Premium klanten

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Billy

Newbie
Forumpionier
7
07/07/21
8
Ik weet niet of het al besproken is, maar laatste tijd zie ik iets nieuws voorbij komen en het moet haast wel oplichting zijn, maar uiteraard is er een kans van niet.

Vooral jonge hele mooie dames die complete paketten aanbieden van cam sex en combinaties met afspreken. Je betaalt een basis bedrag bijvoobeeld 100 euro via bank, dan ben je lifetime premium klant. Daarna kun tegen aantrekkelijke prijzen van alles afnemen zoals foto/video paketten tot afspreken. En dit afspreken mag dan contant nadat je eenmaal premium klant ben geworden.

Het zijn vooral instagram achtige jonge knappe meiden. Vooral in contact te komen via datingdites, snapchat e.d. gezien het feit dat dit al een tijdje aandoet lijkt het mij dat er echt heren zijn die erin trappen. BETAAL GEWOON NIET zou ik zeggen. Trek je grenzen.
 
Een tijdje terug voor de hobby een sample mogen gevraagd, waarbij ik het natuurlijk even in de search heb gegooid. Daaruit kon ik concluderen dat de kans enorm klein was dat de persoon die mij die foto stuurde dezelfde persoon was. De foto die ik had gekregen was van een dame die al een hele set op het internet had staan, de vervolg foto's had ik waarschijnlijk daarna uit die set gekregen,

Als je dan toch voor porno wilt betalen doe dat dan in ieder geval bij een gerenommeerd bedrijf of via sites als OnlyFans (al moet je daar ook gewoon opletten).
 
Goed zot wie dit doet .
Ja das juist het probleem. Als niemand betaalde deden ze het ook niet. Ben bang dat er echt betaald word. En dan die termen die ze gebruiken "premium" klanten. zum kotzen. Wij mannen zijn echt infantiel moeten ze denken. En dan ook echt menu's met opties e.d. man al ben je botergeil dan vergaat de lust.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan