Algemeen Privehuis La Cloche, Utrecht

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Romy vroeg 50 euro voor het totaalpakket incl. klaarkomen in de mond. Dat is nog eens redelijk! Helaas werkt ze niet meer bij LaCloche.
Romy komt weer terug. Ze staat al op de agenda nu nog op vakantie. Meisje deed zoals ze zelf zei " ik doe alles behalve anaal". En daar was geen woord van gelogen. Ik heb zelf foto's mogen maken van hoe ze me klaar pijpte. Heerlijke herinneringen.
 
Die prijsverhoging voor 45 min kan nog wel eens verkeerd uit gaan pakken. Ik verwacht dat daardoor juist meer mannen voor een half uur zullen gaan.
Ik in ieder geval wel. 40 euro voor 15 minuten extra is best veel. Dan kan je beter een écht half uurtje doen, dus vol de tijd uitmaken. Dan scheelt het netto hooguit 10 minuten, bij een 45 minuten date is het meestal na 40 minuten al klaar. En dan is 40 euro extra toch wel een hoop, kan je beter besteden aan een nieuwe date.
 
Uiteindelijk wordt het sowieso een duur grapje bij de privéhuizen, zeker als je ook nog bedenkt dat je al 10 minuten kwijt bent voor het aan-en uitkleden en opfrissen. De laatste 3 keer dat ik er was duurde het ook steeds 5 minuten voordat ik eindelijk warm water had in de douche.
 
Laatst bewerkt:
Dan kan je beter een écht half uurtje doen, dus vol de tijd uitmaken. Dan scheelt het netto hooguit 10 minuten, bij een 45 minuten date is het meestal na 40 minuten al klaar.
Volledig mee eens. Voor dezelfde reden ging ik al voor 45 min in plaats van een uur.

Het grappige (of juist treurige?) is dat ik die extra tijd alleen nodig heb als er meer aandacht is voor het plezier van de dame. Daarvoor mag je dan ook nog extra's afrekenen om dat te mogen doen. Je bent dan niet alleen meer geld kwijt aan extra's, maar ook aan tijd.

Eigenlijk is het gekkenwerk. Hoe meer ik er over nadenk hoe minder zin ik er nog in heb. 😂
 
Uiteindelijk wordt het sowieso een duur grapje bij de privéhuizen. zeker als je ook nog bedenkt dat je al 10 minuten kwijt bent voor het aan-en uitkleden en opfrissen. De laatste 3 keer dat ik er was duurde het ook steeds 5 minuten voordat ik eindelijk warm water had in de douche.
Mijn ervaring is dat de date meestal (dus niet altijd) zo'n 5 tot 10 minuten korter duurt dan de tijd die je betaalt hebt, incl. aan en uitkleden. Dus voortaan de 30 minuten helemaal vol maken, zeker nu het 80 euro gaat kosten. Daar betaal je voor en heb je recht op. Die 120 euro voor 45 minuten ga ik niet doen.
 
Mijn ervaring is dat de date meestal (dus niet altijd) zo'n 5 tot 10 minuten korter duurt dan de tijd die je betaalt hebt, incl. aan en uitkleden. Dus voortaan de 30 minuten helemaal vol maken, zeker nu het 80 euro gaat kosten. Daar betaal je voor en heb je recht op. Die 120 euro voor 45 minuten ga ik niet doen.

Als je 30 minuten neemt ben je net zo goed 5 à 10 minuten kwijt voor het aan-en uitkleden en opfrissen. Blijven er ca 20 minuten over voor fun.
 
Aan en uitkleden moet je overal ook bij een raam of club, en ik heb in 1 minuut mijn kleren uit of aan, weet niet waarom jullie er zo lang over doen ? En bij een raam heb ik dezelfde kleren aan en is het tarief 200 voor een uur.. dus je kan alles negatief gaan bekijken maar dan moet je gewoon nergens meer heen gaan. Glas is half vol😉
 
Ps jaren nergens prijsverhogingen in de branche nu hebben oa Utrecht Prive tarieven verhoogd en gaan HOD en LC het ook doen en zullen andere huizen die nog bestaan dit ook gaan doen, want die energiemaandnotas vliegen daar ook met duizenden omhoog, los van alle andere inflaties afgelopen jaren. Er gaan steeds meer dit soort zaken dicht door damestekort en zolang ik uit goed aanbod kan kiezen tegen een lagere prijs dan het raam vind ik het prima. Was vanmiddag bij HOD in Amersfoort en daar werden mannen bij de deur weggestuurd omdat alle kamers vol zaten, zowel toen ik voor mijn afspraak binnen kwam als bij vertrek. En veel mannen geven dames nog een fooitje of cadeautje, toen ik er was stond een bloemist met een bos bloemen voor een meisje en zag ik nog een klant met een doos bonbons binnenglippen. Dus denk dat het vooral de mannen zijn met een kleinere portemonnee die misschien elders gaan kijken. Maar ja als je dan minder keuze hebt of mindere leuke meiden dan vind ik dat tientje minder niet waard. Ik zal Utrecht Prive, House of Dreams of La Cloche er niet voor gaan mijden. Dynamite heb ik steeds teleurstellingen gehad dus die vind ik het ondanks goedkopere prijzen niet waard. En om dan naar andere steden te moeten reizen wat extra tijd kost met vaak parkeerkosten en ook benzineverbruik schiet je ook niets op toch?
 
Dus denk dat het vooral de mannen zijn met een kleinere portemonnee die misschien elders gaan kijken

Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Het gaat er ook om wat je er voor wílt betalen. Dat hoeft niet altijd tegen elke prijs, ook niet als je een grote portemonnee hebt. Je kunt ook een hoop andere dingen doen met dat geld. Ik hou me hoe dan ook aan een bepaald maximum. Ieder moet dat maar voor zichzelf uitmaken.
 
Ja ok maar jij komt toch ook bij de ramen waar de standaardtarieven al hoger liggen plus dat je moet reizen en betaald moet parkeren, dus waarom is die prijs plus extra kosten daar geen probleem voor je??
 
Ramen...dan ben ik meestal in de buurt. Reizen en parkeren moet je ook als je naar privéhuizen gaat. En raambezoek is bij mij meestal voor het standaardbezoek (50 euro) En soms pakt dat verrassend positief uit.
 
Aan en uitkleden moet je overal ook bij een raam of club, en ik heb in 1 minuut mijn kleren uit of aan, weet niet waarom jullie er zo lang over doen ? En bij een raam heb ik dezelfde kleren aan en is het tarief 200 voor een uur.. dus je kan alles negatief gaan bekijken maar dan moet je gewoon nergens meer heen gaan. Glas is half vol😉
Allereerst zal ik wel uitkijken om bij de ramen naar binnen te gaan. Daar zijn ze helemaal van de pot gerukt om 200 euro per uur te vragen. Maar ik vergelijk het aan- en uitkleden bij een privéhuis niet met de ramen, maar met dames die privé ontvangen, zoals adverteerders op Kinky. Bij de meeste van deze dames zit er in tegenstelling bij privéhuizen geen tijdsdruk op je date. Daar moet een meisje zorgen dat ze precies binnen een uur de kamer weer uit is en dan moet deze ook nog schoongemaakt zijn. Daarom krijg je meestal minstens 10 minuten voor het einde van je uur al te horen dat je moet gaan afronden. Bij privé dames werkt dat een stuk relaxter, daar krijg je praktisch altijd een stuk meer zuivere speeltijd. In dat kader is een forse prijsverhoging geen pré voor iedereen om maar klakkeloos de privéhuizen te blijven bezoeken.
 
Ja maar dan zit je in het illegale circuit, en dan heb je dat gedoe of ze er wel iscen of de fotos kloppen, of de ontvangstlocatie ok is, schoon etc en of er geen pooier 1 kamer verder zit, of de services wel kloppen die in haar advertentie staan, dat moet je ook als man allemaal maar willen. Maar goed bij de goede dames kan het wel ok zijn. Elke situatie is immers weer anders.en ik zie toch veel thuisdames ook 200 of 150 per uur vragen en 100 voor half uur.
 
Je moet er inderdaad wel huiswerk voor doen, ben ik helemaal met je eens. De recensies lezen is absolute noodzaak. Maar er zijn toch vrij veel aantrekkelijke dames die je veel waar voor je geld geven voor ca 150 tot 170 euro all in. Natuurlijk hangt het er wel vanaf waar je woont, dus je moet goed selecteren. Maar reiskosten heb je ook als je naar een privéhuis rijdt.
 
voor een vergelijk: dit wordt het prijsbeeld voor een uur full service in 2022 Q3 ?

prive huis 140 + 80eu
prive ontvangst 150 - 200eu
ramen 200eu
fkk club 50entree + 100eu + benzine
 
Waar is die plus 80 Euro van?

Prijzen in privehuizen heel verschillend, in Den haag zitten ze op 150 tot 165 per uur, utrecht prive nu 140, la cloche en hod nu 120 en per 1 okt. Ook op 140. Penthouse prive haarlem nu op 130 en per 1 okt 150 per uur, leiden prive 150 karins home rotterdam 140, lovely prive rotterdam 150, bb prive eindhoven 130 per uur, huize sandra breda 140 etc etc. Ramen de meeste dames 100 v 30 min 200 v 60 min en kleine groep 150-180 per uur.

Afhankelijk waar je woont kan je dames vinden op bepaalde reisafstanden wel of niet betaald parkeren en wel of niet veel keuze in aantal dames en wel of niet veek mooie dames, wel of niet goede service, wel of niet veel extra services mogelijk, wel of niet mooiere kamers, ruimer bed, of douche jacuzzi mogelijkheden, wel of niet Nederlandse dames (vrij weinig bij ramen). Het is dus persoonlijk wat je als man wil en wil betalen op een prettige afstand met of zonder extra reis of parkeerkosten t.o.v. andere locaties.

Maar dat is misschien meer een algemene discussie over tarieven etc. in het algemeen en niet voor deze specifieke rubriek die alleen over privehuis la cloche gaat. En dan heb je ook nog de thuisontvangst en escort met zeer uiteenlopende tarieven en services etc.
 
Pijpen zonder 30-50 extra
Beffen 0-20 extra
Tongzoenen 30 extra
Kom ik op ca 80 gemiddeld extra en vaak als je meer afneemt maken ze pakketprijsje. Maar goed voor extras betaal je nu eenmaal extra overal ook bij ramen of elders, anders zijn het immers geen extras😉

En ja er zijn altijd goedkopere maar ook duurdere, maar dan moet je wellicht zoeken en nog keus hebben goede leuke goed uitziende meiden. Maar ik neem uitzonderingen nooit als de gemiddelde maatstaf.
 
Coco van LaCloche vraagt 70 euro voor tongzoenen, vingeren en beffen en 60 euro voor pijpen zonder condoom. Totaal dus 130 euro. Het is een mooie meid, maar ik vind dit soort bedragen toch echt te hoog.
 
Coco van LaCloche vraagt 70 euro voor tongzoenen, vingeren en beffen en 60 euro voor pijpen zonder condoom. Totaal dus 130 euro. Het is een mooie meid, maar ik vind dit soort bedragen toch echt te hoog.
Dat is dan een extreme uitzondering, andere meiden vragen dat niet. En schijnbaar kan ze het doen want ze zit vrijwel altijd vol met klanten
 
Maar dan is 1 uitzonderlijk voorbeeld niet ok om voor alle meiden te redeneren. Trouwens mocht je bij een goodlooking en kwaliteits raamdame al tongzoenen en pijpen zonder kunnen afnemen ben je ca 150 a 200 per uur plus 80-100 vd extras kwijt zit je nog veeeel hoger
 
Terug
Bovenaan Onderaan