Recensie Cathy, Aarschotstraat 128 Brussel 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Guevara

Wandelaar
34
04/11/23
34
5
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen deepthroat
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Ochtend
Dag
Zondag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Cathy werkt, behalve maandag, elke dag op nr 128.
Circa 30 jaar, bruin haar, natuurlijke borsten en billen uit Roemenië. Ze spreek zowel Frans als Engels.
Ze heeft een sjaal in luipaardmotief op stoel liggen als ze er is. Zit meestal in het midden van het raam.
100e voor 30 min.
Geen extra's zoals pzc of anaal.
 
Laatst bewerkt:
Deze ochtend (11u) bij haar langsgeweest voor een half uurtje stomende seks.
Haar pijpbeurt is afwisselend en geil wanneer ze je in de ogen kijkt of via de spiegel blikken uitwisselt. Cathy heeft een knap, slank, sexy lichaam met natuurlijke grote borsten. Heerlijk om die onder handen te nemen. Nadien cowgirl en missionaris uitgeprobeerd nadat ik mijn zaad deponeerde in het condoom. Vooral wanneer zij je berijdt heb je een ongelooflijk sexy en opwindend schouwspel. Nadien nog leuk gesprek gehad in het Engels, maar ze spreekt ook vloeiend Frans uiteraard.
Cathy zal tijdens de feestdagen niet op verlof vertrekken zoals vele anderen. Ze is een vaste zekere kwalitatieve waarde in de straat.
Een volwassen dame die weet welke service ze geeft. Geen extra's mogelijk.
Herhalingsgevaar ? Zeker!
 
Deze ochtend langsgeweest bij Cathy.
Ze werkt nog tot circa 20 januari 2024 vooraleer ze op verlof gaat voor een week. Nadien zal ze dan aanwezig blijven tot eind april 2024 voorafgaand haar maand jaarlijks verlof.
De sessie vandaag was opnieuw van hoge kwaliteit. Ondanks ik er al ruime tijd langsga kan ze me nog verrassen in positieve zin.
Een zekerheid in de straat!
 
Ik heb dit eerder besproken let Cathy. Ze is geen fan van triootjes en doet dit niet (meer). Het enige triootje die ze wél deed in het verleden was met de gekende Flori en Raphaela maar nu gaf ze aan niet meer met geen enkele andere dame te doen.
Ze is eigenlijk ook te goed om te delen😁😆
 
Ik heb dit eerder besproken let Cathy. Ze is geen fan van triootjes en doet dit niet (meer). Het enige triootje die ze wél deed in het verleden was met de gekende Flori en Raphaela maar nu gaf ze aan niet meer met geen enkele andere dame te doen.
Ze is eigenlijk ook te goed om te delen😁😆
Yup, da's ook waar. Bij zo'n sexy vrouwtje wil je volledig focussen op haar. Krijg al direct zin in haar 🫦😁
 
Gisteren iets na 17u langs het raam van Cathy gewandeld. Ze stond nog in het raam (want normaal stopt ze om 17u). Even een praatje gemaakt waarbij ze aangaf dat het een rustige dag was geweest en dat ze nog niet moe was en voldaan was. Toen ik zelf voorstelde om nog een rondje met haar te doen, reageerde ze enthousiast en hebben we er samen nog een leuke tijd van gemaakt voordat de nachtploeg arriveerde.
Wauw Cathy ... ze was duidelijk nog niet moe en had nog veel energie over. Toen ze me in cowgirl bereed kon ik het niet meer houden toe ze haar bekkenbodemspieren samen liet trekken rond mijn penis. Ze verbaasd me nog geregeld. Dit is ook een toppertje natuurlijk.
Enkel op maandag afwezig.
 
Afgelopen dinsdag bij Cathy ... ze stond in een body in dierenprint in het raam op haar high heels. Prachtig en sexy dame. Super service elke keer opnieuw, nooit saai. Kwaliteit in de straat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan