Algemeen Club The Climax, Balen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ben er 11 11 geweest en het was een GB zoals een GB hoort te zijn : alle 6 aangekondigde dames waren aanwezig (welke club kondigt nog aan?), ze waren bijna de hele tijd in actie, ze liepen lekker naakt of halfnaakt rond, Ina de Braziliaanse was super, Anais de GBqueen is echt sympathiek en sexy, de sfeer was geweldig, het eten, de muziek en ontvangst heel goed. Toen ik me rond 17u aankleedde , werd er plots bukkake geroepen.... terug naar beneden natuurlijk. De laatste druppels werden er vakkundig uitgehaald door 4 dames tegelijk. Echt waar voor je geld. Maandag 22 11 ga ik terug. Nu het nog kan... deze hot babes GBs gaan een knallend succes worden als ze op deze basis blijven verdergaan!
 
Donderdag heb ik ook een keertje de Climax bezocht. Eerst keer in deze club voor mij en het is me eigenlijk niet slecht bevallen.
Het was zelfs erg rustig te noemen, ik schat dat er een 30 mannen waren en na 15u slonk dat zelfs nog af naar een kleine 20.
Alles aangekondige dames stonden paraat en er was vrijwel altijd ergens wel actie.
Goed op sleeptouw genomen door Sonja, al is haar stijl mij net iets teveel van het goede. Maar ze leek me niet selectief naar de mannen toe en was toch wel best actief.
Daarna wat assertiever geworden en verder nog met Anais gestoeid, was een topmeid is me dat zeg. Ik heb ze een man half zien afslaan met een kussentje omdat ze niet genoeg sperma van hem kreeg ? . Die wil ik zeker nog eens terugzien.
Tegen het einde ook nog kunnen genieten van Sandra, toch ook weer een erg mooie dame die bijna full time met de heren bezig was.
Helaas speelde het condoom bij beide dames me parten ook al had ik een cialisje binnen en zat klaarkomen er dus niet in.
Maar plezier heb ik zeker gehad! Ook dikke pluspunten voor het personeel.

Volgende op de planning was Amai, maar daar zal ik nog even op moeten wachten :-(
 
Is Britt-Angel nog ergens actief voor zover je weet?
Britt Angel...tja...zag haar tot iets van 2 jaar terug bijna elke week. Maar je zag haar afglijden, niet in de laatste plaats door die maffe vriend van haar die ook een soort pooier meedeed. Triest dat zo'n energiek iemand haar hoofd niet boven water heeft weten te houden. Té diep het wereldje ingedoken zonder exit plan, en uiteindelijk zonder er veel aan te hebben overgehouden.
 
Nog iemand recente ervaringen hier?
Ik zou eventueel donderdag willen gaan, maar weet niet goed wat te verwachten, heb ook niet zoveel ervaring in het club gebeuren.
Alle tips welkom.
 
Same here, ik zou donderdag ook voor het eerst naar zo'n club gaan - maar geen idee wat ik daar ga aantreffen :) Zijn die events op donderdag makkelijk om als newbie aan je trekken te komen tussen de doorwinterde gasten?
 
Same here, ik zou donderdag ook voor het eerst naar zo'n club gaan - maar geen idee wat ik daar ga aantreffen :) Zijn die events op donderdag makkelijk om als newbie aan je trekken te komen tussen de doorwinterde gasten?
Hi,
Ik ben vorige donderdag voor het eerst daar geweest en ik kan je zeggen dat je wel aan je trekken kan komen. Beetje assertiviteit is wel nodig, maar iedereen komt aan de beurt.
Helemaal anders dan club eroxx vorige maandaf waar het over de koppen lopen was en je moest drummen voor een plaatsje jammer genoeg.
Ik zou zeggen ga ervoor, vriendelijk onthaal, nette club, deftig buffet.

Ik ga vandaag normaal terug, indien vragen -Shoot
 
Heb alleen maar goede ervaringen in deze club.. maar door corona wacht ik effe nog... net zoals met carnaval kan je het nog steeds oplopen.... En ja alle dames worden betaald en dus ingehuurd... das in iedere club zo. Ik zou aanraden om nopg effe te wachten de volgende weken.. en dan pas eens te gaan.
 
ik heb de club eens gemaild, hoeveel hengsten daar komen, op zo'n middag
Kom niet uit het midden van Holland, voor een tegenvaller, en dan bedoel ik, dat het vechten wordt voor een dame, want dat heb regelmatig mee gemaakt
tot vooralsnog geen reactie....zegt al genoeg, dat het ordinair geld hengelen wordt
 
ik heb de club eens gemaild, hoeveel hengsten daar komen, op zo'n middag
Kom niet uit het midden van Holland, voor een tegenvaller, en dan bedoel ik, dat het vechten wordt voor een dame, want dat heb regelmatig mee gemaakt
tot vooralsnog geen reactie....zegt al genoeg, dat het ordinair geld hengelen wordt
Dag Hankey,
Laat in eerlijk zijn en zeggen dat je het mis hebt.
Ik ben al geweest op ma en do middag. Telkens zijn er inderdaad heren (rond de 20) en steeds zijn alle aangekondigde dames daar aanwezig. Ook veel koppels die daar komen op deze middagen.
Wat mij betreft Is het niet vechten, maar een beetje assertief zijn. Om het verschil aan te tonen was, dat ik de eerste maandag wanneer alles terug open was, in Eroxx was. Bijna 70/80 man vermoed ik, voor 2 vaste dames en 4/5 dames van koppels zoiets. Dat is pas vechten.
Nu kan je zelf zien of je gaat en normaal zal je wel een antwoord krijgen op mail 😉
 
ik heb de club eens gemaild, hoeveel hengsten daar komen, op zo'n middag
Kom niet uit het midden van Holland, voor een tegenvaller, en dan bedoel ik, dat het vechten wordt voor een dame, want dat heb regelmatig mee gemaakt
tot vooralsnog geen reactie....zegt al genoeg, dat het ordinair geld hengelen wordt
Denk jij werkelijk dat ze je gaan mailen over hoeveel mannen er op een middag komen? Dat ze dat exact tellen, bijhouden op een lijstje en dat dan gaan zeggen als je ze mailt? Maandag 48, donderdag 27, vrijdag 62? En wat als ze zouden antwoorden? Wat heb je aan aantallen van vorige middagen? Dat zegt niks over de dag die komen gaat.

Dat je risico`s wil beperken, snap ik. Maar het leven is nu eenmaal niet zonder risico`s. En garantie krijg je ook niet: omdat jij een langere rit moet maken dan een ander, krijg je geen extra privé neukminuten.
 
Op mijn mailtje begin deze maand kreeg ik vrijwel direct een antwoord.
Heel beleefd en correct.
Maar op de vraag hoeveel mannen er aanwezig zouden zijn, kreeg in het antwoord, dat ze dat niet konden zeggen, omdat reserveren niet verplicht is.

Dus een duidelijk en eerlijk antwoord, ik ben er toen helaas niet geraakt.
Ken de club en mensen wel van een GB organisatie waarop ik aanwezig was voor Corona, andere organisatie Ramontiek, maar op deze locatie.
Eigenaars zijn heel vriendelijke en correcte mensen, die er alles aan doen om je thuis te doen voelen.
 
Dit is mijn eerste review op dit forum, hopelijk vinden jullie 't niet te uitgebreid.

Gister de Climax voor 't eerst bezocht, had weer eens zin sinds lange tijd in een GB en was benieuwd naar
deze club. Gister zouden de dames Isaura, Marion, Sandra Ina, Paula & Cherisse acte de préséance geven.

De GB begon al om 11.30 maar dat ging ik helaas niet halen, kon pas om 11.30 in R'dam wegrijden en het
was toch best een aardige rit richting Balen, vooral via N-wegen, volgende keer iets meer ruimte in de agenda
reserveren voor een "afspraak buiten de deur" 😉
Ik was er uiteindelijk rond 13.30, en kwam tegelijkertijd aan met een knappe dame die alleen de club bezocht. We werden hartelijk ontvangen door een vrolijke Belgische dame. Na de nodige uitleg en het afhandelen van het financiële deel naar de kleedruimte gegaan, beetje getreuzeld want ik was benieuwd naar de plannen van de dame die alleen
gekomen was. Dit haalde weinig uit, later heb ik haar alleen nog even in de bar gezien met haar kleren aan en kreeg niet de indruk dat ze tot actie overging. Wellicht een andere keer.

Na het omkleden even gedoucht (voldoende douches & handdoeken) en de bovenverdieping verkent hier bevinden
zich een aantal ruimtes en d'r hangt een sling (helaas niet in gebruik gezien). Er waren boven in de GB ruimte een 4-tal dames, Isaura en een 3-tal Braziliaanse dames, zowat de gehele middag onafgebroken actief.

Om m'n kruid niet te snel te verschieten heb ik eerst even aan de bar op 't gemak de actie op de 2 ronde bedden in het bargedeelte gadegeslagen. Ik herkende Marion van eerdere GB's in Schoten. Marion was zoals gewoonlijk de
hele tijd bezig met pijpen / neuken etc., wat een uithoudingsvermogen heeft deze lekkere vrouw, helaas niet aan toegekomen om ook even met haar te stoeien.

Mijn aandacht werd getrokken door een blonde dame, helaas geen naam, van het type Milf met een prachtig figuur gehuld in een mooi lingerie setje met een heerlijk glad kutje, perfect kontje en een paar ferme silicone tieten. Toen ze met d'r lekkere kontje in de lucht zat om een andere man te pijpen heb ik m'n kans schoon gezien en heb achter
haar plaats genomen en dat lekkere kutje en kontje gelikt. Na een tijdje ging ze op haar rug liggen en ben ik verder
gegaan met beffen en vingeren. Deze vrouw genoot er echt van, kwam aan de lopende band klaar en heb haar een
paar keer flink laten squirten, echt super geil om zoiets mee te maken. Ze heeft me heerlijk diep klaar gepijpt helaas
niet mogen klaarkomen in d'r zalige mondje maar die mooie tieten onderspuiten was ook geen straf. Werd uitgebreid
door haar bedankt voor m'n bewezen diensten en beloofde haar later nog eens terug te komen om dat lekkere kutje
te neuken.

Had mezelf even opgefrist want ik zat best onder de squirt-sappen, nog even in het GB-deel op de verdieping gekeken maar om een of andere reden trok 't me niet om mezelf daar tussen te begeven, dus weer terug naar de bar niet ver van de blonde dame die nog steeds flink onderhanden "genomen" werd. Na een korte opfris pauze van haar nam ze weer plaats op 't ronde bed waar ze door 2 (oudere) mannen verwend werd, ik zat op een barkruk niet ver van haar vandaan en was m'n pik weer een beetje op oorlog sterkte aan 't brengen, zij zag dit en wenkte me dat ze me wilde pijpen, tegen zo'n verzoek kon ik geen nee zeggen. Werd opnieuw heerlijk diep gepijpt door haar en wat een ongelofelijk geil gevoel is het als een vrouw je aan het pijpen is terwijl ze zelf een paar keer stevig klaarkomt. Ze wilde wilde m'n pik in d'r kutje voelen, dus condoom eromheen gedaan en plaats genomen tussen haar lekkere benen met hoge laarzen…. Ze hield ervan om stevig genomen te worden en dat is precies waar ik ook van houd, lekker stevig pompend haar in missio geneukt en lekker in haar zeiknatte kutje klaargekomen. Man…. wat was dit geil….. weer even opgefrist want het was een natte boel bij haar van al dat squirten.

Ik was aardig vermoeid geraakt door alle actie en dacht even rustig aan de bar wat te kunnen drinken maar dat ging
helaas niet door. 1 van de dames die in de GB ruimte actief was stond aan de bar wat te drinken. Een Prachtige slanke dame van Braziliaanse afkomst die nu in Brussel woont maar alleen Frans spreekt waardoor een
leuk gesprek haast niet mogelijk was, wel jammer eigenlijk. Haar naam was denk ik Ina maar ben daar niet 100%
zeker van. Waren aan de bar een beetje aan 't geilen, ging met m'n handen over haar super strakke lijfje en dito
tieten, kontje was perfect en kogelhard (net als m'n pik) alleen was d'r kutje niet glad geschoren maar getrimd. Even later met haar en een mede Bangster, een iets vollere dame naar de GB ruimte gegaan. Ik werd door deze 2 dames flink onderhanden genomen. Ik lag op m'n rug en werd heel overdreven met veel gekreun en geluid gepijpt door de volle dame terwijl Ina? op mijn gezicht zat zodat ik haar lekker kon beffen wat niet onverdienstelijk bleek heb ze een paar keer klaar kunnen laten komen. De 2 dames pijpte me nog even om beurten maar kreeg erg veel zin om Ina te neuken. Wat een heerlijk lekker kutje had zij en heb ze in verschillende standjes genomen waarna ik voor de derde keer klaar kwam met een flinke lading op d'r kontje. Na 't gebruikelijke bedankje afscheid genomen en nog even wat aan de bar gedronken.

Rond 16.30 was het niet druk meer en voor mij werd het ook tijd om terug naar NL te gaan. Werd uitgelaten door de
vriendelijke barman. Een volgend bezoek zit er zeker in, wat een geile middag heb ik hier beleefd.

Climax is een nette schone club, prima restaurant, vriendelijk personeel en goede parking. Ik kom er zeker nog eens terug.
 
Laatst bewerkt:
Dit is mijn eerste review op dit forum, hopelijk vinden jullie 't niet te uitgebreid.

Gister de Climax voor 't eerst bezocht, had weer eens zin sinds lange tijd in een GB en was benieuwd naar
deze club. Gister zouden de dames Isaura, Marion, Sandra Ina, Paula & Cherisse acte de préséance geven.

De GB begon al om 11.30 maar dat ging ik helaas niet halen, kon pas om 11.30 in R'dam wegrijden en het
was toch best een aardige rit richting Balen, vooral via N-wegen, volgende keer iets meer ruimte in de agenda
reserveren voor een "afspraak buiten de deur" 😉
Ik was er uiteindelijk rond 13.30, en kwam tegelijkertijd aan met een knappe dame die alleen de club bezocht. We werden hartelijk ontvangen door een vrolijke Belgische dame. Na de nodige uitleg en het afhandelen van het financiële deel naar de kleedruimte gegaan, beetje getreuzeld want ik was benieuwd naar de plannen van de dame die alleen
gekomen was. Dit haalde weinig uit, later heb ik haar alleen nog even in de bar gezien met haar kleren aan en kreeg niet de indruk dat ze tot actie overging. Wellicht een andere keer.

Na het omkleden even gedoucht (voldoende douches & handdoeken) en de bovenverdieping verkent hier bevinden
zich een aantal ruimtes en d'r hangt een sling (helaas niet in gebruik gezien). Er waren boven in de GB ruimte een 4-tal dames, Isaura en een 3-tal Braziliaanse dames, zowat de gehele middag onafgebroken actief.

Om m'n kruid niet te snel te verschieten heb ik eerst even aan de bar op 't gemak de actie op de 2 ronde bedden in het bargedeelte gadegeslagen. Ik herkende Marion van eerdere GB's in Schoten. Marion was zoals gewoonlijk de
hele tijd bezig met pijpen / neuken etc., wat een uithoudingsvermogen heeft deze lekkere vrouw, helaas niet aan toegekomen om ook even met haar te stoeien.

Mijn aandacht werd getrokken door een blonde dame, helaas geen naam, van het type Milf met een prachtig figuur gehuld in een mooi lingerie setje met een heerlijk glad kutje, perfect kontje en een paar ferme silicone tieten. Toen ze met d'r lekkere kontje in de lucht zat om een andere man te pijpen heb ik m'n kans schoon gezien en heb achter
haar plaats genomen en dat lekkere kutje en kontje gelikt. Na een tijdje ging ze op haar rug liggen en ben ik verder
gegaan met beffen en vingeren. Deze vrouw genoot er echt van, kwam aan de lopende band klaar en heb haar een
paar keer flink laten squirten, echt super geil om zoiets mee te maken. Ze heeft me heerlijk diep klaar gepijpt helaas
niet mogen klaarkomen in d'r zalige mondje maar die mooie tieten onderspuiten was ook geen straf. Werd uitgebreid
door haar bedankt voor m'n bewezen diensten en beloofde haar later nog eens terug te komen om dat lekkere kutje
te neuken.

Had mezelf even opgefrist want ik zat best onder de squirt-sappen, nog even in het GB-deel op de verdieping gekeken maar om een of andere reden trok 't me niet om mezelf daar tussen te begeven, dus weer terug naar de bar niet ver van de blonde dame die nog steeds flink onderhanden "genomen" werd. Na een korte opfris pauze van haar nam ze weer plaats op 't ronde bed waar ze door 2 (oudere) mannen verwend werd, ik zat op een barkruk niet ver van haar vandaan en was m'n pik weer een beetje op oorlog sterkte aan 't brengen, zij zag dit en wenkte me dat ze me wilde pijpen, tegen zo'n verzoek kon ik geen nee zeggen. Werd opnieuw heerlijk diep gepijpt door haar en wat een ongelofelijk geil gevoel is het als een vrouw je aan het pijpen is terwijl ze zelf een paar keer stevig klaarkomt. Ze wilde wilde m'n pik in d'r kutje voelen, dus condoom eromheen gedaan en plaats genomen tussen haar lekkere benen met hoge laarzen…. Ze hield ervan om stevig genomen te worden en dat is precies waar ik ook van houd, lekker stevig pompend haar in missio geneukt en lekker in haar zeiknatte kutje klaargekomen. Man…. wat was dit geil….. weer even opgefrist want het was een natte boel bij haar van al dat squirten.

Ik was aardig vermoeid geraakt door alle actie en dacht even rustig aan de bar wat te kunnen drinken maar dat ging
helaas niet door. 1 van de dames die in de GB ruimte actief was stond aan de bar wat te drinken. Een Prachtige slanke dame van Braziliaanse afkomst die nu in Brussel woont maar alleen Frans spreekt waardoor een
leuk gesprek haast niet mogelijk was, wel jammer eigenlijk. Haar naam was denk ik Ina maar ben daar niet 100%
zeker van. Waren aan de bar een beetje aan 't geilen, ging met m'n handen over haar super strakke lijfje en dito
tieten, kontje was perfect en kogelhard (net als m'n pik) alleen was d'r kutje niet glad geschoren maar getrimd. Even later met haar en een mede Bangster, een iets vollere dame naar de GB ruimte gegaan. Ik werd door deze 2 dames flink onderhanden genomen. Ik lag op m'n rug en werd heel overdreven met veel gekreun en geluid gepijpt door de volle dame terwijl Ina? op mijn gezicht zat zodat ik haar lekker kon beffen wat niet onverdienstelijk bleek heb ze een paar keer klaar kunnen laten komen. De 2 dames pijpte me nog even om beurten maar kreeg erg veel zin om Ina te neuken. Wat een heerlijk lekker kutje had zij en heb ze in verschillende standjes genomen waarna ik voor de derde keer klaar kwam met een flinke lading op d'r kontje. Na 't gebruikelijke bedankje afscheid genomen en nog even wat aan de bar gedronken.

Rond 16.30 was het niet druk meer en voor mij werd het ook tijd om terug naar NL te gaan. Werd uitgelaten door de
vriendelijke barman. Een volgend bezoek zit er zeker in, wat een geile middag heb ik hier beleefd.

Climax is een nette schone club, prima restaurant, vriendelijk personeel en goede parking. Ik kom er zeker nog eens terug.
Ina kan Nederlands praten
 
Komen er nog wel koppels die actief zijn of zijn het vnml de professionals? Ik ben vaker in eroxx geweest en daar is dat wel. Vandaag wil ik naar The Climax omdat ik wel eens met Miss Loly wil spelen maar amateur koppels zie ik ook graag.
 
Mooie 1e recensie @Tallboy Brabant ! Ik was er zelf ook en ben boven begonnen met die twee Latina dames - was heerlijk om met twee dames tegelijk aan de gang te gaan. Iets minder geil was het inderdaad overdreven gekreun en dat ze onderling nogal lagen te kletsen...
Verhouding man-vrouw was uitstekend en je kon rustig je kans afwachten bij iedere dame zonder haantjesgedrag. Hoge inkombedrag zal daaraan bijdragen. Wat een grote plus is, is de lieve Thaise dame die je heerlijk masseert, moet je wel even afwachten, maar als je aan de beurt bent is het erg fijn.
Ik heb wel heerlijk gestoeid met Marion, wat een geil ding is dat zeg!
Volgende keer is 'de overkant' weer eens aan de beurt.
 
Heb net even mailcontacht gehad met Gisela van The Climax en me aangemeld voor mijn eerste bezoekje daar a.s. donderdag 17 Maart. Vriendelijke dame en krijg een rondleiding.
 
Mooie 1e recensie @Tallboy Brabant ! Ik was er zelf ook en ben boven begonnen met die twee Latina dames - was heerlijk om met twee dames tegelijk aan de gang te gaan. Iets minder geil was het inderdaad overdreven gekreun en dat ze onderling nogal lagen te kletsen...
Verhouding man-vrouw was uitstekend en je kon rustig je kans afwachten bij iedere dame zonder haantjesgedrag. Hoge inkombedrag zal daaraan bijdragen. Wat een grote plus is, is de lieve Thaise dame die je heerlijk masseert, moet je wel even afwachten, maar als je aan de beurt bent is het erg fijn.
Ik heb wel heerlijk gestoeid met Marion, wat een geil ding is dat zeg!
Volgende keer is 'de overkant' weer eens aan de beurt.
Hoge inkom? € 100 toch?
 
Mooie 1e recensie @Tallboy Brabant ! Ik was er zelf ook en ben boven begonnen met die twee Latina dames - was heerlijk om met twee dames tegelijk aan de gang te gaan. Iets minder geil was het inderdaad overdreven gekreun en dat ze onderling nogal lagen te kletsen...
Verhouding man-vrouw was uitstekend en je kon rustig je kans afwachten bij iedere dame zonder haantjesgedrag. Hoge inkombedrag zal daaraan bijdragen. Wat een grote plus is, is de lieve Thaise dame die je heerlijk masseert, moet je wel even afwachten, maar als je aan de beurt bent is het erg fijn.
Ik heb wel heerlijk gestoeid met Marion, wat een geil ding is dat zeg!
Volgende keer is 'de overkant' weer eens aan de beurt.
Man / vrouw verhouding was zeker prima, inderdaad geen haantjes gedrag gezien. Toch wel een paar "claimers" bij de blonde dame. Heren die weinig ruimte gaven aan anderen wat weer jammer is, voor 't spel is het leuker om samen te werken lijkt me. Volgende keer ga ik Marion weer eens wat aandacht geven, of liever nog, zei mij ;) Weet jij toevallig wat de naam was van de blonde dame?
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan