Recensie Viki, Kortrijk

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

SonnyRocket

Newbie
17
12/07/22
14
3
Enkele dagen geleden Viki bezocht. Hieronder het linkje.


Ontvangt in een appartementje langs de Leie. Goeie parkeermogelijkheden en best wel discreet. Afspraakje geregeld via WhatsApp. Op zich wel een leuke dame met een mooi lichaam maar wat me het meest stoorde... wat kijkt die scheel...

Haar uiteindelijk wel lekker doggy genomen en klaargekomen. Ze doet ook trio's met haar 'vriendin', maar vond die niet zo knap.

Het vreemde was dat er nog 2 meisjes aanwezig waren in het appartement. Meisjes die ook terug te vinden zijn op RL. Deze zaten te wachten in de badkamer terwijl ik bezig was in het appartementje. Goed heb er me niet teveel aan gestoord.

Op zich geen slechte seks, maar niets bijzonder. Ander en beter.
 
Wat een nachtmerrie wat me dat. Ondanks de waarschuwingen op deze blog, toch eens langs geweest bij Viki die ontvangt op een appartementje langs de Leie in Kortrijk... Na eerst de lift te hebben genomen, aangebeld aan haar appartement. Dame, niet erg groot van gestalte in badjas en handdoek op het hoofd opent de deur en laat mij binnen. In haar appartement nog twee andere dames aanwezig. Viki spreekt mij aan in gebroken Engels terwijl de twee andere dames alles vanuit de zetel in dezelfde ruimte meevolgen. Gesprek tussen Viki en andere twee dames gebeurd in een andere taal. Eigenlijk kwam het erop neer dat wij in bed gingen duiken met publiek, gezien de andere dames gezellig vanop de zetel gingen meekijken. Ik maakte Viki duidelijk dat dit de bedoeling niet kon zijn en ben vervolgens vertrokken... Dus GEEN aanrader!!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan