WHEM Yana, Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

knightrider

Meubelstuk
Forumpionier
3.519
02/07/21
4.203
47
Als deze dame geen lip-correctie had gedaan waardoor ze er op sommige foto's als Donald Duck uitziet, had ik qua verdere looks, uitstraling etc zeker interesse gehad.

Desalniettemin ben ik benieuwd of iemand al ervaring met haar heeft:


Want als de recensies nou enorm jubelend zijn, zou ik haar, ondanks dat die 'correctie' haar aangezicht enorm aangetast heeft (echt zo dom om het te doen) toch kunnen overwegen.
Toevoeging: Er een dagje later naar kijkende vind ik het eigenlijk best een leuke meid, alleen gewoon echt zonde van die lippen. Had ze dat niet gedaan dan was het een pure beauty waar ik het ws met @OIHLV over zou hebben oid....dus echt....waarom zou je?!?
 
Laatst bewerkt:
Tja, ze doen het omdat het werkt. Die fillers verdwijnen redelijk snel, dus als het geen gewenst effect heeft, doen ze het niet nogmaals.

Die meiden komen uit een omgeving waar ze echt 13 in een dozijn zijn. Wij vinden ze al gauw knap omdat een superslanke Slavische meid een zeldzaamheid is om te zien hier. Maar daar niet, en zo bijzonder is ze niet. De aandacht krijgt ze daar dan weer wel door zulke fillers of andere ongein. Niet mijn smaak, maar wel begrijpelijk dat het zo werkt.

Ik vind haar met of zonder het neppe niet zo indrukwekkend, maar als ik over een paar dagen behoefte heb aan een date in het wat duurdere segment zal ik haar wel overwegen als er geen ander snoepje is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan