Algemeen Clubbezoek verslagjes

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
LAATSTE DAG

De 9e van de 9e had ik al in een flash forward gepost. De 10e van de 9e zou de LAATSTE DAG van m'n SC vakantie zijn in 2022. Ik had eerst nog getwijfeld of ik nog ergens elders heen zou gaan, maar besloten bij m'n oorspronkelijk plan te blijven om af te ronden met Happy.
Dat eindigde beetje in een mineur...

De dag begon echter goed. Lekker met warme kruik ontbeten. En wat wezen relaxen en nog nagenieten (en bijkomen) van de SC vakantie.

Maya was er weer vroeg bij en hebben weer geweldig van elkaar genoten tijdens een uitgelopen kamergang.

Voor een zaterdag bleef het ook overdag redelijk rustig, zowel met dames die op 2 handen te tellen waren als met heren. In de avond nam dat aantal natuurlijk wat toe.

Een andere vroege vogel was Rebeka met die, voor mijn doen, flinke memmen. Me heerlijk laten verwennen tijdens een kamertje.

Hapje eten, drankje om het vochtpeil weer op niveau brengen, je kent het wel.
Tot m'n vreugde was Daniela vandaag ook weer van de partij. Voor het geval ze weer es vroegtijdig het strijdtoneel zou verlaten, haar meteen ontvoerd om krijgertje me te spelen. Geweldig van elkaar genoten tijdens de kamergang zal ik maar weer es zeggen.

De grill liet ik me weer goed smaken. En Isabella ook. Die leek er wel zin in te hebben en probeerde me te verleiden tot een kamertje. Ook met haar geweldig van elkaar genoten.

En als laatste kamertje gekozen voor Janina. Een avond eerder kwam het niet uit, maar nu gelukkig wel. Heb me geweldig door miss Nilfisk laten verwennen.
Helaas werd de kamer onderbroken door gebons op de deur.

Beetje abrupt kwam daardoor de avond ten einde. Ik vond het wel welletjes geweest en trok voor de laatste maal die week het tuinhekje achter me dicht...
 
Kontlikken bij klant
1,00 ster(ren)
NIEUWE GENERATIE

Geheel onverwacht viel er een vrijkaartje in m'n postvakje, waardoor ik de 24e van de 10e nog es naar de olijke tuin trok.

Rond het middaguur werd m'n kaartje soepeltjes in ontvangst genomen, waarvoor dank aan club en een ander forum.
Na m'n ijsberenvel te hebben gekregen trof ik in de kleedkamer 2 jonge sudlanders aan die op het punt stonden te vertrekken na een nacht en wellicht een weekend flink feesten. Meestal slingeren dat soort lui alles maar rond en ook nu liepen ze weg met rondslingerende slippers.
Doch, tot m'n verbazing kwamen ze even later weer terug om te kijken of ze niks vergeten waren en 1 van die jongens opperde uit zichzelf dat het netjes zou zijn als ze hun slippers terug zouden brengen naar de receptie.
Ik wees ze er maar vriendelijk op dat die in de daarvoor bestemde bak kon. Maar blijkbaar is er toch nog hoop voor de NIEUWE GENERATIE ;)

Enfin, Mentholbear ging zich na dat tafereeltje braafjes opfrissen, om zich vervolgens te voorzien van wat ei en een soepje.

De dag verliep wat anders dan ik had verwacht, aangezien Natasha en Maya niet kwamen werken die dag. En overdag waren er slechts 4 dames en in de avond kwamen er maar enkele bij. Kwa heren was het ook niet zo druk met afwisselend 5 a 10 man.
Wie er wel was en me al snel wist te strikken was Isabella. Wat is ze toch een lekker ding. En doordat ze er zelf ook van genieten komt de waardering van ons kamertje op geweldig. Jammer dat haar inzet en service niet ouderwets goed waren, anders zou ze een favorietje kunnen zijn.

Het volgende slachtoffer ligt niet zo voor de hand, omdat ik meer op slanke dames val. Maar aangezien een eerdere keer ze onwijs van m'n kunsten genoot, Ditmaals op herhaling gegaan met Eva. Geweldig van elkaar genoten op een kamertje.

Laatste dame van de dag was Rebeka. Een ouwe bekende die me altijd heerlijk weet te verwennen tijdens een kamertje.

Verder meermaals lekker genoten van de gamba's en de buiten sauna (binnen staat uit). Ik denk er achter te zijn gekomen, waarom een zekere heer vaak bij Happy te vinden is, terwijl ie volgens de dames er niet kamert. Ik vermoed dat dit waarschijnlijk komt doordat Happy toe laat dat ie eten en drinken de sauna in neemt. In een normale sauna en menig saunaclub is dat een big no no. Maar bij Happy kan veel...

Enfin, ik heb me er weer prima vermaakt en kom er graag weer gauw langs. Wellicht m'n 1e club na een korte break...
 
VERRASSING

Op de 19e van de 12e richting Oedt getrokken. In de avond hebben ze namelijk heerlijke gamba;s die deze veelvraat zich maar al te goed laat smaken.
Na nog eerst wat inkopen kwam ik rond het middaguur aan. Binnen een man 2. En wederom een groepje partypeople die vertrokken na een feest weekendje.
Happy Garden is nog 1 van de clubs met een Happy hour entree. Dus 4 tientjes afgetikt in plaats van de reguliere 60 euro. Met een wat lange doch lekker donzige ijsberenvel met omgekleed en opgefrist.
De soeppan stond al klaar met een lekker soepje. Nog wat mini frikandellen en kip erbij voor een stevige brunch. In de middag en avond was er zoals gewoonlijk het buffet. En tegen 20 uur kon er gesmikkeld worden van de gamba;s onder het genot van een glaasje witte wijn. Allemaal inbegrepen bij de entreeprijs.

Tegen m;n verwachting in stond de buiten sauna aan. Ik had verwacht dat ze zoals menig club die met de wintermaanden uit zouden hebben gezet om energie te besparen. En daarvoor in de plaats de sauna binnen aan zouden hebben staat. Dan kun je ook gelijk de club een beetje verwarmen. 2 Vliegen in 1 klap zou ik denken.
De binnen sauna stond ook wel aan, maar leek meer op een bio sauna met z;n circa 60 graden. Sommige dames maakten er gebruik van om even op te warmen. Ik bedoel, met een badjas vond deze koukleum het best redelijk te doen in de club. Maar met alleen wat lingerie kan ik me voorstellen dat opwarmen wel zo prettig is.
Het zwembad is onverwarmd en is deze maanden enkel goed als ijskoud dompelbad na een sauna rondje.

Kwa dames waren er volgens de theke al 7 dames aanwezig. Had minder verwacht, maar een deel van de dames gaan over een paar dagen pas met reces. Vandaar ook dat er dit jaar geen oudejaarsfeest gehouden wordt en de club dan helemaal gesloten is. Heren waren er die dag in beperkte mate. In de vroege middag 3 a 5 en in de avond circa 10.
Kameraad Klaus was die dag ook weer mee en z;n zak was voor de avond al eerder leeg dan verwacht.

Tot mijn vreugde bleek die dag een favorietje te zijn komen opdagen. Daniella had haar vrije maandag omgewisseld voor dinsdag en zodoende kon ik de dag met haar beginnen. Geweldig van elkaar genoten tijdens een kamergang.
Isabella zat bij aankomst al te vissen om met me te kameren. Hoewel ze wat laks kan zijn, lijkt ze wel te genieten van mijn kunsten, wat ik geil vind. Daardoor geweldig van elkaar genoten tijdens het kamertje.
In de bar dacht dat ik een nieuwe meid was, maar niets bleek minder waar. Bianca blijkt er al langer ietjes te zijn en vriendinnen te zijn met 2 andere favorietjes van me. Vreemd dat ze me eerder niet was opgevallen, want ze valt wel in mijn straatje. Jong, slank en een leuk snoetje. Op de bank was de klik er ook en hoefde niet lang meer te twijfelen. Integendeel, bij m;n aankomst had ik d;r al op m;n dansboekje gezet. En totaal geen spijt van gehad, ze was de VERRASSING van de dag. Geweldig van elkaar genoten op het kamertje. En weer een favorietje erbij.
Volgende slachtoffer was Alice. Me heerlijk door haar laten verwennen tijdens een kamertje.
Hetzelfde gold voor Rebeka.
Als afsluiter besloot ik nog een keer met Bianca te kameren, aangezien we er voor niet aan neuken toe waren gekomen. Wat een strakke muts heeft ze. En dat zegt iemand met niet zo een hele grote schoenmaat ;) Heerlijk van d;r genoten.

Na een bordje gamba;s en een sauna rondje was het alweer tijd om te vertrekken. Heb weer een fijne dag gehad, waarbij me opviel dat ook rond 22 uur het muziek niveau aangenaam was. De huis DJ zat ook niet met z;n boomblaster in het nachtcafe herrie te maken, maar gewoon rustig achter de fruitmachines. Sterker nog, je kon er krekels horen tjirpen bovenop de relaxte achtergrondmuziek. Super chill.
 
HAPPY

Waar beter een HAPPY new year in te luiden als in Happy Garden...

En zodoende de 3e van de 1e richting Oedt getrokken voor een heerlijk avondje gamba's smullen...

Happy hour entree is er gelukkig nog steeds en lijkt toch wel wat mannen op de vroege uurtjes, voor phg begrippen, naar de club te trekken.
Eenmaal omgekleed lekker brunch genomen met een warm soepje en wat worst.
In de avond kwamen daar de buffet bakken bij en tegen 8en sisten de gamba's geurig op de grill plaat.
Rond 1 uur in de nacht kwamen daar 5 grote platen pizza's nog om de laatste honger te stillen.

Een rondje door de tent leerde dat er in de middag 4 dames aanwezig waren en volgens de theke 6 man. Later op de avond ging het aantal dames rond de 10 en kwa mannen circa 25.
Tijdens dat rondje viel me op dat er briefjes opgehangen werden dat bier niet langer meer gratis is. Een klein biertje kost 1 euro. Een groot glas zou 2 euro kosten.

De sauna binnen stond vandaag helemaal uit. Sauna buiten was goed warm. En zwembad was goed koud. Er was een vriendelijke Nederlandse man die voor het eerst in Happy was en em meermaals als dompelbad gebruikte.
Wat wel weer jammer was dat in de nacht waarschijnlijk een groep dronken gasten (gezien de bierglaasjes bij de buiten sauna) het opgiet emmertje gemold hebben...

Zelf die dag een kamertje gedeeld met Isabella waar we geweldig van elkaar genoten hebben.
2e Dame van de dag was Maya. Elkaar geweldig verwend tijdens een kamergang.
Alice kwam meermaals vissen voor een kamertje. Begon wel beetje vervelend te worden dat ze een afwijzing niet lijkt te accepteren en een reden wilt waarom je niet met d'r gaat.
Ene Sara probeerde 100p60 uit m'n badjas te kloppen. Heb gepast voor dat soort prijsfratsen.
Vond het eigenlijk wel welletjes, tot een dame in een jurkje m'n interesse trok. Een striptease danseres verdwaald in de olijke tuin. Emilia blijkt deze slanke oost Europese dame te heten. En op een kamertje geweldig van elkaar genoten.
Ze leek wel iets te veel op te hebben.

Een bekende van de kok vroeg om pizza, en zo waar kwam er eerder als verwacht 5 forse platen met pizza. Na die midnight snack nog wat uitgebuikt.
Het was intussen best laat geworden en besloten een warme kruik op te zoeken.
Heb me weer prima vermaakt in PHG en kom er graag weer langs. Hopelijk dat er tzt wat dames van reces terug zijn.
 
Ik ben er afgelopen vrijdag (27e januari) weer eens gaan kijken....
Je zou het een gezellige puinhoop kunnen noemen in deze saunaclub. Het was er druk met meiden, ik schat tussen de 40 en 50 (!) ook al is dat moeilijk te doen, heb dan ook niet bij de deur gevraagd wat het aantal was. Toen de deur werd opengemaakt zag ik direct vier of vijf stuks aan de wandel tussen de bar en de kleedkamer, en dat trok zoveel aandacht dat ik geen intelligente vragen meer durfde te stellen.
Dat was trouwens maar goed ook, want dat lekkere wijf dat achter de kassa van de entree stond was helaas ook een arrogant stuk vreten, niet normaal. Omdat ik al weet dat het €60 entree is besloot ik verder niet te luisteren, en me te concentreren op haar heerlijke reet in een strakke, glanzende zwarte broek. Helemaal toen ze voor mijn neus moest bukken om mijn slippers te pakken !!! (Ik moet toch iets over mijn maat hebben gemompeld, maar ik was meteen een beetje beter in "vorm")
Ze kleurde wel ietsje bij toen ik even later weer voor haar neus stond in mijn lease-badjas met twee rechtse slippers, maatje 40, in mijn handen. Daar moest toen een anderstalige in zwart uniform direct een verklaring over afleggen, zodat ik meteen daarna met wel het juiste schoeisel, maar ook een licht gevoel van medelijden, mijn weg kon vervolgen. Je wilt ECHT geen gesodemieter met die portier met tieten, geloof me.... (Met die andere trouwens ook niet)
Ik ben niet zo goed in namen, dus adviezen over dames kan ik niet nauwkeurig geven. Het is wat uit de hand gelopen met 4 kamergangen, maar het is meer de ongedwongen sfeer die het geheel (ouderwets) prettig maakte.
Tegenwoordig ben ik onderweg naar een SC wat angstig om met een tegenvaller, in welke vorm dan ook, geconfronteerd te worden. Het was deze vrijdag-avond (na 22.00 uur kwam ik pas binnen, na een Golden-Gate debacle) gewoon prettig vertoeven in HG voor mij. Dus wil ik zeggen als je van het zelfde houdt als ik: vrijdag avond is nu okee, hier. Dat is ook een soort recensie, zou je kunnen zeggen.
Het klopt dat de meiden meer vragen voor een kamergang, soit. Niet allemaal, maar de genen die de sleutel net zo goed bij zich kunnen houden gaan echt alleen voor € 100 het eerste half uur in, het is aan de klant of die daarop ingaat, natuurlijk.
 
KLAPEKSTER

Op de 30e van de 1e was de lokroep van een KLAPEKSTER die me naar de olijke tuin verleide.
Ze deed haar naam eer aan, want die dag kwam ze niet opdagen...

Enfin, na het Happy hour tarief van 4 tientjes afgetikt te hebben, m'n troost dan maar gezocht bij de voederbakken.
Maandag blijkt behalve gamba's dag ook kippenbouten-aan-het-spit-dag te zijn. Smaakte me allemaal prima.

Kwa dames was het niet zo heel druk op een lome maandag. 5 stuks in de middag en 9 in de avond. Kwa heren schommelde het aantal tussen de 1 en 5.
Zelf geweldig van elkaar genoten met Isabella. Ene Sara die een vorige keer nog 100p30 verlangde, accepteerde ditmaal 50p30 maar dan met jasje aan. Heerlijk van elkaar genoten. En ze complimenteerde me voor m'n aanpak (voor wat het waard is).

Voor de rest lekker geluierd en wat sauna rondjes gedaan. Later dan verwacht het hekje van de oijke tuin achter me dicht gedaan.
 
SIRENE

Eigenlijk was het de bedoeling elders te vertoeven. Maar het gezang van SIRENE Maya was te onweerstaanbaar en toch weer op de 6e van de 2e naar Happy gevaren.

Rond openingstijd aan het tuinhekje staan rammelen. Voor 4 tientjes happy hour entree zou ik me weer een dagje kunnen vermaken tussen de bloemetjes in de olijke tuin.
De dag begon rustig met 3 dames. In de avond nam het aantal toe tot een kleine vijftiental. Kwa heren schommelde het tussen de 3 en 12.

Eten was weer prima met goed gevulde voederbakken, kippenbouten van het spit en all you can eat gamba's in de avond.
Na een ontbijtje lekker sauna rondje gedaan en wat wezen uitpuffen van de lange rit.

De binnen sauna heeft nieuw behang gekregen en staat weer aan. Het lijkt echter meer als kachel te dienen, want hij stond niet erg warm en het blaadje met verzoek om de buiten sauna te gebruiken hangt er nog steeds. Die was wel weer goed op temperatuur met 85 graden. Hoe ijskoud het onverwarmde zwembad was heb ik maar niet geprobeerd...

Na bijgekomen te zijn es wezen kijken of er een leuk mokkeltje beschikbaar was. Isabella was helaas vrij en andere dames liet ik even aan me voorbij gaan.
In de kino dan maar wat liggen chillen. Klopt daar na een poosje ineens Maya. Ze was gearriveerd en fris en fruitig. Lekker even liggen bijkletsen. En na een poosje ons teruggetrokken op een kamer waar we elkaar geweldig verwend hebben.

Later op de avond was daar Bianca bijgekomen. Niet die 'van' Jermane met zwarte haren, maar een slanke blondine. Helemaal mijn type kwa figuur, aangezien ze ook wat rondingen op de juiste plekken heeft. Ik had helaas net gegeten, wanneer niet..., en vertelde d'r over een poosje pas te kunnen.
Niet veel later zocht ik Bianca weer op, en hadden op een kamertje wederom geweldig intens van elkaar genoten. Oscar waardige prestatie heeft ze neergezet. Ik zet d'r alvast op m'n miss ijsberen lijstje voor 2023.

Door de dag heen meermaals genoten van hun heerlijke sauna. Daar werd die dag flink gebruik van gemaakt door de aanwezige heren.

Laat op de avond werd ik door een dame aangesproken die me een bekend leek voor te komen, maar geen idee had wie ze was. Ze vroeg om een massage en haar vriendin wilde ook. Nou ben ik de beroerste niet, dus gaf aan dat ik in de kino op hen zou wachten. Dat duurde en duurde echter maar. Na een lange tijd kwam Maya even buurten. Wat ik daar nig steeds lag te doen. Ja wachten op twee meiden die een massage wilden. Oh, die heeft ze al even niet gezien. Waarschijnlijk hebben ze een klant en zijn op kamer.
Enfin ik dan nog maar blijven wachten. Na lange tijd kwam die donkerblonde alsnog de kino in en vroeg of ik tijd had. Jawel, want het bleek dat ze inderdaad op kamer was geweest. Haar alsnog de beloofde massage bezorgd, waar ze erg van leek te genieten. Als een lome poes lag ze op het eind zowat te spinnen en had wel willen liggen maffen.
Ik was wel benieuwd geworden hoe ze wist dat ik massages gaf. Bleek het Julia te zijn die ik eerder es gemasseerd had. Ze gaf zelf al aan dat ze wat was veranderd, niet wetende dat dementholbear een geheugen als zeef heeft. Maar dus o.a. ietsjes aangekomen en had wat verdikte lippen.
Ik twijfelde beetje of ik met d'r nog een kamertje zou doen. Omdat ze destijds met haar slanke figuur m'n type was es geprobeerd en dat kwam helaas niet verder dan redelijk, besloten haar maar te laten rusten. Na een poosje namen we afscheid van elkaar.

Het was intussen behoorlijk laat geworden en na een paar stukken pizza, met een warme kruik de nacht door gebracht. Lekker knus zo met het kouwe weer...
 
@Ronnywest het eten in PHG is juist bovengemiddeld goed, zeker als je het vergelijkt met clubs als AcaGold of Prime. Veel verschillende soorten gegrild vlees, echt goede salades, regelmatig kip van de rotisserie. En dan maandag die Gamba's waar Mentholbear steeds voor gaat.
Het grote minpunt daar zijn de dames. €100/30 minuten is de norm daar en dan ook nog slechte service. Ze proberen zelfs extra's te stapelen, dus €50 extra voor beffen, nog eens €50 voor PZC en dan nog €50 extra voor TZ zodat je €200 betaald voor een half uur. Maar dat is nog wel met enige assertiviteit terug te brengen tot genoemde €100. Als je daar dan mee akkoord gaat en je hebt ook nog een slechte kamer… Ik ga er in ieder geval niet meer heen.
Mentholbear is niet veeleisend heeft hij al eens gezegd en heeft als stamgast op rustige tijden als er bijna geen andere mannen zijn waarschijnlijk iets minder last van dat upsellen.
 
Dank voor de informatie. Ik ga even rondkijken wat ik vanavond ga bezoeken, denk dat het Penelope word.
Is nog redelijk betaalbaar maar tijdens spitsuren kan je wachten tot er een kamer vrij komt.
 
Penelope biedt veel waar voor je entree en er lopen ook nog dames rond die voor 40p30 meegaan. En vaak ook goeie service bieden

Venus ook zeker een aanrader. Vooral door de relatief goede service van de dames voor 50p30.

Happy heeft net als wel meer clubs wat klapeksters en upsellsters tussen. Maar ook enkele dames die gewoon correct en goed zijn. Zoals bijvoorbeeld Carina die onlangs is teruggekomen.
Verder als je bij Happy voor 16:00 binnen kunt zijn, betaal je Happy hour entree van 40 euro ipv 60.

Verder klopt het wat Wandelaar5 over me zei, ben niet heel veeleisend op de kamer. Ik deel geen details meer wat er precies op de kamers gebeurd, maar mijn favoriete bezigheden zijn voornamelijk 69, cowgirl en soms doggy. Ook vind ik het geil als een dame van m'n kunsten (b)lijkt te genieten. De dames waar ik op herhaling ga, voldoen hier aan.

Als je de gelegenheid hebt, zou ik zeggen probeer zo veel mogelijk clubs uit. Dan kun je voor jezelf je eigen favoriete clubs en dames samenstellen. Want wat voor de 1 niks is, kan voor een ander geweldig zijn.
 
VERRASSING

Paar dagen eerder ontving ik een vrijkaartje van een ijsbeer die zelf niet kon, en zo met een A4-tje op zak op de 27e van de 2e richting Oedt getrokken.

Iets na openingstijd aan het tuinhekje gerammeld en na bestudering van het vrijkaartje, waarvoor dank aan club, forum en mede ijsbeer, kreeg ik een warme witte vel mee.

Bij het omkleden kwam er ineens een bekend gezicht naar me toe komen. Ik moest 3x met mn ogen knipperen en mezelf nog even knijpen om te weten dat ik niet aan het dagdromen was.
Maar nee, ze stond er toch echt: Carina die rond corona d'r hoge hakken had opgeborgen was weer terug.
Rebekka had verteld dat ik was aangekomen (voor meerdere interpretaties denkbaar ;)) en ze kwam even gedag zeggen. Dat was een leuk weerzien en even bijgekletst.

Daarna was het toch de hoogste tijd om de innerlijke mens aan te sterken. Een andere fan was intussen ook aangekomen: middagbeer. Even praatje mee gemaakt en door de dag heen wat sauna rondjes gedaan.
De binnensauna lijkt overdag uit te staan om pas 's avonds aangezet te worden. Mogelijk om energie te besparen. Gelukkig stond de buitensauna wel aan en was met 85 graden lekker warm.

Na wat sauna rondjes en afgekoeld te zijn, es wezen kijken of iets of eigenlijk iemand me ook warm kon krijgen.
Isabella had me al snel in het vizier en ze heeft wel door dat ze in de smaak valt. Afgelopen keren met haar mee geweest en liet me nu ook weer makkelijk overhalen. Geweldig van elkaar genoten weer op een kamertje.
Carina was enige tijd bezet door een zekere beer die in de middag graag komt en daarna nog door een andere beer die ze dacht ik van vroeger kent. Maar daarna was ze eindelijk beschikbaar en was er een hernieuwde intieme kennismaking met elkaar. Het voelde als vanouds aan. Ouderwets goed met deze dame en meermaals geweldig van elkaar genoten tijdens de kamergang.
En tot m'n genot was nachtvlinder Bianca de tuin ingefladderd. Een jongedame die groenlicht krijgt voor een kamertje en in aanmerking komt voor een Oscar tijdens het genieten van elkaar. Ook zij begint een favorietje te worden...

Eigenlijk had ik wel zin in een warme kruik. Helaas had ik de volgende dag afspraken. In tegenstelling tot een enkeling die denkt dat Mentholbear nog de hele week in een club vertoeft, moet ook hij centjes binnensprokkelen voor de spaarpot van de DVP ;)
Dus na een 'verplicht' bordje gamba's het tuinhekje achter me gesloten.
 
PRETPARK

Als een klein kind die dagen uitkijkt naar een dagje PRETPARK ofzo, kon ik de nacht voor de 6e van de 3e maar moeilijk in slaap komen. En maar woelen in bed...
Doch uiteindelijk in slaap geraakt en na een korte nachtrust was het alweer tijd om de weg op te gaan.

De BFT tankstelle in Grefrath waar ik geregeld tank was voor onderhoud gesloten. Gelukkig is de straat uit er nog pomp.
En zo rond openingstijd bij de entree het Happy hour tarief van 40 euro afgetikt ipv de reguliere 60.
Thema van dit amusementenpark was de Noordpool en alle bezoekers verkleden zich in passend tenu. Eenmaal verkleed als schattig ijsbeertje even een bodempje gelegd in de maag.
Een rondje door het park leerde dat het een rustig dagje was. Er waren zo een tiental vrouwelijke bezoeksters en afwisselend 5 mannelijke bezoekers aanwezig.
De bar ruimte bleef de ganse dag relatief rustig. Ook het nachtcafe was een oase van rust om even bij te kunnen komen na een ritje op 1 van de attracties te hebben gemaakt. Ook heeft dit pretpark een speelhoek waar ze 24/7 filmpjes op afdraaien. Alleen niet bepaald geschikt om kleintjes in achter te laten, zoals bij een Ikea filmhoek ;)

Ik ging linea recta op mijn hoofdattractie van de dag: Carina! Als een lange achtbaan geweldig van genoten, met hoogtepunten en rustige momenten. Kom er graag voor terug.

Maar in Pretpark Happy hebben ze nog meer leuke attracties. Zo is er ook Isabella The Looping Ship. Een kort ritje waar ik onderste boven vandaan kwam. Ook weer geweldig van genoten.

Tussendoor lekker van het buffet & de gamba's gesmuld en gezeten in het buiten gelegen warme broedhok.
En hoewel ik als een klein kind de nacht ervoor van de opwinding maar niet kon slapen, tikken de jaren wel aan. Want als een ouwe beer lag ik een poosje later te ronken in hun theater...

Het was intussen al best wel donker geworden en tijd voor een laatste rondje. De keuze viel op de Bianca River Splash, wat een natte bedoeling was dat! Ook weer geweldig genoten van een kort maar krachtig ritje.

Van al die activiteiten krijgt een mens trek. Gelukkig hadden ze de midnight pizza's al klaar staan. Heerlijk om op het late uur nog wat naar binnen te kunnen werken.

Mijn accommodatie van die dag zat in het pakket en moe maar voldaan de dag met een warme kruik en een glimlach afgesloten.
 
Kleine aanvulling:

Vergeten te vermelden dat het die dag behoorlijk rustig was. Toen ik laat in de nacht mijn overnachtingsspullen ging halen uit de auto en weer op de bel drukte hoorde ik luid gejuich van de meute dames binnen. Ze waren vast in de veronderstelling dat er eindelijk weer een klant aankwam. Ik kon m'n gegniffel niet onderdrukken toen ik hoorde dat de receptioniste het enthousiasme temperde door te vertellen dat it's only Mentholbear who is coming back in :LOL:
 
LAATSTE KEER

Eigenlijk zou de titel van dit verslagje 3 op rij zijn, aangezien dit de 3e aansluitende bezoek aan Happy was, terwijl ik me voorgenomen had elke week een andere club te bezoeken.
Want op de 13e van de 3e was het eigenlijk de bedoeling om weer es een andere club te bezoeken. Doch, er was weer sirene gezang die me richting Oedt deed varen. Het hielp natuurlijk ook dat er een vrijkaartje van het forum in het postvakje lag. Blij dat ik gegaan was...

En zodoende rammelde ik stipt om openingstijd aan het tuinhekje. De theke die er overdag meestal staat verwelkomde me binnen en nam het vrijkaartje in ontvangst, waarvoor dank aan club en forum.
Binnen no time was ik omgetoverd tot ijsbeer en stortte ik me op de voederbakken. Lekker soepje en een warme hap om de innerlijke mens aan te sterken.
Ook het middag eten was weer smakelijk met kip aan spit, pasta en andere warme hap naast het konijnenvoer.
En uiteraard in de avond weer de gamba's die ik me goed liet smaken. Ik ga voorlopig in de gamba's ramadan...

De buitensauna was weer lekker op temperatuur en de ganse dag wat wellness rondjes gedaan en lekker in de tuin kunnen afkoelen op hun bankje. Het is simpel en wat verouderd, maar voor mij voldoende.

Een rondje door de club leerde dat er overdag al een tiental dames aanwezig waren, waarvan een zeven tal in m'n straatje pasten. En daarvan 4 favorietjes. Ik ben blij dat ik die dag meerdere joker kaarten had ingezet. Carpe diem...
In de avond kwam het op de 15 a 20 dames. Kwa heren was het wat rustig. Ik schat door de dag heen zo een 15 a 25 man.

Sirene Maya was er vroeg bij. Gezellig eventjes bijgekletst, maar gaf aan dat ik nog aan het acclimatiseren en bijkomen was van de lange rit. Daar had ze begrip voor en we zouden elkaar vast later op de dag treffen.
Toeval wilde dat het echter favorietje Carina was die ik trof nadat ik weer opgeladen was. Altijd een leuke en goeie meid, dus hoefde niet te twijfelen om de kamer mee op te gaan waar we weer geweldig van elkaar hadden genoten.

2e Favorietje aan de beurt was Bianca. Niet een dame die op me afstapt, maar mij de stap laat zetten. Maar eenmaal aan de praat wel een leuke conversatie mee heb. Ook haar een sleutel laten halen en wederom geweldig van elkaar genoten tijdens een kamertje. Volgende keer neem ik een snorkel mee...

3e Favorietje Isabella had ik eigenlijk voor een andere keer willen bewaren. Ze kwam echter toenadering zoeken en van het 1 kwam het ander en belandden we op een kamer. Ook met haar geweldig van elkaar genoten, doch wat aan de korte kant op een kamertje.

En last but not least, dus uiteindelijk ook met Bianca op een kamer belandt. Totaal geen rancune dat ze de laatste was en geweldig van elkaar genoten. Wel was er een klein misverstandje. No biggie en dacht dat het over 2 weken goed te maken.

Maar dat liep anders dan gedacht...
Ongeveer een weekje later kreeg ik namelijk bericht dat Happy voor circa een maand zou gaan sluiten vanwege een overname. Ik balen dat ik al afspraken had staan die ik niet kon schuiven. Had graag nog es Happy bezocht onder de vlag van Elena en Clemence.
Dus zonder dat ik het wist, was dit mijn LAATSTE KEER in het oude Happy Garden.

Hopelijk dat ze gauw weer heropenen en niet dat er ergens kortsluiting ofzo ontstaat...
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan