Algemeen Limburg algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
24/7 beschikbaar, geen prijslijst, modelachtige foto's. Dan leert de ervaring mij dat het vaak fake is. Maar in dit geval niet dus.


Bedankt! De naam Barbie doet nu wel een belletje rinkelen, maar ik had ze niet herkend, dacht ook dat ze al bijna over de 40 was. Dame heeft ook nog in Leuven ontvangen, kan dat? En die "verbeteringen", betreft het dan enkel de lippen en borsten, of is heel het gezicht verbouwd?
Graag gedaan, daarvoor zitten we tenslotte op dit forum (y)

Ze ging voorheen ook door het leven als o.a. Channy, Bunny, Aleksa, ... Heeft nog een ander profiel op Redlights als Xandra. In het begin van mijn wandelcarriere zat ze in Hasselt, later in het Gentse, Brugge denk ik en Leuven heeft volgens mij ook de revue gepasseerd. Ik denk dat ze zowat overal is geweest in Vlaanderen.

Ik herinner me nog van de oude foto's en haar lange thread op Hookers dat zij heel wat heeft laten doen zoals fillers, borstvergroting(en), tandheelkundig werk dat blijkbaar echt nodig was, ...
Maar hier komt het: ik heb ze zelf nog nooit bezocht! Hoewel ik al jaren denk "daar moet ik eens naartoe!" komt het er nooit van.
Misschien dat dat mijn voornemen wordt voor het nieuwe jaar 😁

EDIT: draadje gevonden op Venery.
 
@veli Ze staat bij mij ook al op de radar sinds ik begon met wandelen in 2016. Kwam er nooit van om haar te bezoeken omdat er altijd wel een leuke date dichter bij huis voor sprong. En door de naamsveranderingen ben ik haar uiteindelijk ook uit het oog verloren.

Nu ik ze teruggevonden heb ga ik toch echt eens afspreken, want dergelijke barbiepoppen zijn eigenlijk nog niet zo makkelijk te vinden.
 
Iemand hier al geweest?

 
Laatst bewerkt:
Iemand al ervaring met Demi?

Ik heb dat profiel eerder bekeken, er stonden vroeger meer foto`s op dan nu. Ben er nooit geweest maar heb ze van m`n lijstje geschrapt. Waarschijnlijk dus een recensie gelezen die me niet kon bekoren. Er zal dus wel ergens een recensie te vinden zijn, mogelijks eventueel met andere naam.
 
Iemand enige ervaring met een van deze 3?
 
Iemand al ervaring met Demi?


Ik ben er eens geweest. Foto's zijn betrouwbaar en ze heeft een prachtig lichaam. De service was echter waardeloos. Ze had er duidelijk geen zin in, zat vooral wat te roken op de kamer. En sommige dingen die ze expliciet had toegezegd konden opeens toch niet.

Ze was verkast naar een andere rendezvous, vanwege klachten van anderen en o.a. lachgasgebruik.

In ieder geval niet de dame om te bezoeken voor goede service en klasse..
 
Iemand ervaring met Sussane ?
Zat vermoed ik eerst in Herk-De-Stad of Heppen. Zit nu in Genk/Hasselt.
Heb haar eens bezocht in Genk, langs de baan. Veel minder knap dan op de foto's, matig gebit. Op zich wel vriendelijk, sprak goed Engels. Maar voornaamste is dat ze bij de sex heel erg inhield. Ik heb echt geen grote Piet, maar het moest allemaal heel heel behoedzaam, hand ertussen, dit standje niet en dit standje niet want te diep. Hoor ik verder nooit. Inzet was bijzonder matig. En 1x gekomen dan graag snel inpakken ;) voor mij geen enkel herhalingsgevaar.
 
Beide links spreken over verschillende Chinese dames van verschillende leeftijden. De foto's zijn identiek.


 
Iemand al geweest?
 
Iemand al bij deze meid geweest?
Zeer prijzig wel!
Ze is nieuw in de escortwereld......mja ze kent duidelijke de prijzen niet. 600 /uur ......haha zelfs nog ni voor 200. Ik ken een absolute topper voor 250/uur. Maar die is niet vergelijkbaar met iemand anders.
 
Iemand al bij deze meid geweest?
Zeer prijzig wel!
Beetje van de pot gerukt blijkbaar?

€600,- voor 1 uurtje?
En pas net komen kijken?
Misschien nog maagd misschien en gelooft dat ze het dan wel mag/kan vragen. o_Oo_O
 
Iemand al bij deze meid geweest?
Zeer prijzig wel!
Allez te duur😂😂😂.
Er zijn er ook die 120€ vragen voor 15min te pijpen in u wagen.
Links laten liggen, en zou best zijn dat er niemand aandacht zou aan geven!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan