Recensie Louva, Nijmegen 3,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

LangePijp

Newbie
5
15/05/24
4
1
Pijpen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
  2. Pijpen deepthroat
  3. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Maandag
Link naar advertentie
https://www.redlights.nl/thuisontvangst/dames/verwengordijn.html https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/verwengordijn-gloryhole-_4557910
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ok, dit was geweldig!

Al JAREN heb ik de fantasie over een Gloryhole. Klaar gepijpt worden door een wild vreemde vrouw.
Overal waar ik zocht, vond ik alleen gay gloryholes. Het is zooo lastig iets te vinden waar een vrouw je graag pijpt, anoniem...
En dat is nou PRECIES wat deze meid aanbied. Wat geil, wat geil...
Er staat al een post van deze meid op deze site, maar nog geen recensie.
Tot nu toe, had iedereen twijfels zo te zien.
En terecht, je weet immers niet wat er achter het gordijn staat of gebeurd.
Maar, het contact vooraf met haar verliep al heel prettig, en voelde echt goed aan.
Ik heb wel eens DvP bezocht, die ik WEL kon zien, en daar had ik minder een klik mee dan met deze dame.
Heel eerlijk, ik heb me door de voorpret en het leuke contact, wel 5 keer afgetrokken in de week vooraf aan mijn bezoek.
Ze had mijn hoofd op hol. Maar dat ligt natuurlijk ook aan hoe je zelf gedraagd naar haar.
Ze maakt wel een selectie vooraf waarbij ze fotos van je wil , zodat ze weet wie ze zou moeten zuigen ;)
En ik vind dat zelf stiekem heel geil, als een vrouw mn pik bekijkt en keurd hihih.
Gelukkig kwam ik door haar selectie want ik ben na 1 afspraakje VERSLAAFD.
Ze is echt heel lief, heeft een super fijne stem, voelt super zacht, maar is ook ontzettend stout!!
ze nam me echt te grazen met haar mondje en ik heb vollop genoten!!
Ze bied die gloryhole expierence , met zelfs een schepje er boven op van haar eigen creativiteit, door de 'gordijn service'.
De sfeer binnen is overigens ook prima. Een soort van massage muziek op de achtergrond, wat sfeer lampjes in de gang. want verder dan de gang kom je niet.
Je komt binnen, doet de deur achter je dicht, kleed je uit voor haar trap XD en gaat zitten.
Daarna geef je lekker over aan haar regels en haar aanraking.
Ze heeft me spetterend laten spuiten.
Ze maakte het nog beetje schoon maar zei wel : heb je iets om er over aan te trekken? Toen ik thuis kwam zag ik de schade aan mn shirt hahaha
Wauw!!!
Tijdens het pijpen vroeg ze zelfs : kom je weer terug? wat me echt gek maakt.
Ze vind het zelf ook echt lekker en leuk om te doen.
En zeldzame dame, een zeldzame ervaring.
En dat voor een heel vriendelijk prijsje.
Uiteindelijk moet ik heen en terug hier 6 a 7 uur voor reizen, voor een bezoekje van half uur. Ze was het meer dan waard en ik zou het elke dag wel willen. Maar dan ga ik vragen om een langer bezoekje :p
Ik kan niet wachten tot ik weer in haar mond mag <3
Dank je wel Louva
 
Pijpen
2,00 ster(ren)
Aftrekken
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
  2. Pijpen deepthroat
  3. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Duur van bezoek
20 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/verwengordijn-gloryhole-_4557910
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Goede reclame wel, bovenstaande advertentie. Maar het viel me wat tegen. Dat kan aan mij liggen, want ik ben ook wel visueel ingesteld, maar goed. De ervaring leek wel geil, dus heb ik de proef op de som (in haar mond) genomen. Deze dame doet ontzettend haar best, dat moet gezegd worden. Maar toch werd ik er niet voldoende geil van. Ze probeerde het mij echt naar de zin te maken, maar het was me te eentonig. Ze was ook te gretig. Voor mij moet pijpen echt met gevoel gaan en dat miste ik bij haar. Zeker als ik het alleen maar van het gevoel moet hebben en ik verder dus niets zie. Dat maakte dat ik haar op de 1 of andere manier niet geloofde. Het was mij simpelweg niet sensueel genoeg. Ik kan me voorstellen dat andere bezoekers het ontzettend geil vinden en het er goed op doen. Dat geldt dus niet voor mij. Ik houd ook van goed nat gepijpt worden, wat ik haar wellicht had moeten zeggen. Daarbij was het halletje waar ik plaats nam het het ook net niet. Het rook er ook naar sigaretten. Al met al was mijn focus dus telkens weg. Ik werd aanvankelijk wel hard van haar maar dat lag meer aan mijn nieuwsgierigheid en dat ik haar zei dat ze het wat rustiger aan moest doen en met wat meer gevoel. Dat deed dan ook, waarna ik ietsje meer opgewonden werd maar bij lange na niet om het tot een hoogtepunt te brengen. Al met al was ze een kwartier of wat bezig, toen zei ze me dat ik nog 10 minuten had. Die opmerking was ook niet heel erg bevordelijk, maar goed, ik toen ze me direct daarop zei dat ik haar mondje mocht neuken, had ik eigenlijk haar hoofd willen vastnemen om haar te leiden. Maar dat was dus niet 'part of the deal'. Het is trouwens fysiek zo goed als onmogelijk om zittend op een stoel haar mondje te neuken, maar ze zei me dat ik haar niet mocht aanraken, waardoor ik ook niet ging staan of zo, want stel je voor dat ik haar zou zien? Misschien zou ik dan wel heel erg schrikken ofzo? Geen idee.. ik heb haar gezicht niet gezien. Maar goed.. ik respecteerde haar wens en probeerde me dan wat meer op en neer te bewegen op die stoel. Conclusie: zij had me kunnen laten klaarkomen als ik erin zou hebben geloofd, maar telkens wanneer ze voor mijn gevoel op de goede weg was, dan veranderde ze haar techniek waarna ik weer uit mijn concentratie was. Hoe zeer ik (en zij) het ook probeerde, uiteindelijk werd ik alleen maar slapper en minder geil. Nogmaals, ze heeft echt geprobeerd om het mij te doen laten geloven, maar ik ben visueler ingesteld en de sfeer hielp me daar ook niet bij, daarbij ben ik gewend om leiding te nemen, om te voelen en te zien hoe ik gepijpt wordt, maar zo'n gloryhol heeft te weinig actie en sfeer voor mij... Ik heb dus na, pak 'em beet, vijfentwintig minuten gezuig en wat gesjor vriendelijk bedankt en zonder resultaat rechtsomkeer gemaakt. Weer een ervaring rijker, of een illusie minder.. dat kan natuurlijk ook.
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Ik was al eerder geweest. ik was juist eerder nooit klaargekomen van pijpen. Deze dame lust hem wel, ze vond mij dan ook erg aantrekkelijk zei ze. Ze doet wat je wil, ik vroeg harder en ze ging harder, ik vroeg nog eens lekker diep en dat deed ze en kon ze goed. Zelf had ze ook allerlei geile skills, helemaal niet eentonig en zo geil dat je merkt dat ze het ook zelf lekker vindt. Juist omdat ze op het einde nog wat kracht bijzetten en heerlijk mijn eikel bleef likken spoot ik heerlijk (volgens haar) over haar gezicht. Ik mocht nog rustig bijkomen en we hebben nog even gepraat. Ik ga binnenkort nog eens. (Ik had geen last van rooklucht, het rook juist naar haar parfum.)
 
Laatst bewerkt:
Ja, ze heeft hier goede redenen voor en gaat er discreet mee om. Een eenmalige foto is prima. Ik vond het juist wel een fijn idee dat ze niet iedereen wil maar alleen de mannen die ze ook aantrekkelijk vind. De hygiene check kan ik ook wel inkomen. Dus ik vond het geen probleem en stiekem wel geil toen ze zelf ook enthousiast was. Ook mag het helemaal anoniem (dus zonder je gezicht). Volgens mij heeft ze ook kik als je het niet op whatsapp wil.
 
Terug
Bovenaan Onderaan