Algemeen Indonesië, Bali

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Bamihapje

Vaste klant
120
01/08/21
153
13
Ik miste een topic over een van de grootste landen in Azië, en haar meest toeristische eiland.
Nu er langzaam meer landen open gaan speel ik met de gedachte om weer naar Indonesië te gaan, incl. wat "rustdagen" op Bali.

Pre corona ook een paar dagen op Bali geweest als tussenstop.
Verbleef toen in Kuta, vlakbij Jalan Legian. Ik had niet zelf geboekt, dus wist daarvoor niet dat dit hét toeristische deel was, maar daar kwam je snel genoeg achter.

Ik was met een uiteenlopend groepje, maar zodra ik als man eventjes losbrak hangen ze bijna letterlijk om je benen om je massages en van alles aan te bieden.
Ook op Tinder was er genoeg (betaald) te doen. Om de swipe een like, maar vaak een escort. Er was geen gebrek aan aanbod in elk geval.

Maar omdat ik dus met een groepje was ben ik er in de late uren tussenuit geglipt en naar Riverview Spa gegaan, nav een post op een bepaald forum destijds. Ik weet niet meer wat ik destijds betaald heb, maar het was er niet goedkoop. De massage was verder prima en incl. intiem, vaar voelde wat gehaast aan. Maar er zijn vast betere locaties.


Zijn er hier mensen met recente ervaringen op Bali? En is het überhaupt weer een beetje open, of nog altijd een spookstad door corona?
 
Mijn ervaringen op dit gebied zijn erg goed. Bij aankomst meteen Tinder geïnstalleerd en eigenlijk iedere dag (soms meerdere keren) 3 weken lang met een dame geweest. Onbetaald.

Met 1 daarvan meerdere videos opgenomen en echte sex marathons gehouden. Zij was dan ook de gene die ik in die 3 weken regelmatig zag. Zij was van origine een moslima die vanuit Jakarta naar Bali was vertrokken om haar werk als designer op te pakken maar vooral om vrijer (zonder hoofddoek e.d.) te kunnen leven.

Mijn solo trip door Bali vergeet ik echt nooit meer.. 😂
 
Ja, China zit nog potdicht en @Johny Wandelaar zei ook dat in Vietnam en China teveel sharks zitten. Ik denk dat hij met sharks bedoeld op geld beluste vrouwen. Die heb ik in China en in het chinese wereldje ook veels te veel meegemaakt o_O:mad:. Indonesië ken ik totaal niet. Wel weet ik dat er heel veel mooie vrouwen rondlopen. Ik heb trouwens horen zeggen dat Indonesische vrouwen voor de seks beter zijn dan Chinese vrouwen. Ik ben heel benieuwd.
 
Kan ik beamen. Vooral de Balinese vrouwen. De kans dat je als bule (westerse man) een Balinese vrouw kan scoren zijn uiterst gering. Veel vrouwen zeggen Balinese te zijn, maar komen van Oost-Java. Ik heb een Balinese vriendin gehad. Maar je moet niet vragen wat een gedoe dat gaf.
Ik zal met ervaring wel eens posten hier.
 
Als je kennis van bahasa Indonesia gering is dan score je meestal in de wat hogere prijsklasse. Maar nog steeds veel kans op succes. Idem mbt bahasa Jawa of bahasa Bali. Maar meestal lukt het wel. Zeker als je voor de semi-pro's gaat.
Pas op voor de sharks in de disco's (bv skygarden en die andere aan de jl. Legian in Kuta.
Hotels zijn meestal girl-friendly, zeker als je zo nu en dan een praatje maakt met de satpam (security).
Breng wel je dame zelf weer naar buiten, anders pikt de portier een deel van loon in.
En letop: niet alle dames zijn working girls…..
 
Je moet wel volledig gevaccineerd zijn.
Klopt. En je moet die indo app op je telefoon hebben anders kan jou de toegang geweigerd worden. Dat betekent dat je vooraf je moet aanmelden zodat jouw vaccinatie bewijzen gecheckt kunnen worden. Om die app te gebruiken heb je wel wifi/internet nodig.
Indonesische simkaarten zijn tegenwoordig een heel gedoe. Om er een te krijgen en de 'invoerbelasting' op je telefoon. Erg hoog als topmodellen van samsung of apple hebt.
 
Maar laat je niet afschrikken. Kleine en grote Johny komen altijd voldoende aan hun trekken.
Nu is 'trekken' een beetje een vreemd woord in deze context.

Eerlijkheidshalve, de wandelsport in Indonesië is meestal minder prominent dan in Thailand. Dus je moet er wel iets meer je best doen dan in Thailand. Wel goedkoper, tenzij je het wilt combineren met de golfsport. Dan moet je een goudensnikkel hebben wil je scoren.
Zeker op de andere Eilanden.

Java, sumatra (muv aceh), noord sulawesi ( manado), zuid sulawesi (makasar) en Bali (muv karangasem) bieden veel mogelijkheid.
Op andere eilanden loop je het risico om zonder je alter ego van je vakantie terug te keren (maar dan wel met je pasverworven echgenote).
 
Laatst bewerkt:
Klopt. En je moet die indo app op je telefoon hebben anders kan jou de toegang geweigerd worden. Dat betekent dat je vooraf je moet aanmelden zodat jouw vaccinatie bewijzen gecheckt kunnen worden. Om die app te gebruiken heb je wel wifi/internet nodig.
Indonesische simkaarten zijn tegenwoordig een heel gedoe. Om er een te krijgen en de 'invoerbelasting' op je telefoon. Erg hoog als topmodellen van samsung of apple hebt.
Inmiddels is basis vaccinatie voldoende. Je Europese vaccinatie bewijs laten zien bij immigratie ook. Officieel de app. Maar daar keken ze bijna niemand meer naar.


Simkaarten zijn super easy. Had hem binnen 5 minuten bij een winkeltje op straat. Niet doen op het vliegveld dan betaal je het dubbele minimaal.

Niks geen last gehad van invoerbelasting. Dat is alleen voor langere tijd.


Wie heeft er tips voor clubs waar je dames kan oppikken?
 
Als je korter dan 3 maanden blijft en/of jouw telefoon al in Indonesia gebruikt heb voor de invoering van die belasting regel: geen probleem. Idem als je een goedkopere telefoon hebt.
Ik heb het meegemaakt dat mijn simkaart het 'plotseling' niet meer 'deed'. Uiteraard op een moment dat bijzonder ongelegen kwam.
Maar goed, waar hebben we het over? Een luxe probleem toch?
 
Als je 3x een vaccinatie heb gehad voldoe je aan de regels. Formeel moet je die Indonesische app gebruiken. Werkt eigenlijk alleen als je mobielinternet hebt. (Heel duur met je NL of BE simkaart. Wifi niet altijd op die plekken waar je de QR code moet scannen beschikbaar. In 9 van de 10 gevallen voldoet het tonen van een print van je vaccinaties. Dus in 1 van de 10 niet. Kan soms wel heel slecht uitkomen.
 
Absoluut! Goede vluchttijden, aardige mensen, heerlijk eten en er is respect voor elkaar.

In Kuta regio gebeurt alles open en bloot en bieden dames hun diensten aan vanuit bars of op straat voor een salon.
Andere dames proberen je te verleiden vanuit een club.
Heel open allemaal.

Niemand zal zich met je bemoeien/lastig vallen als je de mensen verder respecteert.

Prostitutie is verboden in Indonesië. Het land is moslim, met uitzondering van Bali. Waardoor er hier veel meer kan en mag. Overheid kijkt weg.
 
Echt wandelen kan je beter in Thailand doen, maar ik vindt het zoeken wat leuker..;)

Ga je echter naar bepaalde discotheken op Bali dan is elke vrouw alleen een freelancer..
Ze graag mee voor de hele nacht.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan Onderaan