Recensie Miss Ramona, Das Bizarre Stahlwerk, Bochum

TheHitcher

Vaste klant
5 jul 2021
223
334
In 2018 een paar keer 'Das Bizarre Stahlwerk' in Bochum bezocht.
De eerst bezochte dame beviel mij prima in 2018, maar helaas was ze binnen notime uit de club verdwenen. Miss Ramona die al een paar jaar een vaste waarde is in deze club werkt er nog steeds, dus hierbij mijn bezoekje uit 2018 bij haar:

In de zomer van 2018 een afspraak gemaakt bij Miss Ramona in 'Das Bizarre Stahlwerk' in Bochum (strak naast de autobahn A40, 200m ernaast).
Contact week van te voren per mail en vrij snel antwoord.
Nadeel is dat deze toko slechts van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 20.00 geopend is en ik dan normaal op mijn werk ben. Gekozen dus voor een dag in mijn vakantie, maar helaas kon Ramona alleen om 14.00 op vrijdag. Wat gestress omdat ik midden in de drukte op vrijdagmiddag in het ruhrgebiet zat.

Net op tijd aangekomen en werd door de gastdame in een mooie kinky aangekleede wachtkamer geplaatst, drankje van de zaak en even wachten. Paar minuten later komt Ramona zich voorstellen precies in de lakoutfit zoals ik in de mail had gevraagd. Haar directe vraag was daarna wat mijn wensen zijn. Had al mijn wensen al op een papiertje geschreven, zodat ik niets zal vergeten. Volgens Ramona was alles mogelijk en daarna de 150 euro overhandigd voor de sessie a 1 uur.
Naast deze wachtkamer zit een doucheruimte die van alle gemakken voorzien is inclusief lokkers waar je je kleding veilig kunt opbergen. Na het douchen belletje drukken en Ramona komt je ophalen.

Goede sessie gekregen van Ramona. Haar 1m82 (met heels over 1m90) geeft een zeer dominante indruk en ze kijkt de hele sessie zeer streng en heeft een rauwe duitse stem. Al mijn wensen werden uitgevoerd, verliep super vloeiend en zat helemaal in de sessie. Helaas toch iets te wild en kwam iets voor tijd tot een hoogtepunt. Ramona vroeg of ik nog iets te drinken wilde en nog 10min lang een sociale aftertalk gehad.
Daarna werd ik weer na de douche begeleid en toen ik klaar was weer belletje drukken, zodat je opgehaald wordt. Ramona gaf nog aan dat ik nog een gratis bockwurst van het huis kon krijgen, maar aangegeven dat alles content was en ik verder wil. Netjes uitgelaten. Alles bij elkaar 1h40 binnengeweest voor een sessie van 1 uur, zeer netjes zonder enige tijdsdruk.

Prima bezoek, mooie sm-studio en alles wat je ervan mag verwachten tegen goede prijs.

Haar site:
 
  • Leuk
Waarderingen: Tepellover