Is sexjobs nog de moeite waard?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
En je wilt ons niet uitleggen wat die handeling is?
Jawel hoor: massage + befdate.

Er zijn blijkbaar veel mannen die niet graag beffen, dat niet goed kunnen of het maar heel kort doen. De dames met wie tot toe een date heb gehad of een date staat gepland vinden dat een groot gemis. Dat merk je ook tijdens de date... Echt supergeil hoe ze genieten
 
Laatst bewerkt:
De meeste escort dames spreken na een tijdje enkel nog af met hun vaste klanten hoor. Ze zeggen zelf dat geen zin hebben in nieuwe klanten. En only fans maakt ook veel kapot. Het aanbod zal enkel nog naar beneden gaan vrees ik.
 
Ach onlyfans is alleen voor een select groepje heel interessant. De meeste vrouwen zullen daar echt niet veel verdienen.
Het neemt wel een zekere markt weg. Maar ja dat zul je altijd hebben. Plaatsen zoals de wallen zullen ook steeds minder worden omdat thuisontvangst dit voor een deel overneemt. Zo zullen er altijd weer nieuwe markten zijn en oudere markten kleiner worden. In marketing heet dit the wheel of retailing.
Videotheken zijn ook vervangen door online films bestellen.
 
Ikzelf adverteer wel op sexjobs maar ik steek de moeite daar niet meer in. Eromarkt en Erojobs zijn voor mij helemaal niet ze moeite waard. Ook van klanten hoor ik dat er op sexjobs veel fake tussenzit.

Maar ook op Kinky (wat voor mij veruit number 1 is) zie je ook een grote toename van fakers, vooruit betalen en ID opsturen.

Ik denk dat we gewoon in een tijdperk leven van moderne technologie die het criminelen een stuk makkelijker maakt om achter hun beeldschermpje mensen op te lichten via dit soort site dan zelf echt de handen vuil te maken.

Je moet of veel geduld hebben met zelf adverteren, eens regelmatig snuffelen in de gratis categorie of het amateur dame opgeven en een gewone DvP te zoeken.
In welke woonplaats zit je?
 
In het verleden, dan heb ik het over ongeveer 5-10 jaar geleden, was er op sexjobs veel te beleven. Veel betaaldames en dan ook echt hele leuke, maar ook veel amateurdames die een centje wilden bijverdienen. Soms zette ik zelf een advertentie om leuke amateudames te ontmoeten voor een zacht prijsje. Hoewel er de nodige fake was, werd ik er gaandeweg steeds beter in om het kaf van het koren te scheiden, met als gevolg meer leuke herinneringen en minder teleurstelling. Met dat verleden in gedachten had ik onlangs een advertentie gezet, in de hoop weer eens een leuke dame te ontmoeten.

Wat mij opviel is dat ik In de eerste instantie een stuk minder reacties kreeg, en van die reacties was er bovendien veel onzin. Links naar externe websites via temporary e-mailadressen. Reacties die overduidelijk via bots geschreven zijn. Er viel echter een mailtje op van 1 dame die de moeite had genomen om een kort, maar leuk berichtje te schrijven. Ze zei dat ze wel zin had om af te spreken, We hebben wensen besproken en de bijbehorende vergoeding en die vond zij okee. We spraken een dag en tijd af en ik gaf een locatie door. Ze was onderweg, berichtte ze. Ik helemaal fris en fruitig afwachten tot ze komt en wat denk je? 10 minuten voor de afspraak een berichtje. Ze kan helaas toch niet komen, er kwam iets tussen. Niet meer op gereageerd uiteraard.

Nu zou je nog kunnen zeggen, okee kan gebeuren. Volgende keer beter. Maar de moeite die het alleen kost om 1 (ogenschijnlijk) serieuze reactie te krijgen tegenover al die spambots maakt dat ik sexjobs gewoon niet meer de moeite waard vind. Het kost best wat credits (lees: geld) om je advertentie bovenaan te zetten, je krijgt er te weinig voor terug naar mijn mening. Bovendien vind ik het aanbod van betaaldames ook steeds minder worden. Daardoor krijg ik het gevoel dat sexjobs een aflopende zaak is. Ik ben erg benieuwd hoe anderen hier over sexjobs denken.
Ik kijk ook steeds minder op seksjobs. In een gebied van 200.000 inwoners en dan maar 5 dames te vinden, vind ik wel heel erg weinig. Heb helaas nog geen beter alternatief gevonden.
 
Wat ik vreselijk irritant vind is dat bij het reageren via bericht je op enter drukt om een zin te enteren er direct een bericht gezonden wordt, dat je een compleet profiel moet aanmaken, het zoeken op plaats en in de buurt.. dan daarna de radius aangeven.. , als je een advertentie bekijkt en terug gaat zit je bovenaan op de pagina ipv ter hoogte van de advertentie die je bekeken hebt en doordat het net geupdate is lijken alle eeuwenoude advertenties bovenaan te staan. Volgens mij valt er weinig te sorteren. Het is echt een stuk minder gebruiksvriendelijk geworden. Ow en ook dat je onder de foto niet alle afbeeldingen ziet... En als je bv op 50km zoekt.. het lijkt alsof je eerst die in de buurt ziet. Ik wacht wat changes af voor ik het weer actief gebruik.
 
Die update van hun site is ook niet echt ju van het...
Vind het echt veel slechter qua zoeken, je kan nu alleen specifiek op plaats zoeken niet meer met wat er in de buurt zit.
Ja de update is drama, 1 grote bug en kan niets meer zoeken.

Twee jaar terug had je pakweg 2200 sex advertenties, tegenwoordig duikt het onder de 1800. Zegt al genoeg denk ik
 
Gezien de migratie vandaag was zal het naar alle waarschijnlijkheid nog worden rechtgetrokken de komende dagen.
Dus denk het wordt wait and see
Daar hield ik al een beetje rekening mee, hopelijk lezen zij hier de bijdragen van de forumleden.
Een bericht naar ze sturen betekent dat je maar moet afwachten of het a) gelezen wordt en b) het opgepakt wordt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan