WeChat

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Steven1234

Newbie
14
21/12/22
3
Hallo allen,
Onlangs kwam ik tot de ontdekking dat met name de aziatische dames gebruiken maken van de app WeChat i.p.v. bijvoorbeeld WhatsApp. Nu heb ik geprobeerd een account aan te maken alleen nu blijkt dat je hiervoor een referent nodig hebt.

Wie zou mij kunnen helpen met het activeren van mijn WeChat account? Dit moet gedaan worden door iemand met een reeds actief account.

Ik ontvang graag een pm zodat ik mijn nummer kan doorgeven.

Overigens zou het goed kunnen dat meerdere mensen hier tegenaan lopen dus misschien dat we doormiddel van dit topic ook een keten kunnen opstarten zodat we elkaar kunnen helpen met activeren van accounts :)

Groet
 
Misschien dat deze validatie procedure dan onlangs is toegevoegd?

Ik kom er namelijk met geen mogelijkheid in zonder dit scherm. En dit scherm krijg ik overigens ná het invoeren van mijn telefoonnummer en wachtwoord.


1.jpg
 
Om alleen te chatten met wat dames? Ik zou deze app echt aan me voorbij laten gaan als dit de activatieprocedure is.

WeChat schijnt meer te zijn dan chatten, je moet het meer zien als combinatie van WhatsApp, Facebook, Twitter in één. Je kunt er dus ook nieuwe dames mee zoeken..

WeChat is het Chinese equivalent van WhatsApp.
Ben zelf niet zo happig op Chinese apps.
Beter gaan de betreffende dames voor WhatsApp of telegram (maar vooral whatsapp) kunnen ze bredere kring Europese klanten bereiken.

Ik begrijp de sceptici rondom apps van Chinese afkomst, echter moet je niet in de waan zijn dat de Amerikaanse apps heilig zijn. Daarnaast gebruik ik voor WeChat en andere apps een apart nummer en wachtwoord, dus in hoeverre ze blij zijn met mijn data vraag ik mij af :)
 
Ik heb jarenlang WeChat app op m'n telefoon gehad, maar nog nooit een fatsoenlijke reactie gehad. Je kunt zoeken wie er in de omgeving is en dan een bericht sturen. Heeft mij nooit iets opgeleverd. De meeste dames hebben hun profiel in het chinees. Een tijdje terug de app maar verwijderd.
 
Ik heb in steden als Berlijn en Brussel, waar veel Chinese dames zitten, nogal wat contacten opgedaan met wechat. Het blijft uitkijken. Sommige dames benaderen je zelf, en voor anderen is een "hi how are you" genoeg.
 
WeChat wordt idd. door veel Chinese dames gebruikt om klanten te krijgen. Hier in NL bijna niet, maar in buitenlandse grote steden zoals hierboven al genoemd wel. In London je locatie aanzetten, en dan kijken wie er in de buurt zitten geeft een lijst waarbij je blijft scrollen, aan de foto's of soms Engelse teksten begrijp je waar het om gaat, meestal bieden ze massage aan, wat meer dan een massage is en staat er dus geen tekst wat we van Kinky bv kennen. Toen ik in London af ging spreken, kreeg ik een adress met appartementen complex zonder huisnmr. ik moest even wachten en zag een Chinese man naar buiten komen om te roken, deze kwam waarschijnlijk checken of ik geen politie was want zodra hij naar binnen ging kreeg ik van de dame een berichtje met huisnummer om aan te bellen. De man nooit meer gezien.
Je kan gewoon in het NL of Engels typen, het bericht kan in de app vertaald worden, andersom ook, als je Chinese tekst krijgt, kan je dit aanklikken en "translate".
 
Terug
Bovenaan Onderaan