Algemeen Razzia

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Erste Bilanz der Polizei

Vertaald via google translate:

In totaal werden tijdens de controles ruim 270 personen en 75 voertuigen gecontroleerd. Er werd een auto in beslag genomen: exploitatievergunning verlopen! Ook vijf illegale speelautomaten, drugs en contant geld.

De agenten deden twee aangiften van illegaal gokken, vijf aangiften van verkeersovertredingen, één aangifte van belastingfraude, één aangifte van overtreding van de bouwvoorschriften en de sluiting van het pand.

Er werd een arrestatiebevel uitgevoerd. Verder waren er drie waarschuwingen en één administratieve overtreding voor verkeersovertredingen, negen administratieve overtredingen voor illegaal gokken en vier administratieve overtredingen voor zakelijke overtredingen.

 
Er waren op de bewuste avond meerdere invallen in diverse gelegenheden. De journalist zag waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer (schijnt tegenwoordig vaker voor te komen) en haalde dingen door elkaar. Automaten staan gewoon nog in Penelope en een aantal andere gebeurtenissen waren ook elders.
Invallen in saunaclubs komen trouwens vaker voor. Als regel neemt men dan de dames apart is is in eerste instantie erop uit om te kijken of de dames zich ook geregistreerd hebben (= belasting betalen). Pas in tweede en derde instantie kijkt men naar andere dingen.
Plezierige bijkomstigheid is wel dat de Duitse politie enorm knappe agentes heeft. Dus...eye candy alom terwijl de andere dames door de contole gaan.. :)
 
Blijft toch wel jammer onlangs ook een goede privé (HOP) net op de grens België/Nederland gesloten na een inval.
En nogmaals de enige die zich vervolgens dood lachen zijn de vaak illegale privé dames die ook nog eens veel te hoge prijzen vragen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan