Barbina marktplaats

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
heeft iemand ervaring met deze dame?

Wilde het ook al vragen, heb wel kort met haar gesproken over whatsapp. Ze stuurde gelijk allemaal foto's… ze biedt massage met een handmatige happy end. Ook blijft ze herhalen dat je aan haar tieten mag zuigen.
Toen ik bedankte zakte ze steeds verder in prijs. Uiteindelijk is het van 110 naar 70 gegaan.. ik pass voor deze dame
 
Ik was pas bij deze geweest. Het is in een kamertje achterin een kapsalon. Vond dat al niks. Ze vroeg 80€ maar met klaarkomen moest er 50€ bij. Ze stuurde allemaal foto's en zei dat ze porno aan het kijken was. Ik dacht dat het wel goed zat. Daar aangekomen werd ik naar de kamer achterin geleid. Kleine kamer met een massagetafel. Uitgekleed en de massage begon. Massage was opzich wel goed. Later met haar grote borsten erover en af een toe tussen je benen. Veel lawaai van een wasmachine en ze werd aangesproken door diegene in de kapsalon.
Ik op mijn rug en ze begon de voorkant te masseren beetje trekken en dan verder masseren. Mocht aan haar tieten zitten en zuigen. Later ook tussen haar benen maar ze hield de slip aan. Ze ging standje 69 doen en haar doos in mijn gezicht. Ik werd een beetje misselijk van de lucht. Later zei ik dat het niet ging lukken en ze masseerde mijn benen en probeerde het weer. Ik zei het is wel goed zo. Ik heb mij aangekleed en even nog gepraat over dat ze bezig is met een eigen privé kamer en hoe mooi die zou worden.
Het is verder een leuke meid en de massage is prima. Meer ook niet. Geen herhalings gevaar voor mij.
 
Bedankt voor jouw recensie @Fenixl Ik vind haar whatsapp foto nogal slonzig. Jouw verhaal hierboven hoort daar dan een beetje bij. De foto's die ze me stuurde toen ik haar appte maakten het niet beter. Ik vind het niet aantrekkelijk om te gaan.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan