Ervaring beflapje

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb beflapjes nog nooit gezien in het wild.

Ik weet dat het officiële advies is om een beflapje te gebruiken tijdens het beffen, maar in de praktijk worden deze vrijwel niet gebruikt. Intimiteit is nooit 100% veilig. Als je geen enkel risico wilt lopen op een soa, dan rest alleen om nooit intiem te zijn, inclusief zoenen. Beffen is een klein risico op soa's.

Met andere woorden, ik zou gewoon genieten van een mooie poes. De meeste sekswerkers passen goed op zichzelf en testen vaker dan de gewone bevolking. Zijn er rare plekjes of ruikt een poes niet fris, dan zou ik niet likken natuurlijk.

Ben je heel angstig, dan kun je altijd extra laten vaccineren tegen HPV (Gardasil-9) en hepatitis B. Meer kun je niet doen.
 
Hoi,

Ik vind beffen echt leuk, maar ook met niet dvp's bef ik niet zomaar. Bij een dvp ben ik bang voor soa's. Beffen jullie met beflap of nemen jullie het risico?

Benieuwd naar de reacties.
Dat valt wel mee je kunt ook laten testen soa sommige dames worden ook getest op soa ik dacht dat voor dames het gratis om te laten testen als ze dat werk doen
 
Dat valt wel mee je kunt ook laten testen soa sommige dames worden ook getest op soa ik dacht dat voor dames het gratis om te laten testen als ze dat werk doen
Klopt, sekswerkers laten zich meestal veel vaker testen dan de gemiddelde bevolking. Als je kijkt naar de cijfers, dan komen er bij sekswerkers gemiddeld veel minder soa's voor dan bij een gemiddelde student. Natuurlijk zal een sekswerker die illegaal in Nederland bare seks aanbiedt en zich nooit laat testen wel een groot risico zijn. Maar, zelfs dan loop je tijdens beffen maar een heel klein risico.

Het advies is om als wandelaar toch minstens 1 x per jaar te laten testen. Misschien zelfs vaker als je veel risico loopt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan