Recensie Iris, Brussel 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Remus574

Newbie
20
03/07/22
8
1
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Extra's
  1. Bare seks
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/escort/dames/iris-hottie.html
Totale kosten (in euro)
250
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Een tijdje geleden heb ik haar eens laten komen.
Ze was redelijk koeltjes, ook al was het redelijk warm 😂 Ze deed vrijwel meteen al haar kleren uit behalve haar t-shirt want ze vond het wat frisjes en nam een condoom, ik zei meteen dat we hadden afgesproken om het zonder te doen. Het was de eerste en waarschijnlijk de laatste keer dat ik een dvp bare geneukt heb, maar ik wou het wel eens proberen.
Ze haalde nonchalant haar schouders op, heel suptiel en liet het condoom in de verpakking.
Toen kwam ze naast mij zitten en begon wat met mijn ballen en lul te spelen. Ze begon me ook direct te pijpen, ik kom nogal snel klaar en na een minuutje schoot ik mijn eerste lading.
We kuiste alles mooi op een tegen dat we klaar waren, was ik klaar om te neuken. Ze kroop op mij en was al vrij nat dus gleed ik er gemakkelijk in, na een minuutje of 2 gaf ik aan bijna klaar te komen. In haar klaarkomen mocht niet dus kroop ze er weer af en schoot ik op mijn eigen buik. Weer opkuisn en ik kon weer.

Na die keer probeerde ik een praatje te maken maar dat ging heel stroef. Ze was meer met haar gsm bezig dan met mij te praten ofzo.

Nog een ronde, eerst paraat pijpen en dan terug neuken. Na het klaarkomen zei ze dat ze haar klanten maar 2 keer liet klaarkomen, omdat ik zo snel kwam mocht ik wat vaker.
Al bij al een OK cumdump maar ze zei zelf dar ze het voor de centjes doet. Herhalingsgevaar is dan ook nihil.
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Extra's
  1. Bare seks
  2. Beffen
  3. Biseks
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Plassex
  6. Plassex door klant
  7. Tussen borsten (russisch)
  8. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/sexy-iris-9.html
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Overlaatst bij Iris in Brussel langs geweest, ze is van Roemeense afkomst, omdat ik vond dat ze er wel goed uitzag, via WhatsApp afspraak gemaakt, was allemaal duidelijk, veel mogelijk zonder meerprijs. Pzc en nzc was allemaal inbegrepen in de prijs voor 1u.
Eenmaal aangekomen was de ontvangst niet echt vriendelijk, ze ontvangt in een huis in centrum Brussel, haar vriendin met wie ze ook trio's doet was ook aanwezig. Ze was niet echt open en meer aant praten met haar vriendin.
Eenmaal met mij in de kamer moest het precies rap vooruit gaan.
Pijpen was zonder gevoel, kussen wou ze wel doen maat tegen haar goesting, zijn we maar op overgegaan. Omdat het Pijpen tegenviel en mijn goesting begon over toegaan heb ik ze maar genomen zonder condoom. De seks was ook zonder gevoel, na 3 strandjes ben ik dan klaar gekomen, waren toen 30 min bezig, een 2de keer mocht niet, ook al had ik voor 1u betaald.
Was dus rap buiten.
Kan jullie dus alleen maar verwittigen, blijf weg van deze dame, ze is enkel uit op je geld en werkt je rap buiten.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Enige tijd geleden had ik een afspraak met deze dame in Brussel. Ze stuurde mij het adres door, een appartementsblok in centrum Brussel. Toen ik ter plaatse kwam stuurde ik haar dat ik in de lobby stond. Geen reactie terwijl de berichten op WhatsApp wel gelezen werden. Na een tijd wachten, bellen en meerdere berichten zonder reactie ben ik dan maar met een broek vol goesting terug huiswaarts gegaan. Niet op reageren is mijn advies 😉
 
Mijn laatste wandeling is weer even geleden en vond haar er wel leuk uitzien. In de omschrijving doet ze precies uitschijnen er wel van te genieten. Niet dus… tenzij ze haar leven gebeterd heeft, iemand recentere ervaring?
 
Terug
Bovenaan Onderaan