Man neergestoken tijdens beroving op de Wallen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

f4fun

Stamgast
712
02/08/21
9.569
15

Man neergestoken tijdens beroving op de Wallen

Door AT5/NH Amsterdam

Een man is vanmorgen neergestoken op straat tijdens een beroving op de Wallen. Dat gebeurde rond half vijf in de Bethlehemsteeg.

Het slachtoffer werd aangevallen door twee mannen. Zij hebben hem beroofd en vervolgens ook neergestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis waar hij nog steeds ligt.
Over de toestand van zijn verwondingen is nog niets bekend.

De politie heeft een 22-jarige man uit Rotterdam aangehouden en is nog op zoek naar de tweede verdachte. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Bron: https://www.at5.nl/artikelen/214479/man-neergestoken-tijdens-beroving-op-de-wallen
 
Er hangen in dat gebied toch veel camera's? (Maar Amsterdam kennende is 't de vraag of ze ook aan stonden / goed werkten..)
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Om half 5u 's ochtends is daar bijna niemand, geen veilig uur. In dat nauwe straatje kun je geen kant op. Een onnozele toerist?. Al kan je het ook wel eens om half 8 's avonds overkomen, vooral als je duidelijk dure spullen bij je hebt zoals laatst bij de Doubletstraat. Toeristen in arme landen wordt geadviseerd: bedreigen ze je met een wapen, je beter niet verzetten, je dure spullen zijn geen knoopsgat waard. Onder de mensen blijven is het veiligst.
 
Laatst bewerkt:
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan