Veel klachten over site met info over sekswerkers, waakhond start onderzoek

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
@DD_0182 Kijk je even mee?

Als ik namens ons speek hebben wij alle fakers die we destijds online hebben gezet echt gezocht en ook daadwerkelijk bewijs voor gevonden.

Vooral bijzonder vind ik dat de pers zich er nu mee gaat bemoeien.
Ik vind heel goed dat er een reactie vanuit het forum staff is gekomen, zoals de site nu geschetst wordt herken ik deze site totaal niet.

Ik vind dat de staff goed optreed als er iets niet in de haak is, maar ook zeker als ze het niet eens zijn als ik iemand als fake bestempelde terwijl de staff er nog niet zeker van was.
Dan werd er netjes een bericht gestuurd naar mij en kon ik meer tekst en uitlegen.

Maar snap de dames niet dat ze ineens gaan klagen, want ja als jij wat slechtere service verleent dan is de kans aanwezig dat iemand een negatieve review kan plaatsen.
Er worden zo min mogelijk privé gegeven gedeeld (denk aan adressen), en anders wordt hier door de staff wel opgetreden.

Bizar dat dit weer gebeurt, maar tegenwoordig wordt er al geklaagd over een scheet.
De vork zit iets anders in de steel.

Dvp krijgt negatieve review. Wordt hierop geattendeerd. Er verschijnen meteen 2 positieve review met accounts die die dag zijn aangemaakt, 1 bericht hebben gemaakt en nooit meer gebruikt zijn. Dit wordt besproken. Dvp woest, dient klacht in, girlsreview haalt berichten weg. Dvp nog steeds woest, belt bevriende NOS redacteur en een aantal vakgenoten. En hoppa, daar is het artikel.

Stijl van de dvp. De laatste mensen die het tegen haar heben opgenomen moesten uiteindelijk verhuizen.

Bijtertje
 
Ach gut, de AP... die hebben natuurlijk niets beters te doen (zoals uitvogelen hoe de locatiedata van een grote groep nederlanders illegaal verhandeld kan worden of hoe men de belastingdienst kan dwingen zich aan de wet te houden)... oh nee, een forum over prostitutie aanpakken is natuurlijk véél makkelijker...

Uiteindelijk zal dit forum dan wel verdwijnen, en zal er een nieuw forum opgezet worden waar na een aantal jaar weer een melding over komt (enzovoort, enzovoort). Op een gegeven moment verdwijnt zo'n forum gewoon naar een plezierige jurisdictie, of richting het darkweb of zo...
 
Ik ben echt niet van het FvD wappie-kamp dat constant afgeeft op 'de mainstream media'. Maar dat er in NOS-berichtgeving de laatste jaren een ideologische bias zit, dat valt lastig te ontkennen. Het is een woke bolwerk vol hippe, Amsterdamse mensen. En dat zie je terug in het nieuws. Zie ook de eenzijdige berichtgeving over de oorlog in Gaza. Altijd is Israël de bad guy, altijd wordt het Hamas-narratief kritiekloos overgenomen.

In dit specifieke geval is het weer lekker vieze oude witte mannen bashen die naar de hoeren gaan. De intersectionele feministen -met hun hippe bril en tattoos- achter de NOS-knoppen verlekkeren zich weer bij het idee dat ze 'het patriarchaat' weer een tik hebben gegeven.
In dit geval eerder een "Witte man" uit Gelderland die NOS-redacteur is en door zijn DvP vriendin wordt gemobiliseerd om haar te helpen.

Of Bassie zo vies is van "hoeren" valt te bezien;-)
 
de enige die hier echt iets te vrezen hebben zijn dames die hun werk niet goed doen.
Helemaal niet, want die mijden jullie. Die worden niet lastig gevallen.
En degene die gevaar lopen zijn vaak ook mannen, je komt namelijk ergens meestal in een vreemd huis en wie en wat is daar allemaal nog aanwezig buiten een dame die je alleen maar van een advertentie kent mag je elkaar daar dan niet voor waarschuwen.
Maar daar hoor je niemand over, en over oplichters die klanten vooruit laten betalen en vervolgens niks meer laten horen.
Oplossing: Vergunde sekswerkers bezoeken, vergunde locaties.
 
Op de eerste plaats vreselijk dat dit gebeurt. Vrouwen horen veilig te zijn, ongeacht of ze sekswerker zijn of niet.

Daarnaast is dit een probleem van en met Justitie. Dergelijke aangiftes moeten behandeld worden. Alhoewel het me eerder uitzondering lijkt dan regel, dat dit niet gebeurt. Ik vermoed dat jouw voorbeeld meer een incident is geweest en dat de Politie aangiftes wel degelijk serieus neemt. Althans, dat hoop ik dan toch.

Verder, de gegevens die op deze site gedeelt worden zijn afkomstig uit openbare bronnen en in beheer van de dames zelf. Recensies bevatten voornamelijk gegevens uit advertenties aangevuld met de persoonlijke ervaring m.b.t. dame zelf. Informatie, anders dan al bekend is via de openbare kanalen, wordt niet gedeeld.

Concreet, of GR nu wel of niet bestaat. Recensies zullen altijd blijven, of dames dat nou leuk vinden of niet. Of die altijd eerlijk zijn en kloppen laat ik in het midden. Ben er niet bij en sta er niet naast (meestal 😜). Maar van privacyschendingen zie ik hier niets terug, uitzonderingen die er tussendoor glippen daargelaten.

Maar we gaan het beleven, het onderzoekt loopt. Iedereen ziet het anders en heeft er een eigen waarheid bij. De AP zal met een conclusie komen.
Het feit dat Aleid Wolfsen hier de scepter zwaait en dat morele overwegingen tegenwoordig zwaarder wegen dan feiten maken me er niet geruster op.
Geen incident, om de 8 dagen wordt een (gestalkte) vrouw omgebracht, dat zijn er 40 per jaar ! Het is bekend dat de politie nauwelijks uit de stoel komt, de stalker negeert bovendien gebieds verboden en dergelijke. Worden ze opgepakt, staan ze zo weer buiten. De politie gaat met loeiende sirenes naar winkeldiefstal, om de dader op heterdaad in te rekenen. Maar bij huiselijk geweld zijn ze terug houdender omdat dit in de relationele sfeer betreft. Terwijl het moord kan zijn ! Maar is een andere discussie, let wel: geen incident !
Zie weer, hoe weinig men er over weet.
 
Tijdje terug hadden we nog een hele discussie dat jij dat allemaal niet nodig vond, een aparte wandeltelefoon etc
Tuurlijk ik heb nog steeds geen wandeltelefoon. Wat ik bedoelde er zijn er hier toch zo veel met een wandeltelefoon of e-mail? Als mensen bang zijn om hun gewone e-mail te geven wat ik kan begrijpen. Kunnen ze gewoon een nieuw speciaal e-mail maken. Probleem opgelost.

Dat wil niet zeggen dat ik een wandeltelefoon heb.
 
Maar daar hoor je niemand over, en over oplichters die klanten vooruit laten betalen en vervolgens niks meer laten horen.
Het is al honderd keer gezegd in minstens evenveel topics: als je vooruitbetaalt, ben je echt een enorme sukkel. Mooier kan ik het niet zeggen.
Sommige misstanden kun je gewoon heel gemakkelijk vermijden. Daar heb je deze site niet eens voor nodig. Meer dan 2 hersencellen is voldoende.
 
Laatst bewerkt:
Helemaal niet, want die mijden jullie. Die worden niet lastig gevallen.

Oplossing: Vergunde sekswerkers bezoeken, vergunde locaties.
En hoe moet ik zien of een dame die aan privé ontvangst doet een vergunning heeft...
Je dacht toch echt niet dat een simpele ziel dat allemaal gaat nakijken en opzoeken met vergunningen en alles he.
Al vind ik het eigenlijk prima maar dan zullen er wel weer wat bordelen bij moeten komen, daar betaal je vaak ook nog een goedkopere prijs als privé.
En al het thuiswerk zou dan verboden moeten worden klaar hoeven ze ook niet te lopen janken over veiligheid en shit.
Maar nee ze willen niet 50% delen met een club/bordeel voor een veilige en schone werkomgeving en vanuit een crack appartement 100 euro voor half uur in hun zak steken.
En het is ook nog eens een stuk fijner voor de buren van al die zwart uhm thuiswerkers.
 
Net de uitzending gezien. Vond het vrij eenzijdig gebracht.
Ook net even gekeken. Viel me eigenlijk nogal mee na alle ophef tevoren.
Keurig hoor en wederhoor, natuurlijk hebben de mensen die in beeld komen het wat aangezet want als je een heel genuanceerd verhaal vertelt kom je niet op tv.
Ook tekst van GR, al kwam er niemand in beeld, dan lijkt het net alsof dat minder telt.
Daarna de reviews van Helene gelezen, dat valt ook nogal mee.
Ik heb jaren geleden haar blogs, twitter en website uitgebreid gelezen, alles was toen zeer open en ze deelde zeer persoonlijke details op internet, ze schreef ook over haar moeilijke relatie met bepaalde familieleden, was bezig met een boek over haar leven, alles overal tegelijk. Het leek me een fascinerend persoon om eens te ontmoeten maar was voor mij een te lang end rijden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan