Recensie Paloma Trans (Rillaar) 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Als het minder is mag het ook gezegd: gisteren namiddag tevergeefs naar Rillaar gereden. We hadden kort na de middag contact, ik wou om 15u gaan maar ze was nog moe, we spraken 16u af. Daarna nog eens bevestigd, maar net toen ik geparkeerd had (5 minuten voor de afgesproken tijd) schrijft ze "ik kan niet vandaag, ik moet wat dingen gaan doen bij de bank". Ik kan de waarheid van het excuus natuurlijk niet verifiëren, maar verwittig mij dan voor ik daarheen gereden ben! Ik geef het mee voor de volledigheid.... om Cibelly te zien moet je soms ook dit soort van dingen tolereren, en toch blijft het de moeite.
 
Of ze bovenstaande review gelezen heeft weet ik niet, maar wou een afspraak maken vorige week (Bertem), ik kon niet de dag zelf, vroeg voor 2 dagen later, blijkbaar niet naar haar zin en werd geblokkeerd. Dus 2 keer na elkaar streken, hoeft niet meer voor mij.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Plassex
  3. Soft SM
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Eindelijk na lange tijd kunnen afspreken met haar. En wat een avond. Ik was toch een beetje zenuwachtig voor dat monsterpenis. Maar al bij al viel dat goed mee vooral in de mond waar ze helemaal in paste en lekker was. Maar in de kont moest het wel een beetje rustiger aan dan normaal want het deed toch beetje pijn. Ze is echt heel lief en heeft een lekker lichaam ook en bleef maar lachen , kijkt helemaal niet op haar klok en ze geniet er ook erg van, beste ervaring tot nu toe en dit is mijn 15 de keer dat ik bij een trans langsga.Voor 1 uur bij haar 2 keer klaargekomen was ik en zij lekker in mijn mond klaargekomen en om af te sluiten nog een golden shower voor maar 200€. Beste ervaring ooit
 
Gisteren langs geweest bij Paloma! 30 min om me daar laten af te neuken!

Alles wat er over deze meid vertelt wordt is waar! Top ervaring!

Vlotte afspraak gemaakt en netjes optijd de deur open!

Bij aankomst deze mooie grote meid bewonderd! Ze heeft nu siliconen borsten! Mooie glimlach en netjes en verzorgd!

In de kamer kleed ze zich uit, haar penis verstopt tussen haar benen! Waar ze deze spelend tevoorschijn laat komen! Lekkere zwarte slappe pik! Wel wat aan de kleine kant op het eerst gezicht….

Ik vroeg of ze zichzelf kon stijf rukken en ik kon zien hoe deze slappe zwarte penis tot volledige grote en dikte opzwelt! Mmmmm een lekkere BBC zeer groot en dik geschapen! Eerst wat teleurgesteld toen hij slap was maar een kanon als hij vol bloed zit!

Ik heb ook al met roche afgesproken en en denk niet dat ze moet onderdoen voor roche!

Ik vroeg om condoom aan te doen wat ze raar vond! Maar enkel safe seks voor mij… condoom over die zwarte paal en dan begin ik gulzig haar te pijpen! Paar minuutjes en ze vroeg of ik kon stoppen want ze moest al bijna klaar komen!

Dan zei ze dat ik mij moest omdraai en ze mij langs achter ging neuken! Met veel plezier draaide ik me om… eerst was ze wat voorzichtig tot ze merkte dat ik die dikke zwarte zaadpaal de baas kon…. En is ze mij stevig beginnen neuken! Ze duwde haar penis volledig naar binnen en zei dat ik eens moest voelen hoever deze erin zat! Helemaal tot haar buik zat de zwarte paardenlul in mij! Stevige afgeneukt langs achter moest ik op mijn rug gaan liggen!

Ze zette me klem dat ik nietmeer weg kon en begint nog harder te stoten! Ze neemt me bij de keel als een dominante too! Ze weet hoe ze tewerk moet gaan met haar lekkere zwarte penis! Zalig heb ik genoten!

Dan is ze op haar rug gaan liggen en ik moest op haar monster gaan zitten! Ze liet me rustig haar bereiden…. En ze begon mijn slappe pik stijf te rukken! Toen ze zag dat ik veel voorvocht begon te verliezen begon ze mee te duwen…. Zeer krachtig en hard heeft ze mij klaar geneukt! Mijn zaad spoot over haar siliconen borsten! Effe blijven zitten op die gigantische lul en dan haar bedankt!

Ze trok haar condoom af en rukte paar keer stevig aan haar dikke zwarte paal en spoot haar sperma ook op haar borsten! 2 ladingen sperma op deze lekkere meid! Ze genoot enorm de hele date lang! Ze is TOP !!!!


Super date en haar zaad kreeg ik er gratis bij! Gewoon omdat ze zo geil was spoot ze zichzelf leeg!

Verslavingsgevaar zeer groot!!!!
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Penislengte
22cm
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
150%
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vorige week Paloma in Tielt bezocht. Bekend adres waar vaker TS-girls verblijven en voldoende is maar niet echt top is. Beetje kil en eenvoudig in de kamer maar je kan er wel even een douche nemen. Afgesproken voor een uur dus 150€ wetende dat ik het nooit een uur zou kunnen volhouden aangezien ik enkel geneukt wou worden en dat dat met die grote staaf van haar voor mij onmogelijk zou zijn. Toch geef ik liever die 50€ meer hopende dat je dan toch wat meer krijgt dan gewoon voor een half uurtje. Binnengekomen in de kamer viel me meteen haar frisse en vriendelijke uitstraling op. Ze heeft een leuk karakter en is ook best grappig. Dan de date, eerst ff een douche van mijn kant en toen ik uit de douche kwam lag ze al op bed wat met haar pik te spelen. En die is echt behoorlijk groot en, dik en hard eenmaal op sterkte. Een kwartier wat gezoend en haar gepijpt, erg leuk dat grote ding in je hand en mond, ik werd er enorm geil van en blijkbaar had ze dat al door want toen zei ze zal ik je neuken en daar moest ik niet lang over nadenken. Ik had helaas geen poppers bij dus gebruikte het flesje dat er lag maar waar niet veel meer van over was. terwijl ik op m'n knieën aan het flesje zat te snuiven voelde ik dat dikke loeder al tegen mn kontje duwen en ik moet zeggen ze deed het erg voorzichtig en hij ging er beter dan verwacht in. Je voelt toch echt wel wat binnen gaan hoor, omg. Ze heeft me toen zeker een kwartier doggy gepakt, snel, langzaam, hard ,zacht van alles, heerlijk ! Daarna heb ik haar ook nog lekker bereden, ook een lekker gevoel dat je zelf de controle hebt over dat grote apparaat. Na een haar een minuut of tien bereden te hebben gingen we over in missionarispositie en vanaf dat monent ging het vrij snel. Ze was me denk ik een vijftal minuten aan het pompen en toen voelde ik ineens een heftig orgastisch gevoel opkomen en jawel hoor. Terwijl ze me in bescheiden tempo toch wel erg diep aan het palen was kwam ik spontaan klaar en spuitte heel m'n buik onder, er kwam geen hand of iets aan te pas, gewoon lekker klaar geneukt door die enorme pik, een speciale ervaring en zeker voor herhaling vatbaar, Paloma ook !
 
Ze had me geblokkeerd op whatsapp (zie hoger) maar reageerde wel nog op sms, toch nieuw afspraakjes versierd via sms enkele weken geleden in Bertem - mijn verlangen naar die pik was groter dan mijn ongenoegen over haar streken. Afspraak prima verlopen, ben lekker diep gepakt en we hebben mekaars zaad geslikt. En ik ben gedeblokkeerd :cool:. Ze is nu in Rillaar (Aarschot) voor enkele weken.
 
Hallo,
ben vrij nieuw op deze site en had ervoor al een paar goeie trans ervaringen dankzij deze site enkel geen tijd gehad om dan telkens een recensie te schrijven.
nu ben ik al een keer of 4 bij paloma geweest nadat ik de recencies hier gelezen had want ik was benieuwd naar die big black cock en het was al lang een enorme fantasie van me.
De eerste keer was ik naar bocholt geweest bij haar toen op een gekend adres.De date was exht heel goed meegevallen ze is heel lief en vriendelijk ruikt fris en ze peaat een klein beetje engels maar ik ken wel een goed woordje spaans dus het helpt wel.
ze was vrij geduldig stelde me op mijn gemak nam de tijd voor alles en ze is erg passioneel vind ik niet zo da ge maar een klantje bent ze gaf me een enorm fijn gevoel toen en da had me overtuigd om nog eens terug te gaan. Zo ben ik ook al naar maasmecheln,rillaar geweest en ook bertem , alhoewel ik bertem wa ambetanter vind en wa ver is om vanuit limburg te komen en parkeren is daar een ramp.Voor de rest vind ik haar bij elk bezoek terug volop genieten en ik ga steeds erg voldaan naar buiten ik kan haar grote zwarte paal nu beter aan als in begin en ze komt telkens met grote straal klaar over me waarna ze mege gevoelig is wat ik wel heerlijk vind. Ze kust meer en meer passioneel lekker stevig tongen en in haar nek kussen en likken en aan haar gevoelige tepels vind ze heerlijk. Als haar engels beter zou zijn is voor sommige mss meer leuk voor mij stoort het niet omdat ik spaans kan en het graag spreek.ze gaat me zeker nog regelmatig zien.tot nu toe voor mij de trans met de beste GFE die ik heb gehad.
 
Terug
Bovenaan Onderaan