Recensie Miss Ramona, Das Bizarre Stahlwerk, Bochum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Voormalig lid 653

Stamgast
Forumpionier
651
05/07/21
1.012
38
In 2018 een paar keer 'Das Bizarre Stahlwerk' in Bochum bezocht.
De eerst bezochte dame beviel mij prima in 2018, maar helaas was ze binnen notime uit de club verdwenen. Miss Ramona die al een paar jaar een vaste waarde is in deze club werkt er nog steeds, dus hierbij mijn bezoekje uit 2018 bij haar:

In de zomer van 2018 een afspraak gemaakt bij Miss Ramona in 'Das Bizarre Stahlwerk' in Bochum (strak naast de autobahn A40, 200m ernaast).
Contact week van te voren per mail en vrij snel antwoord.
Nadeel is dat deze toko slechts van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 20.00 geopend is en ik dan normaal op mijn werk ben. Gekozen dus voor een dag in mijn vakantie, maar helaas kon Ramona alleen om 14.00 op vrijdag. Wat gestress omdat ik midden in de drukte op vrijdagmiddag in het ruhrgebiet zat.

Net op tijd aangekomen en werd door de gastdame in een mooie kinky aangekleede wachtkamer geplaatst, drankje van de zaak en even wachten. Paar minuten later komt Ramona zich voorstellen precies in de lakoutfit zoals ik in de mail had gevraagd. Haar directe vraag was daarna wat mijn wensen zijn. Had al mijn wensen al op een papiertje geschreven, zodat ik niets zal vergeten. Volgens Ramona was alles mogelijk en daarna de 150 euro overhandigd voor de sessie a 1 uur.
Naast deze wachtkamer zit een doucheruimte die van alle gemakken voorzien is inclusief lokkers waar je je kleding veilig kunt opbergen. Na het douchen belletje drukken en Ramona komt je ophalen.

Goede sessie gekregen van Ramona. Haar 1m82 (met heels over 1m90) geeft een zeer dominante indruk en ze kijkt de hele sessie zeer streng en heeft een rauwe duitse stem. Al mijn wensen werden uitgevoerd, verliep super vloeiend en zat helemaal in de sessie. Helaas toch iets te wild en kwam iets voor tijd tot een hoogtepunt. Ramona vroeg of ik nog iets te drinken wilde en nog 10min lang een sociale aftertalk gehad.
Daarna werd ik weer na de douche begeleid en toen ik klaar was weer belletje drukken, zodat je opgehaald wordt. Ramona gaf nog aan dat ik nog een gratis bockwurst van het huis kon krijgen, maar aangegeven dat alles content was en ik verder wil. Netjes uitgelaten. Alles bij elkaar 1h40 binnengeweest voor een sessie van 1 uur, zeer netjes zonder enige tijdsdruk.

Prima bezoek, mooie sm-studio en alles wat je ervan mag verwachten tegen goede prijs.

Haar site:
 
Mijn sessie was in duits.
Voor een afspraak te maken heb ik toen mailcontact gehad. Dus je kunt gewoon even een mail sturen of Ramona ook engels spreekt. Ik kreeg altijd vrij snel antwoord terug.
 
Inmiddels ook reactie gehad, geen van de dames aanwezig bij 'Das Bizarre Stahlwerk' spreken Engels.
Had toch graag een sessie willen boeken in het Duits, maar ze hadden geen tijd (3 weken op voorhand) en zal dus een andere keer als ik tijd heb nog een poging moeten wagen.
Communicatie via de mail verloopt vrij soepel.
Ik heb een aantal datums voorgesteld, maar ze lijken het erg druk te hebben. Dit zal ook wel liggen aan het relatief lage uurtarief wat ze rekenen.

Wellicht heeft iemand in de toekomst wat aan deze informatie.
 
is het echt de moeite om tot daar te rijden, vanuit antwerpen? heb met haar afspraak geboekt op 17/4, ben nog aan het twijfelen om toch naar bizarrfabrik te gaan, er is zoveel keuze,
 
Ramona is een supermeesteres , locatie top, prijs ok, materiaal etc.., sinds mijn 1e afspraak op 17/4 ben ik al 2 x teruggeweest. dat zegt voldoende, je zit toch wel een vijftal uur in de auto vanuit Antwerpen naar Bochum heen en terug
 
Terug
Bovenaan Onderaan