Zouden jullie zonder recensies nog dvp's willen bezoeken?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Zouden jullie zonder recensies nog dvp's willen bezoeken?

  • Nee zonder recensies heeft het voor mij geen nut.

    Stemmen: 24 16,9%
  • Ja zelfs zonder recensies zal ik net zoveel dvp's gaan bezoeken.

    Stemmen: 49 34,5%
  • Ja ik zal ze bezoeken maar wel minder dan voorheen.

    Stemmen: 44 31,0%
  • Alleen nog maar raamdames

    Stemmen: 12 8,5%
  • Alleen nog de vaste dames die ik al ken

    Stemmen: 41 28,9%

  • Totaal aantal stemmers
    142
Ja, ik blijf doorwandelen. Heel eerlijk, recensies kunnen me gestolen worden. Ik doe er niks mee. Gebruik ze nooit.

Het is zo'n momentopname van een specifieke gebeurtenis tussen twee mensen waarvan ik er niet één was, dat ik er niks mee kan. Ik lees bij de dames die ik bezoek zelden wat ik ook beleef, ten negatieve en ten positieve.

De paar recensies die ik zelf heb gemaakt waren voornamelijk om van het gezeur af te zijn en een heel enkel geval omdat de dame het wilde.

Ik weet echt wel wat de basis van deze site zou moeten zijn, en misschien is het voor raam en thuisbezoekers wel relevant om recensies te kunnen lezen, maar ik als privehuisbezoeker kan er persoonlijk niks mee.

Zou er dus geen traan om laten als er geen recensies zouden zijn. Mijn wandelingen waren daarvoor ook prima.

Wat dat betreft zeggen de bijdragen van de dames zelf mij hier veel meer.
 
Zeker omdat er ook kwantiteit door sommige dames wordt geboden, of dames die niet zo discreet met je nummer omgaan.
Zoiets is wel handig van te voren om te weten waar je aan begint.
Recensies helpen gewoon want zonder recensies heb je meer kans op een slechte date en dat is een feit. We zitten hier niet voor niets he.😉
 
Laatst bewerkt:
Een positieve recensie is ook geen garantie dat je zelf haar leuk vind. Vroeger wel gehad, bepaalde raamdvp dit en dat, tot je voorbij wandelt en dan in real life zie je zoveel andere dames die er gewoon beter uitzien. Persoonlijke voorkeur.
 
Wat voor de een een top DVP is in een recensie kan voor de ander een flop zijn. Het lezen van ervaringen van anderen is een leuke bezigheid maar is voor mij niet leidend in mijn keuze voor het wel dan niet maken van een afspraak.

In de tijd dat er geen internet was had je alleen adjes in de krant of de sexblaadjes voor dames voor privé bezoek en maakte je een afspraak op basis van een tekst en in sommige gevallen een tekst met foto.

En bij de raam dames gewoon gezellig langs de ramen lopen en als je een dame zag welke je wel leuk vond een praatje maken aan het raam, de eventuele wensen doornemen en de prijs bespreken. Op basis hiervan nam je dan de beslissing om wel dan niet naar binnen te gaan.
 
"Alleen nog maar raamdames": ik heb tot nu toe uitsluitend raamdames bezocht, dus zou het wat vreemd zijn voor mij om op die optie te stemmen. Ik heb "Ja ik zal ze bezoeken maar wel minder dan voorheen." gekozen. Voordat ik een etalage binnenstap, wil ik toch wat informatie nagaan over de mogelijke kandidates in mijn wandelgebied.
 
Jij moet je niet met mij gaan bemoeien of ik wel of geen recensies meer schrijf, niemand is hier verplicht om een recensie te schrijven dus bemoei je niet met andermans zaken.
Tuurlijk mag ik dat.
Je vertelt graag tegen anderen hoe ze moeten wandelen en hoeveel ze mogen betalen en hoeveel niet en welke dames ze moeten bezoeken en welke niet dus mag ik zeker ook eens benoemen dat ik het hypocriet vind dat je zelf geen recensies meer wil schrijven maar wel nu verkondigt hoe belangrijk recensies zijn.

Als je graag hoog van de toren blaast dan moet je wel wat tegenspraak kunnen verdragen.
We kunnen niet allen gewoon ja knikken en het altijd eens zijn.
 
Tuurlijk mag ik dat.
Je vertelt graag tegen anderen hoe ze moeten wandelen en hoeveel ze mogen betalen en hoeveel niet en welke dames ze moeten bezoeken en welke niet dus mag ik zeker ook eens benoemen dat ik het hypocriet vind dat je zelf geen recensies meer wil schrijven maar wel nu verkondigt hoe belangrijk recensies zijn.

Als je graag hoog van de toren blaast dan moet je wel wat tegenspraak kunnen verdragen.
We kunnen niet allen gewoon ja knikken en het altijd eens zijn.
Nogmaals het gaat jou niks aan of ik wel of geen recensies meer wil schrijven de reden voor jou reactie is puur om negatieve reacties uit te lokken meer niet, je missie is geslaagd gefeliciteerd!
 
De recensies zijn voor mij alleen maar leuk leesvoer. Ervaringen die gedeeld worden zijn persoonlijk en vaak verschillend van persoon tot persoon. Ik heb dames bezocht die hier verbaal zowat afgeschoten werden, waarmee ik me prima heb vermaakt en andersom natuurlijk ook. Daarom ga ik liever van mijn eigen ervaringen uit, waarbij ik zoveel mogelijk bij de voor mij bekende privéhuizen en massagesalons blijf. De thuisontvangers heb ik enkele geprobeerd, maar die ervaringen zijn wisselend voor mij, dus hebben niet echt mijn voorkeur (enkele uitzonderingen daargelaten natuurlijk 😋)
 
De recenties kunnen handig zijn om een idee te geven, maar al die grote verhalen die sommige mensen schrijven over wat ze allemaal gedaan hebben en hoe lekker ze het vond kan ik best missen.

Het helpt wel om van te voren te weten wat er mag. Soms wil een dvp niet dat je aan haar zit, laat dan maar doen.

Het handigste voor mij is dat ik bij een nieuwe prive ontvangst kan checken of ik echt de persoon krijg van de foto, of dat het een profiel is van een van de rondreizende circussen met al hun nep paginas.
 
Ik kies meestal op het uiterlijk en uitstraling achter het raam en volg mijn piet.

Recensies hebben mij toch al behoed van fiasco's den ik. Ik heb het meeste aan de negatieve, waarin gewaarschuwd werd dat er niet gedaan wordt wat werd beloofd of dat het waardeloos was en dat ze een ander beroep had moeten kiezen .

Als alle recensenten dezelfde slechte ervaring hebben bij eentje, dan pas ik toch ook ... hoe geil ze er voor mij ook mag uitzien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan