De mannen, vriendjes van de DVP. Wat vinden we ervan?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Als ik seks heb met een leuke vrouw wil ik niet dat ze ook seks heeft met andere mannen.

Huh?

Ja :ROFLMAO:.

Een GB of een MMV-trio zul je mij dus niet voor kunnen porren.

Maar goed, ik ben natuurlijk niet achterlijk. Je beleeft een avontuur voor het uur of iets langer. Maar in dat uur wil ik wel de one and only zijn. En de meeste DVPs die weten mij daarin geheel onder te dompelen. Ook bij een trio wil ik dat gevoel hebben. Dan komt zo'n avontuur volledig uit de verf.
Wat een DVP dan ook om zich heen heeft aan vriendjes, vaste klanten, ex-en, klanten waarmee het heel erg klikte, ik hoef het niet te weten. Als ze terloops wat loslaat, dat verstoort echt niet meteen de vibe, maar alsjeblieft geen hele verhalen. Tot nu toe ook niet meegemaakt overigens.
 
Een hoer werkt daar om haar centen te verdienen. Mijn vaste dame heeft ook een vriend waar ik openlijk met haar over (kan) spreken. We hebben geen geheimen na zovele jaren dat ik haar bezoek. Een mooie warme onderlinge respectvolle hoer/klantrelatie.
Het is haar werk en je moet enorm sterk staan in een relatie dit te kunnen overleven.
Een pooier is haar vriendje niet. Hij heeft een fulltime job zelfde als jij en ik.
Geniet zij van seks met jan en alleman? Het is haar job. Verstand op 0 en klanten afwerken. Het is haar keuze.
Geniet zij nog van seks met haar vriend?
Stel dat je gemiddeld 3 à 4 klanten per dag afwerkt die je om het proper te zeggen platneuken.
Het antwoord kan je wel raden.
Over pooiers spreek ik niet. Het gaat in deze melding van mijn kant over een dame die bewust de hoerenwereld is binnengestapt zoals iedereen een job heeft.
Huisje afbetalen in haar land is haar doel. Eens dit is verwezenlijkt, stopt ze met onmiddellijke ingang.
Toch mooi? Niet?
 
Wat @Somnium schrijft vind ik, enkele uitzonderingen daargelaten, wel herkenbaar. Voordat ik dit forum (of eerder Hookers) ging volgen dacht ik ook dat het een groep eikels bij elkaar zou zijn, maar dat valt alleszins mee.

Overigens denk ik wel dat wij, de schrijvende wandelaars, een apart groepje binnen de clienten van prostituees zijn. Of we beter of slechter zijn dan de gemiddelde client weet ik niet helemaal zeker, ik denk beter, maar iig wel ietwat anders volgens mij.

Heb zelf nooit een relatie met een dvp gehad, maar was wel verkikkerd geraakt op 1 dame. Dat merk je omdat dat dan de enige dame is waarvan je het altijd leuk vind als het uur begint en altijd melancholiek word als het uur eindigt. Heel kinderlijk eigenlijk.
Heb wel buiten werk-tijd met haar gedate, maar daar is het vooralsnog bij gebleven. In mijn geval gaat het om een dame die hier maar af en toe is.

We onderhouden ook frequent app contact als ze in haar thuisland is en ze lijkt die vorm van aandacht ook nodig te hebben. Heb me wel eens afgevraagd of het puur is om mij als klant niet te verliezen, maar daarvoor vind ik de aandacht toch net iets te frequent en ook te vaak van haar uit komen.

Het is een raar soort een stap vooruit, twee stappen terug geval. Zij weet dat ik ook anderen bezoek, heeft natuurlijk zelf haar werk, beweert geen vriend te hebben, weet dat ik in een raar soort aan/uit relatie zit, dus als we buiten haar werk om wat afspreken willen we het eigenlijk nooit over dit alles hebben, maar na een paar uur gaat het er altijd over.

Het is natuurlijk nooit hierom begonnen, maar na 4 jaar bezoekjes steekt ze nog steeds met kop en schouder boven de rest uit. Gek genoeg vind ik dat 'echter' dan menig andere relatie waar ik in gezeten heb.
Als ze er niet is, mis ik bv meer de gesprekken, lach-momenten dan de sex (die ook prima is), maar die is gek genoeg makkelijker vervangbaar.

Wel heb ik aangegeven dat ik er alleen voor zou gaan als zij een punt achter haar werk zet en ik dus ook stop met wandelen. Maar ik zit ook zo rond modaal en ik voel ook wel dat het voor haar een minder concreet verhaal is dan het voor mij zou kunnen zijn.

Hoewel ik wandel en dames bezoek sta ik ver verwijderd van zo'n oostblok kolos die danwel pooier is danwel lijdzaam toeziet, dus het zou voor mij wel echt of dit/of dat zijn.....
Heb me ook al vaak voorgenomen om gewoon te zeggen: Ik ben gewoon een client and that's it, maar deze vind ik als persoonlijkheid gewoon net te leuk.
En voordat vaste leden hier gaan gissen: Het is de enige dame die ik hier, ook om die reden, nog nooit ter sprake heb gebracht behalve in een post als deze. Ook is ze hier nog nooit besproken. Vind ik prima zo. ;)
 
Laatst bewerkt:
En voordat vaste leden hier gaan gissen: Het is de enige dame die ik hier, ook om die reden, nog nooit ter sprake heb gebracht behalve in een post als deze. Ook is ze hier nog nooit besproken. Vind ik prima zo. ;)
Ik herken me zeg 90% in je verhaal :D
Daten buiten werk, bellen.. Je bent toch mens, beide en wat je krijgt op deze manier is veel waardevoller dan die sex voor zeg een uur.
Maargoed idereeen is anders.
 
@Hollebolleke daar kan ze zeker van genieten maar niet elke dag nee. En vaak mag ik het meeste werk doen. Het is niet dagelijks zo vuurwerk show als het was met de bezoekjes Elke dag mn favo positie(сow girl) zit er niet in haha. Vaak is ze in de ochtend ook geiler.

Ook het klaarkomen zonder hulp van zo staaf met vibrerende bol erop is best lastig. Dan moet ik lang likken. Zelfs met alle tips erbij van haar(ik dacht nog wel dat ik er goed in was, mn ex kwam snel klaar). Ik heb de tijd nog niet bijgehouden maar denk dat het makkelijk tussen de 20 en 30min bezig ben en het zelfs dan niet altijd lukt. En dan las ik hier hoe ze klaar komt na het beffen(lees het nu niet meer, want pijnig mezelf er mee, al blijf ik nieuwsgierig moet sterk blijven) ga ik denken ben ik dan echt zo slecht. Ik ga niet aan haar vragen: ik las op forum zus en zo. Dan vermoord ze me vermoed ik.

Wat @knightrider zegt sex is voor mij niet belangrijkste dat zijn juist die kleine dingen en lekker in elkaar armen in slaap McAllen. Ik mocht altijd wel verplicht nummertje maken nog maar daar zit weinig lol in na paar keer en wil haar ook niet gevoel geven dat het alleen daar om draait. Maar maak je geen zorgen, is niet elke dag feest maar wel aantal keer per week, ik kom niks te kort:).

Hoe meer ik erover praat hoe absurder het ook wordt eigenlijk. Maar moet het gewoon een kans geven. Je kan beter spijt hebben van de dingen je wel gedaan hebt als spijt van de dingen die niet gedaan hebt. Ik heb ook nog wel tijd om alsnog van een kouwe kermis thuis te komen. Haar klokje zit veel harder te tikken. We zullen zien waar het schip strand maar zolang ik vertrouw dat het niet voor eeuwig is ga ik ervoor en geniet ik van de mooie momenten.
 
Geniet zij van seks met jan en alleman? Het is haar job. Verstand op 0 en klanten afwerken. Het is haar keuze.
Geniet zij nog van seks met haar vriend?
Stel dat je gemiddeld 3 à 4 klanten per dag afwerkt die je om het proper te zeggen platneuken.
Het antwoord kan je wel raden.
Hetzelfde laken een pak als het gaat om zij die in de 18+ films spelen.
Althans, ik kan me indenken als je zo vaak voor de camera met seks bezig bent, dat je daarbuiten toch een tandje minder doet. Of het moet zijn dat er sprake is van hyperseksualiteit.
 
Ik heb 3 dvp's gedate en moet zeggen dat het me niet echt kon schelen dat ze met anderen het bed in gingen, maar er zijn andere dingen die wel tellen die het moeilijk maken, en geld is er zeker een van. Nou heb ik het financieel heel erg goed, maar heb totaal geen zin in een luxe leventje waarbij ik een voormalige dvp een levenstijl geef alsof ze nog werkt terwijl ik hard moet werken voor haar geld. Ik houd van eenvoudig leven het enige waarvoor ik geld over de balk gooi zijn hoeren:) Let op, dat de meeste dvp niet zijn opgegroeid in gezinnen waar hard gewerkt werd voor een goede financiele levensstandaard. In de Dominicaanse Republiek weet iedereen dat iedere jonge dame met geld of hoer is of drugs dealt.
Eentje heb ik mee gebroken omdat ze gewoon een hele ongezonde levenshouding heeft, en geldobsessie is daar zeker een onderdeel van.
Een ander was voor mij meer een romantische vriendschap dan dat ik echt een relatie wilde, daar was ik ook volkomen eerlijk in, zij was wel verliefd. Nu heb ik haar al jaren niet in levende lijfe gezien, maar zie ik op haar status fotos van haar met haar vriendje. Van haar vriendje mag ze dit werk niet meer doen......ja, en als hij haar dumpt heeft zij geen vermogen op kunnen bouwen in de beste jaren... ook niet eerlijk.
De derde heb ik kort gedate. Die had ik in Barcelona leren kennen, wat een slet, daar heb ik zoveel mee gedaan...... Ze had ook al een vriendje die er niet vanaf wist (die ze wel op haar werk had ontmoet). De relatie met haar vriend werd serieuzer en dat is ten koste gegaan van mij :ROFLMAO: :ROFLMAO:. Ook van haar zie ik nog op whatsapp fotos van haar en haar vriendje. Ik ben blij voor haar,maar ook best een beetje jaloers, echt een hele leuke dame. Echter gezien de afstand en gezien ze hem al veel langer kende denk ik een goede keuze van haar. Ze heeft het financieel heel goed en hij is dol op haar. Maar let op, vrouwen hebben altijd meerdere lijntjes uitstaan......ze was wel eerlijk tegen mij, niet tegen hem........Als je mensen niet accepteert zoals ze zijn, zullen ze tegen je liegen, doen we zelf ook elke dag.
Ik zit niet achter een dame aan voor een relatie maar als ik een relatie zou willen........Carina/Kelly/Perla/Susi.......Er zijn een paar superleuke DVP die zeker de moeite waard zijn...... in mijn geval allemaal Dominicaans, en de eerste drie kennen elkaar en weten van mijn avonturen :ROFLMAO:
 
Ik heb twee dingen gehoord: de ene was van een DVP met een pooier die ook haar vriend was. . Met het geld dat zij voor hem verdiende, ging hij zelf naar de hoeren. Zij kon daar zelf totaal niet tegen ? ?

Ik heb een docu op tv gezien over een pornoactrice die getrouwd was. Haar vriend was bij tijd en wijle behoorlijk geïrriteerd als ze geen zin had in seks. Hij gooide haar dan voor de voeten van: als je shoots heb dan doe je het met iedere kerel die het met je moet doen maar bij mij heb je soms hoofdpijn.

Mijzelf lijkt het mij wel heel moeilijk te dragen als mijn vrouw of vriendin 'naar haar werk gaat' terwijl ik weet wat ze daar doet.
 
Hetzelfde laken een pak als het gaat om zij die in de 18+ films spelen.
Althans, ik kan me indenken als je zo vaak voor de camera met seks bezig bent, dat je daarbuiten toch een tandje minder doet. Of het moet zijn dat er sprake is van hyperseksualiteit.
Inderdaad, maar dat kan soms wel worden opgelost met lang voorspel, van slechts een beetje strelen bij een film kijken bijvoorbeeld. Het is natuurlijk bij iedereen anders. Maar mn vriendin heeft niet snel gelijk spontaan zin erin als ze me ziet na een werkdag. Wilt ze liefst gewoon rustig chillen wat ik ook begrijp. En ik ben eerlijk de massage voor het slapen gaan geef ik voor haar ontspanning maar natuurlijk ook om haar in de stemming te brengen haha. Als ze dan in slaap valt had ik daar in het begin wat moeite mee(lekker egoïstisch van me:() maar tegenwoordig leg zachtjes deken over haar heen en sla ik zachtjes mn arm om haar heen zonder wakker te maken.
 
Is Oost-Europa is dat anders, ze zien het als een inkomstenbron. Ik geef je helemaal gelijk want ik snap er ook niks van
Waarom houden zoveel meisjes het dan verborgen voor hun vriendjes of mannen? Ze doen alsof ze hier au pair of schoonmaakster zijn. Volgens mij zijn ze in Oost-Europa juist conservatiever op seksueel gebied. Het is daar ook niet legaal.
 
Inderdaad, maar dat kan soms wel worden opgelost met lang voorspel, van slechts een beetje strelen bij een film kijken bijvoorbeeld. Het is natuurlijk bij iedereen anders. Maar mn vriendin heeft niet snel gelijk spontaan zin erin als ze me ziet na een werkdag. Wilt ze liefst gewoon rustig chillen wat ik ook begrijp. En ik ben eerlijk de massage voor het slapen gaan geef ik voor haar ontspanning maar natuurlijk ook om haar in de stemming te brengen haha. Als ze dan in slaap valt had ik daar in het begin wat moeite mee(lekker egoïstisch van me:() maar tegenwoordig leg zachtjes deken over haar heen en sla ik zachtjes mn arm om haar heen zonder wakker te maken.
Pas je een beetje op? Straks willen alle DVP's en pornoactrices met vrienden die moeite hebben met hun werk jou als tedere en begripvolle vriend! ;)
 
maar er zijn andere dingen die wel tellen die het moeilijk maken, en geld is er zeker een van.
Ja dat heb ik ook tegen haar gezegd. Ze vroeg na paar afspraakjes buiten werk, hoe ik een relatie zou zien. Ik zag dat niet aankomen en wel over nagedacht maar niet goed antwoord klaar. Dus ik zei: nou gewoon, als je het buiten werk niet met andere doet, heb ik daar wel vrede mee maar wil liever niks erover horen. Toen zei ze: ik wil een vriend die niet wilt dat ik dit werk doe. Waarop ik antwoordde: tuurlijk wil ik dat je stopt, maar je levensstandaard wordt dan wel stuk minder(ik heb goed maar moet wel keuzes maken waar ik geld aan uit geef, heb geen geldkraan haha). Ze zei dat dat niet erg is, ze wilt andere baan en familie stichten. Nu zitten we beetje te kijken hoe we dat best aan zouden kunnen pakken. We kunnen makkelijk tijdje uithouden van mn salaris en relatief luxe leven. Maar dan zit er geen vakantie van 2 2 weken in het buitenland in bijvoorbeeld. Maarja tussen zeggen en doen zit natuurlijk groot verschil, ik kan het me niet voorstellen maar realiseer mezelf ook wel dat haar gedachtegang ook kan veranderen.
Ik zit niet achter een dame aan voor een relatie maar als ik een relatie zou willen........Carina/Kelly/Perla/Susi.......Er zijn een paar superleuke DVP die zeker de moeite waard zijn...... in mijn geval allemaal Dominicaans, en de eerste drie kennen elkaar en weten van mijn avonturen :ROFLMAO:
Zou wat zijn als je mn vriendin noemde haha
 
Mijzelf lijkt het mij wel heel moeilijk te dragen als mijn vrouw of vriendin 'naar haar werk gaat' terwijl ik weet wat ze daar doet.
Is het ook maar kan het hopelijk wel paar maanden volhouden, geen jaren. Misschien niet eens maanden:eek:. De laatste dagen voor haar vorige vakantie waren nog wel zwaarst mentaal voor mij, toen was ik er nog meer mee bezig dan normaal omdat je dan soort van aan het aftellen ben. Toen werd ze ook beetje gek van mij
 
Ik heb twee dingen gehoord: de ene was van een DVP met een pooier die ook haar vriend was. . Met het geld dat zij voor hem verdiende, ging hij zelf naar de hoeren. Zij kon daar zelf totaal niet tegen ? ?
Dan moet ze een beslissing maken; of het accepteren of de stekker uit die relatie. Met zo'n parasiet zou ze per definitie niet moeten omgaan.
Verbazingwekkend genoeg zijn er vrouwen die in een relatie zitten waar ze ontevreden over zijn, maar tot in lengte van maanden of jaren liever de ongewenste dingen laten gebeuren in plaats van voor zichzelf te kiezen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan