Recensie Jessy, Hoorn (vh Haarlem, Rotterdam) 3,33 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Heinz

Vaste klant
173
30/09/21
96
6
Ik heb haar zelf bezocht een jaartje geleden. Toen gebruikte ze Nathalia als werknaam. Waarom ze af en toe veranderd van naam, begrijp ik niet. Ze staat ook als Babi op kinky. Anyway, het op zeker een vrouw. Ik heb haar clit lang genoeg tegen mijn tong gehad om dat met zekerheid te kunnen zeggen. Service vond ik prima. Tongzoenen heeft ze niet aangevinkt maar op mijn verzoek deed ze het wel en vol overgave. Kan zijn dat ze dat ter plekke wil bepalen, dat weet ik verder niet. Verder hen ik haar anaal geneukt want dat is mijn motivatie om een dvp te bezoeken. 2x in een uur was geen probleem. Anaal vingeren liet ze niet toe. Dat laatste was voor mij reden om niet nog een keer te gaan. Ik hou nu eenmaal van het complete anale pakket. Ik las op kinky een slechte review over haar maar dat herken ik absoluut niet in mijn ervaring. Ik heb destijds voor een uur anaal 200 betaald, maar inmiddels heeft ze de prijs wel omhoog gegooid.
Nou vraag het maar aan je vrouw of zij ook vind dat het goede keuze is voor jaarlijkse grote beurt.
 
Deze dame heb ik in het verleden bezocht in het echt zag ze er een stuk minder goed uit dan op de foto's. Ik vind persoonlijk dat haar billen niet mooi zijn gemaakt ik weet niet welke chirurg ze heeft gemaakt maar die moeten ze ontslaan, ze heeft een vette kont en loopt erbij alsof ze een luier draagt. Verder over de service ik vond haar een beetje verveeld uitzien alsof ze geen zin had zo kwam ze bij mij althans over, haar service was puur op gericht om me snel buiten te werken haastig en zonder gevoel . ik was dan ook snel klaargekomen het voelde meer als een vluggertje dan een half uur waar ik voor betaald had, ik ben hooguit 18 minuten binnen geweest niet voor herhaling vatbaar dus. https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/amersfoort/2875395-babi
 
Laatst bewerkt:
Een Braziliaanse dame die terug naar huis is deed mij de suggestie om in haar afwezigheid een vriendin van haar te bezoeken: deze Jessy dus.
Jammer dat er niet gewoon recensies zijn geschreven door de heren die een ervaring melden. Nu weten we vooral dat de eerste afknapte op het geen vinger in haar kont mogen steken en de tweede knapte af op haar volledige kont. Het complete verhaal ontbreekt een beetje. Al denk ik in te kunnen schatten dat deze Jessy niet gaat kunnen tippen aan haar vriendin.
 
Ik ben de klant van vinger in de kont en ik heb inderdaad geen recensie geschreven. Ik schrijf ze bijna nooit en vind ze ook niet echt interessant. Verhalen als: 'ze deed eerst een dansje en daarna belandden wij hevig tongzoenend op haar bed....' boeien me niet. Ik weet ook niet wanneer een vrouw 2 of 5 sterren verdiend voor pijpen.
Als iemand vraagt naar ervaringen over een bepaalde dame, waar ik ervaring mee heb, dan deel ik die met alle liefde en respect voor de dame in kwestie. Omgekeerd vraag ik op dit forum met bescheiden regelmaat of iemand iets weet over een dame die mijn interesse heeft en ik krijg vrijwel nooit feedback.
Op dit forum hoop ik af en toe te horen of een vrouw die haar service aanbied op kinky of sexjobs echt bestaat, of ze lijkt op de foto's en of de date gezellig was en geen automatische afwerksex. Voor de rest blijft het een beetje afwachten of het klikt op het moment.
Over Jessy was ik dik tevreden. Ik vond haar een mooie meid, sex was prima (behalve vinger in de kont) en we hebben nog leuk gekletst. Ik spreek Portugees en zij toen nog geen Engels, misschien nu wel. Het woord herhalingsgevaar wat ik hier altijd lees is voor mij niet van toepassing. Ik ga alleen een tweede keer naar dezelfde als het helemaal totaal top was.
Haar vriendin heeft Jessy aan jou aanbevolen. Het ergste wat je kan verliezen is 200 euro.
 
Dank voor je toelichting.

Vriendinnen die elkaar aanbevelen zegt me meestal niet zoveel. Die dames helpen elkaar zo soms aan een extra klantje. Het zou voor mij niet voor het eerst zijn dat de ervaringen met twee vriendinnen mijlen ver uit elkaar lagen. Als ik hier geen enkele ervaring had gelezen, had ik sneller de gok genomen dan nu met wat tegenstrijdige half beschreven ervaringen.
 
Heren, wat een onzin staat er toch allemaal hierboven over Jessy, kerels met waanbeelden die schrijven over groeihormonen en twijfelen aan haar geaardheid. Dat deze kerels dat denken is hun probleem, waarschijnlijk een keer per ongeluk tegen een trans opgelopen denk ik dan.
Jessy is wel Babi, verder klopt er weinig van, misschien dat haar profiel door een ander wordt gebruikt of eens gebruikt is, dat kan.
Jessy is onafhankelijk en heeft helemaal geen planner, in ieder geval laatste anderhalve jaar niet. Ik ben meer dan 5 keer bij Jessy geweest, een heerlijke vrouw waarvan borsten en billen niet geheel meer natuurlijk zijn, maar die wel elke keer rete geil is en zelf goed kan genieten. Pzc, tongzoenen, beffen, intiem en de vibrator stonden altijd op het menu en anaal wil ik niets van weten, gatverdamme stront aan je knikker en veel te strak voor mijn kolossale wapen!! Sterker nog als kerels op zoek zijn naar Anaal en ze krijgen het onverwacht niet of te matig dan schrijven ze een dame rustig kapot door alleen daarop te beoordelen, daar heb ik dus een boertje dood aan. En ja, ik ga geen formulier invullen, maar neem van mij aan dat als je normaal doet tegen deze dame en haar lekker opwarmt dat je een heerlijke tijd kunt hebben met Jessy.
 
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/2875395-jessy#overview
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Deze dame heb ik in het verleden bezocht in het echt zag ze er een stuk minder goed uit dan op de foto's. Ik vind persoonlijk dat haar billen niet mooi zijn gemaakt ik weet niet welke chirurg ze heeft gemaakt maar die moeten ze ontslaan, ze heeft een vette kont en loopt erbij alsof ze een luier draagt. Verder over de service ik vond haar een beetje verveeld uitzien alsof ze geen zin had zo kwam ze bij mij althans over haar service was puur op gericht om me snel buiten te werken haastig en zonder gevoel . ik was dan ook snel klaargekomen het voelde meer als een vluggertje dan een half uur waar ik voor betaald had, ik ben hooguit 18 minuten binnen geweest niet voor herhaling vatbaar dus. https://www.kinky.nl/advertenties/2875395-jessy
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
30-35
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
170
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Net terug van een bezoeken aan Jessy.
Ondanks de wat vage reviews toch de gok gewaagd, ik had zin en zij was in de buurt.
Het begon wat koeltjes, ik wilde nog even bevestiging dat er pzc afgesproken was.
Blijkbaar had haar vriendin de app beantwoord.
Ze is best een mooie meid, wat forser dan op de foto's, maar alles zit op de goede plek.
Ik maak altijd complimentjes en begin rustig, dat deed ook hier de sfeer goed.
Toen ik haar slip uit deed, werd mijn hoop bevestigd, een mooie poes met een mega klit.
Die dacht ik op een van de foto's, waar ze wat achterover zit, al te zien door schijnen.
Beffen vond ze echt lekker en ze moedigde me aan in het Portugees.
Likken, zuigen aan die clitoris, ze genoot zichtbaar.
Pijpwerk zonder, was ook zeer goed, met oogcontact en ze draaide na een tijdje over me heen om haar poes weer in mijn gezicht te duwen.
Neuken in diverse standjes was top, zeker in missio, terwijl ze zelf haar klit bewerkte.
Dat maakte dat ik het niet meer uit kon houden en het condoom vulde.
Mijn eigen schuld dat ik met een half uur klaar was terwijl ik voor 45 min betaalde.
Wel nog even gezellig gekletst tijdens het aankleden.
Herhalingsgevaar voor mij is er zeker, maar dan 30 minuten.
Al met al een echte geile date met deze meid uit Rio.
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
  2. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Donderdag
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Jessy destijds bezocht in Rotterdam. Haar kont was voor mij destijds al genoeg om haar te bezoeken, wat een lekkere rest zeg.
Ze onfving in een matig appartement en het contact via whatsapp verliep ook niet echt soepel, maar eenmaal binnen kon het feest beginnen. Toen ze haar kleding uit deed kreeg ik binnen 10sec een paal waar je U tegen zegt, wat een lekker lijf heeft deze meid. Binnen no time lsgen we tongzoenend op bed. Ik wilde haar staand neuken en dat vond ze prina. Ze leunde met haar handen tegen de muur terwijl ik tegen haar lekkere billen stond te stoten. Haar borsten vind ik helaas wel wat minder, ze zijn nep en eigenlijk wat te hard.
Na 25min heerlijk klaargekomen en na nog wat getongzoend te hebben met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Jessy bedankt!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan