autofellatio

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Het is mij wel eens gelukt toen ik nog een heel stuk jonger was.
Niet "tot het einde" overigens, daarvoor was die houding toch te oncomfortabel.

Er staat me vagelijk bij dat er al een onderwerp is waarin dit besproken wordt, maar ik zou dat niet terug kunnen vinden.
 
Toen ik jong was ook herhaaldelijk geprobeerd, helaas nooit gelukt.
Maar ik heb geen twijfel dat er mannen zijn die het wel lukt. In die artikel uit #3 is er sprake van een pornoacteur, die het geregeld voor de camera doet, ken iemand hem en zijn films? Ik ben er wel benieuwd naar.
 
Op ten duur zal het zijn als zichzelf aftrekken. Je verlangt dan toch weer eens naar afwisseling en vooral naar contact met een andere persoon.
Precies!
Vind het zelf ook veel leuker... en zeker geiler... als je zo'n lekkere meid met haar lippen over je harde pik ziet gaan! En... als ze dan oogcontact maakt! OMG!
 
Ik heb ook altijd gedacht dat het niet mogelijk was maar het lukt toch vrij aardig. De houding is niet erg comfortabel maar ik kan vrij eenvoudig aan mijn eikel likken. Daadwerkelijk zuigen lukt enkel aan het puntje van mijn eikel, wellicht gaat dit beter met wat oefening maar daarvoor is de houding gewoon niet comfortabel genoeg.
 
Alsof vrouwen goed kunnen pijpen. De meeste vrouwen kunnen dat niet.

En door verandering van hun hormoonhuishouding neemt de zin in seks in het algemeen bij vrouwen ook af naarmate de leeftijd vordert.
 
Laatst bewerkt:
Klopt helemaal. En dvp oefenen de hele dag. En jij, wij zijn hun materiaal, hun speeltjes om te oefenen. Door dit te schrijven word ik nu al geil. Ja, ze zijn echt lekker. En de ene doet het beter dan de andere.
Nou... lekker hoor.. 'oefenmateriaal' Haha!

Had ik laatsts nog bij Rebecca. Pijpt ze me zo hard... dat ze zelf gaat van: 'Oh! Ja! Harder kan niet'! En... dan neemt ze meteen een condoom... en gaat bovenop me!
 
Terug
Bovenaan Onderaan