Een uur voor max. 80 euro

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wat verwacht je dan voor 80 euro voor een uur, waar ook iedereen ook een soort van eist dat je pzc etc doet in dat bedrag.
80 euro zijn massage prijzen met 1 trekbeurt, voor een uur. Wil je meer dan dat, dan is het sneller 80 euro voor een half uur en het dubbele voor een uur.

Zou er alvast een beetje rekening mee gaan houden dat de prijzen eerder nog verder omhoog gaan, dan omlaag. De sekshuizen zitten ook met torenhoge gasprijzen en dat willen ze vast ergens op gaan terughalen.
Benzine en diesel is voor escortdates ook een reden om de prijzen omhoog te knallen. En de dames thuis zitten ook met hoge energierekeningen...
Jij hanteert zelf de prijs in het hoger segment Joke. Die ligt bij jou zelfs op 90 euro in een half uur. Waar zit dat verschil dan in ?De verwarming graadje naar beneden zetten:) ?
 
Eentje voor 55/half uur. En 100/uur. Heb haar 2 weken geleden bezocht en viel goed mee. Een lieve dame.

 
Sauna club Acapulco Gold, Penelope en Grimberg in Duitsland kan je ook een uurtje voor 80 euro of half uurtje voor 40 euro doen. Wel entree van rond 35 euro, maar dan krijg je ook eten, drinken en gebruik van sauna en zwembad. Kan je een dagje uit van maken 😉
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan