Recensie Ryan Conner 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Richard75

Meubelstuk
3.235
08/09/21
4.615
27
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen in mond
  3. Klaarkomen op lichaam
  4. Penismassage
  5. Pijpen deepthroat
  6. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
50+
Haarkleur
Blond
Cupmaat
E+ (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
1600
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Een tijd geleden las ik dat pornstar Ryan Conner naar Nederland zou komen. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en gemaild om te vragen naar de mogelijkheden. Vrij snel kwam er een uitgebreide reactie en na even wikken en wegen over de prijs besloot ik er voor te gaan. Sommige dingen moet je een keer hebben gedaan en ik ben altijd een fan geweest van haar.

uiteindelijk vond de date plaats in Amsterdam. toen ze de deur open deed was er even dat moment van “ze is het gelukkig echt”. Heerlijke vrouw, lekker vol lichaam, aardig, heerlijke billen en borsten.

Het begon met uitgebreid tongzoenen. Na het opfrissen op bed verder gegaan. alsof ik nu zelf in een pornofilm meespeelde. Ze pijpt echt fenomenaal, heel veel gevoel en ze voelt perfect aan wanneer ze het even rustig aan moet doen om het feest niet meteen te beëindigen. Hierna een heel arsenaal aan standjes afgewerkt en als laatste in missionaris zo hard als ik kon en klaargekomen in haar mond.

Even opfrissen en aan de slag met ronde 2. En dat was net zo’n feest als ronde 1 met een finish op haar voorgevel.

Helaas was het uur toen om. Ondanks de forse prijs heb Ik er geen spijt van en is het een aanrader voor de liefhebber.
 
Ik kreeg gisteren een mail van haar, ze heeft haar schema 2 dagen moeten verplaatsen. Gelukkig kon ik nog op een ander tijdstip terecht maar ik kan me zo voorstellen dat sommige mensen niet konden verplaatsen.
 
Ryan Conner was eerder deze week een paar dagen in NL. Ik had enige tijd geleden al een afspraak gemaakt. Helaas ging het bijna nog mis ivm een SMS die ik niet gelezen had, maar gelukkig kon de afspraak nog doorgaan. Het was minimaal net zo’n feestje als de eerste keer, wellicht nog wel iets beter omdat er geen sprake meer was van zenuwen. Bij mij bedoel ik dan, ik denk niet dat zij nerveus wordt van dit soort dingen…..

Ik heb er in ieder geval weer van genoten, je kunt in principe bijna alles met haar doen en ze doet heerlijk mee. Ik had mezelf voorgenomen dat dit wel de laatste keer was ivm de financiën, maar na deze sessie moet ik eerlijk toegeven dat ik een 3e niet eens meer uitsluit. Dat zal echter niet op heel korte termijn zijn, ik wil ook graag nog op vakantie dit jaar……
 
op Twitter (X) schrijft ze dat ze meer op Onlyfans wil doen (daar verdient ze goed aan) en veel minder wil reizen. Vanwege hogere kosten en mensen die niet komen opdagen. Ze komt ws minder naar Europa dus helaas. En als ze al komt, voor nog hogere prijzen.
 
De laatste keer dat ik bij haar was (begin van het jaar) gaf ze aan dat er tijdens haar verblijf meerdere mensen niet op zijn komen dagen. Mocht dat inderdaad de reden zijn dat ze niet meer naar Nederland komt of het allemaal duurder wordt wil ik die mensen bedanken en ze langs deze weg ook een hele lange reeks slechte bezoekjes aan DVP;s wensen.

Het is wat het is. Als ze niet meer komt, ik heb haar een aantal keren mogen zien. Ik had haar graag nog een keer bezocht maar dan zoek ik gewoon even verder.

Overigens neem ik die opmerking over OnlyFans ook met een korrel zout. Ik heb dat een tijdje gevolgd maar er zijn vrij weinig updates en de updates die er zijn zijn soms dezelfde foto’s als je op instagram ziet. Geeft vrij weinig extra.
 
Terug
Bovenaan Onderaan