Recensie Heavenly - Gent 4,00 ster(ren)

Boskeun

Newbie
17 dec 2022
10
4
36
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen in mond
  3. Pijpen deepthroat
  4. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
50+
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
E+
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/escort/dames/superhete-dame-voor-echte-spannende-sex-zonder-fake.html
Totale kosten (in euro)
200 + 50 (transport)
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Afspreken met Heavenly ging heel vlot. Toen ze voor me stond viel het mij op wat voor elegante en vriendelijke dame ze wel is. Ze begroette me met een charmante glimlach en een kus op de lippen. Zalig.

Eenmaal binnen in de kamer trok ze haar mantel uit en deden we de zakelijke formaliteiten. 200€+50 voor de vervoerkosten.

Ze nam me dan in haar armen en begon mij te kussen. Met haar ene hand voelde ze vlug even hoe het gesteld was met mijn jonge heer. Ze deed de riem van mijn broek los en dat was het signaal om uit de kleren te gaan. “Ik heb een sexy pakje voor jou aangetrokken”, zei ze. En ja hoor eenmaal ze uit de kleren was stond ze daar in een sexy zwart lingeriepakje. Wat een zicht. Haar mooie borsten en prachtige rondingen van haar lichaam zaten mooi in het pakje. Ik vond haar er prachtig uitzien. Dat met de vriendelijkheid die ze uitstraalt maakte me heel geil.

We gingen op bed liggen terwijl we volop zoenden. Ze kan heel goed zoenen en ze is niet schuw om lekker geil te tongen. Bij het beffen smaakte ze heerlijk. Met haar handen streelde ze mijn hoofd zacht. Af en toe dode ze me wat dichterbij om wat meer druk to geven terwijl ik met veel genoegen haar nat kutje aan het eten was. Ze wordt echt heel nat. Ik kon wel het hele uur daar vertoeven. Wat lekker.

Maar na een tijdje was het haar beurt zie ze. Ik ging op mijn rug liggen en ze begon me te pijpen. Heavenly kan naar mijn mening uitstekend pijpen. Mijn jonge heer werd verwent en al vlug was ik klaar voor het volgende op het menu. Condoom rond en gas geven. Het duurde niet lang dat ik me niet meer kon houden.

Na ronde 1 wat gepraat. Ze is een vlotte prater. Tijdens het praten bleef ze echter aandacht hebben op mijn lichaam. Ze streelde me zacht, soms een kusje, en dat resulteerde nog vlug dat mijn jonge heer weer leven toonde. Van het moment dat ze voelde dat ik er weer zin in had begon ze mij te pijpen. Deze keer haalde ze alle truien uit de doos. Wat een pijpbeurt. Wat ik er zo goed aan vond was dat ze ervoor zorgde dat het genot kon blijven duren. Ze voelt goed aan wanneer je klaarkomt en zorgt ervoor dat je dat net niet doet. Heerlijk. Toen het moment er dan echt wel was bleef ze maar slurpen aan de jonge heer. Ik spoot mijn zaad in haar mondje en met veel plezier, kijken d in mijn ogen slikte ze het gewoon door. Wat een geil moment.

Ze kwam dan nog even in mijn armen liggen. “Heerlijk”, zei ze. En ik kon niks anders doen dan haar gelijk geven.

Mijn ervaring met Heavenly was zoals haar naam is, Heavenly. Ze is geen klokkenkijker. Toen ze de hotelkamer verliet keek Ik op mijn klok en zag Ik dat we 15 minuten langer hadden gestoeid. Ik had met har een zalige tijd met haar en ik hoop haar binnenkort nogmaals te mogen ontvangen. Voor mij is ze zeker voor herhaling vatbaar.
 
  • Leuk
Waarderingen: Spirit