Recensie Anna, Den Haag, Hunsestraat 4 k3 3,20 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Betrouwbaar

Meubelstuk
Forumpionier
1.282
04/07/21
1.353
5
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
1,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Cupmaat
A
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Middag
Dag
Zondag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Let op,
Belooft veel ,.....alles en komt niets na.

Ze zei: alles voor 100.
Dus ik vroeg: anaal? pijpen zc? zoenen?
Natuurlijk zei ze
Niets van dat was waar.
Ze ging pijpen zonder dat je T kon zien,....ik voelde iets raars,..... deed haar haren weg en zag dat ie niet IN haar mond zat.
Ik zei dus,...mond open,.... dat weigerde ze,
De rest Bespaar Ik je maar.
Wandelaars......laat je niet verlijden,....... T.M.M.

Ze heeft ook geen klit,....dat zegt genoeg.
Een van Mn slechtste ervaringen ooit.
 
Mijn geschiedenis met haar. Ik heb haar twee keer gesproken. Eenmaal vrij kort "aan het raam", een tweede keer - zeer onlangs - redelijk langdurig binnenskamers.

Als ik een dame niet ken, "gebeurt" er de eerste keer binnen (en binnen haar) niets. Alleen praten, hooguit wat aftastend knuffelen. Tegen het instaptarief.

Dat geldt bij mij voor alle "nieuwelingen". Ik zoek persoonlijk méér dan een speelpop op snelheid. En pas na dit verkennende "voorspel" beslis ik: een van de volgende keren ja, of toch maar niet.

Bevindingen. Mij viel haar "aanvullende" haar op. Uiteraard was haar "markante" gezicht al eerder in het oog gesprongen. Toen ik een paar keer Spaans sprak, antwoordde zij consequent in het Engels.

Als zij niet als vrouw is geboren, heeft ze zich in ieder geval geen "harde siliconen-heuvels" laten aanmeten: de vrij kleine borsten die haar tooien leken mij eerder gelijk aan die van een vrouw die heeft gezoogd.

Maar … ik ben geen bustoloog. En weet evenmin of dit type borsten artificieel kan worden gecreëerd, of dat ze kunnen "ontstaan" door verordonneerd hormonengebruik.

Ik heb er in ieder geval geen uitgebreid tactiel onderzoek naar verricht - en heb verder wat betreft haar schede ook geen "inwendige visitatie" gepleegd, zoals ik hierboven al meldde.

Tijdens het tweede gesprek gaf ze te kennen ze dat "sommige mannen" aan het raam dachten dat zij "een man" was. Wat zij glashard ontkende - maar … een dergelijke negatie zegt uiteraard op zichzelf beschouwd niets (en hoe "doorzichtig" is niet "glas"-hard).

Ook gewaagde zij - op een vraag van mij - over haar kind in Spanje. (Dit soort gegevens houd ik doorgaans vóór mij, maar lijkt me in de context van een en ander relevant).

Maar alleen de goden weten wat wáár is - en die slapen thans voor eeuwig op de Olympos.

Excurs I.
Er is een rubriek op dit forum over de morele en ethische implicaties ten aanzien van het door dames verzwijgen van het feit dat zij ooit jongens waren èn hoe potentiële klanten tegenover die specifieke dames - alsook tegenover "twijfelgevallen" - staan. En dat blijkt heel verschillend te zijn.

Excurs II. Het is in zeldzame gevallen mogelijk dat de clitoris niet wordt opgemerkt. De clitoris is in feite net zo groot als een gemiddelde penis, maar ligt voor het grootste deel verborgen in het vrouwenlichaam. Alleen de "glans clitoris" is en/of wordt zichtbaar en voelbaar ("glans" is hier geen Nederlands, maar Latijn en betekent: "eikel"): het zeer gevoelige uitwendige deel ervan.

Bij sommige vrouwen is die "glans clitoris" moeilijk te "vinden" als zij niet ècht opgewonden zijn. Want net als de penis, kent ook de totale clitoris bij het in vervoering raken een erectie - en dan tevens een zwelling van de "eikel".

Excurs III. Bij als jongetjes geboren dames vindt men dus geen clitoris, geen baarmoeder en geen eierstokken. Als een ervaringsdeskundige in deze rubriek zegt géén clitoris te hebben aangetroffen en wel een vagina die chirurgisch met "vlees" lijkt te zijn geboetseerd, dan is dat iets om uitermate serieus te nemen.

Conclusie tot zover. Wat deze dame betreft: ik geef haar na de negatieve bevindingen van de geroutineerde clitorisspeurder het nadeel van de twijfel.

Dus wat mij betreft met haar geen erotisch avontuur. Ik zal mij voorzichtigheidshalve beperken tot mijn vaste echelon van dames met een uitstekend (in de beide betekenissen) vaginaal knobbeltje.

Hebben de twijfelaars (en de ervaringsdeskundige die het proefondervindelijk zéker zegt te weten) tòch ongelijk, wellicht prijkt er binnenkort een positief gynaecologenattest op haar raam.

Post Scriptum. Wat ben ik toch jaloers op collegae hier die alles in één enkele zin kunnen zeggen …
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Bare seks
  2. Beffen
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ik ben enkele keren bij Anna geweest. De eerste keer gaf ik binnen aan wat ik wilde. Ik zei meteen dat ik haar leuk vind, geen reden is om nerveus te doen en gek ben op sensuele seks met een vrouw zoals zij zonder cd en dat was mogelijk voor 10p euro. Ze is blond klein petit met een sportieve bouw en een mooie sletterige tattoo. Als ik de reacties boven lees ken ik me voorstellen dat enkele leden een mismatch ervaren hebben. Het is een dame waar je het vertrouwen van moet winnen en subtielere benadering lief flirtend is aan te raden. Wat niet klopt zijn reacties die beweren dat ze een post up trans is. Dat zijn vast en zeker leden die nooit met een zo'n type trans gedaan hebben en waar hun ruimdenkendheid erg ver zoek zijn. Soms zit Daphne dat is er een in de Geleenstraat en heeft afdrogyne trekjes, maar voor mij een absolute topper. Ik was degene die met daphne vorigjaar zomer met open gordijnen deed. Tot slot had ik ook mazzel om BB kelly vol te spuiten en het kostte me allemaal 100 euro en haar androgiene gehalte is zeker aanwezig

ik ben ook lid van nzc forum van middelbare leeftijd verzorgt tevreden hoe ik eruit zie die af en toe betaalde condoomloze seks heb met dvp en tvp, daarnaast beb ik ook een actief in de seks dating wereld. Ik gebruik prep als ik een bare date aanga, want ik begrijp de risico's en ben daar selectief in. Voor Anna en leden met een hogere drempel zijn die reacties erg jammer. En anno 2022 mogen we respect tonen naar het LGBTQIAPK gemeenschap. wie dat niet kan is achterlijk!

Die klik die ik met haar heb, is echt wel de moeite waard. Ik ben er 3 x geweest in tegenstelling tot de post up transen wordt haar neukgrot klets nat als je haar beft, lekker kleine schaamlippen die heel natuurlijk aanvoelen van een jonge vrouw van 20. Ze krijgt daar geen genoeg van en dan wordt ze een beetje dominant. Ik log met mijn cumgun blanco in, in haar wenselijk standje. Lik haar nek, haar oorlellen en haar tieten. Dus missio standje en ik tong dan regelmatig met haar. Daar scoort ze minder in, want ze heeft een klein tongetje. Pijpen is heerlijk vooral als ik haar kutje tongt. En dan kom ze bare op mijn pik zitten en tongt ze met me met mijn mond vol van haar kutsap. Hmmm dan kom ik los en wordt ik haar wilde dekstier. Het sensuele wordt omgeschakeld naar harde porno seks, lekker hard stoten in doggy style en de vleseke geklets is kamers verder hoorbaar. Die ene keer was nog lekkerder toen spoot ik poes vol met mijn zaadsalvo's. Ik verschuldigde me en zorg gelijk mijn zaad op met rood hoofd. En ze had lol en lachte me zowat uit. Maar dat was niet de bedoeling. Altijd vermaan ze me om niet in haar kut te spuiten.

Haar met respect behandelen is zeker een ding, doe je best met beffen en proeft echte vrouwen sap. Ze houdt van een flinke pik en klets met haar, flirt met haar en kom een beetje lief over. Kijk ook eens diep in haar mooie spaanse ogen. Tis een leuke meid. En voor enkele schrijvers Zero tolerance naar respectloos getinte reactie naar de trans dames. Bah🤢🤢🤢🤮🤮🤮
 
"En voor enkele schrijvers Zero tolerance naar respectloos getinte reactie naar de trans dames. Bah (-) (# 23)

Ik heb geprobeerd een evenwichtig stukje te schrijven vanuit een daarin vermelde "zeer beperkte" ervaring met de dame die zich Anna noemt.

Wie goed leest (een hele kunst tegenwoordig) kan zowel de pro's als de contra's - die ik destilleer uit enerzijds de berichten hier en anderzijds die gelimiteerde ervaring met de dame in kwestie (en eveneens uit iets dat vroeger "algemene ontwikkeling" werd genoemd) - ten opzichte van de bewering dat zij niet als vrouw zou zijn geboren er helder in vinden.

Ik heb nooit een mening over wie dan ook. Hooguit over wat. Ik vind rubberloze seks ... niets voor mij. Wie dat aanbieden en wat anderen daarmee doen: volledig hun zaak.

Ook over dames die niet als vrouw zijn geboren oordeel ik niet. Laat staan negatief. Zelfs niet over lieden die hun gezicht laten transformeren tot dat van een kat. Vrijheid is voor mij het allerhoogste goed.

Maar net zoals iedereen in mijn optiek de vrijheid heeft om diegene te worden of te zijn die wordt gewenst, zo heeft een klant keuzevrijheid: wel of geen seks zonder protectiemiddel, wel of geen bezoek aan dames die ook maar het vermoeden oproepen niet als vrouw te zijn geboren: nèt zo legitiem als hen zijn die in het citaat "transdames" worden genoemd.

Bij de berichtgeving over "Anna" speelden twee elementen een rol: de existentie en de dienstverlening. Het vermoeden rees bij een klant dat de dame in kwestie ooit een jongetje was (niets mis mee: was ik ook ooit) - èn volgens die klant schoot de dienstverlening schromelijk tekort (en nu volgt zijn interpretatie) mede omdat zij een en ander te verbergen zou hebben.

Van en dergelijke slechte ervaring wordt men niet vrolijk. En dat wordt dan wel eens geuit - talloze malen op dit forum - in niet al te subtiele bewoordingen, om het eens netjes te zeggen. Hetgeen de meegemaakte situatie weergeeft, niet per se de houding die iemand heeft ten opzichte van bepaalde dames.

Hier maakt men ons allen deelgenoot van (modern : deelt men) persoonlijke ervaringen. Elke eerlijk-geformuleerde ervaring is er één. Daarbinnen kan de goede lezer feiten, meningen, interpretaties en emoties onderscheiden. Zo werkt een en ander.

Ik heb respect voor ieder levend wezen. Ook al schrijf ik wel eens ironisch (*). Maar dat respect ervoor hebben betekent niet dat ik met ieder levend wezen seks wil of moet hebben.

(*) En soms zelfs sarcastisch. Als iets pijn doet. Zoals onze grootste schrijver, Multatuli, noteerde (Idee 324): "De hevigste uitdrukking van smart is sarcasme".

Post Scriptum. Ik hoop voor zowel de dame die zich Anna noemt als voor haar potentiële cliënten dat "wat waar is en wat niet" (# 26) ooit voor iedereen duidelijk wordt.

Mogelijk durf ik het aan om voor de derde keer met haar te gaan praten en haar "op de vrouw" af te bevragen over de nu rondzingende vermoedens (want zonder gynaecologisch bewijs betreft het slechts veronderstellingen).

Hetgeen onverlet laat: een oordeel over haar als gewenste of niet gewenste sekswerkster is te allen tijde gerechtvaardigd,

Maar dat gaat op voor iedereen die werkt in onze straten.
 
Laatst bewerkt:
En voor enkele schrijvers Zero tolerance naar respectloos getinte reactie naar de trans dames. Bah🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Ik denk dat iedereen hier anders in staat. Niet iedereen is gediend van een trans dame die zich voor doet als iemand die als vrouw is geboren.
En persoonlijk zal ik mij net @Betrouwbaar opgelicht voelen, als blijkt dat een dame geen "echte" dame is. Ik zal daar ook niet mee kunnen sexen.
 
Wie mijn bijdrage goed leest, hier en op het nzc forum, weet dat ik afwisseling heb in dates betaald of niet, met dames of tg dames. Ik kan uit de negatieve reacties begrijpen dat het teleurstellend is dat deze dame niet haar afspraken nakomt. Je betaald vooraf en je behoeftes worden door haar niet voorzien. Dan heb je zeker het recht om over haar een slechte recensie te plaatsen. Maar sta er niet van te kijken dat er goede ervaringen zijn van de leden hier. Bij de 1e keer merkte ik een vorm van nervositeit op en kon daar goed op in spelen. Ik snapte al dat ze niet een makkelijk persoon is, maar ik vond haar meteen een leuk en een lekker wijf. Met een leuk flirt spel heeft geleid tot prima ervaringen met uitzonderlijke optie zoals bare. Ons contact is in het algemeen zakelijk en gelukkig zit daar veel plezier in.

Met die negatieve ervaringen voor mij, kunnen we de conclusie maken dat deze vrouw niet competent is voor sekswerker . Want ik heb het idee dat ze onderscheid maakt naar mannen die ze leuk vind of niet en met "niet leuke mannen" haar afspraken niet komt. Daar weet ik deze harde oordeel te maken.

Nog steeds is dit onderwerp smakeloos gemaakt doordat deze dame vergeleken wordt met een post up trans, waarvan enkele leden hier op een respectloze en rancuneuze manier hier neergepleurd hebben. Laat ik het uitdrukken dat haar kutje kletsnat wordt als ik haar lekker lang bef en aanvullen dat haar klitje klein is. Ik heb genoeg seks met post up transgender dames gehad en herken meteen het verschil! Daar wordt je pielemaus en haar neo vagina met glijmiddel besmeurd en die kutjes hebben bijna geen smaak. Hoe lang ik met neovaginas tong er was geen een waar een smaak aan zat.

Ik probeer het verschil tussen deze dame en de post up tg dames te benadrukken en daarnaast wil ik naar wandelaars waarvan deze dame in smaak valt, aandachtspunten meegeven zodat zij herkennen of zij hun een bezoekje waard is.

Het team hier is vrij om eem bezem door dit onderwerp halen .

CG
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
A
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Vandaag maar weer eens aan de wandel geweest in het Haagse, ik was niet de enigste en met Pasen in het vooruitzicht waren er ook al wat dames vertrokken.
Zag een voor mij nieuwe petite dame staan met geblondeerd haar, ik heb bij het raam een praatje gemaakt en naar binnen gegaan.
Instaptarief voor 50 genomen en na het wasje op bed beland, waar ze een rode condoom tevoorschijn haalde.
Ze had zich voorgesteld als Elisabeth uit Spanje, een heel klein frele dame met kleine borsten die vertelde dat ze nog 2 weken in de straat is.
Het pmc was wel prima te noemen, ze deed haar best om hem zo diep mogelijk te nemen, omdat ze zo klein was ging het wipje wat minder, maar moet wel zeggen dat ikzelf ook niet op mijn best was vandaag.
Hou je van petite dan moet je deze dame hebben, zo klein en slank heb ik ze niet vaak meegemaakt.
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
A
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Dit draadje kon ik niet vinden dus blind op de gok naar binnen gegaan. De communicatie verliep stroef toen ik vroeg wat er mogelijk was voor het instaptarief zei ze " everything" nou snel naar binnen en binnen was ze vrij onrustig. Eenmaal binnen uitgekleed en begonnen in 69 (mc) dit deed ze redelijk. Daarna overgegaan op doggy en hier heeft ze een klein kontje voor degene die daar van houden is het een aanrader. Daarna over naar missio terwijl ze je aanmoedigt harder te gaan er hierbij ook oogcontact maakt. Daarna aankleden korte aftertalk en weer naar buiten. Ze zegt uit spanje te komen en dit is beter qua communicatie als Engels voor haar

Al met al redelijk bezoek voor de petite liefhebbers maar geen herhalingsgevaar voor mij.

The fishermen
 
En ze was er vandaag ook en dat had ik geweten.
Raampje ging open toen ze me zag en begreep dat ze botergeil was. Binnen genoot ik van een spontane vrijpartij met haar. Prachtige lach daar was iets mee. 100tje gegeven en kreeg tongend een geile wasbeurt. Cumgun ging er blinkend in haar kleine mondje. Probeerde zo diep mogelijk te pijpen. Nou die vakantie deed haar goed en wat smaakte het kutje lekker. Lekkere 69 volgde hmnn mmm en wat was alles mooi zongebruind. We begonnen met haar favoriete missio standje en hmmm lekker tongen. Soms giechelde ze en genotshalte zat bij ons hoog. Lekker hard gaan in doggystyle en mijn neukwapen stond aardig op scherp. Tot slot liggend doggy... ff stopte kreunde ze hard. Een ware aardbeving voelde ik van haar kleine porno lijfje. Lekker innig vastpakken en tongen. Twee stoten verder gaf mijn zaadlans een geile zaadsalvo. Mocht er even in blijven en ze was verbaasd wat ze overkwam. En ik ook dat ze mijn geile zaadslet was sterker nog volgende keer wacht er een tomford op me. Zal het zien maar zo een geile neukbeurt was al een mooi cadeau.

Cummie giver
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Penismassage
  3. Pijpen deepthroat
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Tussen borsten (russisch)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Cupmaat
A
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
90 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zondag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ben zaterdag avond bij Elisabeth geweest, haar petit uiterlijk in combi met een strak getrainde fitness body deed mij gelijk een paar hartslagen sneller slaan....
Effe kort praatje aan het raam deed de rest, en kom ik ga dr ervaren....
Wel eerst wat gekletst, ze is best druk van zichzelf. Lekker laten praten....
Na beide uitgebreid gewassen te hebben kon de pret beginnen.
Eerst maar eens wat pijpen, zc, wat ze goed doet, en neemt mijn naar haar zeggen grote Willie flink diep...lekkerrr 1e begin is meer dan prima.
Dan wordt het tijd dat ik ook wat te likken krijg, beffen is toch een van mijn grote passies.... wel dat was niet tegen de verkeerde gezegt...
Regelmatig hebben de dames het redelijk snel gezien met geeft te worden en wordt het al snel over tijd om eens flink te neuken.
Wel bij Elisabeth totaal niet, heb wel dik half uur haar gebeft, ze moedigde me aan om verder en intensiver te likken, wel graag gedaan.... haar hele body stond hier paar keer op ploffen, ze smaakte best wat zoetig.....
Hierna tijd voor een had vol standjes, gelukkig kon ik deze keer ook best wat langer door neuken, vaak ben ik toch redelijk snel gekomen, vandaag gelukkig niet.... uiteindelijk een fijne handjob om te finishen.
Ruim anderhalf uur binnen geweest, voor een mooie € 100 een enerverende sexy belevenis, toch wel ruit uur gesext. Ze zou zondag nog werken om maandag terug te vliegen...

Toevallig had ik voor zondag middag bezoekje in Schevening staan, en gezien mijn Prettige kennismaking zaterdag haar zondag avond nog met een bezoekje vereerd.....
Surprise, ze herkende me gelijk, niet vreemd op zich na gisteren.
Maar vanavond stelde ze zich opeens voor als Anna, uit Spanje....
Heb er maar niks over gezegd, gisteren was het Elisabeth uit Israël, Tel Aviv....
Wel is ze druk van zichzelf, flinke kletskous, maar op een gezellige leuke manier...
Al snel doken we op het wat smalle kleine bed, ze is zelf ook nogal klein en petit, maar heb zelf liever een wat ruimer bed om te sexen.
Begonnen met een opwarm pijpbeurt, kan ze goed, en er mocht flink getongt worden, dan net als gisteren langdurig 69-en, en na intensieve bef partij liet ze zich helemaal gaan, wat een zeer vochtige kut als gevolg gaf...
Verder uitgebreid gebeukt, meerdere standjes, ze was goed op dreef.
Ga zeker nog eens terug, maar volgens haar is ze pas medio November weer in het Haagse terug, ze ging nu eerst naar thuis, Spanje vandaag?
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan