WHEM Kristy, sexysenses Zaventem

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zou graag eens langsgaan bij Luna maar staat niet bij dat je haar kan beffen. Denk wel dat ik er vroeger eens bij geweest ben maar weet niet meer zeker of het kon
 
Heb er maar eens voor gekozen, ik ben gewoon binnengelopen en er waren enkel oudere dames waarvan twee waar ik al mindere ervaringen mee heb gehad. Dus maar een half uurtje genomen.

Foto's inderdaad goed bewerkt en/of verouderd. Voor de rest was het allemaal maar erg procedureel. Uiteindelijk wel lieve dame, even leek het er goed uit te zien, maar al snel de standaard "op je rug liggen pmc", waarbij je dan een bil kan aanraken. Niets speciaals aan en dan de vraag "Welk standje?". Ik vraag of ze op me wil komen, voelt wel goed maar daar worden ze snel moe van, daarna missionaris, maar daar wordt ik snel moe van :LOL:

De aanmoedigingen om me naar hoogtepunt te krijgen werkten ook niet echt, dus maar manueel laten afmaken. Rugmassage om de tijd vol te maken en klaar.
 
Hoe zag ze er uit? Lijkt ze op de foto's?
Ik kan er eigenlijk weinig over vertellen. Die line-ups gaan altijd te snel voor mij. Meestal ben ik nog tegoei de eerste en tweede dame aan het bekijken terwijl de derde en de vierde al voorgesteld worden. Of er staat een dame tussen die ik ken en die ik, wanneer ze voorgesteld wordt, toch een lachje of een knipoog wil geven, en terwijl ik met mijn hoofd nog daarbij zit, zitten ze met de voorstelling van de line-up al weer twee dames verder. Het zal wel aan mij liggen, misschien ben ik gewoon te traag :D.

Wat Kristy betreft:
Gezicht: slechts vluchtig bekeken. Lichaam: helemaal niet gekeken. Qua gezicht: lijkt mij één van de oudere dames (of de oudste dame) van de huidige dames van Soraya's Palace.
 
Terug
Bovenaan Onderaan