Newbie

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Bedankt !

Het probleem bij mij als de ervaring slecht is wil ik er eigenlijk geen review over schrijven …. Dan is het alsof ik de dame in kwestie zwart wil maken …
Wees gewoon eerlijk in je review zonder te persoonlijk te worden. Het is idd niet de bedoeling om de dame persoonlijk af te kraken maar leg uit waarom de date voor jou niet goed verliep of waarom het voor jou tegenviel
 
Bedankt !

Het probleem bij mij als de ervaring slecht is wil ik er eigenlijk geen review over schrijven …. Dan is het alsof ik de dame in kwestie zwart wil maken …
Ik probeer objectief te zijn, maar ik probeer wel de slechte ervaring niet te gedetailleerd te beschrijven. Ik herlees ook wel 3x een eerder negatieve recensie alvorens die te posten. En meestal neem ik dan wat details weg, zonder de inhoud ervan te verbloemen. Als het negatieve erin bestaat dat ik geen klik vond met de dame dan geef ik een gemiddelde score (want een klik is iets persoonlijks). Enkel bij gebrek aan hygiene, ondermaatse service of leugens in advertentie geef ik een minder dan gemiddelde score.
Mochten we hier alleen maar de positieve ervaringen delen, dan is de titel van deze website niet echt relevant meer...
 
een review over een dame die slecht was is altijd leuk om te lezen. Dan weet je bij die dvp moet je wegblijven, of toch de kans is er dat het kan tegenvallen, hoewel een dvp ook altijd een slechte dag kan hebben of het gewoon niet klikte tussen de dvp en de wandelaar die de review gemaakt heeft. Maar in elk geval ga je als wandelaar toch binnen bij een dvp die als slecht word beoordeel hier, dan moet je achteraf niet klagen want je was gewaarschuwd.
 
Als ik een review schrijf, beschrijf ik niet zozeer wat ik met de dame doe, maar meer hoe ze is, er uitziet (al is dat natuurlijk voor iedereen anders) en hoe de date gaat. En probeer wel zo objectief mogelijk te zijn. Een dame kan bijvoorbeeld niet mijn type zijn, maar wel haar best doen. Gewoon eerlijk beschrijven hoe en wat. Daar heeft een ander m.i. wat aan.
 
Reviews zijn sowieso altijd persoonlijke oordelen en moment opnames.
De klik is er wel/niet
Ze heeft haar dag wel/niet
Pas als er duidelijk dingen zijn afgesproken die niet worden nagekomen zou een review 'negatief' kunnen zijn. Maar dat is dan ook terecht.
Je maakt een dame niet zwart zolang je het bij de feiten houdt.

PZC was beloofd, maar helaas deed de dame hier niet aan mee

Is duidelijk, kan iedereen eigen conclusies uit halen om de dame wel of niet te bezoeken.
Dat maakt het een review.
 
Gelukkig is er ChatGPT om terug on topic te komen:

Een "newbie" op een forum is een term die wordt gebruikt om een nieuwkomer of een onervaren persoon op dat specifieke forum aan te duiden. Dit kan iemand zijn die net lid is geworden van het forum en nog niet bekend is met de regels, etiquette, en functionaliteiten van het platform. Newbies kunnen vaak vragen stellen die voor ervaren leden voor de hand liggend zijn en hebben mogelijk begeleiding nodig om hun weg te vinden in de gemeenschap.

In veel online gemeenschappen wordt de term "newbie" niet als beledigend bedoeld, maar eerder als een beschrijvende term om de ervaringsstatus van een gebruiker aan te geven. Sommige forums hebben specifieke secties of threads gewijd aan newbies, waar ze zichzelf kunnen voorstellen en basisvragen kunnen stellen zonder zich zorgen te maken over het overtreden van ongeschreven regels.
 
Terug
Bovenaan Onderaan