Has Feminism And 'Hoeflation' Destroyed Dating In The West?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb zelf een ex vriendinnetje gehad voor ongeveer, 6 maanden. Toen ik haar leerde kennen was zij eigenlijk de reden waarom ik naar Portugal verhuisd was. Ik zeg je de eerste paar dagen met haar had ik me nog nooit zo fantastisch gevoeld. Het leek wel een film - het kon niet meer stuk. Sex level 10 en volledig op elkaar afgestemd ook. Niks kon meer stuk. Ik had initieel m'n vakantie hier verlengd voor een paar extra dagen en toen kwam eigenlijk naar boven, waarom kom je niet gewoon hier wonen?

Toen de keuze gemaakt - ik kan een half jaar ervoor uittrekken. Is het niks? Dan geeft het niet - kan ik altijd terug en kan ik ook zeggen ik heb het geprobeerd. Ik ben voorheen 7x op vakantie geweest naar Portugal en ik ken portugezen die in NL al hun hele leven vertoeven waar ik een soort kind aan huis ben.

Dus - iedereen in mijn omgeving reageerde verbaasd; sommige vertelde oh die is met 2 maanden huilend terug. Het was een keuze dat ik zelf wou - ik had immers weinig meer om "echt" nog in Nederland te zijn. Mijn moeder was een poos terug daarvoor overleden. Ik had weinig meer om echt te moeten of te willen blijven zeg maar.

Appartement gefixed toen ik eenmaal thuis was (remotely), alles vooruitbetaald en m'n toenmalig wijffie de sleutels op laten halen. Intussen druk bezig met m'n halve woning leeg te trekken en grotendeels alles aan m'n familie mee te geven. Uiteindelijk ging ik af op het vliegveld met 2 koffers + 1x handbagage. Als je je voorsteld dat ik een 4 kamer appartement had (nieuwbouw) dan was dat een behoorlijke jump. Maar ik was ervan overtuigd dat het wel lukken ging.

Dus ik daar; de eerste 2 maanden alles was fantastisch. Maar toen het stof eenmaal wat liggen ging kwam de aap langzaam uit de mouw. Mijn vriendin moest trouwen. Waar ik vandaan kom trouw je pas na een aantal jaar ofzo, maar zeker niet na 2 maand. Toen ik dat vertelde frustreerde dat haar. Ze moest binnen mijn bedrijf op contract, maar ik heb geen ruimte voor haar en van alle personen op deze wereld was zij de laatste met wie ik zakelijk door 1 deur zou kunnen gaan. Lukte ook niet. Toen was het, "als je iets overkomt, dan zit ik zonder geld. We moeten een contract opstellen dat ik iets krijg als je komt te overlijden" ... Wtf... Wat praat je zo raar?

Uiteindelijk spiraalde mijn ooit zo geliefde waar ik intens op verliefd was (ze was echt mooi ook) in een ware hel. Ik heb uiteindelijk 7x de politie in m'n eigen woning staan bellen, feitelijk alle ruzie's die we hadden wel / niet stiekem op staan nemen als bewijsvoering. Uiteindelijk toen de rechercheur na de 7de keer de boel zat was zei die me ook niet gewoon, waarom ga je niet gewoon weg?

En eigenlijk was dat zo'n gek idee nog niet. Airbnb geboekt, amper een paar honderd meter verderop. Ik kwam daar gigantisch tot rust. En ook langzaam de inkeer in wat voor een fucking spiraal van ellende ik in gekomen was. Ik had te maken met een full blown narcist van een vrouw. Ik ben wel wat gewend en ik weet hoe vrouwen uit de hoek kunnen komen, maar tegen haar was ik niet opgewassen. Hoe raar dat ook klinkt. Je slaapt met de duivel in bed.

Een heel lang verhaal kort - toen ze uiteindelijk naar thuisland gevlogen was, keerde het langzaam aan in. Dat ik slachtoffer was van een narcistic abuse relationship. Ik ben daar enorm in gaan duiken in dat onderwerp. Toch kon ze me niet loslaten, en ben ik nog 1 keer naar zuid-amerika geweest met zo gek als ik was, een set ringen bij me. Toen ik eenmaal daar was in de halve achterstandswijk, viel het besef ook daar. Het wordt niet beter. De momenten die we hadden komen ook niet meer terug. Ze is niet goed voor me.

Na 6 dagen ben ik naar huis gegaan (en blij weer op europees grond te zijn geland). Toen ging het hard - ik floreerde als boy weer - ik ging weer op stap, ik ging daten. De eerste 2 weken volledig op rampage met 7 verschillende vrouwen seks gehad. Toch bleef ze me... Stalken. En hoe.

Dat heeft anderhalf jaar geduurd. De volgers onder mijn instagram waren gescreenshot. Er werden tot op 11 profielen onder mijn naam aangemaakt, en mijn volgers bericht met dat ik een nieuwe IG had en de oude verwijderen moest. Mijn social media werd gebombardeerd. Er werden reports op foto's van mij en mijn nieuwe vriendin gemaakt, als in dat ik foto's zou publiceren van iemand zonder toestemming (bewijs het maar eens).

Uiteindelijk met een heel pakwerk naar een advocaat gegaan - daar de zaak voorgelegd, in combinatie met justitie hier is dat doorgezet naar haar thuisland. Ze kijkt tegen gevangenisstraf aan voor de omvang van stalking die ze geprobeerd heeft. Mens was knettergek gewoon.

Ik schat 2 jaar na dato hield dat stalken op, met een finaal bericht dat ze in verwachting was en getrouwd was met een duitser. Ik denk bij mezelf:

j3q4g.jpg

Uiteindelijk viel alles op z'n plaats ook, en begreep ik ook waarom ik ten prooi gevallen was van een narcistische ex-vriendin. Het was een open wond wat te maken had met het verlies van mijn moeder - waar ik nu overheen ben, gesterkt ben en veel beter let nu ook op red flags.

In Nederland hebben we ook narcisten - maar die zijn niet zo stealth of brutal als op andere plekken van de wereld. Daar worden sommige werkelijk opgevoed of met de paplepel gegeven dat narcisme positief is. Als je erbij stilstaat, staat half social media ook in de ban van, aandacht, validatie (=narcisme).

Na haar ben ik de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik gedate heb. Uiteindelijk heb ik daar mijn toenmalige portugese vriendin uit leren kennen die me door datheen ook heensleepte. We zijn na 4 jaar ook niet meer samen, maar ik heb een flinke les uit alles getrokken.

Het is simpel; als je niet wil dat je oppertunistische vrouwen treft, vrouwen met narcisme of wat dan ook, dan hou je je cirkel gewoon klein. Dan is de kans dat het je overkomt een stuk kleiner.
Toegegeven, na 5 jaar woon ik hier nog steeds. En absoluut geen spijt van de keuze. Ik zal de goede herinneringen samen met haar niet vergeten, maar ook niet waarom ik zover in de eerste plaats gekomen ben. Ik negeerde stelselmatig iedere red flag binnen de relatie die ik had.

Ik moet leren leven dat ik mijn social media de rest van mijn leven af moet schermen, want 1 onschuldige foto met een vriendin, vrienden of zelfs je wijffie kan verkeerd vallen, ook al ben je jaren niet meer samen. Ik ken meerdere mensen die ook te maken hebben gehad met zulk soort obsessieve stalking.

De boodschap in dat alles is is dat je alles moet afschermen, en mensen ook geen energie meer moet geven op dat vlak. Wordt je gestalked? Blokkeren - no contact gaan. Het duurt mischien even maar uiteindelijk put de stalker geen energie meer uit je en geeft het op.

Ik was dan wel zo'n eikel wanneer ze me mailde met d'r nieuwe vriend in de cc te antwoorden met iets in de trend van bin there done that.
22fdb4cb-1fdd-468b-986c-cee9594b4e68.jpg

En dat raakte haar dermate hard, wat precies de bedoeling ook was. Als men denkt weg te komen met shit naar mij toe ik flikker bombs in je emotionele tuin en raak je waar het echt pijn doet.

Uiteindelijk ben ik hier absoluut sterker uit geworden - maar belangrijker is de les die ik eruit getrokken had. Don't fuck around with crazy. Maar dat kan je natuurlijk ook niet weten als je blind bent van verliefdheid.
 
Laatst bewerkt:
Soo....ik heb wel met wat gekke vrouwen gedate, maar niet zo gek. Ik vind meeste vrouwen slechte mensen vanuit hart.

De meeste vrouwen hebben geen empathie voor mannen. De meeste vrouwen hebben social media, zelfs getrouwde vrouwen en vrouwen in relatie plaatsen pikante foto's zodat ze aandacht en waardering krijgen van andere mannen. Ze stellen zich dus nog steeds open voor andere betere mannen via social media.
 
De Wet van Darwin ofwel Survival of the Fittest. Dat zegt dat het mannetje dat zich het best aanpast aan nieuwe omstandigheden zijn genen mag doorgeven.
Dus niet de sterkste of de slimste, maar hij die zich het beste kan aanpassen.

De wereld verandert. Jij zoekt nog steeds een vrouw die voor je kookt zoals je moeder deed? Da's jammer voor je. Dat gaat niet meer gebeuren.
 
De Wet van Darwin ofwel Survival of the Fittest. Dat zegt dat het mannetje dat zich het best aanpast aan nieuwe omstandigheden zijn genen mag doorgeven.
Dus niet de sterkste of de slimste, maar hij die zich het beste kan aanpassen.

De wereld verandert. Jij zoekt nog steeds een vrouw die voor je kookt zoals je moeder deed? Da's jammer voor je. Dat gaat niet meer gebeuren.
Veel vrijgezelle vrouwen die ik spreek lijken ook een soort van identiteitscrisis te hebben. Ze willen heel graag onafhankelijk zijn en zich niet ondergeschikt stellen aan een man. Maar ze willen wel graag een man die hun shit handelt en voor ze zorgt.
Soms lijkt het alsof ze eigenlijk een soort kind willen blijven.

Grappig is ook dat ze zeggen dat ze absoluut geen moederrol willen vervullen voor hun man, maar stiekem wel een man willen die een soort vaderrol uitoefent.

You can't have it both ways. Ik ben in ieder geval blij dat ik niet hoef te daten nu.
.
 
Vrouwen staan bij de meesten van jullie wel in een goed daglicht lees ik😅
Ondanks vele mindere ervaringen blijf zelfs ik nog denken dat er ook goede mannen rondlopen, maar voor sommige heren is de hoop al vervlogen geloof ik?
We leven wel echt in een andere tijd dat zeker. En veel dames hebben ook eisen waar je u tegen zegt, wellicht door het vertekende beeld van socials? Maar ik lees vooral wat de mannen niet willen, wat willen jullie dan wel precies?
Ik probeer niet te snel conclusies te trekken maar soms lijkt het of mannen zo min mogelijk moeite willen doen nog voor een partner maar wel willen dat de partner moeite doet voor hun.
Uit alle dingen die ik tot nu toe heb gelezen zie ik vooral wat vrouwen tegenwoordig verkeerd doen maar niet wat ze dan graag zouden willen en wat ze zelf in de relatie willen stoppen.
Nu ben ik al helemaal geen relatie expert aangezien ik door mn werk als dvp al jaren single ben en waarschijnlijk wel blijf maar ik vind het interessant om te lezen hoe mannen hier nou echt over denken. Het kan toch niet echt zo zijn dat alle mannen nu denken dat alle vrouwen hetzelfde zijn en willen? Dat zou net zo deprimerend zijn als dat ik nu ook zou geloven dat er geen goede mannen meer rondlopen 😅
 
Oh ik ben supergoed voor m'n vrouwtje, dat is het probleem niet. Maar het moet wel leuk/eerlijk/gelijk blijven en niet pushen voor het uiterste of misbruik maken van de gehele situatie.

En ik kom ook geen vrouwen tekort - dat is ook het probleem niet. Soms zijn dingen gewoon niet wat het lijkt en ben je verblind door wat jij op dat moment denkt dat het liefde is.
 
Oh ik ben supergoed voor m'n vrouwtje, dat is het probleem niet. Maar het moet wel leuk/eerlijk/gelijk blijven en niet pushen voor het uiterste of misbruik maken van de gehele situatie.

En ik kom ook geen vrouwen tekort - dat is ook het probleem niet. Soms zijn dingen gewoon niet wat het lijkt en ben je verblind door wat jij op dat moment denkt dat het liefde is.
Dat vind ik persoonlijk nogal een vaag antwoord. Dus je hebt een vrouw en daarnaast nog andere vrouwen en je vrouw mag niet teveel van je vragen? Of moet net zoveel voor jou doen als jij voor haar. Begrijp ik het zo goed? Mag zij dan ook andere mannen hebben?
 
Soo....ik heb wel met wat gekke vrouwen gedate, maar niet zo gek. Ik vind meeste vrouwen slechte mensen vanuit hart.

De meeste vrouwen hebben geen empathie voor mannen. De meeste vrouwen hebben social media, zelfs getrouwde vrouwen en vrouwen in relatie plaatsen pikante foto's zodat ze aandacht en waardering krijgen van andere mannen. Ze stellen zich dus nog steeds open voor andere betere mannen via social media.
Daar hebben ze ook het recht toe.

Ik ken een meisje die eens ruzie had met haar vriend omdat ze een bikini foto gepost had op haar insta. En haar Vriend eiste dat ze hem verwijderde. Omdat hij niet wou dat andere mannen haar zo zagen. Haar antwoord was gewoon als jij mag geld verdoen op onlyfans om te rukken op andere vrouwen, mag ik ook die bikini foto posten. En daar heeft ze 100% gelijk in.

Dat is het zelfde als een goede vriend van mij. Hij is 10 jaar samen met zijn vriendin. Hij was al 26 jaar maar bleef maar alle weekends zat thuis komen gat in de nacht. Tot kotsend toe. Zijn vriendin was hem eens aan het filmen terwijl hij snurkte. Hij kwam wakker en wat doet hij, hij snakt haar gsm uit haar hand en smijt hem tegen de muur. Na dien komt hij fier het filmpje. Tonen.

Ze vroeg hem al jaren om eens een eitje voor haar te bakken. Hij "kon" dat niet. Waneer ze al zo goed als uit elkaar waren kon hij plots wel de moeite doen en koken voor haar.

Dan zeggen ze achter af ik begrijp niet waarom ze me niet nog een kas geeft.
 
Vrouwen staan bij de meesten van jullie wel in een goed daglicht lees ik😅
Weet niet of je op mijn bericht doelt, maar dat valt wel mee hoor. Niet alle vrouwen zijn hetzelfde gelukkig.

Ik probeer niet te snel conclusies te trekken maar soms lijkt het of mannen zo min mogelijk moeite willen doen nog voor een partner maar wel willen dat de partner moeite doet voor hun.
Dit zie ik bij zowel mannen als vrouwen.
 
Ze willen heel graag onafhankelijk zijn en zich niet ondergeschikt stellen aan een man. Maar ze willen wel graag een man die hun shit handelt en voor ze zorgt.
En vervolgens krijg je voor die vrouwen het probleem dat ze allemaal achter dezelfde mannen aanlopen.

In plaats van naar jezelf te kijken en te zien dat je misschien minder waarde hebt op de markt zet je de aanval in op mannen die je afwijzen.


Als mannen dat doen zijn het stalkers en worden ze keihard aangepakt. Bij vrouwen is het de schuld van de man. Had je maar je lul in je broek moeten houden....

Gaat lekker met de next generatie vrouwen in Nederland....
De meeste mannen hebben geen haat tegenover vrouwen om dit leuk te vinden.

Maar vrouwen moeten wel eens een keertje hun problemen gaan oplossen. Als mannen willen we daar graag bij helpen, maar dan moet je als vrouw ook willen leren.

Helaas is dat net zoals bij mannen niet elke vrouw gegeven om dat te kunnen.
 
Veel hedendaagse vrouwen willen een een kerel uit het top segment (hoog inkomen, knap, zorgzaam etc etc) terwijl ze zelf niet tot het top segment horen.. tja...

Uit het eerste bericht

Dating app research shows that 80% of western women are all chasing after the top 20% or less of men, with earning potential being the biggest factor next to physical attractiveness.
Vrouwen staan bij de meesten van jullie wel in een goed daglicht lees ik😅
Vrouwen plaatsen zich dus ZELF in een bepaald daglicht. In het algemeen. Zie quote. Dit gaat dus niet over jou als persoon maar over een TREND die nu zichtbaar is
 
Dating app research shows that 80% of western women are all chasing after the top 20% or less of men, with earning potential being the biggest factor next to physical attractiveness.

Vrouwen plaatsen zich dus ZELF in een bepaald daglicht. In het algemeen. Zie quote. Dit gaat dus niet over jou als persoon maar over een TREND die nu zichtbaar is
Daar heb ik geen research voor nodig. Vul je bruto inkomen bij iets als Lexa maar eens in... je krijgt totaal andere reacties.
 
Dat is dus ook het probleem met de hedendaagse vrouw (en nee dit geldt niet voor elke vrouw!)
Ze willen gelijkheid qua alles zolang het in hun voordeel is... En nou ja die tactiek is mega succesvol gezien het openingsbericht ;)
Dus de volgende generatie gaat weer heel traditioneel doen.
 
Veel hedendaagse vrouwen willen een een kerel uit het top segment (hoog inkomen, knap, zorgzaam etc etc) terwijl ze zelf niet tot het top segment horen.. tja...

Uit het eerste bericht

Dating app research shows that 80% of western women are all chasing after the top 20% or less of men, with earning potential being the biggest factor next to physical attractiveness.

Vrouwen plaatsen zich dus ZELF in een bepaald daglicht. In het algemeen. Zie quote. Dit gaat dus niet over jou als persoon maar over een TREND die nu zichtbaar is
Denk dat ik dan te weinig weet over de hedendaagse vrouwen. Ik kijk ook puur naar mezelf en de vrouwen in mijn kring en die zijn niet uit op mannen met geld en status enz. (Even los van mijn beroep spreek ik dan he want kan me voorstellen dat het vreemd overkomt uit de mond van een dvp) maar in mijn prive leven zal status en geld me aan mijn achterste roesten en wil ik gewoon een eerlijke, zorgzame vent. Maar als je als man veel aanloopt tegen vrouwen die wel hele hoge eisen hebben kan ik me voorstellen dat dat een frustrerend iets is.
Zouden dat soort dames dan ook vooral op datingsites zitten? Misschien dan beter ergens anders iemand tegen zien te komen dan online. Dating apps vind ik zelf ook niet echt de meest fijne mensen zitten 😅
 
@Ivy het is een cultuurfenomeen. Dus nee dat geldt nooit voor iedereen. Jaren 80 hadden we punkers. Betekende niet dat heel NL als kraker met een hanenkamp rondliep bv...

We zitten nu gewoon in een periode van volledige (losgeslagen) "vrijheid". Wil jij je identificeren als helicopter? Dat kan. Vind je dat raar? Dan ben je een onderdrukker...

Link naar originele artikel
(een website uit het Midden Oosten)

Verder staat het op zerohedge

Kortom we kunnen de bron met een korreltje zout nemen.

Echter de 20%/80% claim is wel "breder: bekend. Alhoewel hier ook een stuk game-theory bij komt kijken (mannen liken ALLES, dus zijn vrouwen NOG selectiever heel simpel gezegd)

HOEFLATION: The average man nowadays needs to work several times (5x) harder than his grandfather (finances, bodybuilding, career etc.) to attract women who are several times (7x) in lower quality (inferior) to his grandmother (less attractive, abhorrent personality) etc.

En vanuit de (jonge mannen) is dit interessant om te lezen
Samengevat: Door de emancipatie en de gelijkwaardige eisen van vrouwen kiezen mannen er voor om voor porno te gaan.
 
Laatst bewerkt:
HOEFLATION: The average man nowadays needs to work several times (5x) harder than his grandfather (finances, bodybuilding, career etc.) to attract women who are several times (7x) in lower quality (inferior) to his grandmother (less attractive, abhorrent personality) etc.
Ik ben het echt wel met bepaalde statements eens maar deze valt bij mij gewoon niet lekker sorry.
Als je geen knap super model bent als vrouw mag je dus geen eisen stellen? Iedereen, zowel man als vrouw, verdient liefde. Tuurlijk als je zelf een egoïst bent of iemand die niet eerlijk is en vreemdgaat mag je niet verwachten dat je partner dan wel trouw is en je alles geeft.
Maar hoe dat stuk op mij overkomt is als je niet heel knap bent mag je geen eisen stellen aan een man.
Of lees ik het nu verkeerd?
Eisen stellen vind ik niks mis mee, mits je zelf ook te bieden hebt wat je zelf eist. Los van uiterlijk want zie genoeg knappe mannen lopen met minder knappe dames en andersom. Dus voor sommige mensen is karakter gelukkig ook nog wel belangrijk😆
 
Ik denk dat er veel mannen zowel eerlijk als zorgzaam zijn.

Ik denk dat er daarnaast een veel belangrijker selectiecriterium is wat niet genoemd wordt, en dat is charisma / zelfverzekerdheid.

Er is een grote groep mannen die wel eerlijk en zorgzaam zijn maar charisma missen of wat onderdanig zijn waardoor ze grotendeels onzichtbaar zijn als het op partner selectie aankomt.

Kijkend naar het groepje mannen met veel charisma, dat is waar de narcisten zich begeven (niet eerlijk en zorgzaam) die je eruit zult moeten filteren en de mannen die altijd veel opties hebben gehad dus nooit zo erg hun zorgzaamheid hebben hoeven te ontwikkelen. Dan komt ook vaak bindingsangst om de hoek kijken.

Wellicht weer wat gegeneraliseerd en niet onderbouwd met feiten, maar gewoon wat gedachtes op de zaterdagavond.
 
Ik ben het echt wel met bepaalde statements eens maar deze valt bij mij gewoon niet lekker sorry.
Als je geen knap super model bent als vrouw mag je dus geen eisen stellen?

Jawel maar dat statement moet je meer vertalen als dus dat een groep vrouwen bovengemiddelde eisen stelt (date outside their league?)
check die site even.. .leuk speeltje!

Ook hier kan je checken op welke leefttijd de datingpool het grootste is (USA cijfers)
 
Maar hoe dat stuk op mij overkomt is als je niet heel knap bent mag je geen eisen stellen aan een man.
Of lees ik het nu verkeerd?

Als ik het even heel kort samenvat word daar bedoeld dat mannen aan gemiddeld 5x zoveel eisen moeten voldoen dan vrouwen. Voordat vrouwen zelfs maar overwegen om wat voor contact dan ook met mannen te hebben.
Zelfs als mannen contact zoeken met een vrouw die algemeen beschouwd ondergemiddeld visueel aantrekkelijk is.

En dat vrouwen dit artikel niet direct begrijpen zegt voor mij eigenlijk al alles.
Vrouwen zitten helemaal in hun eigen tunnel. Met alles wat ze normaal vinden en alles wat ze (bewust en onbewust) eisen.
Zo'n artikel staat mijlenver van de belevingswereld van vrouwen.

En zolang de wet (en rechters, want jurisprudentie) aan de kant van de vrouwen staat qua alimentatie, toewijzen van huis bij scheiding, toewijzen van kinderen aan de vrouw. Is er dus geen gelijk speelveld, en haken mannen dus af.

Vrouwen willen gelijkheid? Prima!

Alles of niets. Quid pro quo.
 
Laatst bewerkt:
Die dubbele moraal zie je overal tegenwoordig en de tegenstellingen worden steeds heftiger. NIet iedereen. maar gaat om de TREND..

Als man zijnde moet je dus rijk/knap en succesvol zijn... en mag je eigenlijk geen voorkeuren hebben want elke voorkeur van een KEREL wordt vertaald als vrouwonvriendelijk gedrag.

dus tja... als meer vrouwen meer eisen stellen (en vaker psychologische problemen hebben in the proces) snap ik wel dat jongere gasten afhaken qua dating
Screenshot 2024-01-07 at 09.52.29.png
Screenshot 2024-01-07 at 09.58.29.png
 
Laatst bewerkt:
Loopt 80% van de vrouwen achter 20% van de mannen. Zeker waar, naar mijn gevoel zels 90 vs 10, maar volkomen hun recht.
Loopt ook het merendeel van de mannen achter dezelfde knappe vrouwen, ook waar, ook ons recht.
Wil een vrouw alleen blijven als ze aan die 20% niet raakt, haar goed recht. Wil een man niet meer proberen omdat hij teveel werd afgewezen of de eisen te hoog wegen, zijn goed recht.
Iedereen mag eisen stellen en keuzes maken.
Waar loopt het wel mis?
Je mag geen mensen gebruiken in afwachting van het zoeken naar de ideale partner.
Bv vrouwen die "een mindere man" nemen, maar door blijven jagen en omgekeerd.
Waar loopt het nog mis?
Vrouwen moeten ook een nee leren respecteren.
Als je als man niet wil meegaan in de hoge eisen, moet niet heel je sociale leven vernietigd worden door achterklap en roddels.
En als je als vrouw jezelf cadeau geeft aan een bekende voetballer die even van je geniet en dan voor je vriendin gaat, hoef je ook niet uit te huilen bij de kerel die je zelf in de friendszone stak.
Er is gewoon te weinig respect bij sommige.
Het is volkomen normaal dat er veel singles zijn en problemen bij beide geslachten.
1001 eisen, zowel door de maatschappij als de potentiele partner, moeilijke economische tijden, dubbele moraals, metoo, woke...
Veel mensen die doen alsof ze op zoek zijn en dat ook van zichzelf denken, maar eigenlijk de ander geen echte kans geven.
Heb je het gevoel dat iemand te veeleisend, respectloos is, je als gebruiksvoorwerp ziet?
Andere en betere, of alleen blijven als er niemand is.
Beter alleen dan met iemand die het niet meent.
Lang leve prostitutie.
 
Het openingsartikel is een verhaal uit de VS.
Het materialistisch druipt er van af. First dates zijn daar tegenwoordig restaurantbezoeken voor 400-500$ - anders komen de principessas niet opdagen.

Tegelijk zie je als tegenbeweging MGTOW.

Mijn advies: gewoon naar de DVP tot de tijd dat de biologische klok heel hard tikt en de vrouwen weer naar de realiteit terug komen.
 
* https://nl.wikipedia.org/wiki/MGTOW
Men Going Their Own Way is een levensstijl van een online gemeenschap van mannen die ideologische onthouding van contact met vrouwen beoefenen. MGTOW-leden hebben gezworen om weg te blijven van vrouwen, te stoppen met daten en geen kinderen te krijgen, teneinde hun soevereiniteit, kapitaal, en vrijheid te behouden. Wikipedia
 
Als je geen knap super model bent als vrouw mag je dus geen eisen stellen?
Het gaat er meer om dat meeste gemiddelde vrouwen onrealistische standards hebben. Ze kunnen wel seks hebben met mannen aan de top, maar ze krijgen geen echte langdurige relatie of huwelijk van zulke mannen. En dat is wat veel vrouwen willen, inzet van een man voor een langdurige relatie of huwelijk.
Er is een grote groep mannen die wel eerlijk en zorgzaam zijn maar charisma missen of wat onderdanig zijn waardoor ze grotendeels onzichtbaar zijn als het op partner selectie aankomt.
Ben het eens met meeste wat je zegt, maar mannen horen niet onderdanig te zijn, vrouwen horen onderdanig te zijn en dat is wat veel moderne vrouwen missen. Grote groep mannen missen juist mannelijkheid, en ik zie ook veel van zulke mannen op dit forum.
Mijn advies: gewoon naar de DVP tot de tijd dat de biologische klok heel hard tikt en de vrouwen weer naar de realiteit terug komen.
Vrouwen worden minder aantrekkelijk en krijgen minder opties en seksuele aandacht met tijd. Terwijl mannen juist aantrekkelijker worden, veel meer opties en seksuele aandacht krijgen.

Ik ben veel jonger dan de meeste hier, door dvps te bezoeken kan ik veel beter neuken dan de meeste mannen vooral vergeleken met mijn leeftijd. Ik sport 6 keer in de week, ben fysiekelijk en mentaal veel fitter dan meeste mannen. Als ik 35 ben ga ik geen vrouw willen die 30 is en door mannen heen gerend is.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan