WHEM Diana, Breda

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ze heeft Vera Lviv en komt uit Lviv (Lemberg in goed Duits). Ze biedt escortdiensten aan op Cyprus. Maar het kan natuurlijk best zijn dat ze in Breda op vakantie is om hier van het mooie weer en de natuur te genieten.



Het watermerk is netjes weggehaald door iemand die met Photoshop om kan gaan. Die foto is niet zomaar geleend, die is door een pro geleend
 
Het watermerk is netjes weggehaald door iemand die met Photoshop om kan gaan. Die foto is niet zomaar geleend, die is door een pro geleend
Of het is gewoon de dame zelf die beschikt over het origineel zonder watermerk. Dat een foto elders ook gebruikt is, is wel een reden voor een extra check bij afspreken maar betekent niet automatisch dat het fake is.
 
Dame zit nu in Nieuwegein (topic mag dus verhuisd worden naar provincie Utrecht). Afgaande op https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/nieuwegein/584047-diana#photos&gid=1&pid=12 is mijn inschatting dat deze dame de 40 (ruim) is gepasseerd. Fantastisch voor haar dat ze 130 euro voor 30 minuten kan vragen. Blijkbaar zijn er mannen die bereid zijn dit te betalen. Als een dvp er uitziet alsof ze is weggelopen uit een lingeriecatalogus dan leg ik ook graag wat extra neer, maar er lijkt een trend te zijn dat dames met een average look prijzen gaan hanteren die tot voor kort waren voorbehouden aan een hoger segment. Als we nou als klanten gewoon eens een half jaar niet meer aan dit prijzencircus meededen. Dan zouden de tarieven vast weer wat dalen. Het gaat niet gebeuren natuurlijk. Fijn voor de dames, jammer voor onze portemonnee.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan