Nympho Night / Dutch GangBang

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben er een keer geweest, in 2019.
De naam DutchGangBang lijkt mij echter nieuw. Denk dat zij mee wil varen op een populaire trend. Mogelijk ook dat het een nieuwe themaavond is bij haar.
Er komen op een "normale" avond dames, paren en vooral alleen gaande heren. Monique maakt er reclame mee dat zij geen van de dames betaalt, dat ze allemaal puur voor hun eigen plezier komen. Dat leek mij toen ook idd zo te zijn. Vooraf gaf Monique toen aan dat de verhouding man - vrouw 4:1 of 6:1 zou zijn, maar het leken mij toen duidelijk meer mannen (ik heb niet door geteld).
In elk geval loopt achter elke vrouw een zwerm mannen aan om de dame een voor een te neuken. Dus het is seconden- tot minutenwerk. Ik vond er niets erotisch of sexy aan! Je hebt ook geen kans om ergens met zijn tweeën of bv. drieën/vieren te zijn. Zodrag een dame opstaat en de huiskamer verlaat, loopt de zwerm achter haar aan. Soms houden de mannelijke parters de gehele scene in de gaten, soms mag een ieder van een stel zijn eigen gang gaan.
De dames waren vooral van middelbare leeftijd tot boven de 60 en gemiddeld eerder iets tot duidelijk overgewichtig.
Op zich zal er met condoom gevreen worden, maar bij deze massaopkomst heeft daar niemand zicht op, vlgs. mij ook de dames zelf niet. Er was toen één heel mooie, geile dame, die er plezier in had om mannen te pijpen (vlgs. mij zc), zij had toen zeker 20 mannen tegelijk in een wachtrij om zich heen.
Dus voor wie daar zin in heeft en vooral snel van zijn zaad af wil, voor die zal het vast iets zijn. Kosten waren toen vlgs. mij 90 of 95 € voor de hele avond voor alleen gaande mannen en incl. dranken en een eenvoudig buffet. Voor dames gratis en voor paren was de prijs lager, ik weet niet meer hoe veel.
 
Ik ben er redelijk recent geweest, wat Tepellover zegt klopt nog steeds. De verhouding was eerder 10 op 1? Ik vond het niet geslaagd. Inderdaad ook vooral oudere dames die niet in vorm zijn. Ouder vind ik geen probleem en rondingen ook niet, maar dit was het voor mij niet. Dan kan je beter naar Ramontiek gaan, dat vond ik veel leuker :)
Wat misschien wel meespeelt is dat ik zelf rond de 30 ben en redelijk fit. Een wat oudere man die ik sprak leek het wel erg naar zijn zin te hebben.
 
Ben 7 April 2023 geweest eerste en laatste keer , reden je kan niet eens een dame aanspreken voor sex 1 op 1 is er niet en dames komen zelf ook niet naar je toe daarnaast was er achter de bar een zeer onbeschofte dame die de pik aan me had dus lekker klantvriendelijk heb niet geneukt en en na 2 uur was het welletjes en ben weggegaan , wat monieq beschrijft op haar website klopt niet vind het dan ook jammer en zal zeker anderen afraden om te gaan
 
Nog steeds is het is een slechte party als ik de recente reacties lees.
Ik ben 11 jaar geleden een keer geweest en toen was het exact hetzelfde. Hengstenbal en arrogante echtparen. Slechtste GB ervaring ooit. Oh nee, een zogenaamde GB bij Oase in Ammerzoden was nog erger.. Komen daar überhaupt nog mensen?
 
Ben 7 April 2023 geweest eerste en laatste keer , reden je kan niet eens een dame aanspreken voor sex 1 op 1 is er niet en dames komen zelf ook niet naar je toe daarnaast was er achter de bar een zeer onbeschofte dame die de pik aan me had dus lekker klantvriendelijk heb niet geneukt en en na 2 uur was het welletjes en ben weggegaan , wat monieq beschrijft op haar website klopt niet vind het dan ook jammer en zal zeker anderen afraden om te gaan
Een dame hoeft daar maar op haar rug te gaan liggen en de mannen drommen om haar heen dus nee, dames die proactief heren benaderen zul je er niet zo snel zien (eerder selectief toestaan welk van de heren daadwerkelijk mag aanschuiven door manlief). 1:1 is ook niet iets wat je op een gangbang zou mogen verwachten.
 
Klopt, maar de verhouding klopt daar gewoon niet. Ga geen hoop geld betalen en dan maar hopen dat je met een hoop gedrang een keer aan de beurt komt. Zeker als er van die 'claimers' zijn die een vrouw bijvoorbeeld een uur gaan liggen beffen... Gisteren op een kleinschalig feest geweest en daar komt iedereen ruimschoots aan bod..
 
ik kom (pun intended ) er al sinds 2010. Mannenoverschot is idd groter als bij bv amai maar vind het wel vergelijkbaar met bv mystique. Als je een gesprekje aan kunt knopen met een stel heb je meer kans op een erg leuke tijd. Eigenlijk net als in een normale kroeg.
heb me er eigenlijk altijd prima vermaakt
 
Hoi Ik lees niet zulke geweldige ervaringen over dutch gangbang so far. Ik heb me opgegeven voor een feest, als een eerste keer maar is het het waard of zouden jullie een andere tent aanraden? Ik ben zelf een man begin 30, redelijk fit .. wil dit doen om te zien of het wat is... ervaring? wel / niet doen? Ik wordt zelf niet vrolijk van teveel oudere dames met iets teveel vlees op het bot. wat zouden jullie aanraden?
 
Dutch gangbang is gewoon een leuk feestje. En natuurlijk is het zo dat de verhouding mannen zo hoog is niet alle vrouwen zijn gelijk actief .en vooral in het begin van de avond willen de manen zo snel mogelijk van hun zaad af.als er dan nog wat vrouwen aan de bar staan ja dan heb je drom mannen.meestal kom ik er wel goed aan mijn trekken.vriendelijk blijven geen haantje zijn maar ook niet te verlegen en je heb mooie avond.
 
Hoi Ik lees niet zulke geweldige ervaringen over dutch gangbang so far. Ik heb me opgegeven voor een feest, als een eerste keer maar is het het waard of zouden jullie een andere tent aanraden? Ik ben zelf een man begin 30, redelijk fit .. wil dit doen om te zien of het wat is... ervaring? wel / niet doen? Ik wordt zelf niet vrolijk van teveel oudere dames met iets teveel vlees op het bot. wat zouden jullie aanraden?
Zeker als het de eerste keer is en je wilt ontdekken of gangbang wat voor je is zou ik niet naar een club gaan maar beginnen met een kleinschalige huis / hotel gangbang met 1 dame en ongeveer 5 a 6 heren.
 
Bij twijfel doen zeg ik altijd. Je kunt beter spijt hebben van wat je gedaan hebt dan van wat je niet gedaan hebt.

Waar twijfel je over?
Ten eerste is het ruim een uur rijden,en kost 130 Euri.
En dan met 10 man achter 1 vrouw aan rennen.
Nu ga ik naar Dynamite prive,20 min rijden,1 1/2 incl jacuzzi met Kim.
Kost iets meer,maar dan vermaak ik me wel.
 
Ik ben daar in het verleden regelmatig geweest. Toen was het nog niet zo prijzig. Ik heb het idee dat ze nu met de entree van deze avonden de andere niet zo druk bezochte avonden sponsoren. Eten en drinken is er daar in overvloed. Maar daar kom je niet voor ;)

Als je er wat vaker bent en ook met deze en gene een praatje maakt, dan is het wel makkelijker om bij de gewilde dames aan je trekken te komen. Sommigen organiseren zelf ook weer seksfeestjes en op deze manier kun je gemakkelijk in een gangbang netwerk terechtkomen.
 
Ben er alweer een hele tijd geleden geweest, meer dan 15 jaar geleden. Ik heb toen verschillende heerlijke avonden meegemaakt, en daar destijds ook verslagen over geschreven.

Iedere keer was anders, ik was er zelfs een keer toen ik na een gebroken been, nog met een brace rond-hinkelde.

Het is zoals sommigen zeggen, een gangbang. Dus .... rijtjes, aanschuiven, wachten is normaal. Er zijn inderdaad haantjes, en er zijn vrouwen die je misschien wel weigeren. Mijn ervaringen zijn louter positief, heb elke avond genoeg geneukt, ben regelmatig goed gepijpt, dus zou zo weer eens gaan.

De prijs is, zoals overal in de horeca, omhoog gegaan, wat mij betreft ook niet een probleem.


Al met al heb ik recent 2x in mijn agenda een optie gezet om weer eens te gaan, (ben ook in bdsm, touwtjes wereld actief, ga dan ook naar clubs ... helaas past niet alles altijd en overal in mijn agenda), dus wie weet schrijf ik binnenkort weer een Monique's nympgonight ervaring hier.
 
Beetje vergane glorie kom er al 10 jaar ,dit jaar 1 keer geweest veel ons kent ons stellen blijven beneden zitten niet toegangkelijk ,op zich jammer voor de corona tijd leuke dingen meegemaakt ook wel bare ,moniek blijft een aardige vrouw niks op aan te merken hoor ,maar werkt teveel met vrijwilligers achter de bar parkeerwachters die dan later op de avond aan het feestsje meedoen niet echt proffesioneel als ze dan betaalde gasten aan de kant duwen of als in hun rol van schoonmaker net iets te lang staan te kijken bij de actie. vroeger goed buffet met lekker eten nu plate service uit de magnetron
 
ik zou er graag weer eens heen gaan, helaas niet ibv een auto en dito rijbewijs, met het OV is een no go, en zeker in de avond.
Op de site van Monique stond ooit het kopje meerijden.... dat is nu weg. Ik zou graag meerijden vanaf Middenbeemster naar de club en weer terug uiteraard :)
 
Het voordeel is dat er veel mensen zijn, dus je kunt rustig rondkijken zonder dat je gelijk het idee hebt dat je iets moet. Het nadeel is ook dat er veel mensen zijn en dat het vaak dringen geblazen is. Geduld is een schone zaak en met beleefdheid kom je een heel eind.

Ik vond het indertijd laagdrempeliger dan een GB bij iemand thuis. Eerst even aan de bar zitten en om je heen kijken en proberen een praatje aan te knopen met de buurman of buurvrouw. Als je boven komt en ze herkennen je, dan heb je snel een streepje voor.

In tegenstelling tot sommige privé gangbangs is deze vergund en alle dames doen het vrijwillig. Je weet alleen nooit of er dames van jouw gading bij zitten, het zijn geen professionals maar ladies next door. En de meesten zullen (veel) ouder zijn dan jij.

Als je het geld er voor hebt zou ik zeker eens een kijkje nemen.Eten en drinken zit bij de prijs in. Het beste ga je trouwens samen met een vriend of bekende.
 
Als je er geen problemen mee hebt dat de meeste vrouwen 20 tot 40+ jaar ouder zijn dan jou.. dan vooral gaan! Het is er meestal wel loeidruk.
... En als het jou niet uit maakt om in een rij van 10-15 man voor een dame te staan om vervolgens snel jouw ding te doen.
Achter een raam heb je voor 50 € meer rust en meer tijd.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan