WHEM Rosa, Den Haag

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

OIHLV

Meubelstuk
Forumpionier
3.401
30/06/21
3.478
44
Damn. Deze dame heeft gelijk m'n aandacht!
Met name foto 3, 6 en 8 ?

Iets teveel services in haar waslijst, maar de foto's lijken me toch "echt" ? Wie kent haar wellicht al?

 
Zie haar profiel weer zojuist, maar helaas niets over geschreven in de tussentijd. Zonde, echt te ver voor een ritje op de bonnefooi
 
Ben vrijdag in Rotterdam en zodoende aan het rondkijken. Had haar graag uitgeprobeerd voor je maar ik stoor me met name aan haar wat 'pukkelige' huid (met name zichtbaar op de eerste foto)..
 
Het ziet er dus naar uit dat Rosa en Melek onder een hoedje spelen en elkaars klanten overnemen als de één vrij is. Wel jammer natuurlijk als je echt specifiek de ene wil en de andere krijgt, maar afgezien daarvan zien ze er beide niet slecht uit en hebben ze heel wat opties. Dan is het alleen nog maar de vraag of ze die opties ook daadwerkelijk uitoefenen en daarbij goede service verlenen.
 
Gaat hier over verschillende dames. Dus vraag me af of het om deze Rosa gaat. Ben benieuwd wie daar ervaring mee heeft. Voeg naast link een sj toe

Edit mod: screenshot advertentie verwijderd, is tegen de forumregels.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Rosa viel mij ook op, ontvangt nu in Eindhoven. En wat denk je, nat het zoeken op GR en het lezen van de posts gezien dat Melek ook in Eindhoven ontvangt.
Melek is Rosa. Wanneer je op de adv van Rosa reageert komt Melek altijd tevoorschijn.

Zelfs een korte videocall gedaan met Rosa en wie was daar? Melek.. zelfs na de opmerking dat ze Melek is gaf ze aan dat het niet zo is. Of Rosa is net toevallig afwezig……..
 
Vind Rosa en Melek echt niet op elkaar lijken. Rosa zit in Hoogvliet en Melek in Breda.
Rosa heeft nu ook recensie op Kinky staan zie ik.
Melek heeft recensies uit staan trouwens.

Wel jammer dat Rosa geen half uur prijs heeft staan maar dat is misschien te overleggen.
 
Damn. Deze dame heeft gelijk m'n aandacht!
Met name foto 3, 6 en 8 ?

Iets teveel services in haar waslijst, maar de foto's lijken me toch "echt" ? Wie kent haar wellicht al?


Ik heb deze dame als Escort bij mij thuis laten komen voor 150 euro een uur vorig jaar september. Contact ging via WA in het Engels.
Had afgesproken alles zonder condoom, voor 150 euro. Ze gaf aan is goed. Ze zou er rond 23.00 zijn. Na het wachten rond 23.30 app gestuurd en gevraagd of ze nog komt, gaf ze aan dat ze wacht op haar chauffeur. Na heen en weer geappt te hebben kwam ze uiteindelijk om 02.00 aan.

Toen ik de deur opendeed zag ik meteen het is niet de dame van de foto. Ook niet de andere dame die jullie hier posten Melek. Het is wel een slanke meid, met een lekkere figuur. Beetje rare tanden maar verder zag ze er wel goed uit.

Spreekt geen NL of EN alleen Duits. Helaas is Duits ook niet mijn sterkste taal.

Bij binnenkomst zei ze gelijk in heel gebrekkig engels upstairs? ik zei Yes, meteen naar boven gelopen trok haar kleren uit en ging op bed liggen. Ik vroeg haar nogmaals everything without C right? Gaf ze aan, no no without is extra. Ik pakte mijn telefoon en liet de app gesprek zien en zei dat is niet wat er is afgesproken. Toen zei ze meteen ok ok ok.

Ze pijpte me zonder condoom, mocht niet klaarkomen in haar mond. Ik wilde haar beffen, want ze heeft wel een mooi schoon poesje. Dat mocht wel, maar tijdens het beffen lag ze maar op bed. Ze was zelfs met haar telefoon bezig. En na 1 min zei ze gelijk Fuck? Come fuck. En toen ik dat wilde gaan doen zei ze weer no no condom. Waarop ik haar weer moest wijzen op de afspraak. Ietwat geirriteerd, zei ze ok maar niet in haar komen. Missio geneukt, op haar buik gespoten en ging even liggen. Communiceren daarna ging erg moeizaam via google translate op haar telefoon.

2e ronde gedaan, stand 69 alles zonder condoom. Gevraagd of anaal mocht weer zelfde liedje. extra money, ik zei gewoon nee. mocht toen anaal zonder condoom maar moest heel langzaam naar binnen.
Ze was lekker strak en kwam weer snel klaar.

Het was duidelijk dat ze echt zakelijk was, geen GFE en goed afspreken wat je wilt. Ze was erg gehaast wilde mij zo snel mogelijk afwerken en wegwezen. Het vervelendste vond ik dat er tijdens het sex, beffen dat ze dan op haar telefoon ging kijken.
 
Betreft het deze dame waar dit topic over gaat?
 
Betreft het deze dame waar dit topic over gaat?
Nee.

Gaat om deze:

 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan