Dames GK, Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Het is een heel netwerk. Ik denk dat we onderstaande dame ook nog wel eens tegen kunnen komen.

Ben je gaan image-searchen op dat raam ofzo 😅 Doe maar meer van dat!
 
Ik heb het vermoeden dat de nieuw aangekomen dames tijdelijk offline zijn.....gevalletje Omikron of huis-probleem of staan hun profielen gewoon 's nachts uit.
Sowieso zijn er 4 of 5 dames al weer weg, maar van de huidige aanwezigen maar 3 of 4 online nu....
 
Is het niet mogelijk om haar booker van destijds te vragen of hij haar naar Amsterdam kan sturen? Er valt hier flink te verdienen voor haar lijkt mij.
 
Sommige dames stoppen gewoon!
Ze gaan toch ook niet vragen waarom je al 3 weken niet geweest bent?
Sommige wel hoor...haha... ;)

Op de meest ongemakkelijke momenten....stond een keer onder de douche toen een (inmiddels, niet hierdoor) ex van me zei: Wie is 'Roemeense, 23, bijna triple D, super-lekker'? Sommige appjes kun je maar beter niet krijgen.....:)
 
Wilde idd al reageren, heb zelf ook meer dan eens een appje gehad waarom ik nog niet geweest was sinds haar komst. Geen enkel probleem mee.

Daarnaast, wat @La Karub zegt: beetje onderzoeken, filosoferen, graven en weer doorgaan...hoort erbij. En zo niet...dan niet ☺️
 
Een evt. invasie van Rusland in Oekraine is sowieso natuurlijk naar, maar ik realiseerde me opeens dat een oorlogs-situatie in dat gebied zeker ook de stroom GK-dames zal beinvloeden.

De dames die nu hier zijn zullen wellicht tijdelijk helemaal niet willen terug keren, de dames die daar nu zijn kunnen alleen over de grond naar Nederland of elders komen, want het vliegverkeer op Kiev is grotendeels gestaakt.

De algehele veiligheid voor de burgers daar is natuurlijk van een veel groter belang dan onze geneugten, maar als de boel daar misloopt kan zo'n land wel eens geruime tijd op slot gaan.

En als Europa/Amerika sancties opleggen aan Rusland is het ook niet ondenkbaar dat een groot deel van de gehele Escort News site ook komt stil te liggen.
 
Hoop dat ze voor die tijd allemaal hierheen komen....
Dat zou voor hun niet eens zo'n slechte gedachte zijn als ze zich dan niet eindeloos lang over de kop gaan werken en als de GK-chef genoeg behuizing weet te regelen voor zo'n 30 dames.
Je kunt hier immers ook 2 weken werken, week relaxen, weer wat werken etc.....en ver weg blijven van evt onveilig gebied.
 
Het is nu wel een erg wrange gedachte dat knappe, lieve, jonge dames als Bella, Tina, Masha en Eva nu potentieel in publieke schuilkelders in Kiev moeten overnachten terwijl er om ze heen gevochten wordt.

Dat gun je niemand daar natuurlijk, maar ik moest opeens aan een paar van mijn favoriete GK dames denken die een paar weekjes geleden nog hier in alle relaxedheid ontvingen.
 
Het is nu wel een erg wrange gedachte dat knappe, lieve, jonge dames als Bella, Tina, Masha en Eva nu potentieel in publieke schuilkelders in Kiev moeten overnachten terwijl er om ze heen gevochten wordt.
Ik hoop eerlijk gezegd dat ze allemaal ervoor hebben gekozen om elders in Europa te werken en niet terug zijn gekeerd. Of dat veel beter is weet ik niet en kan ik ook niet bepalen, maar ze zouden op zijn minst veilig zijn.
 
De GK Tina is heel klein van stuk en woont in een heel klein huisje op een pleintje.

Voor zover dit je niet te veel aan een kaboutertje doet denken ben je bij haar voor een GFE in redelijk goede handen.
 
Potverdorie zeg wat een mooie piano :love: :love:

Andere advertentie, zelfde foto's. Maar dan in Hoorn..
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan