Recensie Eline Amersfoort Prive Amersfoort 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
4
27/09/22
5
1
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
3,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.privehuisamersfoort.nl/eline/
Totale kosten (in euro)
170
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Vanmiddag een bezoek gebracht aan Eline. Had nog geen recensie. Afgegaan op tekst op site:"Lief, zacht van karakter én zacht van lijf, gedienstig… zomaar wat woorden om onze Eline te omschrijven. Maar, zoals vaak: woorden schieten tekort! Eline moet je beleven." Ik ben niet van de harde porno-seks, dus dit leek me wel wat. Vriendelijke ontvangst door gastvrouw. Ik had €140 mee voor een uur, maar voor de zekerheid nog €30 los, diep in mijn linker broekzak. Toen de gastvrouw verzekerde dat ik mij eerst kon douchen nam ik mij voor de €20 extra voor een bad, in mijn zak te houden. Eline kwam mij halen, samen naar boven kamer met douche eerste etage. Ze vroeg mij mij in de kamer uit te kleden en dan naakt een etage hoger te gaan om te douchen omdat de douche op de kamer het niet goed deed.
Mijn broek met de €30 bleef bij Eline op de kamer achter. Ik kreeg een achterdochtig gevoel, maar mijn naïviteit gaf haar het voordeel van de twijfel.
Toen ik terugkwam vroeg ze mij of ik wist hoe de regels waren in dit huis. De €140 was alleen voor massage, pijpen en intiem met condoom. Geen spelen, strelen, vingeren beffen en wat dies meer zij. Dat kon wel, maar dan €50 extra. Kon ook met tikkie betalen. Omdat ik het eerste nogal mager vond heb ik maar ingestemd met de meerprijs. Eline is een mooie vrouw en was wel aardig, maar heel onrustig en maakte mij duidelijk dat zij eigenlijk alleen maar geile mannen gewend was die in 2 minuten klaarkwamen. Vroeg mij tot 3 keer of ik een verre reis had gemaakt naar Amersfoort. Zei vervolgens dat eigenlijk alleen masseerde zonder intiem.
Kortom veel onsamenhangende en tegenstrijdige verhalen. Wel vriendelijk en zij begon met een prettige massage terwijl ik op mijn buik lag.
Vervolgens op mijn rug, terwijl ik haar mocht vingeren, waarbij zij mij uitlegde hoe ze dat het fijnste vond en waar ze opgewonden en nat van werd. Dat klopte wel. Verder was het nogal moeilijk om de rest van haar lichaam aan te raken en te strelen, want of het kietelde of ik mocht het niet te hard doen.
Al met al werd ik niet erg opgewonden door al dat geklets. Ze ging op mij zitten, maar kreeg 'm er niet in want niet stijf genoeg.
Toen stelde ze voor om het van opzij te doen en dat lukte wel. Toen ik wat meer begon te stoten, remde ze mij af.
Ik stelde voor om haar al staande te nemen, terwijl zij op haar rug tot aan de bedrand lag. opwindend standje vind ik altijd. Maar ze begon meteen te zeggen dat zij klanten nooit aankeek, "want dit is een privéhuis". Dat werd 'm dus ook niet. Zij stelde nog voor om boven mij te gaan staan en een showtje te geven, terwijl ik mijzelf dan af zou trekken. Maar uiteindelijk heeft ze mij op een redelijk aangename manier afgetrokken tot ik klaar kwam.
Er was een half uur voorbij en zij wilde er al mee stoppen. Toen ik er op wees dat "we" nog een halfuur hadden zei ze dat een uur eigenlijk, drie kwartier was omdat je ook nog tijd moest nemen om te douchen en aan te kleden. Toen ik zei dat ik dat ook met gemak in 10 minuten kon, was het goed en heeft ze mijn benen op een fijne manier gemasseerd tot 10 minuten voor tijd.
Ik mocht me douchen en dat kon nu ineens wel in de douche op de kamer. Ik ging eerst maar eens in mijn broekzak voelen. En jawel hoor, de €30 was verdwenen. Toen ik haar daarmee confronteerde begon ze met allerlei verhalen dat het uit mijn zak gevallen kon zijn, dat ze zelf ook van de kamer was geweest terwijl ik boven aan het douchen was, dus dat anderen het gepikt konden hebben.
Dat het geld beneden bij de ontvangst uit mijn zak gevallen kon zijn en dat ze het zou melden en dat ze mij zouden bellen als het gevonden was.
Toen ik zei dat ik haar ervan verdacht, verweerde ze zich door te zeggen dat ze die €30 echt niet nodig had en daarna werd ze een soort van boos, maar maar heel even, want bracht het gesprek alras op een ander onderwerp.
Ik heb het maar gelaten, want het is mijn woord tegenover dat van haar. Het tikkie van €50 wat ze mij na afloop zou geven, is er niet meer van gekomen.
Dus per saldo "maar" €170 lichter voor een verwarrend uurtje.
Géén herhalingsgevaar voor mij wel een ervaring rijker.
 
Laatst bewerkt:
Aan de beschrijving meen ik deze Eline te herkennen. Ze adverteert soms ook op SJ onder erotische massages als Eva of Evi(e) en eerder ontving ze o.a. in een Thaise massagesalon in Den Haag. Heb haar daar vaker bezocht voor een erotische massage met wat meer. Ze is knap heeft een mooi figuur met fraaie borsten en lekkere billen.
Mijn ervaringen van toen waren op zich positief, maar in de review hierboven herken ik ook de zakelijke kant van haar, die toch wel de boventoon voert.
 
Onaangename ervaring deels veroorzaakt door de fantasiebeschrijving gemaakt door Amersfoort Privé.
AP maakt daar een gewoonte van. Foto's zijn flink bewerkt en laten niet zien wat je verwachten kunt.
De dames die ook op Kinky staan doen op de kamer niet wat ze bij Kinky wel aanbieden.
Na drie teleurstellende ervaringen ga ik er niet meer heen.
Je mag het misleiding noemen. Ik noem het oplichting.
Het is geen toeval het is de werkwijze waar AP voor kiest.
 
Wil ik wel maar ik ga geen namen noemen.

Van dames die fors uitvallen is daarvan op de foto's niets te zien.
Een dame die ik erbij nam na met de dame van mijn keuze op de kamer overlegd te hebben beweerde glashard dat ze vingeren niet deed.
Dat stond wel bij de opties op Kinky.
Voor 50 euro extra was het wel mogelijk.

Ik hou niet van de roets voorstelronde. Ik probeer aan de hand van foto's vooraf een keuze te maken. Dat is bij AP zinloos. De foto's laten niet zien wat je verwachten kunt.

Voeg daar de sprookjesbeschrijvingen bij en je weet na een paar keer dat je door AP stelselmatig belazerd wordt.
 
@GertG Dank voor de toelichting. Als foto's geen getrouwe weergave (meer) zijn en beschrijvingen niet kloppen dan is dit het begin van het einde voor een privéhuis. In plaats de weg omhoog, is dit de neerwaartse spiraal en daar wil je als onderneming niet in terecht komen. Het spreekwoord luidt niet voor niks: "Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard". Jammer!
 
Een goede zaak, dat slaat niet alleen op privéhuizen, moet het hebben van terugkerende klanten.
Die wijsheid is nog niet doorgedrongen tot AP.

You can fool some people all the time, you can fool all people sometimes. You can not fool all people all the time.
 
Ik heb de indruk dat deze reacties meer het gevolg zijn van ervaringen met het privéhuis en niet zozeer met de dame van dit topic. Opmerkingen over AP dan graag plaatsen in het topic over privéhuizen in prov. Utrecht en niet hier.
 
Terug
Bovenaan Onderaan