Algemeen krashzoneparties

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Kwam later binnen en was ook half uurtje vroeger weg, maar wat een lijf ... ze heeft in de achterste grote kamer in de Divine pakweg 20 man meegesleurd en de nodige anale akrobatie tentoongesteld. Ik heb haar bronstig kunnen bestieren, lekker diep laten pijpen en zalig op dat achterpoortje doorgestoten. Ik blijf het een lekker vrouwtje vinden, haar partner is ook toffe peer, ze had wat mij betreft nog wat langer mogen doorgaan, en had ook leuk geweest mocht ze zich eens met Bianca op de matras hebben gelegd, zo 2 DD bimbos samen, had ik ook wel eens willen zien.
Jezus… heb wat gemist, jaloers!
Jammer dat tkzp niets in de week tijdens de kantooruren organiseert.
 
I went to the December 1st party. It was a nice experience, although imo there were a bit too many men, I was told it's not often that it happens since it's a big event.

I finally got to see Angel who truly deserves her nickname AnalAngel. She did take dozens of men down there and ended the night with some DAP and an intimate bukkake.

Spermarie and Cathaleya were on fire, really enjoying it apparently even if I couldn't really make my way to them.

Bianca as usual attracted the crowd like a honey pot next to a swarm of bee . She managed to satisfy all of us, gratifying us to some DP which was the kind of stuff I thought I'd never witness in real life. There was a line-up at the bar to take her from behind at some point.

Had a nice talk with Alicia Dark and Angel outside of sex, the atmosphere was quite relaxed in spite of the density of the crowd.

I would go back for the next big event definitely, or another one with less people maybe.
 
Vrijdag 01/12 - Nacht van de 1001 perversies
Dit was mijn eerste deelname aan een Kzp. Iets na 8 u was ik er. De ontvangst verliep vlot en nadat mijn HIV test uitwees dat ik fit was voor de wedstrijd kon ik me ontdoen van alle nutteloos textiel. Ik had locker nr 69 (ik verzin het niet) maar het nummer was wel handig om te onthouden toen ik de sleutel overhandigde aan de bar. Met een cola in de hand wat praten met medestrijders - de sfeer was gemoedelijk. Beetje bij beetje kwamen de dames en andere heren binnen.

Het actieve gedeelte begon om iets na 9u met oa Bianca op de matrassen in het centrale gedeelte. Deze blonde deerne wordt omschreven als een "bimbo" en ja daar kan ik mij bij aansluiten. Een hemels rank en slank lichaam; mooie zachte gebruinde huid en een air van "ik wil keihard genomen worden". Onmiddellijk +/- 10 man errond die ze netjes 1 voor 1 afwerkte. Ik liet de drukte aan me voorbij en maakte een vlug rondje door de club. Die is groot met héél veel verschillende speelruimtes. Uiteindelijk bij Spermarie beland. Duitse dame (hier al eens omschreven als een gekke tante als ik me niet vergis) maar heel aantrekkelijk lichaam en een superstrak kutje. Ik neukte haar in missio terwijl ze twee andere mannen afzoog. Na deze eerste kennismaking trok Cathaleya mijn aandacht. Die liet zich door verschillende mannen palen in een nis in het centrale gedeelte. Dit wezen zal ik maar omschrijven als jong, guitig, speels…een echte cutie maar wat een geile meid. Ik had nauwelijks tijd om haar mooi lichaam gehuld in sexy lingerie te bewonderen of ze schoof haar slipje opzij om mijn lid in haar natte warme gleufje te stoppen…wat een sensatie zeker als ze haar benen in je nek legt zodat je haar diep en hard kan nemen. Ze geniet ervan en kijkt je vol wellust in je ogen…hemels.
Tijd voor een douche en een cola om vast te stellen dat de tent ondertussen omgetoverd is tot 1 grote orgie. Werkelijk overal waren vrouwen en mannen bezig, in de kamers, aan de bar en dit duurde zomaar gans de avond. De bezoekers van deze feestjes beschikken over superkrachten (ofwel vroegen velen aan de inkom een gratis Kamagra pil…😉). Andere dames heb ik niet bezocht ondanks dat ze super actief waren (en hun bezig zien en horen ook wel best leuk is).
Alicia bijvoorbeeld; niet groot in lengte maar wel in daden. Ze laat zich keihard doggy neuken terwijl ze een andere deepthroat pijpt en terwijl de boel bij elkaar schreeuwt. En Bianca die - als ze in actie schiet - het merendeel van de tijd met een pik in haar kut en kont zit onder het goedkeurend oog van haar partner.

Mijn avond was dus samen te vatten als een wedstrijd België vs Duitsland waarbij ik super heb genoten van Cathaleya en vooral Spermarie…ik weet niet meer hoeveel keer ik intiem was met deze dame maar had ik voor deze avond een tienbeurten kaart gekregen bij haar…ze was op!

Bij het buitengaan nog de partner van Bianca gekruist. Hij gaf me uit het niets een hand en vroeg hoe het was geweest. Sympathieke en oprechte gast. Toen ik hem vertelde dat ik niet tot bij Bianca was geraakt wegens te druk zei hij "dat had je me moeten zeggen dan zorgde ik er wel voor dat ze even tijd en ruimte voor je maakte…"

Ik kan geen betere reden verzinnen om me opnieuw in te schrijven voor een volgend feestje...
Zo te lezen heb ik iets gemist vorige week, had het kunnen denken met de aangekondigde line-up.
Als ik jou review las, beleefde ik het bijna mee, zo herkenbaar, de nis is idd het favoriete plekje von immer geile Cathaleya🔥💥, ze past er precies in.

En dan Bianca❤️❤️, puur porno figuurtje, wat een lekker geil wijf man!!
Ja en ook haar man, gewoonweg een geweldig sympathieke kerel😘.
Zoals velen onder ons, heb ik met dit koppeltje en een horde Krashers, al zeer leuke interacties mogen beleven🤪
Ik zie haar zo graag op de knietjes zitten met haar tong uitgestrekt, om liefst zo veel mogelijk zaad te ontvangen, want daar smeekt ze voor!
Als ze daarna nog een rondje door de zaak loopt en jou nog eens uitdagend aankijkt, terwijl de klodders zaad van haar kin en geweldige DD tieten druipen…🥵
Fuck man, dan krijg ik het heel warm en nog veel warmer wanneer het zaad ook nog eens uit haar kutje druipt, alles kan…
Week na week zijn ze er om ons te plezieren, altijd anders maar steeds oogverblindend😍🤩💥

Keuzes maken, wie krijgt mijn kwakjes, het wordt allicht niet makkelijk morgen.
 
Hi Max,

I never met her before so am just going by the reviews I've read here… and that all sounds very promising.
The longer we await her return the more we desire her.
Well my friend, than i know what should be on top of your bucket list. I know Y is in burning desire to krash again, and to rock the world of krashers like you 😉
 
De grote meerwaarden op de Krashzone parties tegenover andere AO parties zijn vooral de nette ruime club waar niet bespaard wordt op dranken/stookkosten en vooral de knallende muziek.
Zalig toch om Bianca DD onder toeziend oog van haar man, stevig doggy af te neuken terwijl "Smack my bitch up" van The Prodigy door de boxen knalt.
My Epic moment of 2023!
Bij deze dan ook een verzoek aan Max om deze schijf in the Playlist te laten en er "The bad touch" van The Bloodhound Gang aan toe te voegen.
 
Laatst bewerkt:
Vanavond ga ik voor het eerst langs gaan in club Devine. Ik vroeg me af wat de gemiddelde op komst van koppels zijn? Ik heb ergens gelezen dat de blauwe pilletjes aanwezig zijn. Klopt dit ook?
 
Vrijdag 08/12 - The Joker's Hotwives Gangfuckfest

Na mijn eerste deelname vorige week nam ik het besluit om me opnieuw richting club Divine te begeven. Dit tripje was niet gepland maar het laatste feestje van 2023 wou ik niet missen.

Na de administratieve zaken te regelen (gaat steeds vlot waarvoor dank aan de organisatie) me naar de bar begeven waar ik een "medestrijder" van vorige week tegen het lijf liep en een praatje maakte terwijl Lynn reeds in vol ornaat aan de toog zat.

Mondjesmaat kwam nog volk opdagen maar het viel wel onmiddellijk op dat de grote drukte van vorige week wat achterwege zou blijven.

Iets na negen uur begaven "Batgirls" Bianca, Manoush, Jacky, Cathaleya en co zich naar het central gedeelte. De mannen volgden en gooiden hun kaarten op tafel. Ik zette mijn joker in op Lynn die ik al vlug kon nemen terwijl ze anderen oraal bevredigde. Ik moest maar een paar passen zetten richting Cathaleya, gehuld in een rood latex pakje (jezus wat zag deze mooie meid er weer bloedgeil uit). Ik neukte haar om beurt opnieuw in de nis samen met nog andere heren. Ze genoot en het was merkbaar want haar poesje was drijfnat…

Na mijn eerste douche en drankje was de club omgetoverd in Gotham city waar "de misdaad" overal plaats vond. Ik aarzelde even waar ik zou aanschuiven maar werd gewenkt door een blonde amateur dame met haar partner. Op zijn aangeven knielde ze voor mij en gaf me een zalige pijpbeurt. Ik volgde haar naar de zetels waar deze "catwoman" (ze had ook een rood latex pakje aan) me in cowgirl bereed. Ze kon er wat van en genoot ook met volle teugen. Ik heb haar later op de avond nog zien neuken met andere mannen en de vonken vlogen er vanaf…

Ook Jacky slut was de moeite. Rijpere dame met het lichaam van een twintigjarige kitten…dus aan haar heb ik me ook "vergrepen". Ik niet alleen…de manier waarop ze geknield haar kutje en kontje aanbiedt zorgt steevast voor een horde trouwe volgers…

Later op de avond heb ik nog een aantal keer genoten van Lynn en Cathaleya (die stilaan toch op deze feestjes mijn favoriete dame wordt) en ook Bianca die alweer het beste van zichzelf gaf. Ik was aan het toekijken hoe ze zich stevig doggy liet nemen. Plots zei haar partner tegen me in het Frans "nu is het jou beurt"...Ik wou deze kans niet onbenut laten en nam dus plaats alleen weigerde "kleine Robin" opeens dienst…🙈🙈🙈(ik zal toch eens aan Alfred moeten vragen om het wapen arsenaal opnieuw op punt te stellen).

Ondertussen was het bijna één uur en ik was van plan huiswaarts te keren (ik had mijn sleutel al in de hand). De muziek werd ook zachter gezet en op het moment dat ik wil vertrekken staat plots Bianca voor mijn neus. Met een uitdagende blik richting mijn kruis vraagt ze of ik nog wat energie over heb…totaal verrast door dit late en unieke aanbod zeg ik haar dat ik het wel nog wil proberen. Ik neem plaats bij haar op de centrale matras en dankzij haar zalige pijpbeurt slaag ik er toch nog in om haar op zijn hondjes een beurt te geven onder het goedkeurend oog van haar man.
Nadat ik beiden bedankte stapte deze "Bruce Wayne" in zijn batmobiel huiswaarts. Ik wacht vol ongeduld tot Max weer het teken geeft om terug te keren…
 
Laatst bewerkt:
Gisteren weer richting Brecht gereden voor The Joker's Hotwife Gangfuckfest.

Na me te hebben omgekleed en te hebben opgefrist besloten om een ronde door de club te lopen. Tijdens deze ronde viel me op dat er meer (actieve) koppels aanwezig waren dan de eerdere edities.
Mijn oog viel op een jong koppel waarvan de dame lang donkerblond haar had en een mooi slank figuur. Ze liep samen met haar partner naar het zit gedeelte en lieten blijken dat het tijd was voor actie. Dit was voor mij en de andere mannen een duidelijk signaal en ze werd bijna besprongen. Gulzig begon ze de mannen die rondom haar stonden te pijpen terwijl ze ondertussen doggy werd genomen. Zelf heb ik haar even kunnen neuken omdat ze daarna een pauze nam en niet veel later vertrok. Heel spijtig maar zie dit stel graag nog eens een keer terug.
De rest van de aanwezige koppels sprak mij niet echt aan, val meer op jongere dames met lang haar. En de meeste hadden een kort pittig kapsel en waren rond de 45-55 jaar en dat is niet echt mijn smaak.

Na een break eens wezen kijken bij Manoeska, deze lag op het ronde matras voor de bar. Ze was een aantal mannen aan het pijpen en ik sloot mij erbij aan. Wat een topper is dit toch, ze doet dit echt goddelijk. Na de pijpbeurt ging ze op haar rug liggen om daarna door mij en de andere mannen genomen te worden. Ze was niet meer zo enthousiast als de vorige keer dat ze aanwezig was maar later vertelde ze waarom. Ze had eerder deze week een film voor GGG Thompson opgenomen, meegedaan aan de gangbang van Elle Naturelle en als afsluiting van de week de Krashzoneparty. Ze zei dat ze een beetje kapot geneukt is deze week, en dat geloof ik graag.

Omdat ik nog niet klaargekomen was ging ik weer een ronde maken door de club. Ik zag in het zit gedeelte een dame (van een stel) genomen worden door een medebanger. Hij vroeg of ik wilde aansluiten, zogezegd zo gedaan. Na even te zijn gepijpt heb ik haar in missio genomen en daarna volgespoten. Toen ik me lul uit haar kutje haalde stroomde het zaad van mij en de voorganger(s) eruit. Heerlijk om te zien!

Daarna viel me oog op Lynn, qua uiterlijk kun je haar de NLse Bianca DD noemen. Ze lag op de dokterstafel en werd omringd door aardig wat mannen (waarschijnlijk omdat ze voor het eerst aanwezig was). Ook ik heb van haar mogen genieten en ze moedigde me aan om haar kutje vol te spuiten. Nou ben ik de moeilijkste niet en heb ik dat ook gedaan.
Heb op het einde van de avond nog met haar staan praten en het viel haar op dat iedereen heel relaxed is en de mannen heel respectvol zijn tegenover de dames. Ze vond het een geslaagd feest en ze komt graag nog eens een keer terug (lees je dit Max!?).

Zelf vond ik dit een van de betere edities die ik heb bezocht. De sfeer was super en heb een keer de kans gekregen om met een aantal aanwezige bunny's en partners een praatje te maken. Ze zijn allemaal relaxed en spontaan.
Shout out naar Bianca DD en Jacky Slut deze twee dames leverde wederom weer een topprestatie waardoor vele mannen weer terugkomen om van hun te genieten.

Bij deze wil ik Max! en de dames bedanken voor de gezellige avond. Tot volgend jaar!
 
Laatst bewerkt:
Wij zijn weliswaar idd niet heel lang gebleven maar hebben ons goed vermaakt.
Zowel Laura als ik als haar man zijnde vonden dat er veel respect was en de sfeer was goed. Wij zijn idd begonnen bij het zitgedeelte en vonden het leuk hoe er met ons werd omgegaan.
Fijn om te lezen dat men ervan genoot om met Laura te spelen.
Het was onze 1e keer maar zeker niet de laatste keer als het aan ons ligt.
We gaan nog contact hebben met Max.
@Janneman2018 ; fijn dat je het als leuk hebt ervaren! Top!

Grtjs Roy en LauraXite (ook bekend als Do)
 
2023, werd meer dan goed ingezet met de legendarische nieuwjaarsdrink van de KrashZoneParties🫶, vrijdag gingen we voor de afsluiter van een meer dan geslaagd feestjaar. Een afsluiter die enkele dagen voor het feestje nog een verrassende wending kreeg, een vriendin vroeg me om haar te vergezellen, dit totaal onverwacht🤩.
Om eerlijk te zijn het doet iets, om de entree te maken als koppeltje, een totaal andere ervaring, die we zeker nog zullen herhalen!

De club was nieuw voor haar maar al snel was de klik gemaakt, het ijs werd gebroken aan de bar en al even snel werd duidelijk dat ik hulp nodig had om aan haar verlangens te voldoen.
Nu voor die hulp, kon ik gelukkig rekenen op Krashers, alleen de klus klaren, was geen optie geweest en dit was ook zeker de bedoeling niet, delen is toch zoveel leuker🤪.
Er volgde een meer dan geslaagd eerste feest uurtje onder ons, met nog 3 aanwezige heren.
Eentje was me voor met zijn donatie, dus het was vlotjes binnenkomen, tja ieder zijn ding maar ik vind dit gewoonweg zalig, waarom zou ik mij hierover schamen!
Gentle as we are, vroeg ik haar netjes waar ze de volgende lading wenste, resultaat een druipend kutje!
Rust was welgekomen🥵 maar duidelijk nog niet voor haar, ze liet zich nog geruime tijd gebruiken door een aardig groepje.

Ondertussen gegaan voor een douche momentje en een rondje in het centrale gedeelt, stuite ik daar op een zeer gewillige Fuckslut Jacky🔥, er volgde een dansact aan de paal.
ik werd aardig opgegeild door Jacky, wat een figuurtje😍, dus voor mij terug een staande paal. Ze nodigde uit, door haar kontje naar achter te duwen, begrepen taal zonder woorden maar wel onder luid gedreun uit de boxen, geweldig!!
Over een sletje gesproken, dit is er mij echt eentje en ze geniet er zichtbaar van.
Haar man vertelde mij , dat ze kort daarvoor nog een zwempoging had ondernomen in een ondiepe plas van haar eigen squirt en wat ladingen zaad💥💥.
Ja, alles moet kunnen op een Krashparty🤣.
Jammer genoeg moest ik het deze keer zonder mijn makkers van de stichting doen maar kreeg toch waardering van Jacky, we slaagden erin, haar 4 keer te doen squirten!!

Beetje plak boel…, dus maar snel even douchen, een praatje met de vriendin en een rondje lopen.
Candy❤️, trok mijn aandacht, ze zat gehurkt een aantal palen af te zuigen, niet veel later ging ze liggen en kronkelde met haar benen.
Een duidelijke boodschap die werd begrepen, rubbertje om en neuken maar.
Plots kreeg ik versterking van een koppeltje, de dame ervan🤩, begon het klitje van Candy te bespelen met een flink uit de kluiten gewassen vibrator, waarvan ikzelf het genot mocht ervaren tegen mijn eikel🔥🔥, een totaal nieuwe maar zeer geile ervaring!
Toegegeven, het is allemaal een beetje een kwestie van geluk, op het juiste moment, op de juiste plaats, denk ik dan…

Met nog altijd voldoende munitie in de zak, trok ik terug naar de douche, met het oog om Bianca even te aaien❤️❤️❤️.
Helaas te druk op dat moment, volgende keer beter🤞, wat een geil sletje toch!!!
@Ikzetmijneerstestapjes, ik was getuige van jou poging bij Bianca, maak je geen zorgen man, niemand kijkt hier raar van op, het overkomt iedereen, volgende keer lukt het heus wel💪.

Mijn oog was terug gevallen op Candy🔥🔥, die de zetel als comfort zone had uitgezocht, nu het was niet om uit te rusten. Omringd door een groepje mannen, wachtte ik geduldig mijn beurt af en dat geduld werd beloond.
Ze wist verdomd mijn lul te bespelen, heel uitdagend met haar vingers spelend rond haar tong, werd duidelijk waar ze mijn lading wou, recht in het mondje😜.
Door al die plagerijen en dat geile gedoe, had ze ervan, met het zaad druipende van haar kin en uit haar mondhoeken, bleef ze nog gulzig nazuigen😍😍.

Ik had gerust nog pogingen willen ondernemen om de rest van de dames ook te plezieren maar helaas, mijn stok had geen slagkracht meer🙈, mijn tong daarentegen.
Nee, geen kutjes likken, dit laten we over aan de liefhebbers maar gewoon wat socializen.
De boel wat afkijken, kan ook heel leuk zijn, vooral als Cathaleya aan haar acrobatentoeren begint🤸‍♂️, zoals we van haar gewoon zijn was ze in olympische topvorm.
Vraag mij niet waarom maar als ik haar zie, dan denk ik altijd, was dit maar mijn buurvrouw, wat een guitige en geweldige meid😘🥳.


Meer dan tevreden, dus feestjaar voldaan en leeg afgesloten, de vriendin daarentegen…, ook tevreden natuurlijk maar vol afgesloten💦💦😜.

Aan iedereen, Max👊, alle Bunnies❤️❤️❤️❤️, de Club's🥰 en Krashers, een welgemeende dank voor de leute van het afgelopen jaar!!!
Gelukkig staat 2024 voor de deur.
Prettige feestdagen!!
 
Laatst bewerkt:
I wanted to thank Max for the lovely attention by greeting us by email.

I found this attention very touching from a human point of view; it's a point of honor to his charisma & sympathy that have made the KrashZoneParties a real success throughout 2023.

I would also like to thank all the Bunnies (Bianca DD, Emma, Foxxyy, Cataleya, Jacky, Xenia, Candy, Jenny, Lynn, Julia, ... and others); those I met, touched, tasted or even those with whom I was just able to chat over a drink with kindness and sympathy.

Conviviality is enormously important to me in addition to the perversion that these beauties offer us on a daily basis in addition to the kinky couples present during these parties.

2024 is already here and with some outstanding posters.

Can't wait to get there.

Best wishes to all, enjoy life & see you in 2024 !
 
Terug
Bovenaan Onderaan