WHEM Dames Rozenburg Dukenburg?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hoe ervaren jullie huize rozenburg? Ik lees dat er maar 1 douch is voor alle kamers en dat je in je nakie erheen kan lopen voor en na en dat het best gehorig is.
Ik vond er laatst nog een oude boxer op de grond die er niet al te fris mee uitzag, toen ik wilde douchen 😅

Lina, Patricia, Kelly soms, Jaylinn, Isabell, Nikkie, Floortje, Natascha en nog een paar.
Ze zijn allemaal op andere dagen aanwezig, zie Kinky.

Persoonlijk vind ik dat het er wel iets netter uit kan zien daar, maar verschillende dames geven aan dat de gemeente de boel plat wil gooien, wss over 2jr, dus dan snap ik wel dat de eigenaar er geen geld meer in steekt.
 
Onlangs mijn favoriet Natascha weer eens bezocht en wat een geil feest....ze is heerlijk zacht dat lichaam van haar is beestachtig lekker. Eigenlijk moet ik dit niet vermelden want dan krijgt ze het te druk. Ze kan je heerlijk verwennen, als geile afsluiter mijn warm witgoed over haar mooie borsten mogen spuiten. Wat een heerlijke topper!
 
Gisteren weer bij mijn topper geweest en wat een feest weer. Ze ontvangt je aan de deur en begint heerlijk te tongen. Daarna haar fris en fruitige gaatjes heerlijk gelikt. Het half uur vloog voorbij maar wat kan ze toch lekker pijpen en intiem is ook al zo'n party. . Als afsluiter mijn 10cc (of meer) heerlijk op haar zachte billen mogen spuiten. Natascha hopelijk tot snel voor een volgend feestje met je!
 
Terug
Bovenaan Onderaan