkelijk om deze forum de schuld te geven. Wij wandelaars worden zelf soms ook agressief behandeld door de dvp's en hun pooiers en zelfs bedreigd en verrot gescholden hebben wij dan geen recht om hier ons verhaal te delen? Door deze site kunnen wandelaars juist met een veilig gevoel wandelen omdat ze van tevoren recensies kunnen lezen of de dame betrouwbaar is. Als dat straks niet meer kan wordt het wandelen voor ons mannen minder aantrekkelijk omdat we dan niet weten met welke dvp we te maken hebben. We moeten als wandelaars juist blij zijn dat zulke forums als GR bestaan want ons veiligheid is ook heel belangrijk!
Ik heb jou er al eerder op gewezen dat "begrijpend lezen" niet jouw sterkste punt is.

Ik leg het verband tussen goede service verlenen en lastig gevallen worden. En staaf dit met een voorbeeld.

Hiervoor heb ik ook aangegeven dat het een handjevol mensen is die al emotionele problemen heeft en bij een sekswerker getriggerd kan worden, waardoor ongewenst gedrag ontstaat.

Het probleem is inderdaad niet gr. Het probleem is de persoon die therapie nodig heeft, dit negeert en leugens hier gaat neerpennen. En uit wraak sekswerkers in gevaar brengt.

Verder heb ik jou niet echt iets te melden, graag mij niet meer taggen Thnx
 
Wanneer iemand als wandelaar op zoek is naar het afvalputje en voor een bodemprijs op een wanhoopsplek gaat rotzooien, dan zoekt die dat gevaar zelf op.
Dat heeft ook iets onnodig beschuldigends.

Sommige wandelaars zijn wel eens tegen een agressieve DvP aangelopen, sommigen nog nooit. Net zoals er ongetwijfeld ook dames zullen zijn die nog nooit problemen met een klant hebben gehad.

Ik heb zelf 1 keer onverklaarbare agressie bij een DvP meegemaakt, bij een gerenommeerd privéhuis voor de reguliere prijs. Het komt wel eens voor ja.
 
Verbaasd mij oprecht.

Maar verbaas mij ook over sommige moderators die privé belangen laten meespelen bij het verwijderen van sommige berichten. Kan mij voorstellen dat een Dvp daar wel iets van vindt.
 
wat ik nou nooit hoor van de tegenstanders van reviewsites... hoe moet het dan wel?

Ik heb zo veel discussies gezien over hoe sekswerkers serieus willen worden genomen als beroepsgroep. Dat ze gewoon een hypotheek en bankrekening en verzekering willen kunnen krijgen zoals elke dienstverlener.

Helemaal terecht.

Maar wat hoort bij een erkent beroep, is een vorm van consumentenbescherming. Het kan niet zo zijn dat er een erkende beroepsgroep is die maar kunnen doen wat ze willen zonder dat misleiding of ander wangedrag op 1 of andere manier aangekaart kan worden.

Dat klopt als een bus, er zit namelijk nog een verschil tussen kritisch zijn/denken en kritiek leveren. Dat handjevol types die nu weer loopt te zeuren, zoals die Hélène Baayen (overigens nog nooit van gehoord), kan enkel kritiek geven en dus trollen zonder zelf met oplossingen te komen; daar los je niets mee op.

Verder ga ik niet uitgebreid reageren, het meeste is namelijk wel gezegd in eerdere berichten. Al met al ben ik het grotendeels eens met de mening van andere wandelaars in dit topic, w.o. het feit dat sekswerk alsnog dienstverlening betreft en er niets mis is met het delen van informatie die reeds door de sekswerker zelf op o.a. kinky wordt vermeld.
 
Terug
Bovenaan Onderaan