Algemeen Sixsens bezoekjes

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
17 februari

Na een uur rijden iets voor half 12 aangekomen om nog de korting te krijgen. Direct gebruikt gemaakt van de koffie koeken en de soep dat heerlijk binnen ging. Onderweg naar beneden kwam ik iemand nieuw tegen en wel mijn type. Ze had juist gekamerd en stond te wachten bij kleedkamers. Haar aangesproken hoe ze noemde en bleek om Gloria te gaan. Deze werd al getypt door Wandelaar5, waarvoor hartelijk dank. Verder in de bar 2 koffies gedronken tot dat Gloria mij zag zitten. Ze kwam naar me toe en hebben denk ik 10min gebabbeld om dan weg te maken voor de kamergang. Wel even moeten wachten in de rij om de sleutel te krijgen. Gloria heeft mij een uur verwend. Vond alleen haar manier van tongzoenen niet zo geweldig. Iets te veel tong naar mijn mening.

Na Gloria kwam ik Melanie tegen aan de wc. Ze heeft mij een goeiedag komen zeggen en begin had ze me niet herkend. Ander kapsel doet wonderen. Ze had zo meteen iemand om kameren, dan maar om 17u afgesproken in bar.

Dus nog wel tijd tussendoor en gebruik gemaakt van de wellness. Even gebabbeld met een mede beer in de jacuzzi. Hij vertelde me dat ze bij Sixsens 1 van de beste peper sauzen serveren. Heb al paar keren peper saus geproeft en moet toch zeggen dat ze goed is maar heb toch al betere heb gehad.

Ondertussen iets voor 17u dan maar in de bar gaan zitten wachten op Melanie. Hierbij kwamen Leticia, Jessica en Nadia nog even dichtbij zitten voor te kameren maar had al een afspraak. 17:20 gepasseerd nog geen Melanie tezien, misschien vergeten, kan gebeuren natuurlijk. Maar gaan eten.

Rumsteak met frietjes, ook deze ging lekker binnen. Had bijna gedaan toen ik Melanie buiten zag roken in tentje. Afgeruimt en haar aangesproken. Ze leek verbaast om mij te zien en zei dat ze al een sleutel had. Dus meteen mee geweest. Ze merkte op dat ik een nieuwe tattoo had en ze vond deze geweldig. Weer intens uur beleefd. Ze weet als geen ander hoe ze mij moet aanpakken.

Daarna nog even zitten babbelen met Duitse en Belgische beren in de bar om mij richting de uitgang te begeven. Rustig relaxe dagje gehad in Lemiers. Volgende is voor April-Mei. Tot dan!
 
Zo vandaag geweest , is prima bevallen. Is wel een beetje een doolhof,yy was wat overzichtelijker . Was er al vroeg dus 60 entree. eerst onbijt en, toen wat rond gekeken. Vrij snel naar een kamer met een Roemeense, ben slecht in namen, dus die weet in niet meer. Was wel rustig, maar dat is normaal op een maandag begreep ik. Dat vind ik op zich geen probleem, liepen toch gauw stuk of 20 dames rond, moet al gek gaan dat er dan niks voor je bij zit. In de sauna nog een belg gesproken uit Mechelen, die vond het ook wel relax als het rustig is. Lunch was een vissoep en pasta, dat was bij yy wel wat uitgebreider, maar goed 60 euro en dan de hele dag onder de pannen, snap niet dat voor dat geld kan, eten drinken sauna bubbelbad.
diner heb ik niet meer mee gekregen, rond 4 uur ging eetzaal dicht, denk voorbereiding voor diner, maar ik ben rond die tijd gegaan. nog naar de kamer geweest met een Duitse van Turkse afkomst en een Hongaarse. Al net al goed bevallen, goed dat het een eind rijden is, anders ging ik er te vaak heen. Maar zeker voor herhaling vatbaar.
O ja de dames jagen daar wel flink, heb de indruk dat dat veel meer is dan bij yy. Je kunt nergens rustig gaan zitten, of er komt er een bij je zitten.
 
Morgen ben ik van plan om naar sixsens te gaan. Zijn er op deze dag veel dames aanwezig ipv op de maandag en dinsdag zoals ik hier wel eens lees??
Ja, woensdag zijn er meer dan een maandag. Het loopt langzaam op gedurende de week. Vrijdag en zaterdag zijn er de meeste dames. Maar maandag en dinsdag zijn er ook minder mannen, dus meer kans een topper te pakken te krijgen. En de 40 dames of zo die er morgen zullen zijn, is veel meer dan in elke andere club in de buurt. De meeste clubs halen dat nog niet eens op een zaterdag.
 
Morgen ben ik van plan om naar sixsens te gaan. Zijn er op deze dag veel dames aanwezig ipv op de maandag en dinsdag zoals ik hier wel eens lees??

Woensdag is één van de betere dagen om richting sixsens af te zakken. Het maximum aan dames heb je op vrijdag en zaterdag, maar dan zijn er ook veel mannen waardoor het zeer druk kan worden. Woensdag en donderdag zitten wat tussen die zeer kalme maandag en dinsdag, en die zeer drukke vrijdag en zaterdag in, wat het voor mij zeer aangenaam maakt.
 
Onder meer aanwezig op dinsdag 27 februari 2024 : 36 + 1 anoniem + 0 onbekend= 37

Roemeens: Alef, Alena, Amalia zw, Aria (N), Azalea, Elena, Emma, Iris, Isabel (N), Janina, Kim, Mona, Nikki, Raissa, Rebecca, Roberta, Saira, Samira, Vanessa, Vivian,…

Bulgaars: Bogi, Maria, Melissa, Nancy, Natasja, Veronica,…

Overigen: Antonia (Hong), Cataleya (Hong), Celine (Turk), Gloria (Oekr), Lana (Let), Leticia (Hong), Marlène (Tsj), Melanie (Lith), Sara (Dom), Sonja (Nig),…

Zelf gekamerd met Janina, Samira, Aria
 
Onder meer aanwezig op vrijdag 1 maart 2024 : 62 + 3 anoniem + 1 onbekend= 66

Roemeens: Ada, Alef, Alena, Alexa, Amalia zw, Amalia bl, Anja, Anna, Aria (N), Azalea, Barbie, Cristal, Cristina zw, Delia bl, Diana, Elena, Elisa, Iris, Isabel (N), Janina, Kim, Lizzie, Louiza, Lulu, Mickey, Mona, Nelly, Nikki, Raissa, Rebecca, Roberta, Ruby, Saira, Samira, Vanessa, Vivian,…

Bulgaars: Bogi, Domenica, Jasmine, Margareta, Maria, Melissa, Mini/Holly, Nancy, Natasja, Stacey, Veronica,…

Overigen: Alexis (D), Antonia (Hong), Carmen2 (Port), Cataleya (Hong), Deborah (Port), Eliza (Po), Gloria (Oekr), Joanna (Pol), Leticia (Hong), Leyla (Du/Tu), Melanie (Lith), Natalia (Oekr), Nathy (Oekr), Sonja (Nig), Stefania (It/Ro),…

Zelf gekamerd met Ruby, Alexis & Mona, Lizzie

Recente terugkomers: Amalia bl, Deborah, Louiza, Nelly…
 
Laatst bewerkt:
Ja, dat kan ik bevestigen. Ze is de dame die ik anoniem opvoerde in mijn bezoekverslag van vorige week zaterdag. Ze wilde niet op het forum vermeld worden, maar inmiddels staat het op diverse andere fora waaronder het Babylon forum. Afgelopen zaterdag vertelde ze dat ze ook al gebeld was door Babylon met het verzoek terug te komen. Zij is ook vermeld door Bachatero omdat het overal al stond.
 
Niet ongeveer: €60 voor de eerste 30 minuten en €50 per alle daarna volgende 30 minuten. Als er helemaal niet over de prijs gesproken wordt, is dat ook het tarief. Als ze achteraf ineens meer vragen dan kun je het beste met de dame naar de receptie stappen.

Mochten dames meer vragen of extra voor PZC dan adviseer ik daar niet op in te gaan en naar een andere dame te gaan. Dat zijn meestal niet de beste dames. Ze zijn er uiteraard wel vrij in. Voor extra's als klaarkomen over de dame of in de mond of anaal oid moet natuurlijk wel bij betaald worden.
 
Niet ongeveer: €60 voor de eerste 30 minuten en €50 per alle daarna volgende 30 minuten. Als er helemaal niet over de prijs gesproken wordt, is dat ook het tarief. Als ze achteraf ineens meer vragen dan kun je het beste met de dame naar de receptie stappen.

Mochten dames meer vragen of extra voor PZC dan adviseer ik daar niet op in te gaan en naar een andere dame te gaan. Dat zijn meestal niet de beste dames. Ze zijn er uiteraard wel vrij in. Voor extra's als klaarkomen over de dame of in de mond of anaal oid moet natuurlijk wel bij betaald worden.
Is bij andere dames dan pzc inbegrepen?
 
Nee dat is niet standaard
Dat is toch precies wat ik zeg? Er zijn een paar dames die extra vragen voor PZC. Dus het is niet standaard. Ik adviseer om niet met die dames naar de kamer te gaan, omdat het vaak niet de besten zijn. Dat is een algemeen advies waarop vast wel eens een uitzondering is.

Gelukkig is PZC bij het overgrote deel van de dames wel inbegrepen in het standaard tarief. En ik adviseer met die dames naar de kamer te gaan. Wederom een algemeen advies.
 
Voor het eerst naar deze club, mede door de positieve reacties op mijn vraag naar "welke club heeft de beste wellness" op een ander forum.
De wellness is inderdaad perfect. Heb diverse rondjes gemaakt in de sauna's en het stoombad. Lekker afkoelen buiten en in het buitenbad. Heerlijk in de whirlpool gezeten. Was ook onder de indruk van de frequentie van schoonmaken.

Had bij aankomst wat moeite met de lockers. Gelukkig kwam er een andere ijsbeer om e.e.a. uit te leggen. De receptionist had niet de moeite genomen. Voor andere nieuwkomers: het nummer op je polsband is NIET je locker nummer. Je kiest gewoon een lege locker, stopt je spullen erin, doet hem dicht tot je klik hoort en biedt dan binnen een seconde of 8 je polsband aan bij een piepende scanner dichtbij. Als je lockernummer dan op de display komt te staan, dan is hij dicht. Ben je te laat, dan opnieuw dichtdoen en sneller scannen.

Eten is erg goed, ben ik ook bij andere clubs niet zo gewend. De hele dag door prima maaltijden. Opvallend bv de heerlijke gemarineerde kipfilets. Die worden droog als ze langer liggen, maar deze waren ook op een later tijdstip nog heerlijk. Veel keus en variatie.

Dan de dames: twee kamertjes gemaakt, eerste met Domenica (net voldoende), tweede met Nelly (of Nili, uitstekend). Voor beide een review gemaakt, want die waren nog niet aanwezig op dit forum. De keuze was reuze. Voor ijsberen met keuzestress niet de beste club dus.

's-Avonds erg voldaan weer naar huis gereden. Kom zeker weer terug.
 
Onder meer aanwezig op vrijdag 8 maart 2024 : 59 + 3 anoniem + 1 onbekend= 63

Roemeens: Ada, Alena, Alexa, Amalia zw, Amalia bl, Anja, Aria, Ariana, Azalea, Diana, Elena, Elisa, Elly, Emily, Emma, Iris, Isabella, Janina, Kim, Lia, Louiza, Lulu, Marissa, Mickey, Mira, Mona, Nelly, Nikki, Rebecca, Roberta, Ruby, Saira, Samira, Vanessa, Vivian,…

Bulgaars: Bogi, Domenica, Jasmine, Lena (N), Margareta, Maria, Melis, Melissa, Mini/Holly, Nancy, Natasja, Stacey, Veronica,…

Overigen: Alexis (D), Antonia (Hong), Carmen (Port), Cataleya (Hong), Eliza (Po), Gloria (Oekr), Joanna (Pol), Leticia (Hong), Martha (Po), Natalia (Oekr), Nathy (Oekr), Sarah (Dom),…

Zelf gekamerd met Ariana, Emma, Nathy,…

Recente terugkomers: Melis, Mira,…
 
Laatst bewerkt:
Onder meer aanwezig op dinsdag 12 maart 2024 : 41 + 1 anoniem + 3 onbekend = 45

Roemeens: Ada, Alena, Ariana, Azalea, Cristal, Denisa, Elly, Elisa, Emma, Janina, Kim, Lorena (N), Lia, Louiza, Mimi, Mira, Mona, Nelly, Nikki, Rebecca, Roberta, Ruby, Saira, Samira, Vanessa, Vivian,…

Bulgaars: Bogi, Margareta, Melis, Nancy, Natasja, Stacey,…

Overigen: Alexis (D), Deborah (Port), Gloria (Oekr), Marlène (Tsj), Martha (Po), Mirabelle (Hong), Natalia (Oekr), Sarah (Dom),…

Zelf gekamerd met Mirabelle, Nelly, Lorena

Recente terugkomers: Cristal, Denisa, Mimi, Mirabelle,…



Click

 
Onder meer aanwezig op vrijdag 15 maart 2024 : 59 + 3 anoniem + 4 onbekend= 66

Roemeens: Ada, Alena, Alexa, Alicia, Aria, Ariana, Azalea, Cristal, Denisa, Diana, Elisa, Emma, Evelyn (N), Inez (N), Isabella, Janina, Kim, Lia, Lorena (N), Louiza, Lulu, Marissa, Mickey, Mimi, Mira, Mona, Nelly, Nikki, Rebecca, Roberta, Ruby, Saira, Samira, Vanessa, Vivian,…

Bulgaars: Alexandra, Bogi, Domenica, Jasmine, Margareta, Maria, Melis, Melissa, Mini/Holly, Natasja, Stacey, Veronica,…

Overigen: Alexis (D), Antonia (Hong), Cataleya (Hong), Deborah (Port), Gloria (Oekr), Joanna (Pol), Leticia (Hong), Martha (Po), Mirabelle (Hong), Natalia (Oekr), Sarah (Dom), Stefania (It/Ro),…

Zelf gekamerd met Jasmine, Emma, Marissa…
 
Onder meer aanwezig op dinsdag 19 maart 2024 : 40 + 1 anoniem + 3 onbekend= 44

Roemeens: Ada, Alef, Alena, Amalia bl, Anais (N), Aria, Ariana, Azalea, Denisa, Elena, Elisa, Elly, Emma, Georgina, Inez, Isabella, Janina, Kim, Lorena, Louiza, Mira, Nelly, Nikki, Roberta, Ruby, Saira, Samira, Vivian,…

Bulgaars: Alexandra, Bogi, Maria, Melis, Nancy, Natasja,…

Overigen: Alexis (D), Antonia (Hong), Cataleya (Hong), Leticia (Hong), Marlène (Tsj), Mirabelle (Hong), …

Zelf gekamerd met Mirabelle, Ada, Isabella
 
PECH

Op de 11e van de 3e zou het wat vies weer zijn. Dan is het fijn een SC te kiezen waar het binnen goed vertoeven is. En dat is bij het Trappenhuis zeker het geval. Bovendien las ik op het forum van SS zelf dat Ariana deze hele week aanwezig zou zijn.

Dus de keuze was snel gemaakt en reed ik door de files gehaast nog even langs de Markant Tankstelle in Aken om even voordelig de tank vol te gooien, om iets voor Happy Hour bij de Wellnessclub aan het hekje rammelen.

Want voor 11:30 betaal je namelijk slechts 60 ipv de reguliere 70 euro aan entree. Hiervoor kreeg ik badjas en handdoek mee. Slippers hoefde ik niet, aangezien ik mijn eigen mee had. Op verzoek kreeg ik nog een groot sauna handdoek waar je lekker languit op kunt liggen en een saunakilt mee. Ik denk dat een hoop van de bezoekers vooral dat laatste niet weten, want er zaten er weer een paar tussen die hun onderbroek aan hielden. Ik gebruik daarvoor in de plaats dus die kilt.

Na een dringend telefoontje me opgefrist en gauw de innerlijke mens aan wezen sterken in het restaurant. De kokin die dag maakte een heerlijk omeletje voor me klaar. Zelf vulde ik die aan met een soepje, wat vleeswaren en wat is een bezoek aan de haringclub zonder haring? Ik had mazzel dat er nog 1 laatste lag.
Het geheel lekker verorberd in de serre met m'n mobieltje in de hand.

In de kino wat liggen uitbuiken en vervolgens de bar ingegaan om te een leuke meid op te pikken. Er waren circa 15 a 20 dames. Kwa heren was het wat rustig en hing het aantal tussen de 10 a 15.
Een fraaie brunette viel me op. Dementholbear blijkt weer een geheugen als een zeef te hebben. Ik maakte een korte begroeting en kreeg te horen dat Eveline en ik elkaar al kennen van elders. Een belletje ging rinkelen dat de kamer op zich okay was, maar ook weer niet dat de vonken er vanaf vlogen.
En aangezien ik Ariana spotte besloten voor m'n favorietje te gaan. Wederom geweldig van elkaar genoten met deze Gouwe Ouwe SaunaClubservice meid.
De Zwitsers hebben voor hun top horloges die goed nauwkeurig lopen het GOSC chronometer certificaat. IJsberen hebben in saunaclubland het GOSC predikaat voor dames die ouderwets goeie service met de 'heilige' 3 eenheid van TZ, PZC en NMC ;)

Na ons kamertje een saunarondje en weer even bijkomen in de kino.
Het Bulgaarse duo Nancy en Natasha waren weer aanwezig en voor hun vakantie vorig een belofte gedaan om eens een trio met hen te gaan doen. En belofte maakt schuld, die ik besloot die dag maar gelijk in te lossen. Op de kamer werd het een geile bende met deze 2 service kanonnen. Alles wat het GOSC predikaat waardig is met nog een schepje er bovenop!
De 2 dames zijn goeie vriendinnen van elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld, waardoor een trio met hen goed besteed is. Een aanrader als je van een trio, al dan niet lesbisch, want ze zijn niet vies van elkaar en weten elkaar goed op te geilen tot kletsnatte explosies aan toe...

Erna was het hoognodig om de energiereserves aan te vullen. Helaas was m'n trio nogal uitgelopen en heb ik de snacks in de serre gemist. Alleen een dampende warmhoudbak stond er nog. Eigen schuld, dikke bult.
Dan maar me even teruggetrokken in de rustige wellness. Helaas had ik de pech dat ze die dag net de ketel van de jacuzzi aan het vervangen waren, waardoor het water wat lauw was. Ik had zo uitgekeken naar hun heerlijk warme whirlpool, maar dat zat er dus niet in.
Gelukkig deden hun stoomcabine, bio sauna en Finse sauna het wel. Het zwembad was afgedekt en met het vieze weer had ik weinig trek om erin te gaan.

Toen het avond eten er eindelijk stond, gauw een flink bord opgeschept en alles smakelijk opgepeuzeld. Na wat sauna rondjes een dutje gedaan in hun mens room om uitgerust de lange rit terug aan te gaan.
Maar niet eerst voor een laatste hapje.
SIxsens is me weer goed bevallen. Hopelijk een volgende keer weer met een warme jacuzzi.
 
PECH

Op de 11e van de 3e zou het wat vies weer zijn. Dan is het fijn een SC te kiezen waar het binnen goed vertoeven is. En dat is bij het Trappenhuis zeker het geval. Bovendien las ik op het forum van SS zelf dat Ariana deze hele week aanwezig zou zijn.

Dus de keuze was snel gemaakt en reed ik door de files gehaast nog even langs de Markant Tankstelle in Aken om even voordelig de tank vol te gooien, om iets voor Happy Hour bij de Wellnessclub aan het hekje rammelen.

Want voor 11:30 betaal je namelijk slechts 60 ipv de reguliere 70 euro aan entree. Hiervoor kreeg ik badjas en handdoek mee. Slippers hoefde ik niet, aangezien ik mijn eigen mee had. Op verzoek kreeg ik nog een groot sauna handdoek waar je lekker languit op kunt liggen en een saunakilt mee. Ik denk dat een hoop van de bezoekers vooral dat laatste niet weten, want er zaten er weer een paar tussen die hun onderbroek aan hielden. Ik gebruik daarvoor in de plaats dus die kilt.

Na een dringend telefoontje me opgefrist en gauw de innerlijke mens aan wezen sterken in het restaurant. De kokin die dag maakte een heerlijk omeletje voor me klaar. Zelf vulde ik die aan met een soepje, wat vleeswaren en wat is een bezoek aan de haringclub zonder haring? Ik had mazzel dat er nog 1 laatste lag.
Het geheel lekker verorberd in de serre met m'n mobieltje in de hand.

In de kino wat liggen uitbuiken en vervolgens de bar ingegaan om te een leuke meid op te pikken. Er waren circa 15 a 20 dames. Kwa heren was het wat rustig en hing het aantal tussen de 10 a 15.
Een fraaie brunette viel me op. Dementholbear blijkt weer een geheugen als een zeef te hebben. Ik maakte een korte begroeting en kreeg te horen dat Eveline en ik elkaar al kennen van elders. Een belletje ging rinkelen dat de kamer op zich okay was, maar ook weer niet dat de vonken er vanaf vlogen.
En aangezien ik Ariana spotte besloten voor m'n favorietje te gaan. Wederom geweldig van elkaar genoten met deze Gouwe Ouwe SaunaClubservice meid.
De Zwitsers hebben voor hun top horloges die goed nauwkeurig lopen het GOSC chronometer certificaat. IJsberen hebben in saunaclubland het GOSC predikaat voor dames die ouderwets goeie service met de 'heilige' 3 eenheid van TZ, PZC en NMC ;)

Na ons kamertje een saunarondje en weer even bijkomen in de kino.
Het Bulgaarse duo Nancy en Natasha waren weer aanwezig en voor hun vakantie vorig een belofte gedaan om eens een trio met hen te gaan doen. En belofte maakt schuld, die ik besloot die dag maar gelijk in te lossen. Op de kamer werd het een geile bende met deze 2 service kanonnen. Alles wat het GOSC predikaat waardig is met nog een schepje er bovenop!
De 2 dames zijn goeie vriendinnen van elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld, waardoor een trio met hen goed besteed is. Een aanrader als je van een trio, al dan niet lesbisch, want ze zijn niet vies van elkaar en weten elkaar goed op te geilen tot kletsnatte explosies aan toe...

Erna was het hoognodig om de energiereserves aan te vullen. Helaas was m'n trio nogal uitgelopen en heb ik de snacks in de serre gemist. Alleen een dampende warmhoudbak stond er nog. Eigen schuld, dikke bult.
Dan maar me even teruggetrokken in de rustige wellness. Helaas had ik de pech dat ze die dag net de ketel van de jacuzzi aan het vervangen waren, waardoor het water wat lauw was. Ik had zo uitgekeken naar hun heerlijk warme whirlpool, maar dat zat er dus niet in.
Gelukkig deden hun stoomcabine, bio sauna en Finse sauna het wel. Het zwembad was afgedekt en met het vieze weer had ik weinig trek om erin te gaan.

Toen het avond eten er eindelijk stond, gauw een flink bord opgeschept en alles smakelijk opgepeuzeld. Na wat sauna rondjes een dutje gedaan in hun mens room om uitgerust de lange rit terug aan te gaan.
Maar niet eerst voor een laatste hapje.
SIxsens is me weer goed bevallen. Hopelijk een volgende keer weer met een warme jacuzzi.
het is maar wat je pech noemt
 
Onder meer aanwezig op vrijdag 22 maart 2024 : 63 + 3 anoniem + 2 onbekend= 68

Roemeens: Ada, Aisha, Alena, Alexa, Alicia, Anaïs, Andrea, Anja, Aria, Ariana, Azalea, Christina, Cristal, Denisa, Diana, Elena, Elisa, Elly, Emma, Georgina, Ina, Inez, Isabella, Kim, Lia, Lizzie, Lorena, Lorie (N), Louiza, Lulu, Mara, Mickey, Mimi, Mira, Mona, Nelly, Nikki, Roberta, Ruby, Saira, Samira, Vanessa, Vivian,…

Bulgaars: Alexandra, Bogi, Domenica, Jasmine, Margareta, Maria, Melissa, Mini/Holly, Nancy, Natasja, Stacey,…

Overigen: Alexis (D), Carmen2 (Port), Cataleya (Hong), Deborah (Port), Leticia (Hong), Mercedes (D), Natalia (Oekr), Nathy (Oekr), Sarah (Dom), Stefania (It/Ro),…

Zelf gekamerd met Anaïs, Emma & Denisa, Lizzie

Recente terugkomers: Aisha, Andrea, Anja, Christina, Georgina, Ina, Lizzie, Mara, Nathy…
 
ik en mijn vriendinnen proberen nu al meer dan bijna een jaar binnen te komen in Sixsens elke keer als we bellen worden we op zogenaamde wachtlijst geplaatst Terwel een Romeinse vriendin van ons belde en binnen 2 weken al terecht kon bij Sixsens we zijn mooie leuke gezellig Nederlandse meiden die graag vast willen zijn maar het lijkt erop dat zo gewoon geen Nederlandse meiden willen weet iemand hier meer van
 
Terug
Bovenaan Onderaan